Eşimin açtığı davada şahitlerin ifadeleri aynen aşağıdaki gibidir : "Davacının annesinin 40 yıllık komşusu olurum. Taraflar haziran 2007'de evlendiler ve 3 ay sonra ayrı yaşamaya başladılar, ayrı yaşamalarına sebep aralarında şiddetli geçimsizlik olmasıdır. Davalının davacıya şiddet uygulaması hakaretlerde bulunması geçimsizliğe esas teşkil etmektedir. Ben davacının annesinin yanındayken davacının ağlayarak kendisine hakaretlerde bulunduğunu şiddeti uyguladığını duydum.Hatta evlendikten 1 ay sonra davacı annesinin evine geldiğinde eşinden gördüğü şiddet sonucunda dişinin kırıldığını gördüm."

Şahitlerden birisinin ifadesi aynen böyle. Bu kişi değil davacının annesinin komşusu, aynı mahallede bile oturmuyor. Adresi açıkça mahkemede belirtildi. Biz eşimle Ankara'da oturuyorduk, şahitler de İstanbul'da oturuyorlardı. Bu ifadeyi ve diğer 2 şahidin de ifadelerini savcılığa verdim, suç duyurusunda bulundum. Bu ifade bu şekilde suç oluşturur mu? Hukukçu üyelerimizin fikrini saygılarımla almak istiyorum.