Merhaba arkadaşlar! ünste son sınıf öğrencisi esnaf bi ailenin oğluyum sülalemde hiç sabıkalı yoktur.Babam çok üstümüze düşen kalp hastası bi insan. 5 ay önce bi kavganın arsında buldum kendimi çocuğun biri tanıdığım birileriyle kavga ediyodu çocuk karşı tarafın gözünde hem muşta vurdu hem bacağından yaraladı oda atar damara geldiği için hayati tehlike oldu ben ayırmaya çalışırken koluma bıçağın gelmesiyle yaralandım ve hastaneye gittim! karşı taraf 270 promil alkollu olduğu için mi yok benle bi derdi olduğu için midir bilinmez 5 tanıkla ve kendi muştayı benim vurduğumu sölediler hakimde o çocuğa da bana da 3 er yıl birer ay hapis cezası verdi karşı taraf şikayetçi değil olay bi pastanenin önünde geçiyor kamera kayıtları var hakime kamera kayıtları var dedim ben kayıt izlemem dedi? ben hiç içeri girmedim cezayı verdi temize gönderdik sizce yargıtay böle bi kararı bozar mı? ben bu dava yargıtaydayken okulu bitirersem askerliği uzun dönem mi yaparım? yurtdışına çıkma ysağım var mı şu an bu olay yargıtaydayken?