Alıntı erdem53 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
Sayın 32844;

sizin bir oruçluya hakeret ettiğinizden bahsetmedim. Sizin oruç tutsun tutmasın insanlara hakaret ettiğinizden bahsettim.

Siz de kendinizi oruç tutuyor olarak belirtmiştiniz ve bende sizin oruç tutuyor olup kırmızı ışıkta duruyor olmanızın, size diğer insanlara hakaret etme hakkını vermeyeceğini belirttim.Ayrıca bu hoş olmayan kelimeleri burada yazmanızı da eleştirdim.

Hem sizi hem de avuklata şiddet uygulayan kişiyi kınadım. Eğer oruç tutuyorsanız sabırlı olmalısınız, neticede sadece günü aç geçirmiş olmak ihtimali de vardır.

Asıl siz yön değiştirme savunması yapacağınıza hatanızı düzeltmeye çalışınız. Ancak üslubunuz değiştirmeniz gerekecek.
Adamlara hergün trafik canavarı deniyor. Birine canavar demek herhalde hakarettir.

Ben bu tip insanlara hakaret etmeye devam edeceğim. Başka dilden anlamıyorlar. Cuma günü, otobandan Sincan'a döneceğim ve yol tıkalı. O da ne? Birkaç uyanık sırada beklemiyor; otobana çıkış yoluna girerek yani ters şeritten ve epeyde hızlı bir şekilde gidiyor. Sırada bekelyen bizlere hakaretlerin en ağırını yapmış olmuyor mu?