Arınç dindar bir cumhurbaşkanı seçemez, kavun mu koklayacak? Sadece dini inaçları sömüren bir cumhurbaşkanı seçer, onu da beceriyorlar. İnsanların dini duygularını ölçebilecek ölçü birimleri nedir, bu görevi onlara kim vermiştir? Onlar dini, inanışları kendilerine, çıkarlarına ve siyasetlerine araç etmiş günahkarlardır.Dini kullanan din,toplum ve ahlak düşmanlarıdır.Yerüzüne gelmiş şeytanlardır.
Biz uyumaya devam edelim, onlar demokrasinin, hukuk ülkesinin her türlü nimetlerini kulllanarak, bunları yok etsinler. Yasaları kullanarak. % 26 ya millet iradesi desinler. Gülmeyin ağlayın, biz böyle iktidar olmuşlarla, yasal! olarak yönetiliyoruz.
Fethullah Gülen Cemaati'nin her yıl New York'taki Waldorf Astoria Oteli'nde düzenlediği "Dostluk Yemeği"ne bu yıl BM Genel Kurul toplantıları için ABD'ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın yanı sıra eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın katılması kesinleşti.
Clinton ve Gül, gecede birer konuşma da yapacak.
25 Eylül Perşembe akşamı verilecek iftar yemeğine New York ve New Jersey eyalet senatörlerinin yanı sıra akademik çevrelerden ve sanat dünyasından isimler de davet edildi. Gülen Cemaati'nin geçen yıl da düzenlediği "Dostluk İftarına" New York Senatörü Hillary Clinton ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katılmıştı.
Cemaat, geçen yılki yemekte Hillary Clinton'ın başkanlık seçim kampanyası için 250.000 dolar bağış toplamıştı.
bu açıklama o dönem hayli tuhafıma gitmişti... şöyle düşünmüştüm : "dindar olmayan kim var acaba?" dindarlık nedir , ölçüleri nelerdir ? birinin dindar olup olmadığına kim karar verecek , hangi ölçütlerde karar verecek ?
İlgili ilgisiz her yere ve özellikle siyasi konulara yazmanız ancak görüşünüzü net belirtmemeniz çok ilginç. Dikkatimi çekiyor oldukça yönlü sorgulamada yapıyorsunuz ki burası sorgulama alanı değil.
bu açıklama o dönem hayli tuhafıma gitmişti... şöyle düşünmüştüm : "dindar olmayan kim var acaba?" dindarlık nedir , ölçüleri nelerdir ? birinin dindar olup olmadığına kim karar verecek , hangi ölçütlerde karar verecek ?
Bu açıklama ne o ara nede başka zaman hiç tuhafıma gitmedi. Çünkü söyleyen kişinin dinle ilgisi olmayan din tacirliği yapan bir badem bıyık olduğunu biliyordum. Amaç gerçek anlamda inananları gaza getirmekti maalesef o zamanda şimdi de başarılı oldular ve olmaya devam ediyorlar. Her türlü kepazeliğe rağmen gözünü kapamış bir kitle var istenende zaten bu.
Dindarlık sadece kişinin kendisiyle Allah arasında ki ilişkisidir. Birinin dindar olup olmadığına o kişinin kendisi kendi iç sesiyle karar verebilir. Birde kesin kararı Allah verir. Başka da kimse veremez. Hatta normal olarak konuşamaz.
İslamın kutsal kitabı olan Kur'an da bazı davranışlar belirtilmiştir. Örneğin Namaz , oruç, hac, zekat, fitre, iyilik v.s Bunlar şekli gözlemimize dayanarak fikir verselerde doğru olmayabilirler. Kişinin gösteriş veya çıkar amaçlı namaz kılıp kılmadığını biz bilemeyiz onu kendisi ve Allah bilir. Biz kişinin hangi parayla hacca gittiğinide bilemeyiz. Yolsuzlukla devletin parasıyla sahtekarlıkla ihtilasla rantla imar değişikliği ile fener yoluyla saadet zinciriyle din sömürüsüyle tehtitle tefecilikle ülkeyi satmakla şantajla ele geçmiş para olabilir. Dolayısı ile şekli yönler net bilgi vermezler. Kişini içini bilemeyiz...
Birde dindar görünmek için tam bir şekil hastaları vardır. Şalvarımsı bir şeyler giyerler yada uzun beyaz giyisiler başlarına mes türü şeyler takarlar sakal bırakırlar giyimleriyle 600 lü yılların görüntüsünü oluştururlar ve utanmadan dindar giyeceği bu derler nedeni ise İslam Peygamberinin giyimi ve tarifini alırlar amma bu hödükler son model aşırı lüks arabaya binmekte zarar görmezler o an peygamberin deveye bindiğini unutuverirler. Nede olsa kendileri devedir...
Fethullah Hoca, bu kadar dindarligina ragmen HACI degildir. Mekkeye medineye gidemez. Neden mi? Şeriat kanunlarına göre Fethullah hoca ŞEYH statüsüne soyunduğundan ve müritleri olduğundan Suudi Arabistan sınırları içerisinde ele geçirilirse hemen katledilir.
Çünkü; İslamiyette şeriatta ve Kuran'da şeyhlere ve / veya tarikat liderlerine yer yoktur.
Özetle Allah ile kul arasina kimse giremez!!
BUGÜNÜN YOĞUN GÜNDEMİNDE ÖNEMİ DAHA DA ARTTI.
Uyandırın
Korkmayın heryerde konuşun konuyu siz açın
Takside taksiciye konuşun
Apartmanda kapıcıya konuşun
Sakallı gazete bayinize konuşun
Eve gelen gündelikçiye konuşun.
Anlatın eğer Fethullah dindarsa peygamber gibi ise neden Amerika'da yaşıyor ?
Neden Mekke'de Kabe yakınlarında bir malikanede değil de
Amerika'da FBI çiftliğinde.
Söyleyin bu zat değilmiydi 25 yıl o cami senin bu cami
benim salya sümük ağlayarak FAİZ haram diyen ?
Sorun kapıcınıza peki BANK ASYA nedir ?
Önce alıştırmanız gerekir.
Görüntüye.
Seslere.
Hareketlere.
Sessizliğe.
Çevrenizde olup bitenlere.
Yavaş yavaş alıştırırsınız.
Alışırlar.
Türbana.
Çarşafa, peçeye.
Taşyapı'ya.
Oğulların gemilerinin olmasına.
Çocukların televizyon kurmasına.
Yakınların yolsuzluklarına.
Sevgililere alınan evlere.
Çokeşliliğe.
Erkeklerin, kadınların ayrı ayrı oturmasına.
Ramazanda öğle yemeği verilmemesine.
Beyaz takkeyle gezenlere.
Hem de öyle alışırsınız ki size çok doğal gelmeye başlar.
Bizde böyle deyip geçmeye başlarsınız.
'Galiba demokrasi bu da biz mi anlamıyoruz?' diye
kuşkulanırsınız.
Sonra da uyuşursunuz.
Yavaş yavaş uyuşursunuz.
İçinizden bile tepki duymaz olursunuz.
'En az üç çocuk yapın' derler, dinler geçersiniz.
'Bizi azaltmaya çalışıyorlar' derler, gülme duygunuz
bile kaybolmuştur.
'Batı'nın ahlaksızlığını aldık' derler, öyle dinler
durursunuz.
Uyuşturmuşlardır sizi.
Bir yandan Çanakkale zaferini kutlarsınız.
Öte yandan Çanakkale savaşını yıllar sonra
kaybettiğinizi bile fark etmezsiniz.
Başbakanınız planlarını Amerika'ya açıklar.
Siz burdan dinlersiniz.
Amerika Ankara'yı işgal etmektedir.
Siz İngilizce öğrenmeye çalışırken durumu
göremezsiniz.
Alışırsınız ve uyuşursunuz.
Geçmişe dalıp gitmişken,
geleceği kaybetmekte olduğunuzu fark edemezsiniz.
Plan da bunun için yapılmıştır.
Önce alıştırma.
Sonra uyuşturma.
Yüzünüze demokrasi derler, arkanızdan gülerler.
Yüzünüze çokkültürlülük derler, arkanızdan bölerler.
Yüzünüze değişim derler, arkanızdan soyarlar.
Yüzünüze gelişim derler, arkanızdan bakarlar.
Alışırsınız.
Uyuşursunuz.
Tehlikenin farkında mısınız?
Önce Alıştırma - Sonra Uyuşturma...
kim dinsizmiş???din bunların kisbesi altındamı gördük işte deniz fenerini;peygamber ocağı olan askeriyeden kaçan damatları oğulları gördük adi vampir pislik herife sayın diyenleri ne dini ne dindarı bunlar dindarsa ben dindar değilim.sayın hanfendinin yüzüğü milyon dolarlar bedelinde eee o takarda öyle yüzük emine geri kalırmı oda alsın bir tane vatandaş ise açççç işsizz canından bezmiş varmı??? dinde komşu aç iken senin tok yatman hem tok yatsan sadece birşey demiyecem yat alma gemi alma yarışına girdiler,bunları başımıza saran fetto ve cemaatidir.bunlarla benim inandığım ALLAH baş etsin.
Allah bize akıl fikir vermiş sayın Banu79 neden Allah a havale ediyoruz. Allah bunların hesabını bunlardan öbür tarafta elbet soracak buna inanıyorum ben. Amma bu dünyada bu kepazelere dur demek bizim boynumuzun borcu.
Her gün hemde Ramazan gibi kutsal bir ayda halkın gözünün içine baka baka yalan söyleyen riyakarlık yapan kişilerin iç yüzünü anlatmamız gerekir her ortamda. Onların insanları nasıl kandırdığını bilerek tam tersini aydınlatmayı yapmalıyız. Karanlığın kötü yönü insanları çabuk sarar uyuşturur yaşam şekli olur. Aydınlığın iyi yönüyse meşakkat doludur eğitim çalışma ciddi uğraş ister. Çünkü kandırılmış din adına uyuşturulmuş beyinlere dinin bu olmadığını anlatmak bile zordur. Ama başkada yol yoktur.
O öcüler gibi dolaşan insanların beynini yıkayan sözde kadınlar kolunun kadınlarından çok daha fazla çalışmak zorundayız bunun farkında olmadıktan sonra tehlikenin farkına varsak ne olur varmasak ne olur ?
Allah bize akıl fikir vermiş sayın Banu79 neden Allah a havale ediyoruz. Allah bunların hesabını bunlardan öbür tarafta elbet soracak buna inanıyorum ben. Amma bu dünyada bu kepazelere dur demek bizim boynumuzun borcu.
Her gün hemde Ramazan gibi kutsal bir ayda halkın gözünün içine baka baka yalan söyleyen riyakarlık yapan kişilerin iç yüzünü anlatmamız gerekir her ortamda. Onların insanları nasıl kandırdığını bilerek tam tersini aydınlatmayı yapmalıyız. Karanlığın kötü yönü insanları çabuk sarar uyuşturur yaşam şekli olur. Aydınlığın iyi yönüyse meşakkat doludur eğitim çalışma ciddi uğraş ister. Çünkü kandırılmış din adına uyuşturulmuş beyinlere dinin bu olmadığını anlatmak bile zordur. Ama başkada yol yoktur.
O öcüler gibi dolaşan insanların beynini yıkayan sözde kadınlar kolunun kadınlarından çok daha fazla çalışmak zorundayız bunun farkında olmadıktan sonra tehlikenin farkına varsak ne olur varmasak ne olur ?
onların dili ile konuşuyorum sayın commodore1tr yoksa işimi sağlam kazığa bağlayıp daha sonra ALLAHA havale etmem gerektiğini biliyorum.kör bir inanan değilim akp önceside müslümandım sonrasıda inşallah ölene kadarda ama bir poşet kömür için,kuruerzak için,para için değil dinimi de oyumuda satmam satanlar var memlekette ne yapabiliriz anlat anlat anlamıyor.ben birine bak askerlik yaptınmı dedim evet dedi oğlun askere gittimi dedim evet dedi peki bu seçtiğin kişinin oğlu neden asker kaçağı damadı neden asker kaçağı (onların deyimi ile raporlu) eee dedi adam başbakan o kadarda olsun cevabını aldım.gemilerden bahsettim ee sen başbakan olsan sen almazmısın dedi adamların hırsızlığını söylüyorsun haklı çıkarıyorlar ne yazıkki ülkem insanı farkında olmuyor olamıyor böyle bir insana kalk laikliği anlat boşş anlat anlat dur.
Fethullah Hoca, bu kadar dindarligina ragmen HACI degildir.
(...)
PROF. DR. ERDAL ATABEK
Bir kişiyi eleştirirken eleştirilerinizi doğru bilgiler üzerine kurmak gerekir.
TTB başkanı ve Cumhuriyet yazarı Erdal Atabek, Cumhuriyet gazetesinin sembol ismi Uğur Mumcu'nun "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz." ilkesini umursamıyor.
Google'a "Fehullah Gülen" "hacca gitti" diye yazdım. Fehullah Gülen'in 1968 yılında yani bundan 40 yıl önce ilk kez hacca gittiğini saniyeler içinde öğrendim.
mehmet emin sezen rumuzlu üyeden alıntı
Mekkeye medineye gidemez. Neden mi? Şeriat kanunlarına göre Fethullah hoca ŞEYH statüsüne soyunduğundan ve müritleri olduğundan Suudi Arabistan sınırları içerisinde ele geçirilirse hemen katledilir.
Çünkü; İslamiyette şeriatta ve Kuran'da şeyhlere ve / veya tarikat liderlerine yer yoktur.
şeklindeki kısma gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Hadi yazarın "İslamiyette şeriatta ve Kuran'da şeyhlere ve/veya tarikat liderlerine yer yoktur." iddiasını (tartışmalı da olsa) doğru kabul edelim.
"İslamiyette şeriatta ve Kuran'da şeyhler ve/veya tarikat liderleri katledilir." şeklinde bir hüküm mü var? Bunu bana birisi gösterebilir mi?
Suudi Arabistan'da şeyh veya tarikat lideri olduğu için katledilen (kastedilen idama mahkum olan olmalı) bir kişi var mı?
http://haberblog.org/files/2010/09/arinc.jpgCHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, ”kişilik haklarına saldırıda bulunduğu” iddiasıyla Devlet Bakanı...
Yazan: Hukuk Habercisi Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
http://aviamasters.buzz - Áàçîâûé ïğîòîêîë äëÿ ñòàáèëüíîãî ñîåäèíåíèÿ
Türk Vatandaşlığı başvurusu