+ Konuyu Yanıtla
2 / 4 Sayfa İlkİlk 1234 SonSon
11 den 20´e kadar toplam 32 ileti bulundu.

Konu: Eşim telefonla rahatsız ediliyor ne yapmalıyım?

Eşim telefonla rahatsız ediliyor ne yapmalıyım? Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Eşim telefonla rahatsız edılıyor ne yapmalıyım?

Alıntı banu79 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Çok ağırmış duyduğum hakaretlerin tutarı bumu?
    sizin duyduğunuz hakaretlerin bedeli değil bu.. eğer her cezayı suçun karşılığı olarak algılarsanız.. bir çok suçun bedeli doprudan idam olmalı derdiniz.. kaldıki cezaların birinci amacı suçluyu ıslah edebilmektir. onu yakıp yıkmak değil.. devlete millete yasalara küs hale getirmek değil.. 180 YTl lik (!) ağır para cezası şahsı 2 şeye iter...

1-her telefona 180 YTL ödersem evin yolunu bulamam..
    2- antazi ise 900 lü hatlardan ararım daha ekonomik olur. hemde hakim karşısına çıkmam..

şaka bir yana büyük geçmiş olsun.. çok dejenere olduk çoooookkkk..

Hukuki NET Güncel Haber

Eşim telefonla rahatsız ediliyor ne yapmalıyım? konulu yargıtay kararı ara
    Eşim telefonla rahatsız ediliyor ne yapmalıyım? konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?

İletiler
    108
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı dardayım rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    sizin duyduğunuz hakaretlerin bedeli değil bu.. eğer her cezayı suçun karşılığı olarak algılarsanız.. bir çok suçun bedeli doprudan idam olmalı derdiniz.. kaldıki cezaların birinci amacı suçluyu ıslah edebilmektir. onu yakıp yıkmak değil.. devlete millete yasalara küs hale getirmek değil.. 180 YTl lik (!) ağır para cezası şahsı 2 şeye iter...

1-her telefona 180 YTL ödersem evin yolunu bulamam..
    2- antazi ise 900 lü hatlardan ararım daha ekonomik olur. hemde hakim karşısına çıkmam..

şaka bir yana büyük geçmiş olsun.. çok dejenere olduk çoooookkkk..
    İlk başta ciddi olarak algıladım ve bir bayan olarak kanım dondu yazdıklarınıza ALLAH tan altta şaka ibaresi bulunuyor..Ayrıca çokta gocunmadım o kişinin laflarına;ama 180 ylt ağırlaştırılmış ibaresi dikkatimi çekti komik geldi.Ben savcılığa vereceğimi telefonda kendisine söylediğimde,devletin resmi kurumlarıda benim kadar hakarete uğradığı için 180 nin yarısıda onlara ödendi o zaman....

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

İlk başta ciddi olarak algıladım ve bir bayan olarak kanım dondu yazdıklarınıza ALLAH tan altta şaka ibaresi bulunuyor..Ayrıca çokta gocunmadım o kişinin laflarına;ama 180 ylt ağırlaştırılmış ibaresi dikkatimi çekti komik geldi.Ben savcılığa vereceğimi telefonda kendisine söylediğimde,devletin resmi kurumlarıda benim kadar hakarete uğradığı için 180 nin yarısıda onlara ödendi o zaman....
    kişinin ödediği para hazineye irad (gelir) olarak kaydedilir.. zarara uğrayanlara verilmez..
    üstelik ben olsam adamdan bu parayı almazdım.. daha çok sapıklık yapsında daha çok para kazanayım diye (buda şakaydı alınmayın lütfen) ama para cezaları mağdur olana değil devlete irad dır.. bilginize..

İletiler
    108
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı dardayım rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    kişinin ödediği para hazineye irad (gelir) olarak kaydedilir.. zarara uğrayanlara verilmez..
    üstelik ben olsam adamdan bu parayı almazdım.. daha çok sapıklık yapsında daha çok para kazanayım diye (buda şakaydı alınmayın lütfen) ama para cezaları mağdur olana değil devlete irad dır.. bilginize..
    Şakalar ızgın: (neyse buda benim şakamdı) Evet devlete irad olduğunu biliyorum bana verilmesini beklemedim zaten...Ama devlete az para gitmiş üzüldüm.

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Şakalar ızgın: (neyse buda benim şakamdı) Evet devlete irad olduğunu biliyorum bana verilmesini beklemedim zaten...Ama devlete az para gitmiş üzüldüm.
    devlete çok para gitmesinimi istiyoruz işte çözüm.. rahmetli İsmet İnönü derki..."bir ülkede namus erbabı olanlarda namussuzlar kadar cesur olmadıkça o ülke için kurtuluş umudu yoktur"..mağdur olan haksızlığa uğrayan adalate güvenen (burada sabır ve zamanınızda olacak) hakkını arasa..bakınız ne güzel şeyler oluyor.. devlete irad da olur, suçlarda azalmalarda olur, olurda olur...
    mağdura tazminat verilmesi caydırıcılığı olan ve benimde benimsediğim bir uygulama.. ancak ne yazıkki ülkemizde sıklıkla suistimal edilmekte.. adam 1 liralık maddi diyor maneviyatına 50000 YTL 100000 YTL değer biçiyor.. ve bu alışkanlık haline geliyor..hani varya alın elinize fotoğraf makinasını çıkın sokaklara çekinde çekin ayda en azından size 10000 YTL gelir sağlayacak kadar tazminat davalarınız olur.. memleket olarak bu anlamdaki defomuzun büyüklüğü tartışılmaz..

İletiler
    108
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

"bir ülkede namus erbabı olanlarda namussuzlar kadar cesur olmadıkça o ülke için kurtuluş umudu yoktur".. sadece alkışlıyorum..Bu söze birşey eklemek istemezdim ama ilk mahkemeye verme yani dava açmya karar verdiğimde etrafımdaki kaç kişi kız başına yapma ararsa arasın cevap verme olur biter dedi..Başına daha çok iş alırsın dedi... konuyu açan arkadaşlardan biri sanırım şüphe duymuş kişiye özel muamelemi yapılır yoksa tesbit edilirmi diye ben sırf gerçekten ilgilendiklerini yardımcı olduklarını (HUKUKÇULARIMIZIN) bizzat şahit olduğum için paylaşmak istedim.Böyle bir durumda susmak korkaklıktır kii hakareti kabullenmek cabası alınan para devletime helal olsun...

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

"bir ülkede namus erbabı olanlarda namussuzlar kadar cesur olmadıkça o ülke için kurtuluş umudu yoktur".. sadece alkışlıyorum..Bu söze birşey eklemek istemezdim ama ilk mahkemeye verme yani dava açmya karar verdiğimde etrafımdaki kaç kişi kız başına yapma ararsa arasın cevap verme olur biter dedi..Başına daha çok iş alırsın dedi... konuyu açan arkadaşlardan biri sanırım şüphe duymuş kişiye özel muamelemi yapılır yoksa tesbit edilirmi diye ben sırf gerçekten ilgilendiklerini yardımcı olduklarını (HUKUKÇULARIMIZIN) bizzat şahit olduğum için paylaşmak istedim.Böyle bir durumda susmak korkaklıktır kii hakareti kabullenmek cabası alınan para devletime helal olsun...
    insanımızı korkaklaştıran sustalı maymuna çeviren kaderci mülayim hale getiren bir yapı sözkonusu, özelliklede kadınlar bu durumda, evde dayak yerler, sokakta dayak yerler, kocası ayrı döver anası babası ayrı döver sevgilisi ayrı döver, işe girer patronu ayrı taciz eder, patronunun arkadaşı ayrı, abisi kardeşi ayrı, sevgilisi, iş arkadaşı, sapık babası, mahallenin bakkalı kasabı manavı delikanlıları, minibüste şoför otobüste yolcusu ayrı.. sesini çıkartığında kadın şirret, edepsiz, cırlak, kaşar gibi amiyane tabirlerle sıfatlandırılır.. mahkemeye gideceği zamanda çevreden baskı görür.. haddimi aşmak istemem bu konuyu siz benden güzel dillendirmişsiniz.. o nedenle o aşamayı geçtim.. bir anlamda sessiz bırakılan çoğunluğun sesi olmaya çalışırken bile bunun baskısı üzerinizde oluyor.. sizi bu medeni cesaretiniz ve öz güveninizden ötürü kutluyorumm.. gerçi bir iki iletinizi okudum şu aktütün örneğiniz duygulandırdı beni.. bu memleketin siz gibi insanlara ihtiyacı var..teşekkür ederim iyiki varsınız.. saygılar..

İletiler
    108
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Teşekkür ederim annem hep bir laf der erkek gibi kız yetiştirdim bu lafa kızıyorum ama evet cesaret açısından erkek gibi hatta daha alası olduğumu iddia ederim..Aktütün ne olacak o çocuklar okumasınmı??kendi özamcam bir ilin millieğitim müdürü Banu dedi bu güne kadar oraya tayin edilen öğretmenler hep istifa etmiş...Bunu duyduğumda şok oldum.Bizi bol S li sınavlara tabi tuttular KPSS de bunlardan biri ömrüm boyunca S harfinden nefret edeceğim(öss,össym,kpss,ales)hepsinde bir S var malesef..Bu senede kpss ile atanacağım ümidim oki; Aktütüne öğretmen olmak veya bir benzeri yere ben o bölgelere alışığım reprezant olarak çalışıyorum çalıştığım bölgede terör var.Ama insanları bizim insanlarımız bu konuda içim çok acıyor anlatsam forum kuralını bozarım belki Van yolunda tam abartısız 50 kere çevirmeye girdim arabam arandı ilaçlar kontrole girdi tabiki haklılar zevkle ve şevkle; ama merkeze vardığımda o insanların ezilmişlikleri insanı yakıyor...Yolda arndınızmı çok?doktor hanım diyen bakkalmı dersiniz hastanede aman, evladım yolda çok dikkat et diyenlermi ??Bu insanların köylerine eğitim gitmesinmi?Ben gönüllüyüm inşallahta sene sonu müjdeyi paylaşırım...
    Konu banu79 tarafından (20-10-2008 Saat 01:51:05 ) de değiştirilmiştir.

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Teşekkür ederim annem hep bir laf der erkek gibi kız yetiştirdim bu lafa kızıyorum ama evet cesaret açısından erkek gibi hatta daha alası olduğumu iddia ederim..Aktütün ne olacak o çocuklar okumasınmı??kendi özamcam bir ilin millieğitim müdürü Banu dedi bu güne kadar oraya tayin edilen öğretmenler hep istifa etmiş...Bunu duyduğumda şok oldum.Bizi bol S li sınavlara tabi tuttular KPSS de bunlardan biri ömrüm boyunca S harfinden nefret edeceğim(öss,össym,kpss,ales)hepsinde bir S var malesef..Bu senede kpss ile atanacağım ümidim oki; Aktütüne öğretmen olmak veya bir benzeri yere ben o bölgelere alışığım reprezant olarak çalışıyorum çalıştığım bölgede terör var.Ama insanları bizim insanlarımız bu konuda içim çok acıyor anlatsam forum kuralını bozarım belki Van yolunda tam abartısız 50 kere çevirmeye girdim arabam arandı ilaçlar kontrole girdi tabiki haklılar zevkle ve şevkle; ama merkeze vardığımda o insanların ezilmişlikleri insanı yakıyor...Yolda arndınızmı çok?doktor hanım diyen bakkalmı dersiniz hastanede aman, evladım yolda çok dikkat et diyenlermi ??Bu insanların köylerine eğitim gitmesinmi?Ben gönüllüyüm inşallahta sene sonu müjdeyi paylaşırım...
    yıllarca doğu ve güneydoğuda çalışmış birisi olarak yazdıklarınızı ve yaşadıklarınızı (fazlası ve misli ile) bende yaşadım.. ordaki yaşam şartları standartları insanların yüzlerindeki keder ve gelecek endişesini yıllarca gördüm duydum.. umarım siz ve siizn gibiler çoğalır
    sevgiyle kalın..

İletiler
    27
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Banu hanım bende böyle bir nedenden dolayı savcılığa başvurdum 03.07.2008 tarihinde ama hala bir sonuç çıkmadı.Sadece karakolda ifadem alındı. Acaba sizin ne kadar sürdü öğrenebilirmiyim mümkünse .

+ Konuyu Yanıtla
2 / 4 Sayfa İlkİlk 1234 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

telefonda rahatsız ediliyorum ne yapmalıyım

https:www.hukuki.netshowthread.php15037-Esim-telefonla-rahatsiz-ediliyor-ne-yapmaliyim

telefonla rahatsız ediliyorum ne yapmalıyım

telefondan rahatsiz ediliyorum ne yapabilirim

rahatsız ediliyorum ne yapmalıyımtelefondan rahatsiz ediliyorum ne yapmaliyimtelefonla rahatsız ediliyorum ne yapabilirimtelefonla rahatsiz ediliyorumtelefonla rahrahatsizedilmedavasiesimi rahatsiz ediliyointernetten rahatsız ediliyorumbirakip giden esim mesajlarla taciz ediyor ne yapabilirimev telefonundan rahatsız ediliyorum ne yapmalıyımesimi telefonla rahatsiz ediyolar cezasitelefonla rahatsız ediliyorum ne yapmam gerekrahatsiz ediliyorumgece telefondan rahatsiz ediliyorum napabilirimbiri seni telefonda rahatsiz ediyorsa ne yapmalicocugumu telefonla rahatsiz ediyornumara esimi rahatsiz ediyor sikayet edebilirmiyumtelden rahatsiz telefonla sürekli rahatsız ediliyorumcep telefonundan taciz ediliyorum ne yapmaliyimtelefonla taciz edeni nereye
Forum