Kilitli Konu
3 / 5 Sayfa İlkİlk 12345 SonSon
21 den 30´e kadar toplam 42 ileti bulundu.

Konu: Hukuk bu mu

Hukuk bu mu Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    İletiler
    27
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Hukuk bu mu

Alıntı dardayım rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    İyide siz neden inat ediyorsunuz "BOŞANMA DAVASINI SİZ AÇIN" Madem bu kadar kötü durum. Açın boşanma davasını olsun bitsin. Anlatımlarınızdan anlaşılan.. çocuklarınızın durumundan daha çok kendi öz benliğinizi tatmin edecek bir yanıt istiyorsunuz. Boşanma davasını sizin açmanızın nesi kötü.. Sizin oralarda boşanma davasını açmak yakışık almayan bir durum mu ? Eğer öyle ise karısını 2 çocuğuyla beraber baba evine yollamakta öyle.. Gidin davanızı açın. Davanızın da arkasında durun. En azından dava sürecinde çocuklarınızı talep edersiniz mahkemeden. Yukarıda bazı yazılarınıza atıfta bulundum onları birkez daha okumanızı tavsiye ederim.
    geçmiş olsun tekrar...
    ben davayı açalı 10 ay oldu... ama 3 dava görüldü fakat hiç birine çıkmıyor.. olmayacak bir evliliği neden yürütelim ki? ikimizn de ortak görüşü bu.. buradan giderken söz verildi dava açacağım diye.. ortada hali hazırda açmış olduğum dava var. çıkmıyor davaya..çocuklar küçük olduğundan annenin yanında kalıyor. salaklık edip yolladım işte.

Hukuki NET Güncel Haber

Hukuk bu mu konulu yargıtay kararı ara
    Hukuk bu mu konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    İletiler
    Ne kadar?

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı reprezant rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    4. sü sürekli şiddetli geçimsizliğimizden dolayı boşanma kararı aldık. ve ben aileme durumu anlattım. babam benim ölümü çiğnersin de gidemezsin adliyeye. bu kız burdan gider ailesinin yanına ordan boşanma davası açar ve boşanırsınız dedi. büyüklerin sözüne uymamak gibi bir ihtimalimiz yok bizim. uyduk babamın sözüne. ve ailesini çağırıp gönderdim. ikimizin de ortak kararı " BOŞANMAK " tı.. ve giderken büyük oğlum ben gitmeyeceğim dedi , yine ailem olmaz çocuğu annesinden ayırmak olmaz dedi. ve benimde mantığımla evet olmaz diyerek annesi ile gönderdim. sözlerine inanıp güvenip gönderdim.

veeeeeee....... ben bu yaptığım olay yüzünden yani onu boşanmadan yollamam suç kabahat oldu. bunu ailesi de onaylıyor. """""keşke orda boşansaydınız""""""" diyorlar. görüyorsunuz değil mi ... ne kadar komik bir durum........biz neler düşünüyoruz onlar neler düşünüyor.... ve ben 11 aydır sürünüyorum. ne eşimin telefonunu biliyor , ne ailesinden birini aradığımda biri telefona çıkıyor. çocuklarımla görüşmek istiyorum bu gayet doğal değil mi ? ama bana işkence ettiriyorlar. sırf amaçları tazminat alabilmek. eşimin ve ailesinin maddi durumu iyi değil. amaçları sadece tazminat almak.....Boşan diyorum senden nefret ediyorum diyorum , yeter artık düş yakamdan diyorum halen boşanmıyor. başka ne şekilde bir ifade kullanabilirim bilmiyorum.
    çocuğumu giderken göndermek suçmuydu ?
    gitmeden önce boşanmamak suçmuydu ?
    herşey kadından yana... tüm haklar ........adalet bu mu ?
    11 aydır ne yaptığını ne ettiğini bilmediğim çocuklarım var. ve bu çocuklara nasıl bakıldığını bile bilmiyorum. en son aldığım bilgi büyük oğlumun yere düştüğü ve dudağına dikiş atıldığı. ön dişinin iki tanesinin de bu düşmenin etkisi ile kırılıp zarar gördüğü. bu mu yani annelik bumu yani ilgilenmek ? bu yüzden mi veriyor hukuk anneye çocukları ?
    karımdan nefret ediyorum , bunu da sürekli söylüyorum heryerde . aileme arattırıyorum ailesini boşansın benden diye ama tık yok.. bu ne biçim bir gurur bu ne biçim bir onur ? ? ? ? ? ?
    kadınlık buysa haklılar.... hak onlardan yana olsun.....

Yukarıdaki ifadelerden sanki eşiniz sizden boşanmak istemiyor bunun için dava açmıyor ve sizin onun dava açmasını beklediğiniz gibi bir anlam çıkıyor. Özür dilerim..

İletiler
    27
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

(babanızın sözü ile mi hareket edersizin hep.. babanız hangi hukuki bilgi ve tecrübe ile size yol gösterdi ..
    buyrun sonucu ortada)

****** evet büyüklerin söz dinlenir... ama şimdi onlarda bin pişman keşke dinlemeseydin diyorlar.. nedne dinledim neden öyle düşündüler sanırım açıklayamadım anlatamadım... " karımın ailesi aynı ilde değil.. burada sadece ve tek başına.. ailemin düşüncesi olmaz burda olmaz , belki yine devam edersiniz evliliğe , 2 tane çocuk var ortada belki herşey düzelir " düşüncesiydi . ama ben biliyordum ki beni süründürecekler. sırf para için süründürecekler. şu an olduğu gibi. 11 aydır süründüğüm gibi...

*****(nesi komik) demişsiniz... nesi komik değil ? ? ? ? ??

*******(E siz boşanın o halde) " arkadaşım boşanma davası açtım gittiğinin 10. gününde ama duruşmaya çıkmıyor... tek taraflı nasıl boşanılabiliyosa söyle ben de onu uygulayayım....

*******(çocuk bu düşe kalka büyüyecek hep anne - yada babamı olacak yanında) " evet olmak zorunda.. çocukları koz yapan bir anne ilgilenecek olan anne olacak yanında olmak zorunda. daha sonrada hiç bişey olmamış gibi mi davranmalı ? şuan sadece çocukları tazminat alabilmek için koz olrak görüyor. eminim ki tazminatı aldıktan sonra ailemin ve benim maddi durumum iyi değil diyerek bana gönderecek.. keşke öyle bişey olsa da çocuklarım yanıma gelse..

(sizin yaptığınızın adı nedir) ? ? ? ? ? ?***********benim yaptığımın adı " çocuklarımı üzmemek ve BOŞANMAK .... iyi gitmeyen bir evliliği bitirmek.

İletiler
    27
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Yukarıdaki ifadelerden sanki eşiniz sizden boşanmak istemiyor bunun için dava açmıyor ve sizin onun dava açmasını beklediğiniz gibi bir anlam çıkıyor. Özür dilerim...

***** 11 aydır boşanacam diyor.. ama tık yok.. amacı benden para koparmak. tazminat almak. ki zaten aldı gitti düğünde takılan takıların hepsini yaklaşık 20-25.000 ytl değerindeki herşeyi aldı gitti. sadece benim ailem ve benim tarafından takılan takıları aldı gitti kendi ailesi çöp bile takmadı. buradan boşanmadan göndermek benim en büyük eşşekliğim oldu. 11 aydır sürünüyorum..11 aydır çocuklarımı göremiyorum....

Nerede
    Balıkesir
    İletiler
    365
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Sayın reprezant,

Öncelikle yazdıklarınızdan çok öfkeli,kafanızın karışık olduğu anlamını çıkarıyorum ki az çok sizi anlıyorum.

Size nacizane tavsiyem öncelikle biraz sakin olmanız.Emin olun karşı tarafında istediği sizi bu tarz bir karmaşaya sürüklemek.İnsanlar en büyük hatalarını öfkeliyken,çaresizken yaparlar.Siz siz olun bu tarz bir tuzağa düşmeyin.

Biraz sakinleşin ve şunu düşünün.Dünya üzerinde bu tarz olaylara maruz bırakılan ilk insan siz değilsiniz.Gerek mahkemelerde karşı tarafı bulamayan gerekse çocuklarından uzakta olup haber alamayan.Kendinize biraz zaman tanıyın,olayları akışına bırakın ve şunu unutmayın adalet elbette bir yerlerde var ya mahkemelerde yada başka bir yerlerde.

Esenlikle kalın....

İletiler
    27
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Jupiter_30 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Sayın reprezant,

Öncelikle yazdıklarınızdan çok öfkeli,kafanızın karışık olduğu anlamını çıkarıyorum ki az çok sizi anlıyorum.

Size nacizane tavsiyem öncelikle biraz sakin olmanız.Emin olun karşı tarafında istediği sizi bu tarz bir karmaşaya sürüklemek.İnsanlar en büyük hatalarını öfkeliyken,çaresizken yaparlar.Siz siz olun bu tarz bir tuzağa düşmeyin.

Biraz sakinleşin ve şunu düşünün.Dünya üzerinde bu tarz olaylara maruz bırakılan ilk insan siz değilsiniz.Gerek mahkemelerde karşı tarafı bulamayan gerekse çocuklarından uzakta olup haber alamayan.Kendinize biraz zaman tanıyın,olayları akışına bırakın ve şunu unutmayın adalet elbette bir yerlerde var ya mahkemelerde yada başka bir yerlerde.

Esenlikle kalın....

valla artık sabır mabır kalmadı... bekle bekle dur bu ne biçim bir adalet ? ?? ??

Nerede
    bursa
    İletiler
    67
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Reprezant,senin iletilerini okurken kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi.Bu kadar benzerlik olurmu,ama oluyomuş demekki.O masum yavruları babaya yada anneye karşı koz gibi kullanmaya hiç kimsenin hakkı yok.Bu şekilde davrananlar ilahi adalet sayesinde bu yaptıklarından ötürü elbet bigün pişman olucaktır ve cezasını çekicektir.Benimde 21 aylık bi oğlum var.Eşimle 12 aydır ayrıyız ve bu süre zarfnda oğlumu 2 kez görebildim.Sabır etmekten başka bişi gelmiyor elimden.İllaki gün gelicek devran dönücektir.Sanada bi arkadaş tavsiyesi sabırlı ol.

İletiler
    27
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

yok arkadaşım bende sabır mabır kalmadı. bu kadar adaletsizlik nasıl oluyor ben onu çözemiyorum. Kadına boşan diyorum boşamıyor. sülük gibi yapıştı yakama. 11 aydır nefretimi dile getiriyorum. ona da ailesine de herkese.. istemiyorum düşsün yakamdan diyorum halen düşmüyor. madem boşanmayacaktın ananın babanın yanına gidince nedne burda boşamadım diye kendime kızıyorum. işte herkesin lafına inanırsam böyle olur.. sitede boşanacak olanlar yada boşanmayı düşünenle.. eşiniz yanınızdayken hemen boşanın.. benden size tavsiye...şiddetle öneririm. yoksa ben gibi çekersiniz....

Nerede
    tekirdağ
    İletiler
    84
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

burası futbol sahası değil beyler.. kadın erkek ayrımı yapmanın anlamı yok.. insan ve vicdan ayrımı yapılsın yapılacaksa.. biz anneysek siz de babasınız.. haklı yada haksız.. duygulara değil, malesef karar mekanizması ve hukuk mantığına güvenmek zorundasınız .. neden biz bu forumdayız.. adalete güvendiğimiz için.. öyle değil mi?? ben tüm günümü hukukçularla geçirip kendim ve çocuğum için bilgi toplayıp ve araştırma yaparken o yani (eski eşim)sadece annesine sorup hareket ediyor. ve kendi bildiklerini de kanun sanıyorsa bırakın öyle sansınlar..:D

İletiler
    170
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı reprezant rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    boşanacağım diyor ama seni 11 aydır süründürüyor.. açtığın davalara çıkmıyor .... çocukları göstermiyor..... nasıl öfkeli olmayayım.açıklarmısın bana? yardımcı olurmusun nasıl öfkeli olmayayım ? küçücük bir şehirde yaşıyorsun ve sürekli girdiğin apartmana komşularının salakça tavırlarını , çocuklarının sesini bile duyurmayan bir kadına , sürekli iftiralar atan bir kadına , neden iftira attın dediğinde de """ ben bilmem onu avukat yazmış """"" diyen bir kadına ( ki onun altına imzasını atmış bir kadına ) nasıl öfke duymazsın... ? mantıklı bir açıklaman yardımın varsa dinleyeyim. ? ? ? ?

okuyorsan bu yazdıklarımı bayan H . . . . !!!! " DÜŞ Yakamdan "
    evet bu davaların bayanı erkeği olmuyor sizin durumunuzda biz bayanlarda aynı durumdayız.siz çocuklarınızı görmek için çabalarken göremiyorsunuz biz ise ayağına kadar götürüyoruz yine kıymetimiz yok.bana dediği eşimin bana çocuk gerek değil aldığım eşten de yaparım bir çocuk için hayatımı çürütemem dedi.yani sadece senmi yaşıyorsun babasız çocuk büyütmek kolaymı yada anasız çocuk büyütmek.karınız belki hata yapmıştır belki çocukları için vicdana gelir döner.siz karınızdan nefret ediyorsunuz ya eşimde benden ediyor sebeb nikahı vermemişim vede kendisi beraber olduğu bayana nikah kıyamamamış.ne kadar kolay kadın yada erkek için evin direklerini yıkmak olan zavallı çocuklarımıza oluyor.kadında erkekde eşine destek olmalı iyi günde kötü günde de.eşiniz de gurur yokmu demeniz biz bayanlar için ne kadar gurur kırıcı.eşimde bana sende gurur yokmu çık nikahımdan demişti.bunu ancak duyan kulaklar ve ağlayan gözler bilir çok zor inanın.belki eşiniz bu kadar kafayı takmıyor olabilir bu lafları ama kadınlık gururumuz ayaklar altında.eşim eve kadar getirdi kadını biz yine çektik sadece sizmi çekiyorsunuz.çocuğunuz için susmak ve eşinizin o kadınla yaşadığı olaylara gözünüzü kapatmak zorundasınız.yoksa kapı dışarı edilirsiniz.ev sizin ya maaş da sizin bizim ne hakkımız var o evde.kafanız kızdımı yada başka bir bayan buldunuzmu tamam sudan sebeblerle kadınları atıp sonrada sen kadın değilmisin diye kadını rencide ediyorsunuz.siz öylesiniz demedim yanlış anlamayın.siz elinizden geleni yapmışsınız.birazcıkda bazı erkekler yapsa belki bu boşanmalar olmaz.eğer mahkemelerde kadın evini terketti ise eş eve dön çağrısı yapar da eş eve dönmezse 3 yıl içinde boşanırsınız.dayak yediğine dair de rapor gerekir hakim sadece kadınları korumuyor siz erkekleri de koruyor.darp raporu yoksa eşiniz ispat edemez beni dövdü diyerek.bizim de davamız 3 yıl doldu heran hakimin cevabını bekliyoruz bitmesi için size de kolay gelsin biz bayanlara da.

Kilitli Konu
3 / 5 Sayfa İlkİlk 12345 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar: