+ Konuyu Yanıtla
2 / 3 Sayfa İlkİlk 123 SonSon
11 den 20´e kadar toplam 27 ileti bulundu.
    tigerboxer Misafir

Tanımlı Cevap: Köpek ısırması & sahibinin bana saldırması hakaretleri ve küfürlerine maruz kalmak

Sn Abdullah Yaman ve Owner SİZ OLAYIN MANEVİ YÖNÜNÜ BURADAN BİLİYORSUNUZ ZATEN. ==> https://www.hukuki.net/showthread.php...dını-kullanmak

Üzerime gelipte sıkıştırıp beni daha da üzmenin anlamı ne anlam veremedim

Hukuki NET Güncel Haber

Köpek ısırması & sahibinin bana saldırması hakaretleri ve küfürlerine maruz kalmak konulu yargıtay kararı ara
    Köpek ısırması & sahibinin bana saldırması hakaretleri ve küfürlerine maruz kalmak konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap

Nerede
    istanbul
    İletiler
    459
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Köpek ısırması & sahibinin bana saldırması hakaretleri ve küfürlerine maruz kalmak

Sayin tigerboxer, tekrar gecmis olsun.. Degerli uyeler yanlis anlamis olabilir, insanlik hali.. Siz kafaniza takmayin.. Onemli olan minik kardesimizin iyilesiyor olmasi.. Allah daha buyuk aci vermesin.. Ben miniklerin yurumeye calisirken bile dusmelerine dayanamiyorum, allah muhafaza.. Siz yasal yoldan her turlu girisimi yapin bence.. Kopegi serbest biraktiklarinda polis cagirin falan. Dengesiz ve saygisiz insanlarin mutlaka bir sekilde cezalandirilmasi gerekir.. Tekrar gecmis olsun..

Nerede
    çanakkale
    İletiler
    10
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Hanımefendi Sizi kesinlikle üzme amacı ile yazmadım onları.Sadece okuduklarımdan ben öyle anlam çıkardım özür dilerim...Saygılar.

Nerede
    istanbul
    İletiler
    82
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Geçmiş olsun.
    Sanırım apartman türü bir yerde yaşıyorsunuz.

Memleketimiz hali ile daha gelişmediği için herkes hakkını kaba kuvvetle , tehdit ederek , karşı şahsı korkutmaya çalışarak , ben daha güçlüyüm veya biz daha güçlüyüz diye düşünerek düşünüyorlar , hareket ediyorlar , ona göre ağzından çıkanları teraziye koymuyorlar.

Çok eskilerden insanlar yaşarken bu şekilde devlet olarak değilde her köy , kasaba kendi örf adet , töre vb yazısız kurallara göre yönetilirdi ve şimdiki gibi cezaevleri , güvenlik kuvveti polisler , jandarma , asker , yazılı kanunlar yoktu.

Bir yerde yaşayanlar 10 km ötesinde yaşayanların gelişmişliğini görünce aralarında toplanıyorlar ve o yerleşim birimini basıp bütün ineklerine , koyunlarına , keçilerine , atlarına , evlerine , tarlalarına , tarım ürünlerine , kullandıkları eşyalara el koyuyorlardı. Saldırıya uğrayan köy ise kendilerini koruyabiliyorlarsa koruyorlar ve savaşıyorlardı.

Yakın zamanda ise Toprak savaşları - maden savaşları İtalyanın mafia sı , japonyanın samurayları , Türkiye'nin Kuvai milliyesi , Amerikanın kolonileşmelerden kurtulup devletleşmesi vb gibi. İngilterenin eskiden sömürge bakanlıkları olması vb gibi.

Günümüzde ise yerleşim yerleri ve merkezi kontrol büyümüş , büyük topraklar merkezi yönetime kavuşmuş , halklar daha büyük sınırlar içinde belli bir kanuna tabi olarak yaşamayı aralarında taahhüt etmişler ve uymayıda kabul etmişlerdir.

T.C anayasası , Türk Ceza Kanunları , Türk Medeni Kanunları , Vergi Kanunları , Kat Mülkiyeti kanunları vb. Bütün bunların hepsinin amacı bir ülkede iş bölümünü düzenlemek , kişilerin arasında olabilecek anlaşmazlıkları çözmek , başkasının hürriyetini , özgürlük sınırlarını ihlal edenlere suçun nevine göre ceza vermek bunun sonucunda cezanın nevine göre ülkemizde ki bilinen 384 cezaevinden birisine gönderip cezasını çekip topluma uyumlu hale gelmesini sağlamaktır.

Şayet her birimiz bu kanunlara uymayıp orman kanunlarına göre yaşayacak olsa idik bu yazılı kanunlara ihtiyaç yoktu ve olacak olan geçmiş çağlardan beri olduğu gibi , zalimin zulmü , masumun canını yakmaya devam edecekti. Her ne kadar masum hakkını bu dünyada alamamış olsa bile inancımıza göre mahşerde hakkını alacak olsa bile , her suçun cezasıda dünyada görülmelidir.

Bu tür kanunlar aynı zamanda insanların bireysel ve sosyal bir varlık olduğu için diğer insanlarla nasıl iletişimde olması gerektiğini - insan davranışlarının nerde doğru nerde yanlış olduğunu bilmesi gerektiğini , yaşamını düzgünce devam ettirebilmesi için topluma nasıl uyum sağlaması gerektiğini , nerde , kiminle , ne zaman nasıl konuşması ve davranması gerektiği konusunda da bir eğitici unsur taşımaktadır.

--
    Sizin konunuza gelince köpek konusu için belediyeye zaten başvurmuşsunuz. Onlar gerekeni yaparlar.

Diğer konu ise , tartıştığınız kişilerin apartmanda giriş katta olduğunu söylemişsiniz ve geçerken size hakaret ve küfür ettiklerinide söylemişsiniz. Ülkemizde artık okuma yazma oranlarımız çoğaldı. Hemen hemen okuma ve yazma bilmeyen çok az bir yüzdelik dilim kaldı.

Sonuç itibari ile bu komşunuzla her gün yüz yüze geleceksiniz. Bu durum biraz daha devam ederse ne siz ona katlanabilecek , ne de o size katlanabilecek. Bir gün taraflardan birisinin teli atacak ve belkide istenmeyen sonuçlar olabilecek. Bunun önüne geçmek için Dinimiz büyük kusurlar hariç , ufak tefek tartışmalar yüzünden 3 gün dargın kalmayınız der.

Bu olumsuz davranışın önüne geçmek için sizin yapmanız gereken iyi niyeti elden bırakmayıp ciddi ciddi

Alın Bu Türk Ceza Kanunu yazıcıdan çıkarıp apartmanın girişine asın. Bir tanede tartıştığınız komşunuza hediye edin. Alsın okusun.

http://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k5237.html

SEKİZİNCİ BÖLÜM

Şerefe Karşı Suçlar

Hakaret

MADDE 125. - (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilât ederek işlenmesi gerekir.

Böyle şeylerin işin aslı kanuna aksettirdiğiniz zaman işin şakası yoktur ve gerçekten ceza alır. Sizde belki mahkemeye git gel uğraşırsınız ama mutlaka ceza alır. Bir daha o kişi başkasına vurmalı - kırmalı kavga etmeyi bırakın hakaret bile edemez.

Ülkemizde yaşadığımız çevreyi değiştirmek , insanları medenileştirmek , ehlileştirmek hepimizin elinde.

Ayrıca böyle yaşanılan yerlerde hırsızlığın az olduğu , gaspın az olduğu , komşularının güleryüzlü ve diğer komşularına anlayışlı olduğu yerlerde katlar , daireler , arsalar bile değerli olur.

Dediğim gibi

http://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k5237.html

Bunu yazıcıdan çıkarıp muhakkak komşularınıza hediye edin. Hayata bakış açıları değişecektir , tam bir düzelme olmasa bile Diğer insanlarla konuşmalarına , davranışlarına biraz daha dikkat edeceklerdir.

komşularınıza KABAHATLAR KANUNUDA yanında bonus hediye olarak dağıtabilirsiniz.

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/1460.html

Sizin gibi 3-5 kişi daha bulup bunu bütün mahallenize yayarsanız o insanlarında gelişimine , topluma uyum sağlamasına katkıda bulunabilirsiniz. Hiç bir zaman tabiki hayatın zorlukları bitmeyecek ve hiç bir şey hiç bir zaman tam dört dörtlük olmayacak zaten herşeyin dört dörtlük olması insan tabiatına aykırıdır ama bu yukarıda denilenleri yaparsanız oturduğunuz apartmanın , Oturduğunuz sokağın , mahallenizin değerini biraz daha arttırmak sizlerin elinde.

Nerede
    Kocaeli
    İletiler
    8.997
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı MahmutDemirkiran rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Sizin konunuza gelince köpek konusu için belediyeye zaten başvurmuşsunuz. Onlar gerekeni yaparlar.
    Siz çok fazla iyimsersiniz bence.
    Çok uğraşmıştık benzer konuda. Bizimki beslenmesi yasak olan canavar cins bir köpeği çocukların üstüne saldırtıyor, diğer komşuların evcil hayvanlarını parçalatıyordu. Komşuluk haklarını hiçe sayan, başkalarının canını kendi zevklerinden değersiz gören terbiyesizi polise ya da belediyeye şikayet ettiğimizde ne yazık ki HİÇ BİR ŞEY OLMADI.
    Çünkü, çok zengindi.
    Şükürler olsun ki taşındı buradan.

tigerboxer Misafir

Yani.. Elimden geldiğince öğrendiğim bilgilerimi takip ederek benimle uğrasanlar bize kabus dolu günler geçirtenlere cezalarını verdirmeye uğrasıyorum umarım basarılı olurum sonuçta.
    OĞLUMUN YARA İZLERİ GEÇTİ KABUKLARI DA DÜŞTÜ AMA GEREK KÖPEĞİN SALDIRMA ANINDA GEREK SAHİBİNİN SALDIRMA ANINDAKİ KORKUSU PSİKOLOJİSİNİ ÇOK ETKİLEDİ Uykularından çıldırırcasına bağırarak sıçrayarak hıçkırarak uyanıyor hala.Bilinç altına bu olayı yerleştirmesinden çok korkuyorum. bizimde köpeğimiz var küçük köpeklerdenkorkup kaçma psikolojisini uyguluyor ki hayvan dostu birisi olarak büyütmekti niyetim.Her ihtimale karşı yaptırdığım kuduz aşısı da etkisi çok büyük olan bir aşıymış .Büyükler bile yıkılıyormuş etkisinden. Dün yine yaptırdık ve yine ateşler içerisinde inleyerek korku dolu gece geçirdik. aşı yapılırkenki korkusu sonrasındaki ası etkisiyle olan yüksek ateş huzursuzluğu bir kenara hadi her hastalık sonrası daha bir asabileşiyorlar daha bir huyları değişiyor huysuzluk öğreniyor çocuklar onamı yanayımonamı onamı neye yanayım bilemiyorum Dediğim gibi çok derin izler bıraktı bizde bu olay malesefki

Mahmut bey size de ilginiz için tşk ederim.Yolladıklarınız herkesin bilmesi gereken kurallar katılıyorum haklısınız saolun. Malesefki modern çağımızda imkanları ne kadar üst düzeyde olursa olsun dünya nimetlerinden haberi olmayan insanlarda var dediğiniz gibi. Bizim site 56 tane müstakil evin bulunduğu çevresi kapalı tek çıkışı olan bir site. Nasıl insanlardır ki saldırırkenki hakaretlerini telefonuma çekmeme rağmen hala o kadar çoluk çocuğun içinde küfür hakaret etmeye devam ediyorlar. ve işin acı tarafı da o çocukları kendi taraflarına çekmiş olup onları da bize tafra yaptırtmaları. Dısarıdan yemek getirterek ilgi göstererek ya da laflarla ne sekilde basardıklarını bilemiyorum ama çocuklara sus geldi.Bizsitede yeniyiz onlar 3 yıldır buradalar ve herkesi kendilerine çekmiş gibiler malesef.Dediğiniz olaya (köy kasaba aşiret saldırılar vs ) farklı sekilde modern yaklasımı diyebiliriz Olayı görüp bilen hiç kimse sahitlik yapmak istemiyor. bu ihtimale karsı ilk olay sonrasındaki gün çocukların olay sırasındaki yorumlarını görüş ve düşüncelerini o kişiler hakkındaki köpek hakkındaki düşüncelerini kameraya haberler olmadan çekmiştim. Bunu lehime kullanmak suçmudur bilemiyorum ?? halaözür dilemedikleri gibi suçlarına suç ekliyorlar malesefki

Belediye zabıtasına haber verdik ilkin nazlandılar bizden birsey çıkmaz filan dediler işin mahkemeye intikal ettiğini darp vs de olduğunu olayı söyleyip anlattığımda ve arastırdığım bilgileri sıraladığımda gelip köpeği 6 gün müsadeye aldılar. Birkaç güne bitecek süresi ve köpek yine serbest birsekilde dolaşacak eminim. ve yine sikayet edeceğim o durumda.Ama her defasında aynı seyler yasansa bile sanmıyorum o ailenin yola geleceğini . cazgırlar çünkü ve malesef ki bu ailenin de maddi durumları çok üstdüzeyde.Herkese hükmediyorlar.
    Umarım ADLİ VE İLAHİ ADALET haklıyı haksızı görür cezayı ona göre verir .

Nerede
    istanbul
    İletiler
    82
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

sayın tigerbox siz hakaretten darptan mahkemeye verin merak etmeyin ne zenginlikleri ne tanıdıkları onları kurtarabilir. Bir kez uğraşsınlar mahkemelerde akılları başlarına gelir.

Kimse kimseye bir şey yapamaz. Hala yapılmasının sebebi halkımızın büyük çoğunluğunun kanunları bilmemesinden ve sadece psikolojik ego kabarmasından ,
    kibir ,
    haset
    gibi duygularının çok olmasından kaynaklanıyor.
    Kanunlar ve yaptırımlar insanların bu kötü duygularını törpüler.

Zengin olupta ne zengini olacak bütün 56 dairemi onların. Şahite gerek yok elinizde kayıt varsa mahkemede delil olarak kabul edilir.

Mahkeme neden videoya çektiniz derlerse kimseyi tanımadığımızdan ve şahit bulamayacağımızı düşündüğümüzden ve yaptıkları hakaret ve fiziksel saldırılar dayanılmaz hale geldi ispatlamak için videoya çektik dersiniz.

Açık alanda çekilen videonun suçu olmaz ve burada niyet önemlidir. Videonun izinsiz çekilmesinden bende ceza alırım diye korkuyorsanız Hakim ona göre vicdani kararı verir.

Birde bu zenginlik olayına gelelim. Bir çoğumuz kanunları biliyoruz. Herkesin düzenli bir aile yaşantısı var. Herkesin kendine göre bir işi var ve ailesini geçindirmeye çalışıyor , yiyecek - içecek - giyecek - elektirik - su - telefon faturasını ödemekle , çocuklarını okutmakla uğraşıyorlar ve düzenli yaşamak istiyorlar.

Farzı misal bana koçu gelse , sabancısı gelse , eczacıbaşısı gelse bana ne onlardan. Bana bir faydası olmadıktan sonra benimle muhatab olsalar ne olur , olmasalar ne olur. Herkes kendi yaşantısına bakar. Onlar 3 yiyorsa ben bir yerim gene mutlu olurum. Zenginde olsa benim yaşan düzentimi kimse bozamaz ki.

Mafya olsa ne olur , olmasa ne olur. Benim yaşantı düzenimi bozduktan sonra
    İsterse örgüt olsun kaç yazar ?
    Namus - Can - Mal bu üçüne birisi zarar vermeye kalktıktan sonra karşımdaki kim olursa olsun ben tanımam ki onları. Bu üçünde benim düzenimi bozmaya kalkanın ben yedi sülalesinin düzenini bozarım. Kanunlara uyarız ama bu üçünde beni rahatsız eden olursa o zaman benimde düzenim bozulacak , canım gidecek. Benim canım gidecek olduktan sonra ben kimseyi tanımam ki. Karşımdaki en ünlü mafya olsa kaç yazar. Beni bu dünyadan göndermek isteyene gel göndermi dicez İşin içine can girdikten sonra canım o an gidecek ise karşındaki kim olsa tanımazsın.

Olayı nefsi müdafaya sokarım. Her türlü gerekeni bende yaparım o zaman.

Bu yüzden kimse kimseyi kalkıpta zenginim diye herşey yaparım diyemez. Nereye yapıyor. Öyle bir durumda bile hem suçlu ceza alır , hemde azmettirmekten ceza alır.

Kaç tane öyle zenginim ben herşeyi yaparım ederim diyenlerin bugün çoğu cezaevinde. Çıkabilseler ya cezaevinden ???

Bunlar biraz geniş konu. Sizin konunuza gelirsek zenginiz diye hiç bir şey yapamazlar. Zamanla sizinle iyi geçinmeyide öğrenecekler.

Hakaret , darp eden varsa hepsini mahkemeye verin . Hiç çekinmeyin. Anca böyle kendinizi koruyabilirsiniz. Diğer türlü ezilirsiniz.

Komşularınızada dediğim gibi siz Türk Ceza Kanunu hediye edin. Bilmiyordur çoğu. Daha hayatlarında bir kere eline alıp okumamışlardır.

Apartman yönetiminede durumu bildirin derim.

Konu ile alakası yok ama örnek olması açısından : yazılı kanunların olmadığı , mahkemelerin olmadığı , suç tespiti ve cezanın olmadığı kabilelik anlayışı ile yönetilen zamanlarda bile , zamanın büyük cahillerinden ebu cehili islama girenlerden zayıf kendini koruyamayan herşeye tamam diyenleri ezerdi , onları döverdi , Fakat dişli olanları kınındaki kılıcı gösterenleri , akrabası geniş olanlardan korkar bir şey yapamazdı.

Şimdi ise kanunlar var. Tek başınıza bile yaşasanız kanunlar sizin sorunlarınızla ilgileniyorlar.

Her zaman dediğim gibi ülkemizde boşuna 240.000 polise maaş verilmiyor. Ülkemizde 600 bin askerimize boşuna kumanya - silah - mühimmat - uçak - gemi vermiyoruz.
    Boşuna mı ülkemizde ki hakimlere aylık 3.000 TL maaş veriyoruz. Boşunamı Adalet sarayları yapıyoruz.

Boşunamı adalet bakanlığında çalışan 90.000 kişiye aylık 2 binden 4 bine kadar maaş veriliyor.

Boşunamı Cezaevleri inşaa ediyoruz , oradaki gardiyanlara - yönetime boşunamı maaş veriliyor ?
    Bu devlet kurumlarının elektiriği - suyu - telefonu - ofis giderlerini boşunamı ödüyoruz.

Biz normal yaşantımızı yaşarken iyi niyetimizle yaşarken bizi kanunen suç olacak durumları işleyecek kişilerden kendi haklarımızı kanun yolu ile savunamayacak isek bu kurumların görevi ne , niye maaş alıyorlar. Bıraksınlar o zaman bu işleri. Gitsinler başka işte çalışsınlar.

Herkes ülkede bir meslek seçer ve sorumluluklarına göre , görevinin nevine göre işini yapar.

Bunlarda olmayacak ise o zaman kaldıralım bütün vergi sistemini kimse vergide vermesin.
    Kurumlar vergisini kaldıralım ,
    Gelir vergisini kaldıralım ,

Bina vergisini kaldıralım,
    Çevre temizlik vergisini kaldıralım ,
    70 kuruşa mal olan benzinden alınan ötv kdv bütün vergileri kaldıralım.
    otomobillerden alınan mtv bütün vergileri kaldıralım.
    kiralardan alınan vergileri kaldıralım.
    150 çeşit bütün vergileri kaldıralım o zaman eski çağ sistemine dönelim.

Kim güçlü ise onun kuralları geçerli olsun , o istediğini yapsın. Herkes kendini korumak için o zaman silahlansın eskinin teksasından farklı kalmasın ülkenin. Bireysel olarak silahlanmıyorsak kanunlara güvendiğimizdendir.

Kimse kimseye bir şey yapamaz o yönden rahat olunuz. Herşeye rağmen iyi niyetinizi kaybetmemenizi ama hakkınızıda aramanızı tavsiye ederim. Yoksa o tür kişiler karşılarından dişli biri çıkmadıkça , kanunla , polisle karşılaşmadıkça , avukatlık olmadıkça kolay kolay düzelmezler.

Tabi önemsiz olan olaylarda da , gereksiz durumlarda da herşeyi kanuna dökmemek gerekir. Bazen salla gitsin demesinide bilmek faydalı olur. ama salla gitsin denilmeyecek her olayda hakkınızı muhakkak kanunen arayın. Yoksa zaten az bir şey olan huzurunuz iyice bozulur.

Kendinizi yaşantınıza veremezsiniz , kanunen haklı olduğunuz durumlarda devamlı içinize atarsanız bu seferde psikolojik rahatsızlıklara yakalanırsınız.

tigerboxer Misafir

Haklısınız.Benim bu başlığı açmamdaki nedende onlara onlar gibi karşılık vermeyip işimi adli yollardan halletmek zaten.
    Ne yapsam da onlara daha da fazla ceza verilse diye buradayım fikir almak için bilmediklerimi öğrenmek için.. Suçun cezası vardır ve suçu işleyen herkes çekmelidir. Çocuğumun o olaylar olurkenki korkusunun bağırtı çığlıkları kulağımdan gitmiyor çok yüksek ateşli halde ıhhh ııhh inlerken şuursuz gibi yatması gözümün önünden gitmiyor. Hem çocuğum hem ben ve birlikte yasadığımız anneannemiz helak olmuş durumdayız ve bu çektiklerimin cezasını en ağır şekliyle ödetmekistiyorum onlara.

Siz hukukçumusunuz eminmisiniz video kayıtları hakkındaki önerinizde? yani yanlışanlamayın hakime o videoyu bu bu sartlardan dolayı diye sunduğumda başıma bela almayayım sonra durduk yere : )

Darp raporu var elimde tırnak çizikleri olduğuna dair - köpeğin ısırması da adli raporda var. Basit bir müdehale ile geçecek birsey gibi bişi yazıyordu ama önemliolan darp olayına bulaşmam dimi ? Hiçe sayılmaz yani basit birsey diye?

Kamerada kayıtlı olan görüntü: (Oğlum bir gece hastalanmıştı ve çok yakın bir tanıdığımız bizi hastaneye götürmek için almıştı gece saat 3 gibi ortalama bu kızda onu görmüştü ona ve 1 kez de düğünden saat 12 gibi eve girerken görmüştü ona istinaden olsa gerek ) .. ''Senin ne olduğun ortada kızım- gece 3lere bakarsan anlarsın açtırma benim ağzımı'' ve anesininde ''sen kimsin mahalle karısı gibi ne işin var 2 de 1 şikayete gelip durma kapımıza senin ne olduğuna bu adamda şahit kimsinnn sennn'' diye bağırırkenki görüntüleri var. BUNLAR HAKARET DİMİ ?
    olayın üzerimizdeki psikolojik etkisi zaten unutulamaz derin bir yara..

Hiç kimse adıma laf söyleyemez!! kaldıki çoluk çocuğun önünde oluyor bu olay.Onların çirkefliğine ben çok rencide oldum utanç verici bir durum bu olayları yaşamak çingeneler gibi hiç kavga olayları tarzım değilken hep uzak dururken nelere maruz kaldım.Ne için? Eğer köpeğin aşıları tam olsaydı ben çocuğuma bu ağır asıyı yaptırma gereğim olmayacaktı. Bu sıkıntılar yaşanmayacaktı. Adam gibi bana açıklama yapmaları gerekirken beni nelere maruz bıraktılar : ( : ((((
    Konu tigerboxer tarafından (18-09-2011 Saat 16:21:50 ) de değiştirilmiştir.

tigerboxer Misafir

Aynı köpek dün sitedeki 8-9 yaşlarındaki bir çocuğu daha ısırdı

Nerede
    istanbul
    İletiler
    459
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

hay allah.. polis cagrildi mi?

+ Konuyu Yanıtla
2 / 3 Sayfa İlkİlk 123 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

almanyada kopek isirma tazminati

sahipli kopek isrdi

kopek isirmasi dav

kopek isirmasi belediye dava

sahipli köpeğin ısırma cezaları

sahipli köpek ısırıgı

kopek isirmasinin emsali

köpek ısırması idari

https:www.hukuki.netshowthread.php90671-Kopek-isirmasi-amp-sahibinin-bana-saldirmasi-hakaretleri-ve-kufurlerine-maruz-kalmak

Forum