herkese merhabalar yeni üyeyim ve gerçekten yardımınıza ihtiyacım var
ben birisine (amcamın oğluna) araç kredisi için kefil oldum bundan 2 yıl önce fakat ödemediği için iki ay önce maaşıma icra geldi buraya kadar aslında herşey normal . banka yetkilileri ile görüştüğümde ben şuna kefil oldum dedim ve ödemedi dediğimde araştırdılar öyle birisine kredi vermemişler benim kefilliğim üzerinden araştırdılar ben amcamın oğluna değilde başkasına kefil olmuşum nasıl yaptığını bilmiyorum fakat durum böyle ve asıl benim kefil olduğum kişi şuan kendi adına değilde bütün işlerini diğer adamın adına hallettiğini öğrendim hatta üzerinde iki kimlik kartı taşıdığını rente car şirketininde ve banka kredi kartlarının dahi diğer adamın adına olduğunu öğrendim. hakkımı ararken öğrendiğim kadarıyla kalan borcun tamamını kapatırsam kefil olduğum kişiden mahkeme kanalıyla o parayı alabiliyormuşum. böyle yapsam bile tahmin edeceğiniz gibi diğer adam ortada yok ve bu adam hakkında hiç bir hak iddia edemiyorum. bu mağduriyetimi nasıl giderebilirim bana yol gösterirseniz gerçekten çok ama çok sevineceğim şimdiden teşekürler