Sayın Avukatım aydınlatmanız için çok teşekkür ediyorum allah razı olsun Fakat sizden bir iki soruma yanıt almak isterim Benim şuanda ödemekte olduğum bir tüketici kredim var bunun taksitlerini ödüyorum.İnşallah arabamı satarımda borçlarımı kapatabilirim fakat bu olmadı arabamı haciz dairesine haciz ettireyim bunu anladım bankaların bana tebliğinden itibaren mal beyanımı ne kadar süre içerisinde ve hanki kuruma yapıcam birde bu şuanda ödemekte olduğum bir diğer bankanın tüketici kredisi var şimdi bu banka benim maaşimın ne kadarına haciz koyabilir benim belirli aralıklarla aldığım ilave tediye ve ödemelerde var bunların tamamına mı haciz konur yoksa bir kısmınamı korktuğum tüketici kredisi ödediğim bankaya para kalmazssa asıl ozaman mahvolurum bu duygu ve düşüncelerle saygılarımı iletiyor işlerinizde başarı diliyorum ALLAH SİZDEN RAZI olsun

YETKİLİ NOTU : ÖNCEKİ SORUNUZUN DEVAMI NİTELİĞİNDE OLAN BU YENİ SORUNUZ İÇİN, AYRI BİR ALAN AÇMANIZ; SİTE/FORUM KURALLARINA AYKIRIDIR. ÖNCEKİ İLETİNİZ ALTINDA DEVAM ETMENİZ ZORUNLULUĞU SEBEBİYLE, BU ALAN KİLİTLENMİŞTİR.