+ Konuyu Yanıtla
2 / 5 Sayfa İlkİlk 12345 SonSon
11 den 20´e kadar toplam 47 ileti bulundu.

Konu: Az önce gasba uğradım

Az önce gasba uğradım Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #11
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    istanbul, kadiköy, Türkiye.
    İletiler
    5.539
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Degerli arkadaslarim ;
    Hukuki bir sorun oldugu su götürmez bir gerçek olan ve maalesef önlemden çok buna taviz veren kanunlardan dolayi neredeyse dogal sayilan Gasp ve kapkaç tüm toplumun bir yarasidir.
    Tüm toplum derken SINIRLARI BELLI OLAN CENNET VATANIMIZIN TÜM DÜRÜST YASAYANLARI KENDISINE VE TOPLUMUNA YARARLI OLANLARI IRK DIN VE DIL AYIRT ETMEDEN KASTETTIGIMI VURGULAMAM GEREKIYOR.. Alevisinden sunnisine ermenisinden hiristiyanina.. Türk'ünden Kürdüne Gagavuzundan Çerkezine... kim varsa...
    Burada temel bozukluk her ilden her sehirden ve her irktan KÖTÜ diyebilecegimiz insanin çikabilecegi gerçegidir.. As, is, dösek kavrami sallandikça yani egitim ve ekonomi bozuldukça ve buna ciddi önlemler alma yerine bos bos konusuldukça bu tip sorunlar azalmayacak büyüyecektir.
    Sevgili Ali ye gasp yapanlar Urfa'liymis... Ama Umraniye Uskudar sapigi diye bilinen ufak kizlara tecavuz edip olduren de Turk ve Ege sehirlerinden birisinden gelmeydi.. Demek ki sorun Türk Kürt olmak degil içinde insan sevgisi vatan sevgisi ve degerlerin olup olmamasidir. Bugün bir çok Alevi yurttasimiz gibi Kürtlerde ciddi islerde basarili olmus ve ülkeye yararli olmaktadirlar.. Eger hepsi bozuksa burada ciddi bir çeliski yok mu?
    Gençler hayal mayal animsar ama (ben bile duyumsamadan animsiyorum) enteresan bir örnektir. Hint sinemasinin devi sayilan AVARE filmi ki Ülkemizde gösterildiginde o zamanin gençleri AVARE MU.. diye diye diye dolasirlarmis.. Filmin ana temasi doktorun oglu daima yararli bir insan Hirsizin ogluda mutlaka hirsiz olur üzerine kurulu ve bunu sorgulayan bir filmdi.. Kast agirlikli olmasina ragmen sonucun bu olmadigini gösteriyordu.. Gerçek yasam gibi hiç bir zaman kisinin ne olacagini kestiremeyiz aslinda... hayatin insanlari nereye götürecegi asla belli olmaz tas yerinde agirdir ondan dolayi dengelerle fazla oynamamak bir kesimin üzerine çok fazla gitmemek gerekir...
    Insanlarin kandirilabilecegi hele hele egitimsiz vede fakirse bunun dahada kolay olabilecegi hepimizin bildigi bir gerçektir. Dolayisi ile bir takim olaylari bu gözle degerlendirmek ve köklü bir çözümü bulmak hepimizin asli görevidir. Benimde büyük bir dikkatle izledigim ve sevgili Ali ile ayni duygulari paylastigim ALTERNATIF programindaki abuk ikili ile tüm Kürtleri özlestirmek büyük hatadir. Bir büyük hata da 'böylesine açik bir Türk Düsmanligi yapan APO denen bölücü basina derin bir saygi ve sevgi besledikleri her halinden belli olan Bayragin yerde sürüklenmesi ve yakilma girisimini baska yönlere çekmeye calisan tek kelime Türkçe bilmeyen ve egitimi olmayan Apo nun kardesi sifatinin disinda bir özelligi olmayan kisinin elinin öpülmesini büyüklerin eli öpülür diye geçistiren ve tüm program boyunca ciddi hiç bir sey söylemeden RABBENA HEP BANA mantigi güden ' egitimli bölücü kisilerin Kürt halki lideri diye lanse edilmesi ve benimsenmesini saglamamizdir... Bu çok ciddi bir hatadir Leyla Zana isimli formda da belirttigim gibi gereksiz bir deger yaratilmasina neden olan gene bizler olduk...
    Çözüm ise onu bunu suçlamak degil varligi milleti ile bölünmez bir bütün olan VATANIMIZIN egitim ve rafah düzeyini yükseltmektir. Horlayarak küçümseyerek hiç bir yere varamayacagimiz gibi olaylari yok sayarakta bir yere varamayiz .( Tinerci çocuklar 10 sene önce ya zavalli çocuk iste ellesmeyin deniyordu Simdi ise TINERCI dehseti)
    Sözü fazla uzatarak caninizi sıktım o yüzden bagliyorum. Asla ve kata bir topluluk suçlanamaz Egitimli kisiler bu yüzden birbiriyle fikir teatisi disinda hisim olamaz.. Çözümler ortak bulunur..
    Sevgili Alisinkay ile arkadasi oldugunu sandigim Sayin nilgülsaraç ;iburada birbirlerini neredeyse suçlayan ve hitam eden yazilarinizdan dolayi her ikinizede kirginim ancak diger yazilarinizi zevkle okumaya devam edecegim. Çözüm ararken dert yanarken DOST HARCAMAYIN...



    Hukuki NET Güncel Haber

    Az önce gasba uğradım konulu yargıtay kararı ara
    Az önce gasba uğradım konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #12
    Kayıt Tarihi
    Mar 2005
    Nerede
    istanbul, Turkey.
    İletiler
    84
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Sevgili Alisinkay,
    Büyük geçmiş olsun. Umarım ülkemiz, barış içinde yaşanan, kimsenin böylesi yanlış sapkınlıklara adım atmadığı bir ülke olur. Bu gidişi tersine çevirmek için var gücümüzle çalışmalıyız.
    Saygılarımla,

  4. #13
    Kayıt Tarihi
    Mar 2005
    Nerede
    Australia.
    İletiler
    14
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Sayın alisinkay,

    Gerçekten çok büyük geçmiş olsun. Güpegündüz, kalabalık bir ortamda böyle bir saldıraya uğramanız ne kadar içler acısı bir hâlde olduğumuzun en basit bir örneğidir.
    Hırsızları, namussuzları, hortumcuları koruyan, savunan, mâsûm, namuslu insanlara ise değer vermeyen, aşağılayan bir sistemin memleketimize de gün geçtikçe yerleşiyor olması insanı derinden kahrediyor.
    Tekrar geçmiş olsun.
    Saygılarımla.
    Ömer

  5. #14
    Kayıt Tarihi
    Dec 2004
    Nerede
    Türkiye.
    İletiler
    687
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Öncelikle,-biraz geç de olsa-Size çok büyük geçmis olsun, sayin alisinkay.

    Gerçi konulardan epeyce uzak kaldim ve simdi gördügüm kadari ile, bu konuda söylenecek her sey bu forumda dile getirilmistir. Ülkede can güvenliginin kalmamis olmasi ile ilgili olarak, fikirlerinize katilmamak elde degildir...

    Nickname ve anonim kimlik ile bu siteye katilmanin verdigi avantaji kullanarak bazi seyleri burada alenen eklemek geregi duydum!!

    Sayin commodore 1tr. Lütfen polislere haksizlik etmeyelim (!!) ) En azindan, karakollara gittiginizde, polislerin MASA BASiNDA nasil da canla basla çalistiklarini görebilirsiniz!! Gittiginizde hemen ifadenizi itina ile almaktadirlar.Sikayetinize iliskin tutanak düzenleyip aninda kayda alirlar. Savciya iletirler.Y azismalar, prosedürler vb. her sey dört dörtlüktür!! Zaten bu kadar çok çalistiklari için çok yoruluyorlar! Daha ne bekliyorsunuz(!)

    Sokakta gasba ugramak mi! Rutin olay (!!) Hatta, bundan uzun yillar önce, benim hasmim, iki silahli yandasi ile birlikte RESMEN evimi basmisti. Bu hadise de zaten siradan bir olay (!!)oldugundan, -defalarca çagirmis olmama ragmen- polis gelmedi!! "Silahlar konussun," vs. diyen, tehditte bulunan üç kisi benim evimi basti ve darp, maddi zarar vs. bir sürü olay yasandi ve de, sahsi imkanlarimizla saldirganlar def edildi. Belki de büyük bir katliam önlendi ama polis olay bittikten 2 saat sonra dahi gelmedi. Neymis efendim: Benim karakola gidip sikayette bulunmam gerekiyormus!! Ayni gece onu da yaptik ama, sonuç kocaman bir sifir!!

    Simdi durum farkli mi saniyorsunuz? Bugün için de onlarca örnek sayabilirim ama ben taa o zamanlar "kendi basimin çaresine kendim bakmam gerektigini" anladim ve kendimi savunmak için bütün tedbirlerimi aldim. Herkese de bu sekilde davranmasini tavsiye ederim. imkaniniz varsa, silahsiz gezmeyin. Buna imkaniniza yoksa, uzakdogu sporlarindan birinden kara kusak ve diploma alin. Aracinizin koltugunun altinda levye bulundurun. gerekli tüm tedbirlerinizi alin. Bana göre, polis kedi yavrusundan beterdir. Jandarma çok daha iyi çalismaktadir.

  6. #15
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    ist., Yeşilköy, Bangladesh.
    İletiler
    16
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    uğradığın gasp olayını yeni öğrendim. Baya popülersin sitede anladığım kadarıyla. Tamam da kardeşim her şeyi gitmişsin kürtlere bağlamışsın. Gasp, hırsızlık, tecavüz, toz,çete, mete... sen herşeyin rant olduğunun, yamyamlığın, sömürücülüğün,din,dil,ırk ile alakalı olmadığının, pkk nın ismini kullanarak milletten haraç toplayan "ülkücüklerin " olduğunun farkında değil misin? aponun eğer istenseydi bir çırpıda getirilebileceğinin, yıllarca kan akmasının birilerinin işine geldiğinin farkında değil misin?
    Bunlara da mı kürtler sebep? ben de saydığın pislikleri yapan türklerden, araplardan,lazlardan--------insanlardan------ nefret ediyorum. Bangladeş vatandaşıysak da kör değiliz, takip ediyoz gündemi. Bangladeşliler çok önem verir böle şeylere

  7. #16
    Kayıt Tarihi
    Dec 2004
    Nerede
    Türkiye.
    İletiler
    687
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Sayin uuuu, görüslerinize tamamen katiliyorum. Ve de bu durumu tipik bir türk mentalitesi olarak nitelendiriyorum. Bir Bangladesli olmaniza ragmen; bu konudaki düsünce tarzinizin da, bu anlamda,bir çok Türkten daha isabetli oldugunu düsünmekteyim. Bir çok forumda, genelleme yapilarak, "lanet olasi Kürtler, hepsini irak'a sürmeli" vs. gibi görüsleri hiç tasvip etmedigimi belirtmeliyim. Unutulmamalidir ki; bu ülkede çok önemli pozisyonlarda bir çok Kürt vardir. Hepsi de çok degerlidir. Ve de, çogu, esasinda Kürt olmasina ragmen, Türk'ten daha Türk'tür ve kamuoyunda, Kürt oldugu dahi, bir çok kimse tarafindan bilinmemektedir.

  8. #17
    Kayıt Tarihi
    Apr 2004
    Nerede
    Türkiye.
    İletiler
    243
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    [quote]<b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">

    Sayin uuuu, görüslerinize tamamen katiliyorum. Ve de bu durumu tipik bir türk mentalitesi olarak nitelendiriyorum. Bir Bangladesli olmaniza ragmen; bu konudaki düsünce tarzinizin da, bu anlamda,bir çok Türkten daha isabetli oldugunu düsünmekteyim.

  9. #18
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    istanbul, kadiköy, Türkiye.
    İletiler
    5.539
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Ne sayın uuuu bangladeşli nede sayın zara ikisinide Türkiye ye davet ediyorum )))

  10. #19
    Kayıt Tarihi
    Jul 2003
    Nerede
    Samsun
    İletiler
    5.785
    Blog yazıları
    2
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    :D

  11. #20
    Kayıt Tarihi
    Aug 2004
    Nerede
    Ankara, Merkez, Türkiye.
    İletiler
    423
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    sayın,zara
    ben o yazdıklarımı büyük bir sinirle yazdım.yoksa benim diğer iletilerimi de okursanız tam TERSİ fikirlerimin olduğunu anlarsınız.
    beni kürtlere lanet ettiren Irak 'SÜRÜLMEMİZMEMİZ' gerektiğini YAZDIĞIM YAZILARIMIN HEPSİ SAYIN ALİSİNKAY' IN IRKÇI FİKİRLERİNE DUYDUĞUM ÖFKEDENDİR.

+ Konuyu Yanıtla
2 / 5 Sayfa İlkİlk 12345 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

gseba hemde sefi

Forum

Benzer Konular :

  1. babam bizi 30 yıl önce terk etmişti. 8 ay önce ölmüş yeni öğrendim.
    merhabalar babam bizi 30 yıl önce terk etmişti. 8 ay önce ölmüş. ben bunu e devlet soyağacı uygulamasından öğrendim. babam çocukluğumdan beri ne...
    Yazan: hereticwings Forum: Miras Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 20-02-2019, 22:31:17
  2. 32 gün önce evlendim, Eşimin Epilepsi ve Akut Şizofreni Hastası Olduğunu 4 Saat Önce öğrendim , Şoktayım!
    32 gün önce evlendim. Eşimin Sara ve Akut Şizofreni Hastası Olduğunu 4 saat önce öğrendim. Şoktayım! Evlilikten önce bu hastalıklar benden gizlendi....
    Yazan: egitimist Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 78
    Son İleti: 20-03-2017, 00:26:38
  3. İftiraya uğradım.
    7 sene önce eşimden ayrıldım. Sorunsuz ayrılması için nafaka ve mal talep etmedim.Çünkü babamdan kalan bir ev vardı. Eski eşim tavuklara ve kuşlara...
    Yazan: busegul Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 14
    Son İleti: 18-07-2013, 21:32:16
  4. İstismara Uğradım
    Merhabalar. Reşit olmama bir iki ay süre var.Ben 5-6 aydır yaşça benden büyük bir bayan tarafından istismar edilmekte olduğumun yeni farkına...
    Yazan: emrefba Forum: Ceza Hukuku
    Yanıt: 3
    Son İleti: 23-05-2011, 02:24:24
  5. Darp'a uğradım
    Öncelikle merhaba Ben 3 yıl once kavga sirasinda bir sahsin bana 1 metreden firlattigi anahtarlik yuzunden bir gozumde kalıcı gorme kaybı oldu ve...
    Yazan: oz. Forum: Kişiler Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 01-10-2009, 23:45:06

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.