Babası ben olmasam bile bakar dünyaya vatanına ve insanlığa iyi bir insan olarak yetiştiririm fulya hanım...
Bilahare annesi babası çıkarsada taksirat hesaplarını hemen halletmelerini sağlarım bu kadar açık...
Foruma yeni katılmış bir üyeniz olarak önce kendime hoşgeldin diyorum bu konuda 2 tane fikrim olduğunu ve bunları dile getirmek istiyorum. birincisi mantıkî bir fikir:bence akıl ve mantık çerçevesinde yürütülen bir evlilikte veya ilişkide ceninin oluşmaması için korunma yollarına başvurulabileceğini ihmal olursa da bunun telafisi için kürtajın olmaması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta bilierek ve istenerek yapılır. Diğer yandan ise düşünmeden daha doğrusu duygu ve dürtülerin ittiği bir ilişki sonucu oluşan cenin alınması gerektiğini düşünüyorum. Biraz saçmaladım galiba... :s
Sayın dörtbudak. İletinizde saçmaladığınız kanısında değilim.
Ancak bir hukuk sitesinde yazdığınızı lütfen unutmayın. Saçmalamayın ya da saçmaladığınız letileri kendiniz silin.
Aşağıdaki test sorularını cevaplara bakmadan cevaplayınız.
Soru 1.
Sekiz çocuğundan üçü sağır, ikisi kör, biri zeka özürlü ve kadının kendisi frengili...
Kadın hamile, kürtaj olmasını önerir misiniz?
Aşağıdaki cevabı görmeden bir de şu soruyu okuyun.
Soru 2.
Dünya liderini seçme zamanı ve sizin oyunuzun önemi çok büyük. İşte adayların özellikleri:
Aday A: Bir takım kötü politikacılarla işbirliği halinde, astrolojistlere danışıyor. İki metresi var. Bir sigara yakıp diğerini söndürüyor ve günde 8 ila 10 martini içiyor.
Aday B: İki kez işten kovulmuş, öğleye kadar uyuyor, üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve her akşam neredeyse yarım şişe whisky deviriyor.
Aday C: Bir savaş kahramanı, vejetaryen, sigara içmiyor, çok nadiren bira içer ve evlilik dışı hiçbir ilişkisi olmamış.
Hangi adayı seçerdiniz? Önce karar verin sonra aşağıdaki cevaplara bakın.
Aday A : Franklin Roosevelt
Aday B : Winston Churchill
Aday C : Adolf Hitler
Ve birinci sorunun cevabı: Eğer cevabınız evet ise, Beethoven'in yaşamasına izin vermediniz!
İkinci sorunun yanıtı yok .... Zaten ikinci sorunun yanıtı internette de yok nedense... Kimse orayı ciddiye almamış... Belkide veriler tam doğru olmadığındandır. Ama genede ben yanıtlayayım. Zaten kendime asli bir iş edindim yarım kalan yazıları tamamlamayı... Sadece kendiminkini tamamlayamadım hala....
Aday A: Bir takım kötü politikacılarla işbirliği halinde, astrolojistlere danışıyor. İki metresi var. Bir sigara yakıp diğerini söndürüyor ve günde 8 ila 10 martini içiyor. Eğer bu adayı seçerseniz Franklin Roosevelt ile tanışırsınız. Kime göre bir takım kötü politikacılarla iş birliği içinde olduğu belli olmasada 4 kez başkan seçilerek ABD nin en uzun süreli başkanlığını yapmış birisidir. Hali hazırda da en sevilen üç başkandan birisi olarak gösterilmektedir Sekreteri ile metres ilişkisi yaşamıştır ikincisini bilemiyoruz ama vardır mutlaka... Sekiz on martini içmesi ise ayıp adam gibi bir iki duble whisky içse can feda Fazla sigara içtiği yalan geçirdiği rahatsızlıktan dolayı felç olmuş ayakları tutmamıştır. ABD nin sakat tek başkanıdır...
Aday B: İki kez işten kovulmuş, öğleye kadar uyuyor, üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve her akşam neredeyse yarım şişe whisky deviriyor. Eğer bu adayı seçerseniz Winston Churchill i seçmiş olacaksınız. Tabiiki ADAY C yi öne çıkarmak için bununda Aday A gibi pek te doğru olmayan özellikleri öne çıkarılmış.... İşten kovulma denen izlediği politikadan dolayı görvi bırakmak zorunda kalmasıdır. Sabaha kadar çalışan birisinin öğlene kadar uyumasında bir terslikte göremiyorum. Ama sanıyorum buna yazılması gereken bir özellik aday A ya yazılmış oda astroloji gizemine çok kapılmıştır. İşin en ilginci HAKLI ÇIKMASIDIR. Babasını 24 Ocak ta kaybetmiş ve bu tarihi hayatı boyunca sevmemiştir. Knedisinin de 24 Ocak ta öleceğini söyler durur ve gerçekten de 24 Ocak 1965 te ölür... Eğer bu kötü bir özellikse Mark Twain de dünyanın en kötü yazarıdır. Çünkü Mark Twain de de bir saplantı vardır o da ' Halley Kuyruklu Yıldızıdır.'' Mark Twain halley in gözüktüğü bir gün doğmuştur ve yine gözüktüğü bir günde öleceğini söyler anlatır. Kimse inanmaz ama ilginçtir o da Halley in gözüktüğü bir gün ölür.... ( Aslında bu ikisini biraz daha detaylı lanet mi ... forumunda yazsam mıki ?) Hayatının sonlarını yazarak geçirmiş bir devlet adamıdır . Benim için gerçekten önemli olan bir çok veciz söz söylemiştir... En azından tekini yazayım 'Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.'' peeee....
Aday C: Bir savaş kahramanı, vejetaryen, sigara içmiyor, çok nadiren bira içer ve evlilik dışı hiçbir ilişkisi olmamış. Eğer bunu seçtiyseniz aday olarak Adolf Hitler i iş başına getirirsiniz. E bunun anlatılacak bir yeri yok Zeten seçende seçmiş İş başına gelmedi diyen var mı?????
Sözün özü her üçünüde seçen olmuş buda bize insanların çeşitliliğini gösteriyor. Unutmamak gerekir her malın bir alıcısı bulunur...
Forum düşüklüğünüze şaştım kaldım. Herhalde işleriniz çok yoğundu o yüzden... Yoksa ben bu forumu unutmuş değilim unutmam da... Nasıl unutayım daha üç gün önce nazlı hanım (Ilıcak) iki nolu iletimi çaldı hemde kaynak göstermeden (Hadi dava açalım kırışırız) Ben sizin sayın ayazoğlumun ilk iletisinden sonra o iletiyi bu iletinin altına atarsınız diye beklemiştim... çünkü burada çok düzeyli bir tartışma olmuştu. (Bak RTE den kaç sene önce gündeme getiriyoruz konuları ) Sadece teneke adamımız (Sevgili admin) yanlışlıkla anketi silmişti . Ben bu gün gene açarım bu anketi bu forumda...
Amma görüşlerim hiç değişmedi hala aynı yerde durduğu gibi duruyor.... madem bu forumu canlandırdınız buradan devam edeceğim ....
Değerli üstadlar konu nereden devam eder bilemem ancak 2007 deki commodore1tr yi görüşlerinden dolayı tebrik ediyorum.
Nazlı hanım tazminatı öder mi bilmem,yada kazanırsanız Engin beye yarısını verirmisiniz ondan çok süpheliyim.
Sayın ve çok değerli site editörü Engin beyi araştırmacı kişiliğinden dolayı tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum.
Her kişinin zamanla fikirleri değişebilir,bu insanın doğasında olan normal bir durumdur.Bunu değişime sürükleyen bazende o fikri ortaya atan,gündeme getiren kişilerde olabilir.
Merhabalar. Öncelikle olayın ahlaki boyutu ile ilgili yargıya maruz kalmamak için, kısaca anlatmam gerekirse; kısa süreli ve kısa süreli olduğunu iki...
Baroların avukatlarla ilişkileri; dergi kitap gibi neşri yayınlarda bulunmaları ve genel işlevleri açısından değerlendirdiğinizde en başarılı baro......
Yazan: pinark Forum: Yaşam - Sohbet - Forum Oyunları
Launching products that flop? Without a Market research firm, your business might be struggling to understand its target market. Many companies find...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
click jax wallet
04-07-2025, 17:48:59 in Kredi Kartları ve Bankacılık Hukuku