öncelikle soruma cvp vereceğiniz için çok teşekkür ederim benim sorunum şöyle kısaca anlatayım ben askerdeyken babama vekalet verdim dükkan açması için babam bu vekaletle kredi kartı almış benim adıma yanlız bu karttan benim şimdiye kadar hiç haberim ve bilgim olmadı aşağa yukarı 3 sene oldu dükkan kapanalı tabi 2 sene oldu şuan özel sektörde işçi olarak çalışıyorum iki gün önce işyerime maaş haciz kağıdı geldi maaşın 1/4 kesilecekmiş yanlız anlamadığım nokta banka şimdiye kadar bu konuda bana hiçbir bilgi vermemesi yani bu noktaya gelmeden ben ödemesini yapardım şuan 1150 ytl maaş alıyorum kesecekleri para 300 ytl borç tutarı bana gelen kağıtta 6000 ytl yazıyor hemen hemen 22 ay sürüyor bu borcu ödemem.Ama bu borca arada faiz gelecekmi yada herhangi bir yasal işlem yapmam gerekirmi yapabilirmiyim.Babam borcuma yardım etmiyor zaten bugüne kadar bi hayrını görmedim babamda içinde oomak üzere herhangi yasal işlem başlatabilirmiyim. şimdiden vereceğiniz cevaplara çok teşekkür ederim iyi günler diliyorum