Kilitli Konu
4 / 9 Sayfa İlkİlk 123456789 SonSon
31 den 40´e kadar toplam 81 ileti bulundu.

Konu: Belaya bulaştım

Belaya bulaştım Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    İletiler
    110
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Belaya bulaştım

kadınınki ahlaki bozukluk
    bir nevi sosyopatizm
    bugün apartopar gitmiş elden muzekkereler çıkartırmış tapuya trafiğe şuraya buraya
    adliyede daha önce kardeşinin cinayet davasında beraber oldugu savcıya güveniyor
    ona diyorum evi al sana 3-5 kuruşta tazminat vereyim borclarınada destek elimden geldiğince yardım edeyim kabul etmiyr
    daha daha daha diyor
    biz tanıştıgımızda cep telefonu ve sağa sola gönderdiği çıplak resimleri dışında birşeyi olmayan kadındı
    şu anda yürüdüğü eşyanın dokundugu kumandanın oturdugu evin oraya buraya koştura koştura rezil ettiği evliliğin benim sayemde oldugunu istediği rakamları ben oldugum için istediğini ben olmazsam bankanın anında eve el koyacağını eve haciz geleceğini boşandıgımızda artık uğraşabileceği bir evliliği olmayacağını bilmiyor
    şu anda dibi olmayan bir karanlık çukura düşerken benim oralara emaneten yapıştırdıgım şeylere tutunmaya çalıştıgını bilmiyor
    ben çalışmazsam işsiz olsam bir kuruş tazminat almayacağını istesem hayatımı hiç çalışmadan 2-3 yıl tehir edeceğimi düşünemiyor galiba
    gözünü hırs bürümüş daha daha daha diyor ..
    bu suratle duvara toslayacak allah yardım etsin
    kadının ben bilirim diyeninden çok korkarım
    kendimden korkarım diyecek kadın
    benim ne kadar sabırlı oldugumu bilmiyor
    o istediği şeylerin benim hangi emeklerimle elde edildiğini yıktıgı hayaller için ne kadar beklediğimi
    bilmiyor noel baba yılbaşı ağacının dibine bıraktı sanıyor
    sabrın yay gibi oldugunu ve ne kadar gerersen yayı o denli şiddetli atacağını bilmiyor garibim
    benim sadece birkaç tane değer yargım kaldıgını onlarında bir çukura dizilmiş sivri kazıklar gibi oldugunu blmiyor
    oynasın bakalım çizdiğim dairede
    sonunda o daireyi bir yerden kendisi kırıp gidecek zaten bu evlilik için bu kadar cümle bile çok aslında
    evlilik değil geçim kapısı olarak görüyor zaten kadın
    yaşı oldu otuz kusur kucağında bir çocuk insan üzülüyorda ya
    artık benim gözümde annede değil ..bir kadın boşandıgı zaman başkaları ne derse desin çocuklu ise artık çocuk bakıcısıdır
    annelik kavramı benim gözümde anne -baba-çocuk üçlüsündendir ..terazinin bir gözünde anne varsa diğerinde baba vardır
    anneliği tartan bir baba olmazsa annelik kavramı isterse 100 gram olsun isterse bir ton anlamsızlaşır
    artık benim oğluma en iyi bakacak bakıcıdan öte değil ... bu saatten sonra ne yaşadıgıda önemli değil ..
    ayda 300 ytl ye benim oğluma en iyi bakacak bakıcı oldu o istediği kadar ben anneyim desin birisi birgün himm çocogunuzun babası dediğinde jeton düşecek
    bu tabiatın kanunu ..bundan sıyrılabilmek için yılan kadar sogukkanlı olmak gerekir ..
    medeni kanun 1930 yıllarda oldu tam tarihi bilmiyorum ..daha önceden insanlar evlenmiyordu ..dini nikah islamiyetle oldu islamiyetten önce insanlar evlenmiyormuydu .. kağıtta evli olmak boşanmak bunlar sosyal çerçevede anlamlı ..tabiatın karşısında sen nesin bu önemli
    alternatif yaşam peşinde olmak ..ona kaybettiren şey bu .. o halen başka yaşam yaşacağını düşünüyor
    alternatif yaşamıda çocugu ile benden aldıgı evde aldıı nafaka ile mutlu mesut bir hayat sürmek ..sağa solada yalan dolan eşim yurtdışında eşim şu eşim bu diyerek geçiştirmek ama yok böyle birşey .. o bugünün bedeni bugünün yargıları ile düşünüyor .. bir kadına verilebilecek en büyük cezayı bilmiyor daha.. o cezayı kendi kendine verecek..bu cezanın karşılıgı ne para ne mal nede mülk..insan atom bombasının patlamasını bir kez görür sonra kör olur .. o artık o patlamayı gördü .. ben hyatıma devam edeceğim gideceğim güzel bir evlilik yapacağım ona vereceğim 3-5 kuruşu misli misli kazanacağım yine ev alacam ..yine çocugum olacak allahın izni ile .. tabiat bin yıl öncede 5 bin yıl öncede şimdide erkeğe avcılıgı uygun görmüş.. kadınada evinde çocuğuna bakmasını toplayıcılıgı lojistiği uygun görmüş .. o avcı olmuş aklınca ama doğuştan yok böyle bir yeteneği maalesef .. eline yüzüne bulaştırdı .. ben hayatıma devam edip gideceğim ..o yönünü kaybetti kaybolup gidecek şayet ailesi sahip çıkmzsa ..aslında bulundugu ilden ev alıp oraya onu yerleştirme sebebimde buydu ..ailesine zimmetledim onu ..onuda değil çocugumu .. o benim zurriyetim .. o kadın benim gibi birisi ile evliliği beceremedi büyük konuşmayayım ama dahada beceremez ..sağda solda harcanmasın bari.. aslında evde onun eşyalarda onun ve istediği zaman ihtiyacını karşılayacak bir arkadaşı dostu da oldu ama o kiminle evlendiğini anlayamadı ..bende artık anlatmak için uğraşmayacağım ..çünkü niyet bozuk..alternatif yaşam peşinde olan kaybeder ..boşanıp birşeyler elde etme çabasıda benim gözümde alternatif yaşam peşinde koşmanın dikalasıdır ..kaybeden o olur

Hukuki NET Güncel Haber

Belaya bulaştım konulu yargıtay kararı ara
    Belaya bulaştım konulu hukuk haber
    Konu tturcica tarafından (22-12-2008 Saat 20:05:00 ) de değiştirilmiştir.

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    İletiler
    Ne kadar?

İletiler
    108
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı tturcica rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    biz tanıştıgımızda cep telefonu ve sağa sola gönderdiği çıplak resimleri dışında birşeyi olmayan kadındı
    Siz bunları bilerekmi evlendiniz?Ayrıca okudum konuyu sanki ortada canhiraş birşekilde mal derdine düşmüş bir anne ve baba var.Adları anne ve baba siz her ne kadar o bayanı anne olarak görmüyorsanız sayın hekimim bende sizi çok üzgünüm ama baba olarak görememekteyim....Konu hep aldıklarınız,eşyalarınız,malınız,paranız ona sağladığınız imkanlar üzerine oturdu;o zavallım yavrunuz acaba hangi eşya?Onun hakkında düşünceniz nedir?İki cinsin çekimi sonucu ortaya gelmiş.. yarını malesef yıkılmış bir çocuğu hala göremiyorsunuz..Çok üzüldüm...Size değil,eşinizede değil o yavrucağa..

İletiler
    110
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

çocuk daha çok küçük
    sence ben kolay havlu atan bir insanmiyim o benim zurriyetim
    o hayatta dikensiz bir yolda yürüdüğünü sanacak ama ben onun önünden dikenleri toplayacam bilmesine gerek yok annesininde bilmesine gerek yok
    tuhaf olmuş kadın onunlahayat sürdürmek imkansız birşey az önce aramış konuştu konuştu sonra benimle irtibat kurmanı istemiyorum numaramı değiştirecem dedi.. arayan kendi aramayacam diyende kendi ağzım açık kaldı peki sen bilirsin deyip kapattım ne diyeyim..tuhaf birşey işte ..ne yaptıgını kendide bilmiyor
    Konu tturcica tarafından (22-12-2008 Saat 20:30:27 ) de değiştirilmiştir.

İletiler
    108
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

kendimi sürekli avutuyorum ama nereye kadar dayanabilirim bilmiyorum ..hastanede her sabah uyandıgımda her akşam yattıgımda onların evimde eşyalarımı kullandıkları aklıma geliyor.. diyorum benim gibi bir adamın evi kullanılmaz eşyası kullanılmaz diyorum anlayamıyor ..birkaç kez telefonda konuştum biraderi oradan ekmeği uzat diyor ..evimde 5 gün kalamadım
    yediğim dayağamı yanayım çocuğu göremediğimemii ki artık çocuguda istemiyorum
    Çocuğu diye bahsettiğiniz çocuğum demeniz gerek şey bakın bu iletide nekadar da arka planda,,telefon açtığınızda kayınbiraderinizin ekmek ver dediğini duymaktansa; çocuğumun sesine hasret kaldım demenizi beklerdim.. Siz havlu atarmısınız bilemem ancak;BU KONUDA UZMAN BİR ARKADAŞINIZA DANIŞIN SİZE TAVSİYEM BU YOLDA OLACAKTIR..SAYGILAR.

İletiler
    110
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı banu79 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Çocuğu diye bahsettiğiniz çocuğum demeniz gerek şey bakın bu iletide nekadar da arka planda,,telefon açtığınızda kayınbiraderinizin ekmek ver dediğini duymaktansa; çocuğumun sesine hasret kaldım demenizi beklerdim.. Siz havlu atarmısınız bilemem ancak;BU KONUDA UZMAN BİR ARKADAŞINIZA DANIŞIN SİZE TAVSİYEM BU YOLDA OLACAKTIR..SAYGILAR.
    çocuk çocuktur
    el kadar çocuga çocugum canım evladımmı diyeyim
    sen beni türkan şoray zannettin herhalde
    benim ona zaafımı suistimal edeceğini bilmediğin için böyle düşünmen doğal

İletiler
    97
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Smile Re: Belaya bulaştım

bence iyi senaryo... kusura bakmayın ama uydurduğunuzu düşünüyorum... 6 yıl okumuş(en az)biri bukadar tufaya gelemez bence.... birde hekim olduğunuz düşünülürse.....

İletiler
    110
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı tontini rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    bence iyi senaryo... kusura bakmayın ama uydurduğunuzu düşünüyorum... 6 yıl okumuş(en az)biri bukadar tufaya gelemez bence.... birde hekim olduğunuz düşünülürse.....
    şaka gibi zaten
    mayıs 2007 tanışma ağustos 2007 evlilik mart 2008 dogum agustos 2008 hırgür ve filmin kopuşu eylül 2008 boşanma davası ..çocuğu aldırmak istemedim bana ters geldi yoksa çok git geller yaşadım belki de oda yaşadı ve birde inandım veya kendimi kandırdım demek ki
    onlarda bir iki döveriz gözünüde korkuturuz mantıgı ile bunun elinde avucunda ne var ne yok alıp gönderelim moduna girmişler belkide
    nereden biliyorum bunu çocuk dogumunda gittiğimde enişte gel berbere gidelim dedi biraderlerinden birisi iyi hadi gidelim dedim merdivenlerden çıkarken enişte bu dükkanı devrediyorlar 25 bin ytl dedi çocuk ..bende paran varsa al iyi olur işletirsin dedim .. yok ki verenimizde yok dedi.. bende tınmadım işin gerçeği ..
    bu benzer birkaç şey daha oldu babam istanbula kemoterapiye gidecek acil 2500 ytl lazımı bana indirekt söyledi alacağımız var alamıyoruz vs vs direk istemiyor zaten önüme kurguyu koyuyor bende olur tamam diyecem diye bekliyor bende allah büyük alacağınızı alırsınız inşallah dedim .. en sonda düşe düşe mevzuyu 25 kontur 50 konturlara taşıdılar..onu bile refuze edince himm dediler .. alacağımızı alalım hesabına gittiler zannedersem
    tüm ailesi benim evimde biz olayın maskotu olmuşuz
    kadında adliyelerde çok düşmüş kalmış ..idmanlı yani ..
    birazda çevre edinmiş(!) besbelli .. akıl verende çok
    6-7 tane şahit buldum diyor adamlar beni 10 dk görmemiştir veya belkide hiç görmemiştir
    kendisi bile toplam 29 gün görmüşüm
    benimde ek yerlerime vuruyor hem çemkiriyor hem başa kakıyor
    kışkırtıyor şöylesin böylesin diyor cevap verince kaydediyor oradan birşey çıkartırım diye bekliyor işte
    tektir kektir hesabı yaptılar herhalde
    beni dolandırmaya çalışıyorlar ki dolandırdılarda sanki evlilik kisvesi altında
    Konu tturcica tarafından (22-12-2008 Saat 21:59:14 ) de değiştirilmiştir.

İletiler
    108
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

..gelsin ben sana teslim oldum kocamsın çocugumun babasısın desin yerim senin yanın desin amenna..
    ben şimdi o süreci bekliyorum ..ama bunuda diyemeyecek tahmin ediyorum ..
    Bu beklenti içinde olmanızada ayrıca şaşırdım doğrusu;teslim olsun dediğiniz kadın hakkında; çıplak resim dediniz,size çektiği mesajlarda filan kişiler beni seviyor gibi gibi şeyler yazdığını söylediniz,kadını ettiniz burada rezilin teki beklentiniz; "teslim olsun gelsin desinki kocamsın" çelişmeyin sayın hekimim bakın çok büyük bir duygu karmaşası içine girmişsiniz.. bu çok açık burada sanırım avukatlar yardımcı olmaya çalışmış size diyeceklerini demişler.. bende artık;alanında uzman olmuş hekim arkadaşınızada danışın önce bir sağlıklı düşünme ye başlayın diyorum...Bırakın artık kadını burda yerden yere vurmayla hiç bişey elde edemezsiniz...Vurup sonrada diyorsunuz ki gelsin,, sonra burda biz kötü olmayalım barış olursa

İletiler
    97
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

özür dileyerek bir pskiyatr arkadaşınızdan yardım almanızı öneririm.. bence avukattan ziyade bir hekime ihtiyacınız var....

İletiler
    110
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı banu79 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Bu beklenti içinde olmanızada ayrıca şaşırdım doğrusu;teslim olsun dediğiniz kadın hakkında; çıplak resim dediniz,size çektiği mesajlarda filan kişiler beni seviyor gibi gibi şeyler yazdığını söylediniz,kadını ettiniz burada rezilin teki beklentiniz; "teslim olsun gelsin desinki kocamsın" çelişmeyin sayın hekimim bakın çok büyük bir duygu karmaşası içine girmişsiniz.. bu çok açık burada sanırım avukatlar yardımcı olmaya çalışmış size diyeceklerini demişler.. bende artık;alanında uzman olmuş hekim arkadaşınızada danışın önce bir sağlıklı düşünme ye başlayın diyorum...Bırakın artık kadını burda yerden yere vurmayla hiç bişey elde edemezsiniz...Vurup sonrada diyorsunuz ki gelsin,, sonra burda biz kötü olmayalım barış olursa
    buna benzer olay benim birkez daha başıma geldi aslında bayagı biir zaman oldu adanada bir gün bir taksiye bindim ..gece ..bilmediğim bir şehir..falanca yere gideceğiz dedim ..bir yere geldik mahalle arası sayılabilecek bir yer
    indim taksiden burasımı dedim evet dedi .o anda millet etrafımı doldurdu o birşey söylüyor dönüyorum cüzdanım çekti birisi ona dur hop derken birisi elini gömleğimin yaka cebine sokuyor ona hişt dur derken birisi elimden cep telefonunu aldı koşa koşa kaçtım ama ne varsa bıraktım kaçtım ne cüzdandayım ne telefonda nede başka birşeyde canımı kurtarayım yeter
    meğer taksici beni adananın cano mahallesine götürmüş ..şu andada öyle oradan kardeşi bir dava açıyor annnesi oradan birşey söylüyor dava kızı bir dava açıyor ..irtibatlandıgım iyi niyetimle yaklaştıgım her durumda birşeyler aleyhime gidiyor
    yanına gidiyorum dayak yiyorum gidemiyorum evine neden gelmiyorsun oluyor arıyorum moralimi bozuyor aramıyorum çocugun hapşırdı hiç aramıyorsun seni gibi adama şöyle böyle deyip hakaret
    tam bir bataklık aslında
    Konu tturcica tarafından (22-12-2008 Saat 22:11:54 ) de değiştirilmiştir.

Kilitli Konu
4 / 9 Sayfa İlkİlk 123456789 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

huni

Forum