+ Konuyu Yanıtla
86 / 139 Sayfa İlkİlk ... 6162636465666767778798081828384858687888990919293949596106116126136 ... SonSon
851 den 860´e kadar toplam 1390 ileti bulundu.

Konu: Dövizle kredi alana müjdeli haber

Dövizle kredi alana müjdeli haber Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #851
    Kayıt Tarihi
    Jan 2009
    İletiler
    18
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber

    Arkadaşlar bana güvenin 112 seviyesini göreceğiz merak etmeyin.Her yokuşun bir inşi vardır.Daha önceki yorumlarımı incelerseniz bu düzelmeyi önceden tahmin ettiğimi göreceksiniz.

    Bu analiz Tarihi gerçekler ,gözlem, şirket ve ekonomi haberlerinin takibi sonucunda ortaya çıkmıştır.

    Bir Tarihçi olarak meslektaşlarımın bildiği bir gerçeği sizlerle paylaşayım.

    Dünyada her bin yılda bir güç dengeleri değişir.Şu an bir dönüm noktasındayız.
    Batının dağılıp doğunun yükselişine şahit olacağız.

    Türkiye Dünyanın 3 süper gücünden biri olacak.
    Bu bir slogan değil dünya jeopolitik uzmanlarının görüşüdür.

    Bu ülkeye güvenen kazanır.



    Hukuki NET Güncel Haber

    Dövizle kredi alana müjdeli haber konulu yargıtay kararı ara
    Dövizle kredi alana müjdeli haber konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #852
    Kayıt Tarihi
    Jan 2009
    İletiler
    71
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber

    Kesinlikle katılıyorum.Bende bu krediyi almak istediğimde çok araştırmıştım.Parite 1994 yılında bir kez daha bu seviyelere inmiş(87-95)Ancak daha sonra tekrar normal seviyesi olan 111-122 arasında sürekli (15 yıl) devam etmiştir.Bu demek oluyorli şu anda bile 100 çıkması demek bizim için önemli bir gelişme çünkü.Dolar sene sonuna kadar 1400-1500 bandına inerse yen tekrar 1400 leri görebilir diye düşünüyorum.Yen geçmiş yıllara bakıldığında bazı yıllar %20-25 lere varan düşüşler yaşamış.Tabiyki hepimizin isteği yen eski seviyesine gelir gelmez ytl çevirmek diyorum.Rahat günler için )Ama yinede şahsi görüşümdür yen önümüzdeki 5 sene içinde bu seviyelerin üstüne gelmiyeceğini düşünüyorum.

  4. #853
    Kayıt Tarihi
    Jan 2009
    İletiler
    162
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber

    Degeli Arkadaşım şarların zorlaşması ile birbirimize olan tahammül gücümüzü de kaybetmek üzereyiz jpy nin yükselmesi yada düşmesi benim elimde degil bu sayfaları bizlerin dışında bir çok mağdur da okuyor.haberlere gelince bir çok arkadaşım her gazeteyi ve tv yi aynı anda takip edemiyor ki çıkabilecek her haber in bizlere getirisi olacağını biliyor ve görüyoruz şu güne kadar gelinen noktayı bile buna borçluyuz ben her şeye rağmen paylaşmaktan ve birlik olmaktan yanayım forumda daha gerilere bakarsanız sayfaların sohbetten sorun anlatmaktan ileri gitmedigini görebiliriz kaldıki bu forumdaki amacımız yeni haberleri paylaşabilmek ve bir araya gelebilmek bu konuda da önemli bir yol aldığımız kanısındayım lütfen sabırlı olalım tüder i arayalım gelişmeleri hızlandırma yolları arayalım çünki artık her dakika aleyhimize

    saygılarımla

  5. #854
    Kayıt Tarihi
    Jan 2009
    İletiler
    162
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber

    İlgili Makama;

    Ekonomik kriz öncesi kullanılmış olan Japon Yeni endeksli Konut kredileri tüketiciler tarafından ödenemez hale gelmiştir. Tüketiciye bağlı olmayan dünyada gelişen olaylar neticesinde konut almak için çabalayan tüketicinin düştüğü durum, konut taksitlerinin ödenemez hale gelmesi durumudur. Kredi alan tüketici makul ölçülerdeki artış dahilinde hesaplarını yaparak kredi kullanmış ve ev sahibi olmaya çalışmıştır. Ancak daha 2-3 ay önce aldığı evinin taksitlerini ödeyemez durumda olduğu için evini kaybedecek, hatta bankalar tarafında konulan ipotek JaponYenin deki anormal artıştan dolayı ev fiyatlarının da düşmesi ile banka borcunun ev koyduğu konutu satarak kapatamayacak ve tüketiciye daha da büyük zorlukların ve borçların altına sokacaktır.
    Biz de 2008 yılı Eylül ayında Bankalar tarafından çok fazla özendirilmesi nedeniyle Japon Yeni Kredisi kullanarak ev sahibi olduk.Böylece YTL ye göre daha avantajlı koşullarda taksit ödeyeceğimizi düşünüyorduk.Zaten sabit gelirli insanlar olarak en ekonomik olan seçeneğe ihtiyacımız vardı.Bankanın da bizi direk olarak bu seçeneğe yönlendirmiş olması bizim şu an içinde bulunduğuz duruma gelmemize sebep oldu.Bu güne kadar hiçbir borcumuzu günü geçmeden ödeyen biz, şimdi kara kara ne yapacağımızı düşünüyoruz.Ancak bu konudaki çıkan bazı haberler var ki bizi umutlandırmıyor değil.Ankara 3. Tüketici Mahkemesinde bu konun emsali olan bir durumda bulunan basında adı H.Y. olarak geçen kişinin mahkemeyi kazanarak kriz öncesi kurdan ödemelerini sabitlediğini okumuştuk.Bunun üzerine TÜDER’in konuyu ana sayfasına taşıdı.Ben de birkaç avukatla görüştüm.Bu avukatların içinde bahse konu mahkemeyi kazanan Avukat da vardır.Aldığım bilgiler göre Konut Kredilerinin Tüketici Yasası kapsamına 2003 senesinde dahil edildiği ve 2006 da çıkan Yeni Tüketici Yasasıyla da bu konuda birçok hakkımızın bulunduğu yönündedir.Tüketiciyi yanlış yönlendirmek, imzalanan sözleşmenin bile fesh edilmesini gerektirmektedir..Bunun dışında Borçlar Kanunun 137. Maddesine göre de haklarımız bulunmaktadır.Tüm bunların ötesinde Bankalar Döviz Borçlarını Kuru forward ederek aldıklarını ve kur artışındaki farkı tüketici karşısında haksız olarak kazandıkları konusunda da yine bu kişilerden alınmış duyumlar vardır.Daha sonra basından Yargıtay tarafından karara bağlanacağı haberlerini okuduk ve konuyu mahkemeye taşıma sürecini bu nedenle ertelik.Ancak bu konu da hala somut bir adım atılmadığını görüyoruz.Zaman sürekli olarak aleyhimize işliyor.Banka ödemlerimizi “itiraz kaydıyla” ibaresini yazarak ödüyoruz.Bu yanlış yönlendirmenin bizlerde yarattığı maddi ve d en çok da manevi kayıpların bir an önce giderilmesini istiyoruz.
    Kredi kullanan tüketicinin düştüğü durum şudur;(200.000 ytl karşılığı JPY)
    Kredi aldığı gün ödeyeceği taksit tutarı 2160 ytl
    Bugün ve 3 aydır ödediği taksitler 3650 ytl

    Bugün bankalardan kredi kullanan tüketicinin ayrı rakama ödeyeceği taksit 2456 ytl dir.

    Alttaki tabloda bu ödenememenin yanında çok değil sadece 2-3 ay sonrasında oluşan koşullar nedeni ile şu an bankalardan kullanılacak kredi ile de farklar gösterilmiştir.

    Tarih Kredi vadesi Ay Alınacak kredi tutarı YTL Kredi tarihi KUR 100JPY Kredi karşılığı JPY tutarı Kredi Faizi Aylık Taksit JPY karsılıgı Gunluk Kur Kredı odemesı YTL karsılıgı
    01.09.2008 120 200.000 1,05 19.047.619 0,45 205.774 1,75 3.601
    01.12.2008 120 200.000 1,75 11.428.571 0,69 140.356 1,75 2.456
    YTL FARK 1.145
    Tablonun özeti şudur;
    3 ay önce 120 ay vadeli JaponYeni Kredi kullanan birey bugunku koşullarda 3,601 ytl aylık taksit oderken, 3 ay sonra 120 ay vadeli JaponYeni Kredi kullanan birey kredi faizi 0,45 den 0,69 a artmış olmasına rağmen 2456 ytl aylık taksit ödemektedir. 200.000 ytl yerine rakam daha fazla kullanıldığında fark katlanarak artmaktadır. 2-3 ay önce her şeyden habersiz kredi kullanan tüketici bu kriz ortamındaki olumsuz koşullara rağmen tarifi güç bir yükün altında ezilmektedir. Bugünkü karışık durumda bile yeni kullanmış olduğu kredi ile arasında anormal farklar olmuştur.
    Bunun o tarihte kredi kullanan tüketiciye yapılan haksızlık olduğunu düşünmekteyim. Kredi kullanan tüketici kredi aldığı gün 2160 ytl taksit ödemeyi hesaplarken ve yıllık belli artışları göz önune almışken %60-65 lık bır artış ile daha ilk taksitinde kredisini ödemeye çalışmaktadır. 3 aylık sürede zarfındada bu taksiti ödeyebiliyorsa %60-65 farkla ödemeye çalışmaktadır. Tüketiciye kredi kullanımında Japon yeni verilmemiş ve taksitlerde Japon yeni ödenmemektedir. Ödemeler ve taksitler YTL olarak takip edilmektedir. Hatta bankalar JPY kredilerde tüketicinin döviz hesabında JPY varsa bunu alış kurundan bozup satış kurundan kredi ödemesini yapmaktadırlar.

    Birkaç ay önce Japonyeni ile kredi kullanan tüketicilerin maduriyetinin giderilmesini talep ediyoruz. İvedi alacağınız çözümler ödenemez durumdaki kredi taksitlerinden evlerini kaybedenlerin sayısını azaltacaktır.
    Aslında bu kadar cümlenin çok kısa bir açıklaması da var.”BİZ BU TAKSİTLERİ ÖDEYEMEYECEĞİZ.LÜTFEN EVLERİMİZİ KURTARIN”

    Konuya ilginizi saygıyla rica ederiz.

    isim
    soyisim
    adres
    tlf
    imza

    Arkadaşlar Tüder in göndermiş olduğu bu dilekçe örnegini gerekli yerlerini doldurup aşağıdaki numaraya fax çekmemiz gerekiyor

    fax:0312 424 08 80

  6. #855
    Kayıt Tarihi
    Jan 2009
    İletiler
    53
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber

    SELAMLAR Sözlerim yanlış anlamalara ve başka alanlara kaydırılmş,oysa yazılarım doğru okunup anlanabilseydi bu yersiz tartışmalara gerek olmazdı.Benim anlatmak istediğim artık buralarda toplandık,örgütlendik hareket etme zamanı.Eylem kararı alınıyor.Kimseler yok haber yapılmak isteniyor.Kimse yok lafa gelince arkadaşlar peşe,peşe yaygaralar koparıyor.İcraat lazım demişim yanlışmı ?Peki nasıl olacak arkadaşlardan bazıları ise yazılanları gazete gibi takip ediyormuş ben herkese sataşıyormuşum .Vah vah halimize

  7. #856
    Kayıt Tarihi
    Feb 2009
    İletiler
    108
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Unhappy Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber

    Alıntı cobra-64 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    SELAMLAR Sözlerim yanlış anlamalara ve başka alanlara kaydırılmş,oysa yazılarım doğru okunup anlanabilseydi bu yersiz tartışmalara gerek olmazdı.Benim anlatmak istediğim artık buralarda toplandık,örgütlendik hareket etme zamanı.Eylem kararı alınıyor.Kimseler yok haber yapılmak isteniyor.Kimse yok lafa gelince arkadaşlar peşe,peşe yaygaralar koparıyor.İcraat lazım demişim yanlışmı ?Peki nasıl olacak arkadaşlardan bazıları ise yazılanları gazete gibi takip ediyormuş ben herkese sataşıyormuşum .Vah vah halimize
    Herkese Selamlar;
    25.02.2009 tarihinde Av.Sn:Temel EKEN ile telefonda görüştüm.Davanın sonuclanmadıgını ancak,haber tv lere ve internete dustugu icin banka müşteri ile görüşüp borcun kapatılmasını kabul etmiş.Kendisinin bana soyledigi; bugune kadar emsal davalarda kararları ekleyip bir dilekcesi hazırlayarak tedbir davası acıp ilk müracaatı yapmak gerekmiş.Eger Hakim tedbir kararı alırsa ki; Ankaradaki S:Hakim bu yönde karar vermiş o zaman bir üst mahkemede dava acmak gerekmiş.Anladıgım kadarıyla hakimin tedbir kararı alması demek bir yerde bizim kurtulusumuz demek.Aslında tüketici dernegi Sn:Temel EKEN bey ile temasa gecip cok daha detaylı bilgi bizim anlayacagımız dilden yol göstererek aktarabilir.Ankaralılar sanslı Temel bey Ankarada,ya biz İzmirliler ne yaparız ..??
    Hepinize saygılarımı sunarım.

  8. #857
    Kayıt Tarihi
    Feb 2009
    İletiler
    62
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı selam

    selma hanımı anladım şimdi kıredi çekenler şanslı ama biz112 deyken aldık bizim suçumuz ne bizdüşsünde çektiğimiz kura gelsin istiyoz yeni çekenler düşsünde dahada az ödeyelim diyor bizim suçumuz ne haksızlık önce çekenlere bişeyler yapmaları lazım

  9. #858
    Kayıt Tarihi
    Jul 2008
    İletiler
    16
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber

    Alıntı cobra-64 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    SELAMLAR Sözlerim yanlış anlamalara ve başka alanlara kaydırılmş,oysa yazılarım doğru okunup anlanabilseydi bu yersiz tartışmalara gerek olmazdı.Benim anlatmak istediğim artık buralarda toplandık,örgütlendik hareket etme zamanı.Eylem kararı alınıyor.Kimseler yok haber yapılmak isteniyor.Kimse yok lafa gelince arkadaşlar peşe,peşe yaygaralar koparıyor.İcraat lazım demişim yanlışmı ?Peki nasıl olacak arkadaşlardan bazıları ise yazılanları gazete gibi takip ediyormuş ben herkese sataşıyormuşum .Vah vah halimize


    Bu konuda bir planınız varsa açıklayın. Öncü olun.

  10. #859
    Kayıt Tarihi
    Jan 2009
    İletiler
    58
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber

    Manisa'da Dövizzedeler Toplandı

    Yayın Tarihi: 27.02.2009

    26 Şubat Perşembe Akşamı, Manisa'da bulunan yaklaşık 50 dövizzedenin katıldığı oldukça verimli bir toplandı gerçekleşti.Toplantıya yerel basından ETV ve Denge Gazetesi de eşlik etti.

    Yapılan toplantıda 1 Mart 2009 Pazar akşamı Saat 18:00'da Manisa Milletvekillerinin de davet edileceği Ulupark'ta yeni bir toplantı yapılması kararlaştırıldı.Toplantı'ya çevre illerdeki dövizzedelerinde davet edildiği açıklandı.

    Kaynak: www..com

  11. #860
    Kayıt Tarihi
    Nov 2008
    İletiler
    9
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber

    Alıntı selma abla rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    İlgili Makama;

    Ekonomik kriz öncesi kullanılmış olan Japon Yeni endeksli Konut kredileri tüketiciler tarafından ödenemez hale gelmiştir. Tüketiciye bağlı olmayan dünyada gelişen olaylar neticesinde konut almak için çabalayan tüketicinin düştüğü durum, konut taksitlerinin ödenemez hale gelmesi durumudur. Kredi alan tüketici makul ölçülerdeki artış dahilinde hesaplarını yaparak kredi kullanmış ve ev sahibi olmaya çalışmıştır. Ancak daha 2-3 ay önce aldığı evinin taksitlerini ödeyemez durumda olduğu için evini kaybedecek, hatta bankalar tarafında konulan ipotek JaponYenin deki anormal artıştan dolayı ev fiyatlarının da düşmesi ile banka borcunun ev koyduğu konutu satarak kapatamayacak ve tüketiciye daha da büyük zorlukların ve borçların altına sokacaktır.
    Biz de 2008 yılı Eylül ayında Bankalar tarafından çok fazla özendirilmesi nedeniyle Japon Yeni Kredisi kullanarak ev sahibi olduk.Böylece YTL ye göre daha avantajlı koşullarda taksit ödeyeceğimizi düşünüyorduk.Zaten sabit gelirli insanlar olarak en ekonomik olan seçeneğe ihtiyacımız vardı.Bankanın da bizi direk olarak bu seçeneğe yönlendirmiş olması bizim şu an içinde bulunduğuz duruma gelmemize sebep oldu.Bu güne kadar hiçbir borcumuzu günü geçmeden ödeyen biz, şimdi kara kara ne yapacağımızı düşünüyoruz.Ancak bu konudaki çıkan bazı haberler var ki bizi umutlandırmıyor değil.Ankara 3. Tüketici Mahkemesinde bu konun emsali olan bir durumda bulunan basında adı H.Y. olarak geçen kişinin mahkemeyi kazanarak kriz öncesi kurdan ödemelerini sabitlediğini okumuştuk.Bunun üzerine TÜDER’in konuyu ana sayfasına taşıdı.Ben de birkaç avukatla görüştüm.Bu avukatların içinde bahse konu mahkemeyi kazanan Avukat da vardır.Aldığım bilgiler göre Konut Kredilerinin Tüketici Yasası kapsamına 2003 senesinde dahil edildiği ve 2006 da çıkan Yeni Tüketici Yasasıyla da bu konuda birçok hakkımızın bulunduğu yönündedir.Tüketiciyi yanlış yönlendirmek, imzalanan sözleşmenin bile fesh edilmesini gerektirmektedir..Bunun dışında Borçlar Kanunun 137. Maddesine göre de haklarımız bulunmaktadır.Tüm bunların ötesinde Bankalar Döviz Borçlarını Kuru forward ederek aldıklarını ve kur artışındaki farkı tüketici karşısında haksız olarak kazandıkları konusunda da yine bu kişilerden alınmış duyumlar vardır.Daha sonra basından Yargıtay tarafından karara bağlanacağı haberlerini okuduk ve konuyu mahkemeye taşıma sürecini bu nedenle ertelik.Ancak bu konu da hala somut bir adım atılmadığını görüyoruz.Zaman sürekli olarak aleyhimize işliyor.Banka ödemlerimizi “itiraz kaydıyla” ibaresini yazarak ödüyoruz.Bu yanlış yönlendirmenin bizlerde yarattığı maddi ve d en çok da manevi kayıpların bir an önce giderilmesini istiyoruz.
    Kredi kullanan tüketicinin düştüğü durum şudur;(200.000 ytl karşılığı JPY)
    Kredi aldığı gün ödeyeceği taksit tutarı 2160 ytl
    Bugün ve 3 aydır ödediği taksitler 3650 ytl

    Bugün bankalardan kredi kullanan tüketicinin ayrı rakama ödeyeceği taksit 2456 ytl dir.

    Alttaki tabloda bu ödenememenin yanında çok değil sadece 2-3 ay sonrasında oluşan koşullar nedeni ile şu an bankalardan kullanılacak kredi ile de farklar gösterilmiştir.

    Tarih Kredi vadesi Ay Alınacak kredi tutarı YTL Kredi tarihi KUR 100JPY Kredi karşılığı JPY tutarı Kredi Faizi Aylık Taksit JPY karsılıgı Gunluk Kur Kredı odemesı YTL karsılıgı
    01.09.2008 120 200.000 1,05 19.047.619 0,45 205.774 1,75 3.601
    01.12.2008 120 200.000 1,75 11.428.571 0,69 140.356 1,75 2.456
    YTL FARK 1.145
    Tablonun özeti şudur;
    3 ay önce 120 ay vadeli JaponYeni Kredi kullanan birey bugunku koşullarda 3,601 ytl aylık taksit oderken, 3 ay sonra 120 ay vadeli JaponYeni Kredi kullanan birey kredi faizi 0,45 den 0,69 a artmış olmasına rağmen 2456 ytl aylık taksit ödemektedir. 200.000 ytl yerine rakam daha fazla kullanıldığında fark katlanarak artmaktadır. 2-3 ay önce her şeyden habersiz kredi kullanan tüketici bu kriz ortamındaki olumsuz koşullara rağmen tarifi güç bir yükün altında ezilmektedir. Bugünkü karışık durumda bile yeni kullanmış olduğu kredi ile arasında anormal farklar olmuştur.
    Bunun o tarihte kredi kullanan tüketiciye yapılan haksızlık olduğunu düşünmekteyim. Kredi kullanan tüketici kredi aldığı gün 2160 ytl taksit ödemeyi hesaplarken ve yıllık belli artışları göz önune almışken %60-65 lık bır artış ile daha ilk taksitinde kredisini ödemeye çalışmaktadır. 3 aylık sürede zarfındada bu taksiti ödeyebiliyorsa %60-65 farkla ödemeye çalışmaktadır. Tüketiciye kredi kullanımında Japon yeni verilmemiş ve taksitlerde Japon yeni ödenmemektedir. Ödemeler ve taksitler YTL olarak takip edilmektedir. Hatta bankalar JPY kredilerde tüketicinin döviz hesabında JPY varsa bunu alış kurundan bozup satış kurundan kredi ödemesini yapmaktadırlar.

    Birkaç ay önce Japonyeni ile kredi kullanan tüketicilerin maduriyetinin giderilmesini talep ediyoruz. İvedi alacağınız çözümler ödenemez durumdaki kredi taksitlerinden evlerini kaybedenlerin sayısını azaltacaktır.
    Aslında bu kadar cümlenin çok kısa bir açıklaması da var.”BİZ BU TAKSİTLERİ ÖDEYEMEYECEĞİZ.LÜTFEN EVLERİMİZİ KURTARIN”

    Konuya ilginizi saygıyla rica ederiz.

    isim
    soyisim
    adres
    tlf
    imza

    Arkadaşlar Tüder in göndermiş olduğu bu dilekçe örnegini gerekli yerlerini doldurup aşağıdaki numaraya fax çekmemiz gerekiyor

    fax:0312 424 08 80


    bu dılekce tuderın degıl benım yazdıgım bır dılekce

    yanlıslık olmasın...

+ Konuyu Yanıtla
86 / 139 Sayfa İlkİlk ... 6162636465666767778798081828384858687888990919293949596106116126136 ... SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

velayeti babada olan çocuk annenin ikametine geçebilir mi

YENZEDELER

fecebokka

Forum

Benzer Konular :

  1. İnternetteki Haber Sitelerinde Davamla İlgili Haber Çıktı!Ve Hakaretler Var!Ne Yapmalıyım?
    Arkadaşlar geçenlerde büyük bir internet haber sitesinden bir yazar benim dosyamın içeriğini haber yapmış.Dosya yargıya gitmişti ve sonuçlanmamış...
    Yazan: fruko Forum: Bilişim Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 30-10-2010, 20:55:29
  2. 7 yıldır haber verilmeyen kredi kartı borcu
    Öncelikle iyi akşamlar dilerim. Bugün X bi banka tarafından arandım. 2002 yılında kullandığımı bile hatırlamadığım bi kredi kartının 700 TL...
    Yazan: efeonur Forum: Kredi Kartları ve Bankacılık Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 05-01-2010, 23:51:55
  3. Haber sitesinde yargıya intikal etmiş dosya haber olur mu?
    Merhaba İyi tatiller Yargıya ve belirli kuruluşlara intikal etmiş olan dosyamda elimdeki bilgi ve belgeler ile internet üzerindeki haber sitesinde...
    Yazan: beytrap Forum: Basın/Yayın Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 12-12-2009, 13:09:51

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.