döviz ile kredi cekip mağdur olan arkadaslar yarın aksam saat_22:00 da selma hanımlara cay içmeye davetliyiz l@hotmail.com ortak bir çözüm noktası konusalım tekrar söylüyorum ağlamayan bebeğe emzik vermezler sesimizi duyuralım
çok teşekkür ederim arkadaşlar görüştügüm konuştuğum burada da destegini esirgemeyen herkese teşekkür ederim yılmayacağız mücadelemizi verecegiz
Atv den gelen msj
Sayın aelma .......
"Japon Yeni ile borçlananlara uyarı" haberine yaptıgınız yorum, tarafımıza ulaşmıştır. Yorumunuz, editör onayından geçtikten sonra Sabah.com.tr'de yayınlanacaktır. Ilginiz için teşekkür ederiz.
japonyeni arkadaşın yazılarını baştan beri okuyorum. ve arkadaş ilk fikirleri ortaya atanlardan onu destekliyor ve çablarından dolayı teşekkür ediyorum
çok teşekkür ederim arkadaşlar görüştügüm konuştuğum burada da destegini esirgemeyen herkese teşekkür ederim yılmayacağız mücadelemizi verecegiz
Atv den gelen msj
Sayın aelma .......
"Japon Yeni ile borçlananlara uyarı" haberine yaptıgınız yorum, tarafımıza ulaşmıştır. Yorumunuz, editör onayından geçtikten sonra Sabah.com.tr'de yayınlanacaktır. Ilginiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
Selma hanim,
Yanlis anladiysam lutfen duzeltiniz ...
Siz ilgili tv kanalinin web sitesinden bir form doldurdunuz ve cevap bekliyorsunuz ?
arkadaşlar benim tahminim türkiyede japon yeni üzerinden kredi çeken 200 bin civarı ama çoğu ortada yok yarısı internet kullanıcısı değil diyelim.diğer yarısıs nerede.lütfen herkes elini taşın altına soksun.klasik mantık anlayışı birileri çırpınsın yapsın diye bekliyorlarsa çok yazık.benim olduğum 80 bin nüfuslu bir ilçede bile 350-400 kişi var .fortis banktan çeken.
bakın birde şöyle düşünün.200 bin kişi bile olsa bunu en az 5 ile çarparsak 1 milyon kişi yapıyor.yani demek istediği 1 milyon oy.neden 5 ile çarptım. çünkü benim yaşadığım ekonomik felaket ailemizden birinci dereceden 10 kişiyi etkiledi. 10 oy en alt limit gerçekte 20 oy . hükümet ya da diğer partiler bunu görmeli.
biz japon yeni çektik tamam yükseleceğini de öngördük.
ama böyle bir küresel kriz felaketini öngörüp te çeken kaç kişi var ya da olabilir deli hatta çıldırmış olmak gerekir ya da direkt olarak intihar o zaman 1 milyar ödeyen 2 milyar ödüyor.
sayımızı duyurmanın mantıklı olacağını düşünüyorum.
sonra gerekirse bağlantı kurarak toplu olarak davalar açarız.
ayrıca kimse ilgilenmese de ben tek başıma yine devam edeğim çünkü ortada bir dengesizlik bir haksızlık var.
interneti kullanamayanlara duyuruyorum ben ve tel numalarımızı paylaşıyoruz.
Atv ile görüşüp gününü bizim bildirmemiz gerekiyor çoğunluk toplamak gerek imzalı dilekçe ile ortaya çıkmak gerek arayan yazan bir çok üye armut piş ağzım a düş niyetinde nasıl olsa katılmasamda yasa çıkarsa bende faydalanırım diye düşünenler olabilir ben bu olayı mağdurlara yardımcı olmak için düşündüm benim halim vaktim yerinde evimde ipotek te yok bankada yatan para ipotekli ama görüyorumki bu konuyu sineye çekenler çok ben bir bayan ım adam iletişim için istedigim telefon numarasını vermekte tereddüt ediyor ben hala akşam yemegi yemedim arayan üye 50 yi geçti ama gerçek destekçi 18 gelde bunlar için çaba harca ben herkese yarım saat izah etmek zorundamıyım yarın toplanıp her şey ayrıntısı ile konuşulur herkes fikrini açık beyan eder
selma hanım gerçekten yılmak yok
asalaklar her zaman vardı ve var olacaklardır.
ama bizler yılmıyoruz devam edeğiz umutsuzluk yok.
bir zenci daha 50 yıl önce bile aynı otobüse alınmıyormuş amerikada ama şimdi o zenci başkan dünyanın en güçlü adamı.
biz de başaracağız
çünkü ortada bir haksızlık bir sömürü hatta hat bir ahlaksızlık var. nasıl mı alttaki göndereceğim haberi okuyun ve haber uydurma deyin
video görüntülü. amerikalı kan emicileri okuyun
Çıkar çevreleri geri kalmış ülkeleri nasıl soyuyorlar?
ABD'Lİ yazar John Perkins, `Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları' adlı kitabını yayınlatmakta güçlük çektiğini anlattı.
Yazar Perkins, 1 ve 2 bölüm olarak yayınladığı kitabını, ABD'de 24 yayınevinin yayımlamaya korktuğu, her seferinde tehditlerle vazgeçirildiğini söyledi. Ülkemizde de 2005 yılında yayınlanan kitapta çıkar çevrelerinin özellikle geri kalmış ülkeleri nasıl soyduklarına dair çarpıcı açıklamalara yer verilmişti. 1980'lere kadar üçüncü dünya ülkelerinde yaşanan kalkınma hırsının uluslararası para çeteleri tarafından nasıl kullanıldığını örneklerini anlatılmıştı. Perkins bir dönem bu uluslararası ağda üst düzey ekonomist olarak çalışmış ve vicdanına yenik düşerek istifa edip bu kitabı kaleme almıştı.
CHAVEZ'E AHLAKSIZ TEKLİF
Venezuela'nın sivri dilli ABD karşıtı Başkanı Hugo Chavez de bu kitaptan söz ederek, bu kişilerin kendisiyle de ilişkiye geçtiğini söylemişti. Chavez, ülke üzerinde gözetleme uçuşları yapılmasını ve ABD danışmanlarının varlığını kabul etmesi halinde kimi fonların kullanımına açılacağının kendisine teklif edildiğini açıklamıştı. Bu teklifleri reddetmesine rağmen ekonomik tetikçilerin vazgeçmediğini, zayıf devlet memurları, parlamento üyeleri, hatta kendi çevresindeki ordu mensuplarına baskı yapmaya çalıştığını dile getirmişti.
John Perkins, video görüntülerinde şunları söylüyor:
"Biz ekonomik tetikçiler, küresel imparatorluğun yaratılmasında gerçekten sorumlu olanlarız ve birçok farklı şekilde çalışırız. Belki de en sık kullanılanı, öncelikle şirketlerimize uygun kaynakları olan ülkeleri bulur ve gözümüzü üstlerine dikeriz, petrol gibi. Ardından Dünya Bankası veya onun kardeşi başka organizasyondan o ülkeye büyük kredi ayarlarız. Fakat para asla gerçekte o ülkeye girmez. O ülke yerine o ülkede projeler yapan kendi şirketlerimize gider. Enerji santralleri, sanayi alanları, limanlar...
ÖZELLEŞTİRME TUZAKLARI
Bizim şirketlere ilaveten, o ülkedeki birkaç zengin insanın kar sağlayacağı şeyler. Bunlar toplumun çoğunluğuna yaramaz. Yine de o insanlar, yani bütün bu ülke borcun altına sokulur. Bu borç ödemeyecekleri kadar büyüktür ve bu da planın bir parçasıdır, geri ödeyemezler. Ardından biz ekonomik tetikçiler gidip onlara deriz: 'Dinleyin, bize bir sürü borcunuz var. Borcu ödeyemiyorsunuz. O zaman petrolünüzü petrol şirketlerimiz için oldukça ucuza satın. Ülkenizde askeri üs kurmamıza izin verin veya askerlerimizi desteklemek için dünyanın bir yerine asker gönderin -Irak gibi- veya bir dahaki BM seçimlerinde bize oy verin.' Elektrik şirketlerini özelleştiririz. ÜLKEYİ ÖDENEMEZ BORCA SOKUYORLAR
Sularını ve kanalizasyon sistemlerini özelleştiririz ve ABD şirketleri veya diğer çok uluslu şirketlere satarız. Bu mantar gibi biten bir şey ve çok tipik. IMF ve Dünya Bankası bu şekilde çalışır. Ülkeyi borca sokarlar ve bu öyle büyük bir borçtur ki ödenemez. Koşullara bağlı veya iyi yönetim talep edersiniz. Alında bu onların kaynaklarını satmalarını sağlar. Buna sosyal hizmetleri, teknik şirketleri, bazen eğitim sistemleri de dahildir. Adli sistemlerini, sigorta sistemlerini yabancı şirketlere satarız. Bu ikili-üçlü-dörtlü bir darbedir."
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Trafik kazası kusur ve tazminat
25-05-2025, 20:40:44 in Ceza Hukuku