dövizzedeler için teşvik paketi geliyormuş umarım hayırlı olur
evet bende duydum inşallah biran önce çıkar 2aydır ödeme yapamıyorum şimdide yapılandırmada yapmıyorlar ilk bi teminat daha gösterin dediler 2 sene az edemeli yapılandırma yapalınm dediler şimdide dövizle kıredi kalktığı için yapılandırmada yapamıyoruz dediler ançak tlye dönerek yapılandırma yaparız dedilersaçmalığa bak 70milyar cektim şimdi çıkmasıyla 110 bın tl olmuş borcum onu tlye çevirip öyle yapılandırcaklarmış artı birde ipotek istiyorlar düşünsenize artı 1 ipotek vercem birde jpy ödediğimden daha fazlasını ödeyecem işte sözde yapılandırma yapıyorlarben şuanda1200tl ödüyom tl ye gecersem 1750 oluyor mantığa bakın
ben bunu ödemede zorlanıyom adam bana sözde yapılandırma yapıyor arkadaşlar artık bu paketttende bişey çıkmassa allah yardımcımızlsun artık bankalarda jpy üzerinden yapılandırma yapmıyo
Şu andan itibaren dönüş noktamız yok.Şu anda ben kendi adıma çok zarar görmedim çünkü en fazla aylık ödemem 1000 ytl oldu ben 750 ytl ödüyordum.86 ay kaldı benim 5 yılda bitirmem gerekiyor bakalım.Eğer o zaman tl çekseydim 120 ayda 1250 ödüycektim.Burdaki tek çıkmaz noktamız anapara ödüyemiyorum çıkıyoruz desek anaparalar yüksek sorun bu yani allah yardımcımız olsun ben yasadan bişeyler çıkacağını düşünüyorum.Çünkü artık son kişiler kaldı bankalar yanaşıcak bu plana.Kapatan kapattı krizde panikle ,icralık olan vs..ama şimdi az kişi kaldı yanaşıcak diye düşünüyorum son kalanlar hala dayananlar ...bakalım
dövizzedeler için teşvik paketi geliyormuş umarım hayırlı olur
Umarım hayırlı olur ama çıkan haberlerden okuduğum ve anladığım kadarıyla aynı kredi kartı gibi olacak paket.Yani ödeme yapamıyanlara yarıyacak. Bu durumdada ödeme yapanlar hiç bir hak talep edemiyecek. Dilerim adam akıllı bir iş yaparlar bizde önümüzü görebiliriz. Açıkçası pek umutlu değilim.
Haberlerden okuduğum kadarıyla sabit düzenleme gelicekmiş.Bundan sonrası için ben umutsuz değilim.Çünkü bankalar alıcağını aldı.Panikleyip o kadar çok herşeyi satıp savıp kapatan varmış kii...Bekliycez bakalım
Haberlerden okuduğum kadarıyla sabit düzenleme gelicekmiş.Bundan sonrası için ben umutsuz değilim.Çünkü bankalar alıcağını aldı.Panikleyip o kadar çok herşeyi satıp savıp kapatan varmış kii...Bekliycez bakalım
evet dayanıyoruz ama nereye kadar görüşmediğim kişi klmadı bankanın genelmüdürlüklerine kadar konuştum artık bi yapılandırmada yok şimdi
tl ye geçiliyomuş
bana gecen hafta 2 sene faiz ödemeli tamam dediler gittim şimdide yapılandırma kalktı dediler dövizle kıredi çekmek yasaklandığı için şimdide yapmıyorlar2 aydan beri ödemede yapamadım
fişek 35 arkadaşım sizden hala yanıt bekliyorum. Denizbank Pınarbaşı Şubesi'nde kredisini yapılandıran arkadaşınızın işlemleri ile ilgili detay rica etmiştim. Daha fazla bilgi olabilirse İzmir Şubedeki müşteri temsilcim emsal göstererek benim kredim içinde yapılandırmaya gidecek.
Merhaba Arkadaşlar uzun süredir girmedigim siteye bazı arkadaşların telefonla beni aramasından dolayı girmek durumunda kaldım ümidim herkese bir türlü ödeme kolaylığı sağlanmış olabilmesi idi ama gördügüm ve duyduğum kadarı ile çok daha zor durumda olanlar var yazışmalarınızdaki yapılandırma ve yeni yasa çıkacak söylentileri dikkatimi çekti araştırdım ama bir sonuç elde edemedim çünki böyle bir şey yok sitede paylaşılan aşağıdaki
Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber
Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan’ın “Konut Kredileri’nin Yeniden Yapılandırılması” ile İlgili Açıklaması
BASIN BÜLTENİ
T.C.
SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI
Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği
01.10.2007
Basın Danışmanı:
0312 2864740
telofun numarasını aradım sizlerde arayabilirsiniz zaten yasa 2007 de çıkmış haberde o tarihe ait benim fikrim ödenmemesi ödendigi taktirde yapılandırmaya yanaşmıyorlar bir çok arkadaşımız bu yol u kullanarak yapılandırma yaptırabildi 3 ay ödeme yapmayabilirsiniz zaten ilk 1 ci ayı ödemediginiz taktirde bankalar sizi aramaya başlıyor yasal işlem başlatacağız diye 2 ci taksitin günü yaklaştıkça bankalarda yapılandıralım telaşı başlıyor eminim işe yarayacaktır herkese bol şans diliyorum Allah yardımcınız olsun
03 Temmuz 2009 Cuma 03:52:00 DÖVİZZEDELERİ KURTARMA PAKETİ
230 bin Japon Yeni kredisi mağdurunun sorununu çözmek için paket çalışmaları başladı
Kriz nedeniyle, kredi kartı, vergi, SSK ve elektrik borçlarına ödeme kolaylığı getiren hükümet, son olarak dövizzedeler için çalışmaya başladı. Kriz ile birlikte döviz kurlarında olağanüstü artış nedeniyle ortaya çıkan dövizzedelere ödeme kolaylığı getirmek için bankacılarla görüşmeye başlayan ekonomi yönetimi, döviz kredileri için ortak yol bulmaya çalışıyor. Hükümet bir süre önce, kredi borçlarına ödeme kolaylığı getiren düzenleme ile birlikte döviz kredilerini düzenleyen 32 sayılı kararda değişiklik yapmıştı. Söz konusu değişiklik ile gerçek kişilerin döviz üzerinden kredi kullanmaları ortadan kaldırılmıştı. Bu düzenleme ile ilgili yapılan çalışmalar sırasında, bugüne kadar dövize endeksli kredi almış ve kriz nedeniyle ödeyememiş gerçek kişilerin borçlarına ödeme kolaylığı getirilmesi gündeme geldi. Ancak bankalarla yapılan görüşmelerde ilerleme sağlanamadı.
DÖVİZZEDELERE PAKET
Ekonomi yönetimi ile bankalar arasında döviz kredi borçları için de bir ortak yol bulunursa, dövizzedeler için de bir paket açıklanması söz konusu olacak. Üzerinde çalışılan düzenlemeye göre, döviz kredi borçlarının ödenmesinde hem vade hem de kur açısından bir çerçeve hazırlanacak. Bu, kuru sabitleme de olabilir. Böylece, dövizzedelere son bir şans tanınmış olacak. Bu çalışmanın yapılmasında yaklaşık 230 bin Japon Yeni mağdurunun etkili olduğu bildirildi. Küresel krizden önce binlerce vatandaş, bankaların ‘yıllardır Japon Yeni kuru artmıyor’ ifadeleri üzerine, Japon Yeni üzerinden konut kredisi kullanmıştı. Krizle birlikte Japon Yeni rekor düzeyde arttı, kredi taksitleri ikiye katlandı. 2008 başında 1.04 TL olan Japon Yeni, krizin ardından 1.82 liraya çıktı.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Trafik kazası kusur ve tazminat
25-05-2025, 20:40:44 in Ceza Hukuku