Nisan 2007 den beri 30 şehit verdik bu tarihten önce
Önce buna bir yanıt vereyim dedim ne kadar doğru söylediğinizi anlamamız için.
7 Nisan Merkez / Bitlis 0705 2 Şehit
7 Nisan Merkez / Bitlis 1845 1 Şehit
7/8 Nisan Merkez / Şırnak 2 Şehit
8 Nisan Yayladere/Bingöl 2255 1 Şehit
16 Nisan Hozat / Tunceli 1 Şehit
21 Nisan Genç /Bingöl 1905 1 Şehit
23 Nisan Hassa/ Hatay 1225 1 Şehit
23 Nisan Merkez /Şırnak 1405 2 Şehit
25 Nisan Merkez /Şırnak 1840 1 Şehit
26 Nisan Merkez /Bitlis 1130 1 Şehit
27 Nisan Doğubeyazıt/ Ağrı 1330 1 Şehit
27 Nisan Silopi /Şırnak 1830 1 Şehit
3 Mayıs Çukurca /Hakkari 0840 1 Şehit
5 Mayıs Merkez / Şırnak 2045 2 Şehit
15 Mayıs Dicle /Diyarbakır 1115 2 Şehit
18 Mayıs Lice / Diyarbakır 2010 1 Şehit
24 Mayıs Güçlükonak /Şırnak 0820 6 Şehit
1 Haziran Uludere/ Şırnak 0550 2 Şehit
4 Haziran Pülümür / Tunceli 1245 7 Şehit
7 Haziran Şirvan /Siirt 1925 3 Şehit
9 Haziran Güçlükonak /Şırnak 1930 3 Şehit
11 Haziran Kemah/ Erzincan 0130 1 Şehit
13 Haziran Yüksekova / Hakkari 1730 1 Şehit
13 Haziran Karakaçan/ elazığ 2330 1 Şehit
16 Haziran Merkez/Şırnak 1510 1 Şehit
19 Haziran Merkez/Gümüşhane 0900 1 Şehit
25 Haziran Beytüşsebap/Şırnak 1605 1 Şehit
30 Haziran Pülümür Tunceli 1240 3 Şehit
9 temmuz Merkez Şırnak 0800 1 Şehit
12 Temmuz Genç / Bingöl 1950 1 Şehit
12 Temmuz Kemah /Erzincan 2055 1 Şehit
16 Temmuz Beytüşsebap/Şırnak 1630 2 Şehit
17 Temmuz Çukurca/ Hakkari 1925 2 Şehit
26 Temmuz Alucra/ Giresun 2030 1 Şehit
29 Temmuz Nusaybin / Mardin 1620 1 Şehit
1 Ağustos Ovacık / Tunceli 0935 3 Şehit
4 Ağustos Dicle/ Diyarbakır 1815 3 Şehit
7 Ağustos Yüksekova/ Hakkari 0500 1 Şehit
17 Ağustos Merkez/ Hakkari 2150 1 Şehit
19 Ağustos Merkez/ Osmaniye 1150 1 Şehit
29 Ağustos pervari/ siirt 0730 1 Şehit
18 Eylül Merkez/ bitlis 1805 1 Şehit
25 Eylül Merkez/ Şırnak 0530 1 Şehit
25 Eylül Merkez/ Tunceli 1100 1 Şehit
27 Eylül Merkez/ Bitlis 0705 2 Şehit
6Ekim Başkale /Van 0005 1 Şehit
7 Ekim Merkez / Şırnak 1500 3 Şehit
7 Ekim Merkez/ Şırnak 1530 13 Şehit
7 Ekim Lice / Diyarbakır 2230 1 Şehit
8 Ekim Merkez/ Şırnak 0630 1 Şehit
12 Ekim Merkez / Şırnak 0025 1 Şehit
15 Ekim Kığı/ Bingöl 2000 1 Şehit
21 Ekim Yüksekova/Hakkari 0020 12 Şehit
28 Ekim Nazımiye /Tunceli 1215 1 Şehit
29 Ekim Merkez/ Şırnak 1055 3 Şehit
Kasım ayına bakmadımda yazmıyorumda. Liste eksik olabilir Bilmediğim olabilir. Bu listeye geçici köy korucuları ve sivil vatandaşlarımız dahil değildir. Kaç ediyor saydınız mı? 30 Şehit vermedik biz bu sürede 117 (YÜZ ON YEDİ Fidanımızı şerefsiz bir takım köpekler yüzünden toprağa verdik. Şimdi bir daha tüm fotoğraflara bak yazıları oku ne demek istediğimi anlamaya çalış gerçi ben yazacağım daha açık ama fotoğraflarda bizim askerimize bakma anlayacaksın ne demek istediğimi...
Kasım ayına bakmadımda yazmıyorumda. Liste eksik olabilir Bilmediğim olabilir. Bu listeye geçici köy korucuları ve sivil vatandaşlarımız dahil değildir. Kaç ediyor saydınız mı? 30 Şehit vermedik biz bu sürede 117 (YÜZ ON YEDİ Fidanımızı şerefsiz bir takım köpekler yüzünden toprağa verdik. Şimdi bir daha tüm fotoğraflara bak yazıları oku ne demek istediğimi anlamaya çalış gerçi ben yazacağım daha açık ama fotoğraflarda bizim askerimize bakma anlayacaksın ne demek istediğimi...
Demek Dilim varmamış 117 Demeye Demek 30 da kalmasını temenni etmişim
ama siz hala olayı kavramış değilsiniz
30-yada 230 ne farkeder konu bu değilki
konu şu
30 -117- yada 217 şehitten önce
16 Hükümet Görev yaptı
Demirel,Ecevit,Erbakan,çiller,Yılmaz,Baykal,Karaya lçın,Akbulut,Bahçeli,Erdoğan Gül Bunların hepsi hükümet yada hükümet ortağı bu ülkeye iktidar oldular
be güzel kardeşim bu dönemde de 12,850 güvenlik görevlisi yaşamını yitirmiş
ama sen hala kalkıp rte.ab.abd vs.diyerek bu sorunun tek sahibi olarak bunları Özellikle Başbakanı gösteriyorsun
Yukarıda Değerli Avukat yeterince açık bir şekilde yazmış bu belayı bu ülkenin başına saranlar en az PKK kadar suçludur.
Aytaç Yalman Kenan Evren Gibi Faşist genareller bile imhacı inkarcı bir politika yanlıştı derken bir hukuk sitesinde hukuk'un ışığı ile aydınlanması gereken insanlar hala imha üzerine konuşuyorlarsa iyi niyetli girişimleri vatana ihanet sayıyorlarsa kanı kanla temizleyeceğiz diyorlarsa en küçük barışçı söylemi dile getireni PKK nın ekmeğine yağ sürüyor diye suçluyorlarsa Allah Islah Etsin derim
Ben bu İğrenç Kirli savaş bitsin istiyorum
Bu çocuklar ölmesin istiyorum
Bu çocuklar öldükçe birilerinin oyları artıyor
oyları arttıkça daha çok çocuklar ölsün istiyorlar
bu ölümlerden para kazananlar var
bu ölümlerden palazlananlar var
bu savaşın sürmesini isteyenler Bunlarr
Öncelikle bugün içinde bulunduğumuz durumu doğru tesbit etmemiz gerekir. Bugün emperyalist güçlerin tarihte de örnekleri olduğu üzere bir etnik grubu birlikte yaşadıkları insanlara düşman etmek, ayrılık tohumları serpmek ve bir süre sonra Sevr'i hortlatmak amaçlı terörist bir örgüte her türlü desteği vermesi durumu sözkonusudur. Geçmişte bazı uygulamalar eleştirilebilir ancak bugün bu etnik grubun , ülkedeki diğer etnik gruplara sağlanan haklardan eşit şekilde yararlandığı ve hatta bazı ayrıcalıklara sahip hale geldiği bile söylenebilir. Şimdi bu ortamda yaşanan terörist kalkışmaya ve bunların Meclis'teki destekçilerine verilecek yanıt ne olmalıdır? Bu terörist kalkışmaya karşı verilen mücadele "kirli savaş" olarak adlandırılabilir mi? Savaş iki ülke arasında olur. Terörizm ile mücadele farklı bir şeydir.
Gönül arzu eder ki; kimse ölmesin, kimsenin burnu kanamasın. Ancak karşı tarafın beklentisi insan hakları ve özgürlükler değildir. Karşı taraf açıkça bu ülkeden yerli ve yabancı işbirlikçileri ve güneyimizdeki aşiret reisleri desteğinde toprak talebinde bulunmaktadır.
Şu açıkça bilinmelidir ki; hiçkimseye vereceğimiz bir karış toprağımız yoktur, hiçkimsenin de toprağında gözümüz yoktur. İnsan hakları, temel hak ve özgürlükler, savaş, analar ağlamasın, demokratik Cumhuriyet söylemlerine bu ülkenin aklı başında insanlarının karnı toktur. Toprağımızda gözü olanın gözünü oyarız. Bunun için ben ve iki oğlum dahil, bu ülkenin insanları değil 170, 17 milyon canı ve fazlasını vermeye de hazırız.
Genelkurmay'ın Nisan'daki açık uyarı ve istihbaratına karşı tezkereyi derhal çıkarmayarak teröristlerin yaz aylarında rahat eylem yapmalarına ve yuvalanmalarına neden olan iktidar bu şehitlerden sorumludur.
Ayrıca "askeri müdahale çözüm değil, daha önce de yapıldı terör bitti mi" sorusu soranlar ya cahil ya art niyetlidir. Biraz incelenirse geçmiş operasyonlarda 1000'e yakın teröristin etkisiz kılındığı gerçeği görülür. Askeri operasyon elbette sorunu kökünden çözmez. Ancak teröre ciddi darbe vurduğu, lojistik, mühimmat ve silahlı güç olarak terörü belli bir noktaya kadar etkisiz kıldığı bir gerçektir.
Bugün teröre karşı taraf olmayanlar, yarın bertaraf olmaya mahkumdur. Bu dışarıdan destekçiler için olduğu gibi iç destekçiler için de böyledir. Gerçek olan Türkiye'de hiçbir etnik grubun başka bir etnik gruba yan gözle bakmadığı, barış ve kardeşlik içerisinde yaşama arzularıdır. Bunu hiçbir güç değiştiremez. Zaten teröristlerin azgınlığı da yaptıkları bunca şerefsiz eylemin bu iradeyi boşa düşürememesindendir.
Kim Bu adamlar ???
117 den öncekiler için ne düşünüyorsunuz
Bu soruya o kadar çok yanıt verdim ki sinirimi test ediyor gibi geldiniz bana. Yada siz bunları iyi insanlar olarak görüyorsunuz. İmralıya gidin tekini görürsünüz...
Sayın barankarahan;
Sanırım kürt kökenli vatandaşlarımızdan birisiniz. Malum Baran yağmur yağmur damlası demek kürtçe de.
Bundan dolayı size mümkün olduğunca yumşak yanıtlar vermeye uğraşıyorum demek istediğim bu ülkede Kürtlerle ilgili bir sorun yoktur. pkk nın benim kabulüme göre kürtlerle bir ilgisi yoktur. Sanırım burayı sizinde aydınlatmanız gerekirki havanda su dövmeyelim. Ben pkk yı şerefsiz alçak bir terör örgütü olarak görmekte ve her gün lanetlemekteyim. Kürt vatandaşlarımızın çoğuyla hiç bir sorunum yoktur. Sizin bu konudaki fikrinizide öğrenmek isterim.
Unutulmamalı ki bu ülke Kürt Cumhurbaşkanı da TBMM başkanıda Üst düzey komutanda Üst düzey Bürokratta çok zengin iş adamlarınıda gördü görmekte. Buradan da açıkça anlaşılacağı üzere TC nin bir Kürt sorunu yoktur terör sorunu vardır. Terörün aslında dini dili etnik kökeni olmaz. Sadece terörü kullanan şerefsizler bu üçünden birisini kendilerine paravan yaparlar haklı gibi görünmek için. Bunları çok iyi düşünün...
Sayın Barankarahan ;
Size bir bölümün yanıtını daha vereyim. Dikkat buyurunuz hala fotoğraflara gelemedim...
PKK terörrü ile mücadele sizin dediğiniz gibi kesintisiz devam etmekte değildir. Kişileri yanıltmayalım.
Bunu bir çok forumda da yazdım özetle bir kere daha yazayım. PKK terör örgütünün elebaşı olan kişi yakalandıktan sonra Kuzey Irak topraklarına iki büyük sınır ötesi yapıldı. Zaten önceside planlıydı gerek Suriye sınırına yığılma ve bundan dolayı elebaşının bir anda haymatlos kalışı ve Kenyada biten yolculuğu ve sonrası. Türkiye Onurlu ve büyük devlet olduğunu gösterdi. Ne suriye Ne İtalya ne Yunanistan baskıya dayanamadı. Aynı zamanda kesintisiz takiple Irakta sınırötesi operasyonlar sıkıştırıldı 110 70 ve ensonunda 550 teröristin etkisiz hale getirilmesiyle terör sıfırlandı. Yani 99 yılı sonu itibarıyla PKK terör örgütü askeri olarak yok edildi.
Bundan sonra yapılması gerekenler ciddi güvenlik tedbirleri altında ülkemizin doğusunu süratle her yönden kalkındırmak ve devleti hakim kılmak olmalıydı. Buna 2000 li yıllarda başlandı ancak çok etkili olunamadı ve maalesef 2002 yılında nedense durdu ve durum tersine dönmeye Kuzey ırak a gereksiz yardım elektrik su verilmeye bina inşa edilmeye kalkıldı. Barzani denen şahıs 1999 yılına kadar TC ile birlikte hareket ederek teröre saldırırken nedense 2002 den itibaren değişmeye ve daha ötesine geçerek yanı başındaki deve abuk sabuk laflar etmeye utanmadan tehtit etmeye başladı ve dev uyumaya devam etti. Aslında uyumuyor rant için göz yumuyordu. Kuzey Iraktaki inşaat sektörünün yüzde doksanı RTE nin yakınlarının elindeydi.
Günümüze geldiğimizde bu sayede palazlanan terör yaklaşık 2006 da tekrar ciddileşti. Dört senede Türkiye nin doğusuna çivi çakılmamıştı doğru dürüst ama nedense Kuzey Irak ihya edilmiş bazılarıda ihya olmuştu. Asker rahatsızlık duymaya başladı doğal olarak hem terörden hem sınırın diğer tarafındaki gelişmelerden Kulağının üstüne yatmış sinsi sinsi gülen RTE hükümetiyle didişmeye başladı. Ve nisan 2007 de asker patladı bu artık kepazelikti. Israrla söylemeye başladı hükümette ısrarla duymamazlığa cebini doldurmaya devam etti. Halka yalan yanlış bilgiler vererek dini sömürerek sahte kabadayılıkla işi götürdüler işte bu arada 117 şehit verildi. Ondan dolayıdır bu hükümetin gayri ciddil çıkarcı davranışından dolayı sorumluluğu 117 şehidin ve ölen masum sivil halkımızın kanları RTE nin elindedir. Akrabaları üç kuruş kazanacak diye olmuştur bu... Ne zamanki 10 lu rakamlara çıktı şehit sayısı hükümet bir anda rüzgarın ters döneceğini anlayınca gene sahte kabadayılığa soyunarak salladıda salladı BAĞIMSIZ ÜLKENİN kararını fanatik dindar Bush a soracak kadar pervasızdı. Bu arada tüm dünya Türkiyenin içi boş Aslan kürkü gibi bağırdığını hissetti bunların sayesinde... Ülkenin gururu şerefi yerle bir oldu ama bunlar için ne gam...
Yaklaşık 50 bin işçin şöförün oralarda çalışırken herşeyden öte Kuzey Irak’ta 350 dönümlük arazi üzerinde kurulacak olan Kürdistan Yurtseverler Birliği Karargâhı ihalesinin RTE nin damadı Berat Albayrak ın şirketinin yapması RTE nin halkı uyutmak için operasyon dediğinin en büyük kanıtı değil mi? Kim inanır RTE ye Vatana İhanetin En büyüğünü yapmaktadır kendisi ama nedense halkımız lay lay lom... Ne kolay kandırılan bir Halkmışız yarabbi...
Sınır Ötesi Operasyon hiç dillendirilmeseydi sorun yoktu kendi bahçemizde bağırır dururduk ama şimdi dünyaya rezil olduk daha ne...
sayın barankarahan ;
Dikkatimi celp etti siz hep bir şeyler diyorsunuz ama öneriniz yok ortada .
Laik demokratik sosyal hukuk devletini bozmadan .Üniter devlet yapısı ve sınırları içerisinde. Başkent Ankara Bayrağımız ay yıldızlı Türk bayrağı olmak koşulu ile önerileriniz nelerdir pek birmerak ettim ?
COMMODORE1 Kardeşim
Senin yazdıklarını okudukça
Temelin anlına konan sineğe dursunun ateş etmesi
ve bir bizden bir onlardan fıkrası aklıma geliyor
Değerli Kardeşim
12850 güvenlik görevlimizi şehit verdik 23 senede
bunun karşılığında 25 bin PKK lı öldürdük
yani
2 onlardan
1 bizden olmuş
23 yıllık istatistik gösteriyorki öldürmeyle bitmiyor çözülmüyor bırak 12850 kişiyi 1 kişi daha feda etmememiz lazım senin hiç kardeşin çocuğun yeğenin akraban yokmu bunlardan bir tanesi ölse ne hissedeceksin hiç çocuklarını bu kirli savaşta kaybeden anaları düşündünmü
esir alınan askerlerimizin teslim alınmasıyla ilgili boy boy fotoğraflar koymuşsun ne yani bıraksaydık o çocuklar oradamı kalsaydı
kim getirdiyse getirdi
sağ salim geldiler yaa
bu konunun içinde ruandayla ilgili bir şeyler yazmıştım
korkarım senin gibiler oldukça insanlık daha çooookk ruanda pratiğini yaşayacak
ölümü kutsama
ölüm kan üzerine siyaset yapma
Şimdi gelelim buraya ben bir erin bir vatandaşın bile burnunun kanamasını istemiyorum. Bu pis terörle ilgili benim neler yaşadığımı neler kaybettiğimi bilmeden salladığınız bölümleri geçiyorum. Kimsenin kimseye böyle bir soru sorma hakkının bulunmadığına da inanıyorum. Hele hele tanımadan bilmeden...
O fotoğraflara bakarken görmen gereken şudur.
Bizim sekiz askeri geç
Üç milletvekilinide geç
Ne görüyorsun ?
Bir sürü terörist Barzani nin adamları (Üst düzey ) amerikan arabaları Amerikan piyadeleri ve bir amerikalı orgeneral...
Ne yapıyorlar Türkiye sınırının sekiz km ötesinde ROJ tv nin naklen yayını ile bir tiyatro sergiliyorlar. Tutanak tutuluyor asker devri için. Sanki eşya teslim ediliyorda ''eksiksiz tam aldım'' yazılıyor. Can bunlar can....
Peki ertesi gün RTE nerede ? abd de prizident bush ile haftalık olağan toplantısını yapmaya gidiyor. Burada esip gürlüyor masaya yumruk vuracağım yeter asarım keserim höt .. Orada süt dökmüş kedi... '' Hamdolsun istediğini almış'' Laik ülkenin başbakanına bak Hamdolsun diyor kaldıki ayıp yaa... Hamd allaha edilir.... Hamdolsun verdiğin nimetlere gibi... Tanrıya şükürler olsun demek yani...
Ee hamdolsun aldığı ne ? Nokta istihbarat ? Neyle ? Predatör , Blackbird, Dragon Lady, Prowler ve Global hawk ile... İyide bunlar ne ?
Bunlar neredeyse Atmosferden çoğu insansız istihbarat uyduları. Tekide sinyal bozucu isimleride tanımlarıda WAWWWW dedirtecek aletler. Araba plakası okur, adamın hangi gazeteyi okuduğunu bulur telefon konuşmasını keser çok geniş araziyi tarar v.s v.s.....
Sanırsın ki Kuzey Irak ta ve sınırda terörist değilde Uzayda Atılganı arıyoruz. Bunla bulsak bulsak Atılganı buluruz biz Kaptan Kirk le Mr. Spock a selam eder döneriz...
Bu aletleri insan yömetiyor karadan ( Dragon Lady hariç ) yani abd li süperler. Bunlar o kadar süperki bir buçuk senede Saddam Hüseyini bulamadılar ama orada yok burada diye 300 bin masumu katlettiler öyle nokta istihbarat yani. Sonunda paragöz bir akrabası ispiyon etti trilyonluk istihbaratın 300 bin masumu katletmekten başka işe yaramadığını kanıtladı.
Hadi bunlardan da vaz geçtim ben bu istihbaratı yani '' teröristler şurada burada zıpladı hopladı '' diye bize kim verecek Kuzey Iraktaki abd nin en yetkili askeri olan orgeneral . İyide adam zaten PKK lı teröristlerle yanyana duruyor ne istihbaratı verecek o cihazlarla ? Şuanda yanımdalar aman bombalamayın mı diyecek ?
RTE Bush a Kasımpaşa yı tarif edeceğine '' Kardeşim istihbarat verecek dediğin adamın zaten bizim aradığımız teröristlerle ne iş ?'' dese daha mantıklı olmaz mıydı ?
O fotoğrafa bakınca işte göreceğin bu TÜRKİYE YE İHANET EDEN KİŞİ VE ÜLKELER İLE GRUPLARIN TOPLU FOTOĞRAFI TERÖRİSTİ DESTEKLEYENDEN İSTİHBARAT ALINIR MI? Şimdi ne olacak göstermelik operasyon ve gözden çıkartılan bir kaç lider bize verilecek palazlanma devam edecek . Bizde burada amma yaptık biz güçlüyüz şuyuz buyuz diyip aslan RTE diyeceğiz. Ne başardı . Rezalet in adı bizde maalesef başarı oldu ...
Peki söyle bana Uluslararası kanunlar özellikle BM nin 8. maddesi Nato kanunları uluslararası doğan haktan dolayı Hükümet basın orayı deseydi Roj tv canlı yayındayken bizim helikopterler paldır küldür oraya inip Askerlerimizi alıp gerisini Çuval gibi toplayıp gelseydi ne olurdu ? Dünya gık diyebilir miydi ? Ertesi gün Bush a yollardık generalini '' bu sizin generalmiş teröristlerle birlikte çıktı ne ilginç ?'' diye... Ne mi olurdu çok onurlu bir davranış olurdu kimsenin Gık ı çıkmazdı abd de Türkiye nin güç olduğunu anlardı.... İŞTE BEN O RESME BAKTIM MI BUNLARI ANLIYORUM. bİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Daha önce kazanmış oluğum kurs ile ilgili Mardin İdare Mahkemesinde devam eden dava lehime sonuçlandı. Bu karara göre Ekim ayında açılacak olan kursa...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Check This Out jax wallet
03-07-2025, 16:01:12 in Bireysel İş Hukuku