öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

devam eden tapu iptali ve tescili davasında benim 4 tanığım vardı ancak birisi çok hasta olduğundan avukatıma bunu bildirmemesini söyledim, hakim tanıkların dinlenmesine karar verince tanık başına 25 TL. yatırılmasını söyledi,
bende avukatıma 100 TL bıraktım (ben yatırırım sen bırak dediği için) daha sonrada kendisine telefon ederek ofisteki sekreterine 100 TL. bıraktığımı yeterli gelmezse üzerini tamamlayacağımı söyledim. bana 30 TL daha getireceksin dedi
netten (www.turkiye.gov.tr.) baktığımda 3 şahidi bildirmiş yani tanık başına 25 TL.den 75 TL eder, tahminen yaklaşık 5 er TL de pul parası ödesin 75+15=90TL eder. onun hesabından 130 Tl.
ben 618 TL emekli aylığı ile kıt kanaat geçinen birisiyim ne diye benden fazla para almaya çalışıyor yada bu tanıkların daha başka masrafları varda benim mi haberim yok.
tanıklardan biriside benim eşim eşimin adına yatırdığımız 25 TL.yi (ve diğer şahitlerinde kendilerinin)geri almamız gerektiğini yine bu forumdan öğrendim.doğrumudur doğruysa nasıl bir prosedür izleyerek alırız.

lütfen bu konuda bilgi istirham ediyorum, inanın dava uzadıkça avukatıma olan güvenimde azalmaya başladı.