2001 Yılında sigorta şirketi elemanlarının aşırı ısrarları ve parlak vaatleri neticesinde aylık 50 usd prim ile annem adına 10 yıllık poliçe aldım.
sigorta primlerimi aksatmadan ve gününden önce ödedim bugüne kadar toplam 5260 usd ödeme yaptım.
8 şubat 2010günü poliçemin durumunu öğrenmek için sigorta şirketini aradağımda toplam ödememin 5260 usd olduğunu ve primlerimin 4708 usd ye ulaştığını söylediklerinde nasıl gerçek dışı söylemlere maruz kaldığımı anladım.
üstelik hemen ayrılmak istersem bu miktardan yani 4708 usd den yüzde onbeş kesinti yapacaklarını, eğer 10 yıllık süreyi tamamlarsam yine yüzde 10 kesinti yapacaklarını gayet normal bir şekilde belirttiler.
1, bu şirket gerçek dışı söylem ve hayali muhtelif gelir çizelgesi ile beni mağdur etti.
2, açık bir şekilde bana, hiçbir şekilde bırakın tek kuruş avantajı her şartta paranızı keserek ödeyeceğiz deselerdi anlardım.
3, durumu kendilerine yazı ile bildirdiğim halde cevap verme gereği bile duymadılar,demek ki böyle bir duruma alışkınlar ve antremanlılar.
4, ben 40 yaşında ticaret sanayi odası üyesi eğitimli bir insanım beni bile bu kadar rahat yanılttılarsa, bu şirketin elemanları başkalarına kimbilir neleri kabul ettirebilirler.
5, Bu olaydan sonra söz konusu şirketin internetteki mali verilerinide ayrıntılı bir şekilde inceledim. .
6, Bu şirketten ayrıntılı ve açıklayıcı bir cevap şu ana kadar alamadım, bu işin peşini bırakma gibi bir niyetimde yok, her türlü hukuki hakkımı sorumlu bir T.C vatandaşı olarak sonuna kadar arayacağım,.
7,Bu konuyu olduğu gibi yoğun işlerimden fırsat buldukça,her platformda paylaşmaya devam edeceğim.
Böyle bir ortam için hepinize teşekkür eder güzel ve mutlu bir gün dilerim.
SELAHATTİN ALTINTAŞ
utku1970@yahoo.com.tr
gsm. 0542 451 38 45