İYİ geceler gecenin bu saatin de uyuyamadıgım için rahatsız ettim kusura bakmayım ben 3.5 yıllık 2005 05 17 tarihhinden bu zamana kadar cinsel ilişki yaşanmadı kensinin korkuları oldugunu beyan ederek bu zamana kadar bekledim ama bir sonuş alamayım ca ilk önce anlaşmalı denilerek evden kendi arzusuyla ve kendi ğetirdiği cehiz eşyalarıyla cıktı ancak şimdi zorluk cıkaracagını ve anlaşmalı boşanmıyacagını vekiller le iletti 17 03 2008 saat 9 15 de ilk mahkemem var benim korkum eşim zamanın da bana korkularının sadece kızlık zarı oldugunu ve o alınırsa bu işin normal sartlarda sürecegini bildir di ve biz de bir kadın dogum uzmanı bularak kızlık zarını aldırdık ancak bu sorun hala sürmeye devam etti tabi bu arada biz başka yerlerden hoca lara pstk lere kadın dog gitmeye devam ettik ancak bir sonuç alamadık ve en son haydar dümene gitmeye kadar verdik ve nitekim ğittik ama ondanda bir sonuç alamadık artık ben bir nebze yorulmuştum artık bu evliliği daha fazla sürdürmek istemiyordum çünkü herkeze yalan söyledim ilk bir haftalık ken her iki ailede biliyordu ancak o zamanlar sevgi saygı dedik cözülür diyerek yalan söyledik ama sizce benden tazminat ve nafaka gibi bir şeyler ibraz etme gibi bir şansı varmı birde benim hiç ssk yok üzerime kayıtlı tek bir inem bile yok benden nafaka alabilirmi inannın ki gecenin bu saati ve artık uyku denen bir şey kalmadı ha bir de eşim evden cıkmadan 6 ay önce bana ya bahattin kusura bakma ben senin saf temiz kalbini kullandım şeytan hep beni kandırdı bht seni cok seviyor sen bu işi yapsan da yapmasanda bht seni bırakamaz gibi bir laf konuştu bunu mahkemeye sunmamın bir yararı olurmu bana yardım cı olur sanız cok minnettar kalırım cok tşk ederim
G.D..... nolu bağımsız bölüm ile ilgili ihtiyadi tedbir talebinin karar bağlanabilmesı için tabu kaydının getırılmesıne, geldikten sonra dava sonuna kadar 3. şahıslara devir ve temlikinin önlenmesi için ihtiyati tedbir kararının yazılmasına , teminat alınmamasına kayıt getirmek için gerekli masrafın davalı karşı davacı tarafından alınmasına...Burada yazılı olan teminat alınmamsı olan madde nedir ne anlamdadır? Nekadardır?. Ayrıcı bu boşanma davasında görülen bi davadır. Evin tapusunun iptalini ve şahsıma tescilini talep ettik boşanma gercekleşirse tapunun iptalı ve tescili davası devam eder mi? Sahitler ve deliller ile bana ait oldugunu ispatlaya bilirmiyiz? Bılgılerınız ıcın tesekkür ederim
teşekkür ederim şuan da dava vurumu nedir ben mah girdim ve hakim hiç bir şey sormaksızın her iki tarafada boşanma hususunu sordu ve karşı taraf yok dedi ve hakim direk 150 ytl nafaka bağlanmasını söyledi tazmınat olarak karşı taraf 35 milyar talep etmiş siz ce bunun hukiki bir purotüsürü varmı ve ya şimdiden sonra ne yapmam lazım
Merhabalar. eşim boşanma davası açtı fakat ben eşimi çok sebiyorum, boşanmak istemiyorum. Çekişmeli şeklinde devam ediyor. İddialarında benim agresif...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Kripto Transferi Nedeniyle 7258...
18-06-2025, 09:12:38 in Ceza Hukuku