Sayfa mı doldu. Kimse yazmıyor artık.
Sanki Yen 1,30 olmuş gibi. Tepkisizleştik artık.
Millete bir hal oldu haklısın...soru soruyorsun cevap veren yok..kısa msg atıyorsun okudugu halde cevap veren yok..Bosver üstad biz gelişme oldukca yazalım buraya..
Merhaba arkadaşlar bende bi döviz mağduruyum.Bende çözüm için bi kaç avukata danıştım ne diyebilirim içler acısı adaletin olmadığı bir ülkede yaşamak.
Hani şeytan diyo madem bu kadar kalabalığız ve kimse bizi dinlemiyor toplu bi şekilde ödememe kararı alalım.Biz koşacağımıza bankalar hepimizin peşinden koşsun.Hukukçu değilim ama önce pazarda satar gibi bu döviz kredilerini bizlere pazarlayanlar krizin hemen ertesi bireylere döviz kredilerini yasaklayıp alanlarıda yanlız bırakmak nasıl bi çifte standardır.En son taksidi ödemeye gittiğimde anadolubank avukatı kan emici vampir edasıyla varmı haczedilek kişi hemen gidelim yaklaşımına tanık oldum.Umarım çoluğumuzun çocuğumuzun rızkına göz dikenler bir gün bizim gibi adalete sığınmak zorunda kalmazlar.bu konuda yüce rabba sığınmak zorunda kalmak istemezdim.allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadaşlar, artık düşünmeyin ve kendinizi bu kadar yıpratmayın. Vadesi uzun olan arkadaşlar TL ye geçsinler. Yapılandırmayı yaparken birazda pazarlık yapsınlar. Çünkü başka çare yok. Önümüzdeki birkaç ay daha konut kredileri TL bazında bu seyirlerde (olağanüstü düşük) seyreder. ocaktan itibaren tekrar yükselişe geçebilir. Ondan sonra artık TL ye de dönüş imkansız olur. Evet ciddi zararlar edeceğiz. ama sağlığımızı kaybetmekten iyidir. En iyi dönüş şu an ziraat gibi duruyor. benim 56 ayım daha vardı, ama 30000 TL kur farkını göze alarak yapılandırmak için işlemleri başlattım. herkese tavsiye ederim... Sağlıkça....
Bugünkü kurdan TL'ye geçmenin ne avantajı var ki? Ödeyeceğiniz taksitler daha da yükseliyor. Kur bundan çok daha fazla yükselirse diye TL'ye geçilir. O kısmınıda kredi çeken arkadaşların kendi değerlendirmelerine kalıyor. Ben mevcut kurdan TL'ye çevirmem. O zaman zararı kesinleştirmiş ve katlamış oluyorsunuz.
Az once ntv de altyazı ile BDDK Baskanı Bilginin bir beyanatı vardı.Bankaların Konut Kredilerine 2010 da düzenleme yapılacagı ve karlaranın düşeceği beyanatı vardı.İnsallah bizlerde bu yendien düzenlemeye gireriz.
Başbakanlık İleişim Merkezine (BİMER) gönderdiğiniz ve ilgisi nedeniyle Bakanlığımıza intikal ettirilen Türk Borçlar Kanunu Tasarısıyla ilgili 08/10/2009 tarihli başvurunuz incelenmiştir.
22 Nisan 1926 tarihli ve 818 sayılı Borçlar Kanununun yerini almak üzere, dili de dahil, bugünün ekonomik ve sosyal koşullarına uygun ve günün ihtiyaçlarına cevap verecek bir kanun tasarısı taslağı hazırlamak amacıyla çalışmalar yapmak üzere, Bakanlığımızca oluşturulan Bilim Komisyonu tarafından taslağı hazırlanan “Türk Borçlar Kanunu Tasarısı”, kanunlaşmasının sağlanması amacıyla, 08/10/2007 tarihinde Başbakanlığa ve Başbakanlık tarafından da 23/01/2008 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına gönderilmiş olup, Tasarının, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda görüşmeleri devam etmektedir.
Söz konusu başvurunuz, 11/11/2009 tarihli ve 147/5287 sayılı yazımızla Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreterliğine gönderilmiştir.
Bilgi edinilmesini rica ederim.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Maaşını ödemesinin gecikmesi ve...
24-05-2025, 18:14:33 in Bireysel İş Hukuku