İyi günler 2006 mayıs ayında bacanağım kredi çekemediği için bankadan sıfır araç kredisi çekerek araba aldım kredi taksitlerini zaman zaman geciktirsede kendisi ödedi 2007 temmuz ayında kendisi ev aldığı için arabanın taksitleri ağır geldiği için arabayı bir arkadaşına o güne kadar ödediği taksitler ve önden verdiği peşinat tutarını almak ve kalan taksitleri ödemesi şartıyla bana haber vermeden sattı. Kendisine ve arabayı sattığı kişiye kredi borcunu kapatın arabayı üzerinize alın dememe rağmen halâ krediyi kapatmadılar belli zaman vererek oyalıyorlar kredi ve araba benim üzerime kendi şahsım olarak hiçbir bankadan kredi vb. işler yapamıyorum benimde kendimce planlarım var sürekli ertelemek durumunda kalıyorum arabanın kredisi kapanmadığı için arabanın banka borcu 2010 mayıs ayında yaklaşık birbuçuk yıl gibi bir süre sonra bitiyor bu kadar süre daha borcun kapanması için beklemek istemiyorum benimde ödemelerim ve kredili işlerim olacağından bu bana sürekli engel oluyor bu işin en kısa sürede nasıl çözülmesini sağlarım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.