Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir firmada yaklaşık 3 yıldır çalışıyor durumdayken iş akdim iş potansiyelinin düşmesi üzerine feshedildi yazısı gönderildi.İşe iade davası açtım bir kaç avukatla konuyu görüştüm kolay kazanırsın dediler tabi davayı açması için avukata vekalet verdim.işten çıkarıldıktan sonra yerime başka bir şubeden başka bir işçi getirildi dava 1 senedir devam ediyor şirketin savunması benim sürekli rapor aldığımdan ve şirketin ekonomik krize girdiğinden dolayı çıkarıldığımı belirtiyor başka şubelerden eleman çıkarıldı ama son 2-3 ay içerisinde 2-3 eleman alındı bunu öğrendim ben 3 yıl boyunca toplam 20 günlük rapor aldım.Son raporumu işten çıkarılmadan yaklaşık 1 ay önce almıştım bana herhangi bir uyarı ihtar yapılmadan çıkarılmam bana karşı art niyetli olduğunu düşünüyorum.Dava şu an ekonomik nedenlerle işçi çıkarıldığından dosya bilirkişiye gönderildi avukatım davayı kazanacağımızı düşünüyorum dedi.Fakat ben bu kadar uzun sürmesine anlam veremiyorum siz değerli hukukçuların yorum ve önerilerini bekliyorum bu konu hakkında böyle davalardan örnek olduğunu bilen arkadaşımız varsa yorumlarından memnun olurum.