Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Gerçekten güzel şeyler yazmışınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gerçekten çok zor bir durum. Yanlız sn. Çcuklariçin ''Aşk ile ilgili soru ise eşim ilk ve tek aşkım ömrümde eli elime gözü gözüme değen tek kişi idi. Ama kadınları anlamak zor. derken eşinizin zararını gördüğünüzde dahi halen sevgi aşk içinizde var yani nefret beslemiyorsunuz. ''Ayrıca Mal Makam hırs arkadaş ve akraba dolduruşu şu an ne yaptığını bilmiyor'' derken konuşmadınızmı hiç ne diyor. Yaşadıklarınızdan sonra hiçmi soğumadınız?
Ayrıca sn. scorpion ''Davayı açan ve delillere göre daha kusurlu olan karşı tarafa hakim kızım ortada hiç bir şey yok eminmisin diye sordu ve olumsuz cevap alınca boşadı'' derken size hiç sormadımı bu soruyu. Ve neden sadece kadının istediğine göre yola çıkılıyor. Kadın isterse biter istemezse sürer değilmi?
Feminizm diye bir moda eşliğinde AKP tarafından çıkarılan yasalar buna neden oldu. Kadın erkek eşittir dediğimizde hakimin erkeğin durumunu da göze alması gerekirken, tıpkı bugünlerde çıkan moda gibi borçlu mağdurdur, çek yazan mağdurdur edebiyatı gibi, kadın mağdurdur dendi. Onun için boşanma davalarında kadın her zaman 1-0 önde başlıyor. Bana kimse bekaret felan demesin, bu devirde bekaretin de önemi kalmadığına göre kadınların bu yarışta önde olmasına neden olan nedir?
Feminizm diye bir moda eşliğinde AKP tarafından çıkarılan yasalar buna neden oldu. Kadın erkek eşittir dediğimizde hakimin erkeğin durumunu da göze alması gerekirken, tıpkı bugünlerde çıkan moda gibi borçlu mağdurdur, çek yazan mağdurdur edebiyatı gibi, kadın mağdurdur dendi. Onun için boşanma davalarında kadın her zaman 1-0 önde başlıyor. Bana kimse bekaret felan demesin, bu devirde bekaretin de önemi kalmadığına göre kadınların bu yarışta önde olmasına neden olan nedir?
Sayın Litigation,kadınların 1-0 önde başlamalarının nedenini sormuşsunuz.Zaten yazınızda belirtmissiniz neden olanın AKP olduğunu.Çok uğraş verdiniz mi bu konununda sorumlusunun Akp olduğunu belirtirken.Çok zamanınızı aldığını sanmıyorum.
Sağ görüşlüler Akp nin bazen bir sol parti gibi kararlar altığını iddia ediyorlar.Kendinizi nereye koyduğunuzu düşünseniz..
kardeş haklısın hani kadın erkek eşitti nerdeeeee.6 ay 1 sene evlli kalıyorlar sonra boşanıyorlar.sonrası erkek bir ömür boyu bakıyor kadına böyle eşitlikmi olur.erkek alıyor 800 tl kadına 400 nafaka baglıyorlar böyle adaletmi olur.neymiş kadın magdur duruma düşüyormuş yaaa erkek magdur olmuyormu
Sayın Feyyar, benim nerede olduğumun pek bir önemi yok. Ben sadece eşitlikten yanayım. Bu eşitlik sadece kadın hakları konusu gündeme geldiğinde konuşuluyor ama erkekler serzeniş ettiğinde nedense konuşulmuyor. Gerçek hayatta da hukukinette de çocuğun velayeti kime verilir, nafaka ödemek zorunda mıyım diyen erkeklere; "anneye verilir, nafaka ödeyeceksin" demekten rahatsızım. Evlenme ticari bir müessese midir ki erkek boşanınca nafaka ödeceyek diye bir kural oluşsun. Tabi kanunda böyle demese de mahkemeler teamül oluşturmuş, çocuk anneye, nafaka kadına... Erkek ne yer ne içer, bir daha medeni bir şekilde hayat kurabilir mi diye düşünen yok. Bir müvekkilim doktor... Emekli subay doktor diyelim. Egede bir yerde klinikte çalışıyor, emekli maaşı da var. Mahkeme 800 tl nafaka ödeyeceksin dedi. Adamcağızın şu anda parmakları kesildi, klinikte de çalışamayacak desek de 800 tl nafaka (sadece kadına) hükmedilmesi acaba ne kadar adil? Bence mahkemeler bu hususları yeterince araştırmak yerine şablon oluşturmuşlar. İtirazım da buna. SIRF BOŞANMA nedeni ile yoksulluğa düşmek ne demek? Ticarethane mi bu evlilik kurumu? Boşanma değil, evlenme nedeniyle yoksulluğa düşen erkek ne yapacak?
Değerli arkadaşlar erkeklerin mağduriyeti herkesin açıkca gördüğü kimsenin umursamadığı bir konu , bu konu hakkında daha önce https://www.hukuki.net/showthread.php...erçekler/page1 yorumlar yapmıştık ancak nedense hakettiği ilgiyi görmedi konu alt sıralarda kaldı.
Sayın ufuk hakim karar duruşmasında bana bir şey sormadı, iddia ettikleri hiç bir şeyi ispatlayamamış olmaları, onların boşanmayı istemesi benim istememem nedeniyle bana bir şey sormadı, ne diyebilirdiki ortada haksızlık olduğunu bile bile göre göre sırf uzmanlar fikir ayrılığı yaşıyorlar dediği için boşadı, bu karar umarım vicdanını sızlatmıştır, sonuçları beni , çocuklarımı ve ailemi çok yıprattı sadece bir kadını korumak için koca bir aileyi ve düşecekleri durumu düşünmedi.Umarım yargıtay açıkca gözüken bu yanlış kararı farkeder ve kararı bozar.Benim davam açık bir şekilde kadına yapılan pozitif ayrımcılık ve koruma adına örnek bir davadır.
Kadın isterse boşanma oluyor kadın istemezse boşanma 3 sene sürer yada red edilir. Sonra 3.5 yıl dava açma hakkın yok. Al sana 6 yıl boşanamamak. AMa kadın istesin 2 duruşma hadi bilemedin 3 duruşmada Gereği Düşünüldü karar deniliyor. Al işte bitti.
Sayın ufuk_ acı ama gerçek, şimdi bazı kesimler böyle düşündüğümüz için bize kızacak ama insan kendi başına gelmeden durumun vehametini anlayamıyor, olayı her cepheden değerlendirmek lazım kadın içinde erkek içinde zor ama ... kadına şiddete hayır propagandası bu kadar güçlü bir biçimde yapılırken hangi kurum yada kim erkekle kadını aynı kefeye koyup adil yaklaşabilir böylesi bir toplum baskısı yüzünden nasıl bir eşitlik politikası uygulanabilir ki ? Geçmişdeki hataları yeni hatalarla telafi etmeye çalışarak nasıl adalet dağıtılır ben anlayamıyorum.
evet halen sevgi var. Kendisi ile konulmak ne mümkün. Beni gördüğünde sanki düşman görmüş gibi. Önce sevgi dolu muhabbetli bir bakış ve aniden toparlanıp nefret görünümüne geçiş. Sanki büyülü. Allah Yardımcımız olsun. Bekleyenlerden olarak bekliyorum.
Pisikoloji tedavisi gören bir kişi avukatsız yargılanabilirmi?
yaklaşık iki yıla yakın bir zamandır pisikoloji tedavisi görüyorum, ve beni bu duruma...
Yargıtay, cinsiyet değiştirme davalarında dönüm noktası niteliğinde bir karara imza attı. Cinsiyet değiştirmek isteyen kadının açtığı davayı, 'erkek...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Emlakçı dolandırıcılığı
22-06-2025, 11:35:41 in Gayrimenkul Hukuku