Bu yazdığım mesajı buradan silerek içerikten farklı olduğu için farklı bir konuya taşıyacağım. aranınca daha kolay bulunur diye bdüşünüyorum.
Konunun ne farkı var onu anlamdım ürün iadesi hakkında değil mi sorunuz? Bende size Tüketici Hakem heyetine başvurmanızı önerdim. Cayma hakkı yasal hakkınız dır, yasal haklarınız sözleşmeler ile elinizden alınamaz.
Bilgilendirme:
06 Mart 2011 Tarihli Resmi Gazete
Sayı: 27866
Sanayi ve Ticaret Bakanlığından:
MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK
Cayma hakkı
MADDE 7 − (1) Mesafeli sözleşmelerde tüketici, yedi gün içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde yazılı olarak veya bir sürekli veri taşıyıcısıyla bildirilmesi yeterlidir.
(2) Cayma hakkı süresi, malın teslimine ilişkin sözleşmelerde, tüketicinin malı teslim aldığı günden itibaren, diğer sözleşmelerde ise sözleşmenin akdedildiği günden itibaren işlemeye başlar.
(3) Satıcı veya sağlayıcının 5 inci ve 6 ncı maddelerde belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmemesi hâlinde, cayma hakkı süresi üç aydır. Bu süre, malın teslimine ilişkin sözleşmelerde, tüketicinin malı teslim aldığı günden itibaren, diğer sözleşmelerde ise sözleşmenin akdedildiği günden itibaren işlemeye başlar. Ancak 5 inci ve 6 ncı maddelerde belirtilen yükümlülüklerin, üç aylık süre içerisinde yerine getirilmesi hâlinde, birinci fıkrada belirtilen yedi günlük cayma hakkı süresi, söz konusu yükümlülüklerin yerine getirildiği günden itibaren işlemeye başlar. Cayma hakkının kullanıldığına dair irade beyanının bu süre içinde yazılı olarak veya bir sürekli veri taşıyıcısıyla bildirilmesi yeterlidir.
(4) Taraflarca aksi kararlaştırılmadıkça tüketici, aşağıdaki sözleşmelerde cayma hakkını kullanamaz.
a) Cayma hakkı süresi sona ermeden önce, tüketicinin onayı ile hizmetin ifasına başlanan hizmet sözleşmeleri.
b) Fiyatı borsa veya teşkilatlanmış diğer piyasalarda belirlenen mallara ilişkin sözleşmeler.
c) Tüketicinin istekleri veya açıkça onun kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan, niteliği itibariyle geri gönderilmeye elverişli olmayan ve çabuk bozulma tehlikesi olan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan malların teslimine ilişkin sözleşmeler.
ç) Tüketici tarafından ambalajının açılmış olması şartıyla, ses veya görüntü kayıtlarına, yazılım programlarına ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmeler.
d) Gazete, dergi gibi süreli yayınların teslimine ilişkin sözleşmeler.
e) Bahis ve piyangoya ilişkin hizmetlerin ifasına ilişkin sözleşmeler.
f) Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler ve tüketiciye anında teslim edilen gayri maddi mallara ilişkin sözleşmeler.
(5) Tüketiciye, borcunun tamamen veya kısmen ifası için, satıcı veya sağlayıcı veya onunla işbirliği içinde olan bir üçüncü kişi tarafından kredi verildiği mesafeli sözleşmelerde, tüketicinin bu maddedeki hükümler dâhilinde cayma hakkını kullanması durumunda kredi sözleşmesi de herhangi bir tazminat veya cezai şart ödeme yükümlülüğü söz konusu olmaksızın sona erer. Ancak bunun için cayma bildiriminin kredi verene de yazılı olarak iletilmesi gerekir. Tarafların karşılıklı iade yükümlülükleri saklıdır.
Cayma hakkının kullanılmasının sonuçları
MADDE 8 − (1) Tüketicinin cayma hakkını kullanması hâlinde satıcı veya sağlayıcı, cayma bildiriminin kendisine ulaştığı tarihten itibaren en geç on gün içerisinde almış olduğu toplam bedeli ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü belgeyi tüketiciye hiçbir masraf yüklemeksizin iade etmek ve yirmi gün içerisinde de malı geri almakla yükümlüdür.
(2) Teslim alınmış olan malın değerinin azalması veya iadeyi imkânsız kılan bir nedenin varlığı cayma hakkının kullanılmasına engel değildir. Ancak değer azalması veya iadenin imkânsızlaşması tüketicinin kusurundan kaynaklanıyorsa satıcıya malın değerini veya değerindeki azalmayı tazmin etmesi gerekir. Malın mutat kullanımı sebebiyle meydana gelen değişiklik ve bozulmalar değer azalması sayılmaz.
Bilgilendirme:
TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN
Kanun Numarası: 4077
Kanun Kabul Tarihi: 23/02/1995
Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi: 08/03/1995
Yayımlandığı Resmi Gazete Sayısı: 22221
TÜKETİCİ SORUNLARI HAKEM HEYETİ
Madde 22 - (Değişik madde: 06/03/2003 - 4822 S.K./29. md.)
Bakanlık, il ve ilçe merkezlerinde, bu Kanunun uygulamasından doğan uyuşmazlıklara çözüm bulmak amacıyla en az bir tüketici sorunları hakem heyeti oluşturmakla görevlidir.
Başkanlığı Sanayi ve Ticaret İl Müdürü veya görevlendireceği bir memur tarafından yürütülen tüketici sorunları hakem heyeti; belediye başkanının konunun uzmanı belediye personeli arasından görevlendireceği bir üye, baronun mensupları arasından görevlendireceği bir üye, ticaret ve sanayi odası ile esnaf ve sanatkar odalarının görevlendireceği bir üye ve tüketici örgütlerinin seçecekleri bir üye olmak üzere başkan dahil beş üyeden oluşur. Ticaret ve sanayi odası ya da ayrı ayrı kurulduğu yerlerde ticaret odası ile esnaf ve sanatkar odalarının görevlendireceği üye, uyuşmazlığın satıcı tarafını oluşturan kişinin tacir veya esnaf ve sanatkar olup olmamasına göre ilgili odaca görevlendirilir.
Bakanlık taşra teşkilatının bulunmadığı il ve ilçelerde tüketici sorunları hakem heyetinin başkanlığı en büyük mülki amir ya da görevlendireceği bir memur tarafından yürütülür. Tüketici örgütü olmayan yerlerde tüketiciler, tüketim kooperatifleri tarafından temsil edilir. Tüketici sorunları hakem heyetinin oluşumunun sağlanamadığı yerlerde noksan üyelikler, belediye meclislerince resen doldurulur.
Tüketici sorunları hakem heyetlerinde heyetin çalışmalarına ve kararlarına esas olacak dosyaları hazırlamak ve uyuşmazlığa ilişkin raporu sunmak üzere en az bir raportör görevlendirilir.
Değeri beşyüz milyon liranın altında bulunan uyuşmazlıklarda tüketici sorunları hakem heyetlerine başvuru zorunludur. Bu uyuşmazlıklarda heyetin vereceği kararlar tarafları bağlar. Bu kararlar İcra ve İflas Kanununun ilamların yerine getirilmesi hakkındaki hükümlerine göre yerine getirilir. Taraflar bu kararlara karşı onbeş gün içinde tüketici mahkemesine itiraz edebilirler. İtiraz, tüketici sorunları hakem heyeti kararının icrasını durdurmaz. Ancak, talep edilmesi şartıyla hakim, tüketici sorunları hakem heyeti kararının icrasını tedbir yoluyla durdurabilir. Tüketici sorunları hakem heyeti kararlarına karşı yapılan itiraz üzerine tüketici mahkemesinin vereceği karar kesindir.
Değeri beşyüz milyon lira ve üstündeki uyuşmazlıklarda tüketici sorunları hakem heyetlerinin verecekleri kararlar, tüketici mahkemelerinde delil olarak ileri sürülebilir. Kararların bağlayıcı veya delil olacağına ilişkin parasal sınırlar her yılın Ekim ayı sonunda Devlet İstatistik Enstitüsünün Toptan Eşya Fiyatları Endeksinde meydana gelen yıllık ortalama fiyat artışı oranında artar. Bu durum, Bakanlıkça her yıl Aralık ayı içinde Resmi Gazetede ilan edilir.
25 inci maddede cezai yaptırıma bağlanmış hususlar dışındaki tüm uyuşmazlıklar, tüketici sorunları hakem heyetlerinin görev ve yetkileri kapsamındadır.
Tüketici Sorunları Hakem Heyetleri Başkan ve üyeleri ile raportörlere verilen huzur hakkı veya huzur ücretinin ödenmesine ilişkin esas ve usuller, bir ayda ödenecek tutar 2000 gösterge rakamının memur aylık katsayısıyla çarpımı sonucu bulunacak miktarı geçmemek üzere Maliye Bakanlığının uygun görüşü alınarak Bakanlıkça belirlenir.
Tüketici sorunları hakem heyetlerinin kurulması, çalışma usul ve esasları ile diğer hususlar Bakanlıkça çıkarılacak bir yönetmelikte düzenlenir.
Hukuki NET Güncel Haber
Hukukçu değilim, tüm yazdıklarım kendi yorumlarımdır.
“The future is unknowable but the past should give us hope.” –Winston Churchill
sayin frmax,
yanitinizi dikkate almadin sanmayin dikkate aldim. urun iadesi konu ama daha spesifik internetten alinmis bir urun bi de degisim yapmayi kabul ediyorlar ancak ellerinde bulunan bir urunle degisim yapmak istemiyorum cunku begendigim bir urun yok vs. Yanitiniz icin cok tesekkur ederim. Ben daha detayli bir durum oldugundan ayri bir forum konusu acayim ki keywordlerle arayanlar daha kolayca bulabilsin istedim yalnizca. Bu arada konuyu acmadan once baya bir inceledim ancak urun iadesi sonucu satici bana para iadesi yapmak zorunda midir, yoksa degisim hakki ya da hediye ceki gibi seylerle bu yukumlulugu yerine getirmis olur mu bunun cevabini halen bilmiyorum.
Bir de 7 gunluk surec urun benim elime gecince basladi, ben bu sure icinde saticiya bir dilekce mi vermeliyim? Bunun icerigi ne olmalidir? Tuketici hakem heyeti nerededir nasil basvurulur?
sayin frmax,
yanitinizi dikkate almadin sanmayin dikkate aldim. urun iadesi konu ama daha spesifik internetten alinmis bir urun bi de degisim yapmayi kabul ediyorlar ancak ellerinde bulunan bir urunle degisim yapmak istemiyorum cunku begendigim bir urun yok vs. Yanitiniz icin cok tesekkur ederim. Ben daha detayli bir durum oldugundan ayri bir forum konusu acayim ki keywordlerle arayanlar daha kolayca bulabilsin istedim yalnizca. Bu arada konuyu acmadan once baya bir inceledim ancak urun iadesi sonucu satici bana para iadesi yapmak zorunda midir, yoksa degisim hakki ya da hediye ceki gibi seylerle bu yukumlulugu yerine getirmis olur mu bunun cevabini halen bilmiyorum.
Bir de 7 gunluk surec urun benim elime gecince basladi, ben bu sure icinde saticiya bir dilekce mi vermeliyim? Bunun icerigi ne olmalidir? Tuketici hakem heyeti nerededir nasil basvurulur?
Cayma hakkı adı üzerinde satıştan caymanızı kapsıyor zaten yasal olarak değişim hakkı diye bir şey söz konusu değil, değiştirme hakkı sadece ayıplı malda ve 4 maddede ki haklarınız kullnabileceğiniz diğer durumlarda vardır.
Satıcı cayma bildirimizi nasıl yapabileceğinizi sözleşmeden bildirmiş olmalıdır. Eğer bu sözkonusu değilse, (bunun için ayrıca sanayi ve ticaret bakanlığına şikayette bulunabilirsiniz.) cayma bildiriminizi ispat edebileceğiniz şekilde yapın. En masraflı ve garanti yol noterden ihtar çekmektir. Ama başka şekildede ispatlayabilirseniz sorun olmaz.
Tüketici hakem heyeti il ve ilçe merkezlerinde kurulur. il merkezleri valilikler ilçe merkezleri kaymakamlıklardır. Tüketici hakem heyetine zorunlu başvuru sınırı 01.01.2012'dan başlayarak 1.161,67 TL, Büyükşehir statüsünde bulunan illerde faaliyet gösteren il hakem heyetlerinin uyuşmazlıklara bakmakla görevli ve yetkili olmalarına ilişkin alt parasal sınır 01.01.2012'dan başlayarak 3.032,65 TL'dir. Bu tutarların üzerinde fiyatlarda Tüketici Mahkemelerine gidilmesi gerekir.
Hukukçu değilim, tüm yazdıklarım kendi yorumlarımdır.
“The future is unknowable but the past should give us hope.” –Winston Churchill
Satın aldığım bir cep telefonu var. Satıcı telefonun "Başarı Ticaret" tarafından garantili olduğunu beyan etti satın alırken. Satıcının hareketlerinden şüphelendiğimi için eve gelip imei kodunu sorgulattığım zaman telefonumun garanti kapsamında olmadığını öğrendim ve telefon daha önceden sanırım başkası tarafından kullanılıp üstüne üst versiyon program update edilmiş ve fabrika ayarlarına geri döndürülüp üstüne jelatinleri yapıştırılmış. Bu telefonu, satın aldığım yer mal değişimini ve ya mal karşılığında ödediğim ücreti geri vermez inkar ederse, hakem heyetine başvurduğum takdirde lehime bir karar çıkarmı? Bir de merak ettiğim diğer bir konu tck 157. maddeye göre dolandırıcılık kapsamına girer mi bu olay?
İrsaliyeli fatura olabilir mi bahsettiğiniz belge?
Zira salt irsaliye ile verildiğinde ayrıca fatura kesilmesi gerek.
Belgede müşteri olarak sizin adınız yazıyor değil mi?
Eğer bunlar tamamsa, yarın tüketici hakem heyetine gidip dilekçe yazın bence.
Bugün telefonumu aldığım yere götürdüm ve oradakiler telefonun başarının malı değil başka bir şirketin distribütörlüğünde dediler. Bende bana söz verildiği gibi Başarı'nın telefonunu istediğimi söyledim. Önce kabul etmediler ve sonra telefonun fabrika çıkışında olmadığını ve update edildiğini söylediğim zaman beni tabir-i caizse çark yapmakla suçladılar. Garantisi benim deyip işin içinden çıkmak için de çaba gösterdiler fakat ben kabul etmedim. 2saat sonra gel telefonun yenisini al sonra s.ktir git senin parana kalmadım sen tommy giyiyorsun ben armani giyerim sana mı tenezzül edeceğim gibi laflar sarfetti. Bende böyle konuşamazsın benimle deyince seni döverim, benim tahrik etme gibi hem hakaret içerikli hemde tehdit içerikli sözler sarfetti. Bende şimdi hakem heyetini aradım ve durumu anlattım. Eğer halen bu sözlü saldırılara devam ederlerse telefonu alıp oraya getirebilirmiyim diye sorduğumda, telefon ayıplı mal değilse bize getiremezsiniz ama bu durum için savcılığa başvurabilirsiniz dendi. Nedeni ise alırken telefonun başarı olduğu için aldığınız ispatlayamazsınız dediler. Ben hakkımı almak için hakaretlere maruz kalmak zorundamıyım? Sözle anlaşma yapıldı ama irsaliye de belirtilmedi diye dolandırıldığımı ispatlayamayacağım ve bu yüzden sözle yapılan bütün davranışlar bu insanların yanına mı kalacak? Teşekkürler...
Not: Telefonun fabrika çıkış program sürümü Android 2.2 Froyo ve ben aldığımda ki sürümü ise 2.3.3 Gingerbread. Fabrika ayarlarına dönüp telefonu sıfır diye satmışlar.
Bugün telefonumu aldığım yere götürdüm ve oradakiler telefonun başarının malı değil başka bir şirketin distribütörlüğünde dediler. Bende bana söz verildiği gibi Başarı'nın telefonunu istediğimi söyledim. Önce kabul etmediler ve sonra telefonun fabrika çıkışında olmadığını ve update edildiğini söylediğim zaman beni tabir-i caizse çark yapmakla suçladılar. Garantisi benim deyip işin içinden çıkmak için de çaba gösterdiler fakat ben kabul etmedim. 2saat sonra gel telefonun yenisini al sonra s.ktir git senin parana kalmadım sen tommy giyiyorsun ben armani giyerim sana mı tenezzül edeceğim gibi laflar sarfetti. Bende böyle konuşamazsın benimle deyince seni döverim, benim tahrik etme gibi hem hakaret içerikli hemde tehdit içerikli sözler sarfetti. Bende şimdi hakem heyetini aradım ve durumu anlattım. Eğer halen bu sözlü saldırılara devam ederlerse telefonu alıp oraya getirebilirmiyim diye sorduğumda, telefon ayıplı mal değilse bize getiremezsiniz ama bu durum için savcılığa başvurabilirsiniz dendi. Nedeni ise alırken telefonun başarı olduğu için aldığınız ispatlayamazsınız dediler. Ben hakkımı almak için hakaretlere maruz kalmak zorundamıyım? Sözle anlaşma yapıldı ama irsaliye de belirtilmedi diye dolandırıldığımı ispatlayamayacağım ve bu yüzden sözle yapılan bütün davranışlar bu insanların yanına mı kalacak? Teşekkürler...
Not: Telefonun fabrika çıkış program sürümü Android 2.2 Froyo ve ben aldığımda ki sürümü ise 2.3.3 Gingerbread. Fabrika ayarlarına dönüp telefonu sıfır diye satmışlar.
Yanlız söyle bir sorun var.
1 - sizin sorgulattığınız imei numarası ile garanti başlangıcı ya fabrika çıkış, yada türkiyeye giriş tarihidir yada satıcıya veriliş tarihidir. bunun sizin satın aldığınızdan daha eski olması normaldir.
2 - Sizin için garanti süresi malın size teslim edildiği tarihten bu ispat edilezse ( ki sevk irsaliyesi bunu ispat eder) fatura kesim tarihinden başlar. (Size fatura kesilmediyse maliyeye başvurabilirsiniz.)
3 - Malın istediğiniz distiribütörun garantisinde olup olmadığını anlamanız için sadece garanti belgesine bakmanız yeterli idi, kaldı ki böyle bir anlaşma yaptığınızı ispatlamak sizin sorumluluğunuzda olacaktır. (Eğer ürün ile birlikte granti belgesi verilmedi ise bunun içinde sanayi ve ticaret bakanlığına şikayette bulunabilirsiniz.)
4 - Her mal için aynı android versiyonu ile fabrikadan çıkacaktır diye bir kaide yok. (Mesala Samsung Galaxy S2 ler eskiden android 2.3.5 ile üretiliyordu artık 4.0 ile üretiliyor.) Tabi üreticinin aynı sürüme gencelleme yaptığı bilinmiyorsa yada kaçak yazılım yüklemişse bu ayrı.
Hukukçu değilim, tüm yazdıklarım kendi yorumlarımdır.
“The future is unknowable but the past should give us hope.” –Winston Churchill
,
tuketici haklari urun iadesi,
tüketici iade hakları,
aldığım ürünü kaç gün içinde iade edebilirim,
tüketici hakları iade prosedürü,
tüketici iade hakkı,
Tüketici hakları iade hakkı ,
koşulsuz iade hakkı,
tuketici haklari urun iade,
tüketici hakları kanunu iade,
alınan ürünün iade süresi,
tüketici hakları geri iade,
aldığımız ürünü kaç gün içinde iade edebiliriz,
mağazadan alınan ürünün iadesi,
tüketici kanunu iade şartları,
tüketici haklarına göre ürün iadesi,
geri iade şartları
Merhabalar eylül 23 te iki tane ayakkabı aldım . İkisinin modeli aynı renkler farklı . Sağ ayakkabı sola göre bol olması ökçe tam oturmuyordu. Neyse...
Tüvtürke aracı muayene ettirdikten sonra kredi kartımdan komisyon ücreti alındı. Tüketici hakem heyetine başvurdum ve hakem heyeti beni haklı buldu....
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
tüvtürke karşı tüketici hakem...
07-05-2025, 23:40:53 in Tüketici Hakları