iyi günler annem bundn 3 yıl önce hastalndı arştırıldı kanser hastası olduğu anlaşıldı.ameliyt falna oldu yatalak kaldı.bu süreç içinde anneme biz 2 kardeş bktık ve yatlak olduğu için ameliyat hriç devlet hstanesinde sır beklememk için her işini özelde yaptırdık.abim ve ben anneme bakmk için işten çıktık çünkü yatalak ve haftada 3 kez hastanelere gittik 3 4 ay kadar yattık.4 kardeşiz diğer 2 abim hiç kapımızı bile çlmadı bu dönemde.annemin 2 diresi var biz ilgileniyoruz ve maddi durumdan sıkıştığımız için 1 dairesini satmk istedi annem yatalk olduğu için noterlikten gelen hanım tarafından abime vekalet verdi evi satsın diye ve bu dönemde işten çıktığımız için nneminde bi emeklisiyle kanser tedavisini karşılamamız mümkün değil abiminde benimde kenrdaki bütün paramız bitti annemde evi stalım borçlarımızı kapatalım giden paralarınızı alın dedi.abimde vekaletle evi sattı biz sıkışık olduğumuz için çok uyguna verdik duydum ki alan kişi daha fazla paraya 2.satışı ypmış annem öleli 1.5 yıl oldu şimdi iki diğer abim şaibeli satış diye dava açıyolar.bizim bu davada yerimiz ne olur davdan ne gibi bir sonuş çıkar.cevabınızı bekliyorum çok teşşekkür ederim şimdiden.