Anket Sonuçlarını Göster: Avukatınız ile nasıl tanıştınız?
- Oylayanlar
- 1022. Bu ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor.
-
İnternet sitesi vasıtasıyla
45 4,40% -
Tavsiye üzerine
556 54,40% -
Tesadüf olarak dışarıda veya adliyede
25 2,45% -
Tabelası vasıtasıyla
19 1,86% -
Avukatım Yok
377 36,89%
-
21-01-2008, 19:48:15 #91
-
21-01-2008 19:48:15 # Nedir?Tavsiye Soru Cevap
- Nerede
- Avukat Dünyası
- İletiler
- Ne kadar?
-
21-01-2008, 20:06:41 #92
Kıdemli Üye
- Nerede
- Washington Amerika
- İletiler
- 2.850
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Re: Avukatınız ile nasıl tanıştınız
Konu laubali cevaplarla katledilmeye çalışılsa da, avukatın kimsenin adamı, elemanı, kölesi vs. olmadığını hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Avukatlık ücreti konusuna gelince. Önce uslu duracaksınız. Yasalara yaraşır vatandaş olacaksınız. Tilki kuyruklarını bağlayıp, kısa yoldan çıkar elde etme hayallerinizden vazgeçeceksiniz. Vazgeçmezseniz de sonuçlarına katlanacak, mahkeme ile tanışacak ve sevseniz de sevmeseniz de avukatınıza avukatlık ücreti ödeyeceksiniz. Tercih sizin.
-
31-01-2008, 19:06:15 #93
- Nerede
- Turkey.
- İletiler
- 9
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Son yaşadığım 3 yıl zarfında oldukça fazla sayıda avukat ile karşılaştım, görüştüm veya danıştım.
İstisnasız, hiç birinin beni sevmediğini açıklıkla ancak üzüntü ile söyleyebilirim.
Sağlık gibi hukukta da işin içine para giriyor olması sanırım en büyük sıkıntılardan biri.
Konulara yaklaşımda ticari bir bakış hissettiğim an bu yüzüme yansıyor sanırım ki.
Karşı taraf o andan sonra hislerinde bana karşı bilmukabele oluyor..
Sonuç olarak devam eden 7-8 davamın ve yaşadığım süreçten açılacağını zannetiğim bir o kadar davanın içinde hala avukatsızım...
O nedenle de hukuksal eksiklerimi tamamlamak ve görüş alabilmek umudu ile sitenizdeyim.
Bu siteyi açanlara bir maddi beklenti olmaksızın insanların sorularına cevap veren ilgili ve bilgili herkese bu nedenle teşekkür ederim...
-
01-02-2008, 09:55:04 #94
- Nerede
- Turkey.
- İletiler
- 9
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Yazılı ortamda tonlamalar olamadığı için yazılanlar yanlış anlaşılıyor sanırım...
Konuya laubali bir cevap vermek istemedim, öyle bir kastım olmadı...
Yasalara saygılı ve uslu bir vatandaş olduğumu da belirtebilirim...
3 yıldır yaşadığım problemler, tamamen benim mağduriyetimle ilgili ve uğradığım haksızlıklara karşı verdiğim suç duyuruları ile ilgilidir.
Hiç kimseyi küçük düşürme veya görmek gibi kastım bulunmuyor.
Avukatlık ücreti ödememek gibi bir amacım da hiç bir zaman olmadı...
Devam eden 6-7 davamın tamamında mağdur benim...
Sadece bir rektörü,( oda, görevini ihmal ettiği, suçluyu koruduğu ve suçu gizleme iddialarımla 2 ayrı savcılık suç duyurusunda bulunduğum) internet ortamındaki kendisini göreve davet ettiğim yazılarım nedeni ile yargılanmaktayım...
Yönetim: Site adı belirtmeyiniz.
Saygılarımla...
-
11-02-2008, 12:26:56 #95
Yeni Üye
- İletiler
- 14
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
İstanbul/Pendik'te ikamet ediyorum ve acil olarak profesyonel bir Aile Hukuku avukatına ihtiyacım var.
Yönetimin notu: Sitemiz, hukuki ihtilaflarınızı çözümleyecek avukat bulmak gibi bir misyona sahip değildir. Site kurallarımızı tekrar okuyunuz.
-
12-06-2008, 21:12:56 #96
Hiç tanışma fırsatım olmadı. Allah , Polis ile, Adliye ile, Avukat, Hakim, Savcı ile, Hırsız (Gönül Hırsızı da olabilir, Kapı Hırsızı da) ile, Arsız ile tanışma fırsatı vermesin.(Amin..)
Konu emredulkan tarafından (12-06-2008 Saat 21:19:57 ) de değiştirilmiştir.
-
12-06-2008, 22:08:14 #97
Kıdemli Üye
- Nerede
- Turkey.
- İletiler
- 751
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 1
- Dosya Yükleme
- 0
Başım derde girince mecburen tanıştık .
Konu tolg tarafından (12-06-2008 Saat 22:12:19 ) de değiştirilmiştir. Sebep: .
-
13-06-2008, 23:40:05 #98
Avukatlığa adım attığı ilk yılında (Üniversite Birinci Sınıf) tanışmıştık. Avukatımla tanıştığımızda dertlerinin dermanı olurum, derdime derman olur sandım, dertlerine derman oldum amma sonuçta katlime fermanımı yazan Avukatım oldu.. Cezam infaz edildi..
[Bir önceki cevabımda, neden "Hiç tanışma fırsatım olmadı." dedim diye kendime sordum, aldığım yanıt ilginçti; -Hiç yaşanmamış kabul ediyorum, hatalarıyla da affediyorum (mu acaba ?).]Konu emredulkan tarafından (13-06-2008 Saat 23:49:03 ) de değiştirilmiştir.
-
14-06-2008, 12:46:44 #99
-
14-06-2008, 13:04:40 #100
Çok sorguladım çok da sualler sordum kendime, tıpkı gerçek bir Savcının gerçek suçluya sorarcasına.. Aldığım yanıt yine ilginçti; -Bütün vebali koynunda saklı, kalbinde, taaa şuranda yüreğinin içinde.
Peki, kanatırcasına tırmalanmış yüreğim ne dese beğenirsiniz? ;
-Bu vebal onun boynunun borcu olsun ki bir gün aklına geldiğinde borcunu ödemek; o gün anlasın taşıttığı bu vebalin ağırlığını. Belki o zaman biraz olsun hafifler yüküm.Konu emredulkan tarafından (14-06-2008 Saat 16:45:19 ) de değiştirilmiştir.
Bu sayfada bulunan kavramlar:
bosanma davasinda ters iliskiye zorlaniyorum denirse hakim nasil bir ispat ister
,ters iliski istemenin ispati bosanma
,anal yoldan ispat
,bosanmada ters iliski yargitay karalari
,hakimin onune ters ayakkabi
,ters iliskide hakim karari
,ters iliski ispati
,bosanmada fiili livata ispati
,mahkeme ters iliski raporu ister mi
,bosanma davasinda ters iliski ispati
,10 ve 15 defa anal iliskiye giren kadin tekrar anal iliski istermi
,ters ilişki boşanma ispat
,hakimin önune ters ayakkabı