av habip bozkurt aracılığıyla bana bilgilendirme mektubu geldi .resmi icra kağidi yada resmi bir belge mühür yok. bu mektupta telsime borcum olduğunu ödemediğim taktirde icra başlatacağını yazıyordu.
Hemen bil. mek. irtibat tel. aradım.Bana 2001 yılına ait ödenmeyen 3 faturadan dolayı 2003 yılında içra dopsyası açıldığını söylediler. Bende daha önce 2001 yılında böle bir tebriğin kastamonu icra av. feruh yaşar geldiğini ödediğimi söyledim yanlız bana verdikleri dava dosya numarası ile ödediğim farklı.
Eyer 2941ytl lira olan borcumu faiz av. falan. 20,03,2012 tarihindn önce yatırırsam 914ytl olarak kampanyalı ödeyin dediler ana borcumunda 245ytl olduğunu sölediler.
Cevremde böle dolandırılan insanlar var internetten türkiye.gov.tr. adresinden bakınca hakımda bir içcra işi olmadığı vodafondan bakınca böle bir borç gözükmediği ortaya cıkıyor.Ayrıca borcunuz faturalarını mail atacaz demelerine rağmen 3 gün oldu atmadılar.
napmam gerikiyor eyer böle bir borç varsa faturayı ne borcu oldunu görmek isterim napmam lazım bana eyer itraz davası açarsam borcun 2941ytl hesaplannacağini ve itraz tazminatınında %40 olduğunu hatırlatılar.
bende ayrıntılı fatura istedim olmadığını ama faturaları faxs yada maille yolarız dediler mail adresini verdim mail gelmedi napmam lazım saolun
bu borç zaman aşımına girmişmidir. keza fatura 2001 e ait ama içra 2003 yılında
torba yasa bu borcu etkilermi keza tmsf el koydu ama borçların tmsf den deil özelbir holdinke devredildiğini torba yasanın geçersiz olduğunu hatırlatılar.
ayrıca bana neden daha önce ulaşilmadı 11 senelik borç 9 senelik içra şimdimi gelirmi ama anladımki içrada 100/70 faazi hesaplanıyomuş bu yasalmı
bakın tekrar söylüyorum bana daha önce ulaşildi denilen borcu tak yatırdım. şimdi 11 sene sonra ulaşiliyo. bana kesinlikle 2003 te tebri edilmedi bana ulaşilamadıysa muhtara ulaşilmadı keza akrabam söylerdi. bunda kasıt var napa bilirim açil yardım