baslıktada belirttigim gibi su an bir üniversitenin 4 yıllık mühendislik fakültesinde 3.sınıf ögrecisiyim bu sene(2008) össde kazanmıs oldugum baska bir üniversitenin fen edebiyat bölümünde okumak istiyorum.halen lisans programım bitmediginden dolayı diger üniversiteye kaydımı yaptırıp, 1 seneligine kazanmıs oldugum üniversitedeki kaydımı dondurmak istiyorum böyle bir hakkım varmı? bildigim ve arastırdıgım kadarıyla askerlik probleminden (askerligi yapmadan önce en fazla 7 sene okunabileceginden master programı haric) dolayı bu durum olmuyor fakat benim okudugum ve kazandıgım programlar birbiriyle uyumlu oldugu icin yani kazanmıs oldugum lisans programını 1.sınıf derslerinin cogunu görmüs oldugumdan bu dersleri tekrar almama gerek kalmıyor (kazandıgım üniversiteye sordum ders uyumlulugumu) bu kosullarda da benim kazandıgım üniversiteden en gec 3 sene de hatta 2.5 senede mezun olabilecegim göz önüne alınırsa bir hukiki durum söz konusu olabilir mi?yardımcı olursanız sevinirim.

not: rakamların iyi anlasılmasını istedigim icin rakamla yazdım kusura bakmayın.Konuyu hangi bölüme acmam gerektigini bilemedim gerekli bölüme tasırsanız sevinirim.