Arkadaşlar facebookta ki dövizzede.com daki yazılar ve yazılanlar haddini aştı bu gibi seviyeyi aşan rezilliklere daha fazla tahammül edemiyecegimden duygu ve vicdanımla yüregimle girdigim bu yolda beni aşan çirkinliklere maruz kaldığımdan çakiliyorum Allah hepinizin yardımcısı olsun İZMİR deki toplantıya gidecek arkadaşlardan sitedeki yazıları okuyanlardan yoğun telefon aldım gitmeyeceklerini söylediler Karabeyoğlu45 umarım körü emellerine ulaşamaz bana güvenen ve inanan herkesten özür diliyorum manevi destek isteyen herkesin yanındayım desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar,bu konuların konuşulduğu ve bizim dertlerimizlevarını yokunu koyan
birilerinin olduğunu bu gün öğrendim 7 aylık jpy mağduruyum,ama görüyorum ki gerek burada gerekse diğer dövizzede.com'da yapılan yorumların bana hiç yabancı gelmediğini belirteyim.
Şöyle izah edeyim ki;ne zaman bir mağduriyet yada yardım edilme sözkonusu ise önce bunun yardım için öncülüğünü yapan taşlanır hakarete uğranır ya da bunu rant için belli çevre ve şahıslar kullanmaya kalkışır.İşte aynen öyle olduğunu üzülerek ve hayal kırıklığına uğrayarak okuyorum.Ne yazık ki Selma hanım efendide aynen bu tip bir ihanete uğramış görüyorum.Bizzat saatlerdir incelemem bunu söylememi gerektirdi.7 aydır haber programlarında bu konu ile ilgilenen bir kurum veya öncülük yapan birilerinin olup olmadığını arıyorum,sonun da bulduğumu sanmıştım ancak görüyorum ki bizi kullananların da oyunu ile karşı karşıya kalmışım.Bu ne rezalettir hiç mi insanlık yok hiç mi acıma yok yazık.7 aydır varım yokum bu kredinin geri ödenmesi için eşim ve ben çocuklarımızın okul masrafı eğitimi hatta boğazımızdan kesip ödemek için cebelleşip dururken,ayrıca dün(30 ocak) son ödemesi olan fakat bununla birlikte ödeyemediğim 2nci taksidimi üzüntüsü ile umutlandığım sizleri kınıyorum.Ben ve benim gibileri kulanmanıza asla müsaade etmeyeceğim eğer ki selma hanım gidilmesini desteklemiyorsa ben de yokum oraya gidip daha da üzülmek istemiyorum,çünkü benim kredim sadece konut kredisinden ibaret değil ayrıca ipoteğe bağlı konut kredisi ile birlikte devletin haksız yere aldığı kkdf ve bsmv vergileri ile önce varımı yokumu alan devlet şimdi bankanın evime elkoymasına ve yok pahasına satılmasına müsaade edecek sanırım.işte ödemelerim son iki ay ödenmemiştir.
temmuz......................1550 ytl
ağustos......................1642 ytl
eylül...........................2817 ytl
ekim...........................3840 ytl
kasım..........................2550 ytl
aralık..........................2494 ytl
ocak..........................2991 ytl
İnsanın umudunun kırılmasının ne demek olduğunu şimdi çok iyi anlıyorum çünkü çalıştığım işyerimden artık yarım maaşa çalışıyorum eşimin de aylığı 2003 seviyesine getirildi devlet oy uğruna,bazıları internette tıklama,uğruna bazıları ünlü olma yoluna,bazıları da kendini lider adanması için olmadık hilelere ve ayyamcılğa başvuranlara,bizi kullanarak reklam peşinde olanlara,son umudumuz olan Selma hanımı bezdiren siz birkaç kendini nimetten sayan insanlara buradan yolları açık olsun diyorum çünkü devir bu tip insanların devri.
fişek35 kardesım sen ne kadar yanlıs konusuyosun ben ne partı lıderım nede partı mesubuyum ben japonzedeyım dıkkatını cekerım basını kumun altından cıkar sen japonzedemısın ınanmıyorum sana sen ne kadar benı tanıyosunkı boyle cumleler kullanıyosunuz ben dıyorum kı gelın fıkrınızı soyleyın cozum bulalım kardesım sen bu sorunu cozebılıyosan buyur cozde bız senı tebrık edelım klasık turk mılletı olma.gelırsen gelırsın gelmezsen hıcde umrumda degılsın sen demekkı japonyenı kredı kullanamdınkı okadar rahatsın trıp yapıyosun sen kıme trıp yapıyosun kardesım kendıne bı aynadan bı bak sen ne haldesın jpon yenı 2.5 tl olsun ozamanda aynaya bakacak guc kalmayacak sende.yınede sayım sonsuz sıze ben atılla ıyı dusunkı ıyı yasayasın...
Sayın Atilla bey;
Seni bu tip konuşmandan dolayı tasvip etmiyorum ayrıca okuduysan yazımı içinde Atilla diye bir isim yok neden üstüne alınıyorsun anlamıyorum.
İster partili ol ister olma ben bu sorunu çözecek insanlarla akıl alışverişi yapmak isterim senin gibi önyargılı insanlara nasıl inanayım insan ilk konuştuğu bir insana böyelmi konuşur.Sen beni nekadar tanıyorsun ki bu konuşmayı bana sarf ediyorsun sana mı hesap vericem ben okuduysan ödemelerimide görmüşsündür kaç aydır tek başıma cebelleşiyorum sen kalmış bana bu tip konuşmayla tam umutlandığım anda umutlarımı söndürüyorsun asıl klasik Türk milleti sensin neyin önderliğinin peşindesin senin adın geçmeden bu konuda bana trip yaptığımı söylüyorsun yarın gelicem oraya birde yüzyüze konuşalım bunu dekontlarımı da getiricem ki gör bakalım kim mağdur kim değil .
Fişek35 Kardeişm Bana Inan Inanma Bak Dediğim şu çözüm çözüm çözüm Istiyorum Benim Odemem 1850 Iken Suanda 3050tl Oldu Kendini Benim Yerime Koy Gel Yarin Bi Yuzyuze Tanisalim Benim Magduriyetim Gor Sonra Haklimiyim Haksizmiyim Konusuruz.kirilma Bana Ben Yanliş Bir şey Demiyorum...seni Kirdiysamda özürdilemeyi Bilirim.kib Yarin Görüşürüz.
Atilla bey bakın aynı durum da bende çok zor durumdayım yarın yine dertleşiriz ama ben trip yapmadım yalnızca bu siteyi açmak açan arkadaşların amacının farklı olduğunu öğrendim ona ithafen yazdım sen üstüne alındın ayrıca benim de ödemelerim aynı senin gibi ve son iki ayı ödeyemedim maaşımın da yarısı verildi ne yapacağımı şaşırdım 8 aydır ben de koşouşturuyorum.
saygılarımla..
fişek35:
cobra:64:
Beni telefon ve msn den arayan çalşımalarımı destekleyen yanımda olan moral veren sonuna kadar dürüst ve samimiyetinden emin olduğum adını burada sayamadığım bülent ve eşi nevin mustafa ahmet elhokan a.ün ali uls birgünmutlaka emine hn esra hn hüseyin uğur-erdal-gülay-mevlüt-fatih-cengizergün handan-fikret gökhan sibel canan mehmet rasim ismini hatırlayamadığım Ankara izmir istanbul adana diyarbakır manisa aydın malatya balıkesir uşak samsun trabzon kayseri adana adıyaman zonguldak ağrı adapazarı hepinize yürekten teşekkür ediyor bol şan diliyorum
Arkadaşlar bol şanşlar deyip yenişgrup kuran japonzedeleri kullanmaya kalkan emrah kardeşimizin yokluğunu kazanç bilip ona iftira atan olmasın aramızda .. ortada bu şekilde uğraşan arkadaşlar için maymunluk mu yapacağım diyen bir kişi... Amacı ne ise İzmire gelen arkadaşlar toplantıda gördü bizim samimiyetimizi ve çalışma ve planlarımızı... Bne madurum zamanım yok bir çözüm gerek ama kendisi millete hükmetmekten başka bir işi yok.. bizler çözüm ve çara izin izmirde toplşandık güzelde oldu .. basın açıklaması yaptık tv çekimi... proje ve planlar .. Teşekkürler gelen arkadaşlar.. teşekkürler destek veren arkadaşlar... Ankaraya gidecek arkadaşlar benim ile irtibata geçebilir Veysel SAĞLAM
İzmir'de atılan ilk kurşun tarihi bile sallayıp değiştirmiştir.Biz artık izmir ankara istanbul değil tüm Türkiyedekiler tek vücut olup saldıracağız ya mahvolacağız ya da kazancağız. şu an bize neredeyse gülüyorlar. size kim gidin japonyeni çekin dedi diyorlar.herkese sesleniyorum.Biz mi doğurduk bu krizi biz ahmak mıyız bile bile ateşin içine dalalım. hırsızın hiç mi suçu yok yahu...
yargıtayın karaları var.borç imkansızlaştımı sözleşme fes olur diyor.
yeni kararlara ulaşmak üzereyizz bekleyin yakında yayınlanacak kurtuluşumuzun Yyol haritası.
atillalar veyseller ve diğerleri yanınızdayım.
Onurlu ve haklı yürüyüşümüzü durdurmak isteyen herkesi çiğnemeye hazırım.
ben değil bizzzz kurtulmak istiyoruz. arkadaşlar sizde kendi aranızda birleşin ta ki o an gelip hepimiz bütünleşinceye kadar.
yolunuz açık olsun
taraflı tarafsız herkese sesleniyorum ve öncelikle belirtiyorum (ben akpli değilim)ancak bizim dünyayı gizli şekilde yöneten acımasız güçlü yahudilere karşı dimdik duran ve osmanlı tokadını ense köküne şaplatan bir başbakanımız var.gelin diyorum size gelin gidelim Başbakana. bizi kurtacak kiş şu an odurrr.
ve bu hafta içinde bizimle ilgili yasanın meclis gündemine alınacağını duydum. Ayrıntısını bilen Var mı?
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Maaşını ödemesinin gecikmesi ve...
24-05-2025, 18:14:33 in Bireysel İş Hukuku