+ Konuyu Yanıtla
2 / 3 Sayfa İlkİlk 123 SonSon
11 den 20´e kadar toplam 27 ileti bulundu.

Konu: Alın size yüzde 47

Alın size yüzde 47 Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    İletiler
    42
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Alın size yüzde 47

Sn. iptenalir,
    Biz Çanakkalede 7 , Kurtuluş savaşında 77 milleti tarihe gömdük...Gücümüzü hafife almayın...Sizde dahil olmak üzere başımızda bulunanlar Gücümüzün farkına varalım...Varalım ve Amerikaya, ingiltereye gideceğimize şehit analarının yanında olalım...
    Saygılarımla

Hukuki NET Güncel Haber

Alın size yüzde 47 konulu yargıtay kararı ara
    Alın size yüzde 47 konulu hukuk haber
    Konu adal3t tarafından (23-10-2007 Saat 15:04:41 ) de değiştirilmiştir. Sebep: renklendirme

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    İletiler
    Ne kadar?

Nerede
    istanbul, Türkiye.
    İletiler
    765
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı iptenalır rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Degerli arkadaslar yazdıgınız seyler bizi yöneten insanlar hakkında yani halkın seçtiği kişiler ve siz onlara kendi TÜRKİYEMİZİN başbakan ve c.baskanına demedik birsey bırakmamışsınız kusura bakmayın ama kendi yöneticilerini ağır itamlarla itamlandıran insanlar nasıl vatansever olabilir ben bu konuda şüpeliyim...
    Diğer konuya gelelim siz bu işleri basit sanıyorsunuz galiba bilgisayar basında birseyler yazarak olmaz evet evladlarımızı kaybediyoruz içimiz yanıyor emin olun ençok ta bu eleştirdiğiniz kişilerin içi yanıyordur tamam savunma gücümüz ii ama unutmayın ki dünyanın süper gücü bile ırakta bataklıkta ülkemizin kötülüğünü isteyen herkes bizim bu bataklıga girmemiz için dua ediyor oraya girersek grup grup sehitlerimiz geldiğinde ne diyeceksiniz dünyada hiçbir terör silah gücüyle bitmemiştir arkadaslar ne olur gaza gelmeyin herkes bizi oraya sürüklüyor dönün bi bakın kim bu sürükleyenler ne var orda bizönce kendi ülkemizdekini bitiremiyoruz ki 200 kişilik grup geliyor içimize giriyor evladlarımızı grup seklinde sehit ediyorlar bizim bundan haberimiz olmuyor? biz onların çiftliklerinde nasıl sehit vermeyeceğiz?
    ve bunun gibi bir sürü sey var lafla herkes vatan kurtarır pkk lanetini yok eder ama unuttugu birsey var lafla olmaz bu işler sizden ricam bi dünya ya bakın ama göründüğü gibi degil arkasında neler olduguna da neler dönüyor neler uyanık olalım birilerin düşmanlarımızın işini bilmeyerek kolaylastıracagımıza kendi yöneticilerimizin işini kolylaştıralım ki bu zor günleri en kısa zamanda atlatalım birlikte...
    Siz ya bu ülkede yaşamıyorsunuz, ya da olan bitenin farkında değilsiniz.

Tezkereyi dolaba kaldırmak için çıkarmadık diyen BU HÜKUMET ABD'DEN İCAZET BEKLEDİ Mİ BEKLEMEDİ Mİ?

ABD SINIRLI VE NOKTA OPERASYON YAPILABİLİR DEDİ Mİ DEMEDİ Mİ?

TEZKEREDE YARDIM VE YATAKLIK EDENLERLE İLGİLİ BİR KARAR VAR MI YOK MU?

BU İKTİDARIN İŞBAŞINA GELDİĞİ TARİHTEN BU YANA TERÖR OLAYLARI ARTTI MI ARTMADI MI?

İTHAM DEDİĞİNİZ ŞEY (İTAM DEĞİL İTHAM) MESNETSİZ VE DELİLSİZ SUÇLAMADIR.

ÜLKE YÖNETİCİLERİNE YAPILAN ELEŞTİRİLER BU ANLAMDA İTHAM DEĞİL AÇIKÇA SUÇLAMADIR DELİLLİ- BELGELİ.

SİZ DE AYNEN CENGİZ ÇANDAR VE 2. CUMHURİYETÇİLER TAKIMININ AĞZINDAN KONUŞUYORSUNUZ. IRAK BATAKLIKMIŞ. IRAK BATAKLIK DA SENİN ÜLKEN DE HER GÜN VERDİĞİ 10 LARCA ŞEHİDİ İLE BU PİSLİĞE BATMIŞ DEĞİL Mİ? SENİN GÜNEYDOĞUN DA BİR BATAKLIK DEĞİL Mİ? O HALDE DAHA NEREYE BATACAKMIŞIZ.

SEN KORKUYORSAN YADA BU İKTİDAR VE UYGULAMALARINDAN MEMNUNSAN OTUR OTURDUĞUN YERDE VE BOŞUNA BANA İÇİM YANIYOR DEME.

NE YAZIK Kİ BU ÜLKE YÖNETİCİLERİ KORKAK VE İKTİDARSIZ. TEZKEREYİ NASIL EDELİM DE DOLABA KALDIRLAIM HESAPLARI İÇİNDELER.SEN HALA RÜYA ALEMLERİNDE YAŞAMAYA DEVAM ET.

Nerede
    istanbul, Türkiye.
    İletiler
    765
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

sayın iptenalır buyrun buna bir yorumunuzu alalım lütfen zahmet olmazsa

MİLLİYET BUGÜN
    Irak'tan 6 talebimizi Talabani'ye ilettik

Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Bağdat temasları çerçevesinde Irak Devlet Başkanı Celal Talabani ile görüştü.
    Edinilen bilgiye göre, Babacan, Talabani ve Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari ile yaptığı görüşmelerde terör örgütüyle mücadeleye yönelik altı talepte bulundu.
    Babacan, terör örgütü PKK’nın Irak topraklarını kullanmasının önlenmesini, terör örgütüne lojistik desteğin kesilmesini, tüm faaliyetlerinin durdurulmasını, hareket kabiliyeti ve sahasının kısıtlanmasını, liderlerinin tutuklanarak Türkiye’ye iadesini ve kamplarının kapatılmasını Iraklı yetkililerden kesin bir ifadeyle talep etti.
    Talabani ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada Babacan, önemli bir çalışma ziyareti gerçekleştirmekte olduğunu söyleyerek, Talabani ve diğer yetkililerle Irak ve bölge sorunlarını ele aldıklarını kaydetti.
    Babacan, Irak’ın bir an önce barış ve huzura kavuşmasını istediklerini belirterek, Türkiye olarak Irak’ın siyasi birliği ve toprak bütünlüğünü desteklediklerini de bildirdi. PKK terörü nedeniyle Türkiye’de sivil ya da asker binlerce vatandaşın öldüğüne dikkat çeken Babacan, sorunun çok acil bir sorun olduğunu, bütün ülkelerden teröre karşı mücadele konusunda Türkiye ile birlik ve beraberlik istediklerini kaydetti.
    Babacan, "Teröristin iyisi kötüsü olmaz, iyi terörist kötü terörist ayrımı olmaz" diye konuştu.
    Görüşmelerde Türkiye’nin PKK terörü ile mücadelesine destek sözü aldıklarını ifade eden Babacan, Türkiye ile Irak arasındaki dostluğun tarihinin çok eskilere dayandığını ve bu ilişkileri bir terör örgütünün yaralamasına izin verilmemesi gerektiğini kaydetti.
    Babacan, bu konuların 2-3 Kasım’da İstanbul’da yapılacak Irak toplantısında daha detaylı ele alınacağını da söyledi.
    Celal Talabani de açıklamasında Babacan’ı Bağdat’ta görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’nin yaşadığı terör sorununu anladıklarını ve bu konuda Türkiye’ye gereken desteği vereceklerini söyledi.
    Babacan, Talabani ile görüşmesinin ardından Irak Başbakanı Nuri El Maliki ile bir araya geldi.

Nerede
    istanbul, kadiköy, Türkiye.
    İletiler
    5.539
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı iptenalır rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Degerli arkadaslar yazdıgınız seyler bizi yöneten insanlar hakkında yani halkın seçtiği kişiler ve siz onlara kendi TÜRKİYEMİZİN başbakan ve c.baskanına demedik birsey bırakmamışsınız kusura bakmayın ama kendi yöneticilerini ağır itamlarla itamlandıran insanlar nasıl vatansever olabilir ben bu konuda şüpeliyim...
    Diğer konuya gelelim siz bu işleri basit sanıyorsunuz galiba bilgisayar basında birseyler yazarak olmaz evet evladlarımızı kaybediyoruz içimiz yanıyor emin olun ençok ta bu eleştirdiğiniz kişilerin içi yanıyordur tamam savunma gücümüz ii ama unutmayın ki dünyanın süper gücü bile ırakta bataklıkta ülkemizin kötülüğünü isteyen herkes bizim bu bataklıga girmemiz için dua ediyor oraya girersek grup grup sehitlerimiz geldiğinde ne diyeceksiniz dünyada hiçbir terör silah gücüyle bitmemiştir arkadaslar ne olur gaza gelmeyin herkes bizi oraya sürüklüyor dönün bi bakın kim bu sürükleyenler ne var orda bizönce kendi ülkemizdekini bitiremiyoruz ki 200 kişilik grup geliyor içimize giriyor evladlarımızı grup seklinde sehit ediyorlar bizim bundan haberimiz olmuyor? biz onların çiftliklerinde nasıl sehit vermeyeceğiz?
    ve bunun gibi bir sürü sey var lafla herkes vatan kurtarır pkk lanetini yok eder ama unuttugu birsey var lafla olmaz bu işler sizden ricam bi dünya ya bakın ama göründüğü gibi degil arkasında neler olduguna da neler dönüyor neler uyanık olalım birilerin düşmanlarımızın işini bilmeyerek kolaylastıracagımıza kendi yöneticilerimizin işini kolylaştıralım ki bu zor günleri en kısa zamanda atlatalım birlikte...
    Anlamadım ? '' kusura bakmayın ama kendi yöneticilerini ağır itamlarla itamlandıran insanlar nasıl vatansever olabilir ben bu konuda şüpeliyim.'' nedemek ? Aslında hepsi ne demek likte bu ne demek ? Bilmem adını hiç duydunuzmu Mustafa Kemal diye birisi yıllar önce bir Gençliğe Hitabe yazmış ve orada bir ara demişki. ''`...memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tehvid edebilirler'' Bu Mustafa Kemal' e soyadı kanunundan sonra ATATÜRK soyadı verilmiştir. Sanıyorum bu söyleminizle siz ATATÜRK ün vatanseverliğindende şüphe içerisindesiniz...
    Zaten oldum bittim bu siteye girip bir ileti yazıp ondada deli saçması şeyler yazanları anlamadım gitti. YAZMAYIN KARDEŞİM GİRMEYİNDE. ŞU ARA KIRK AKILLI BULAMIYORUZ. ELİMİZDE KALMADI.
    Biz bu işleri basit sanmıyoruz. Ama sizin ne sandığınızı anlayamadım. Dünyanın süper gücü dediğin ülkenin başında bizimkilerden beter bir fanatik dindar birisi var. O dahil Irak politikalarını bilmediğinden Irak ta kimin ne dediği belli olmadığından bu ''süper'' bataklığa saplandı. '' Silah satar petrolü alırız'' ötesi planları olmadığından bu duruma düştüler. Aynı Vietnamda olduğu gibi.
    Ben bizi yönetenlerin İÇLERİNİN YANDIĞINA İNANMIYORUM NE RTE NİN NEDE GÜLÜN UMRUNDA BİLE DEĞİL ŞEHİTLERİMİZ ONLAR İÇİN 12 KELLE DAHA GİTTİ OLABİLİR. ONLARIN ÖFKESİ ÜLKEYİ USUL USUL SATIP YOKSULLAŞTIRIRKEN NEREDEN ÇIKTI BU ÖFKESİDİR. Bizim bu bataklığa girmemiz için dua eden bir kişi söyleyiniz bana ? Geç kalmadan siyasi direktif bekleyen TSK ve yanan Türk yürekleri dışında...
    ''uyanık olalım birilerin düşmanlarımızın işini bilmeyerek kolaylastıracagımıza kendi yöneticilerimizin işini kolylaştıralım '' demişsiniz YÖNETİCİLERİMİZİN İŞİ NE ? Tezkereyi bile sulandırıp yüzlerine gözlerine bulaştırmaktan başka ? Basına neden sabah beri şehit haberleri veriyor ve halkı kızdırıyorsunuz duyuruyorsunuz demekten başka ? abd den icazet almak istemekten başka. Bizi rezil edip onursuzlaştırmaktan başka.. Ne biçim iştir söylermisiniz bana alınan bir tezkerenin 5 kasımdan önce asla hayata geçmeyeceğini tüm dünyaya deklere etmek? Bu bağımsız bir devlet tavrımı amerikan mandası tavrımı ? Bence RTE kendisini başbakan sanmıyor eyalet valisi gibi görüyor abd nin bir eyaletiyiz ya abd nin ılımlı islam eyaleti... Varya.... Neyse.. Sayenizde suç işlemeyeyim...

İletiler
    1
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Sayın İptenalır...galiab siz uzayda yaşıyorsunuz...kanımca burada kimse hükümet aleyhtarlığı yapmak için çaba sarfetmiyor.ancak görünen köy kılavuz istemiyor..bugün bunca şehit cenazesi kaldırılırken ingiltere de stratejik görüşmeler de olan insanların,türkiye de bulunması daha doğru olmaz mıydı?ve umarım başbakan ve onun gibi düşüneneler askerlerin yangelip yatmadığını,asıl bu durum karşısınde kendilerinin yan gelip yattığını görmüşlerdir!

Nerede
    istanbul, şişli, Türkiye.
    İletiler
    1.653
    Dilekçeler Sözleşmeler
    1
    Dosya Yükleme
    1

Gerçekten çok ilginç, biz vatan elden gidiyor, dikkat diyoruz, bazıları particilik oynuyor... Kınıyorum... Bu vatan hepimizin ise partinizi bir zahmet cüzdanınıza koyacaksınız.

Nerede
    Gavur İzmir
    İletiler
    249
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Çankaya Köşkü’nün ödeneği %63 artıyor

Çankaya Köşkü Cumhurbaşkanı Sezer zamanında tasarruflarıyla dikkat çekiyordu. Sezer birçok gideri veto etmiş ve “devletin parasını gereksiz yere harcamam” mesajı vermişti.

Ancak Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı olmasıyla deyim yerindeyse “kapatılan vanalar tekrar açıldı”. Son olarak Köşk’ün bütçesini %63 artıran Hükümet, şimdi de Sezer döneminde alınmayan 4’ü zırhlı, biri minibüs olmak üzere 22 aracı Köşk’e alacak..

Evet yanlış okumadınız. Çankaya Köşkü’ne 4’ü zırhlı 22 yeni araç alınacak...

Üstelik Çankaya Köşkü’ne bu kadar ödenek ayrılmasını Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren ilginç bir şekilde savundu..

Ekren konuyla ilgili olarak “Cumhurbaşkanı, bu makamı halka açma sözü verdi, israf varsa ortaya çıkar, tartışmaya gerek görmüyorum” dedi.

Sayın Başbakan Yardımcısı bu konuyu sadece “tartışmaya gerek görmüyorum” yanıtıyla geçiştiriyor.

haber3.com

Alın bu da size Cumhurbaşkanı... Cumhurbaşkanımla kıyaslayın yüzünüz varsa, utanmazsanız...

Nerede
    Antalya
    İletiler
    113
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Çoğunluk onların yanında madem anlamıyorum neden bu kadar korkuyorlar?zırhlılar...keskin nişancılar...

Nerede
    istanbul, Türkiye.
    İletiler
    765
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

iptenalır' önemsemeyin. şu ana kadar tek iletisi bu. Bu da onların sivil askerlerinden birisi demek ki, bir daha da uğramaz zaten ama başka bir kimlikle yine gelebilirler. Alıştık zaten, hani tavlada bir deyim vardır "çık dışarı ye zopayı gir içeri" bunlar da tersi oluyor "gir içeri ye zopayı çık dışarı"....

Nerede
    İstanbul / Beyoğlu
    İletiler
    3.411
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Ali Babacan yine mavra dinleyip gelecek de , bari bir tane Kürt kedisi isteseydi Talabani'den...Alıp gelse yüreğimize su serpilirdi, ona süt verirdik, ağababalarına neler vermiyoruz neler...:rolleyes:

iptenalır kedi alabilir mi bilemem ama, forumları okursa belki ders alır. Ama öyle görünüyor ki; kalbim hiç kimse için istemese de, savunduğu adamlar bu kafayla gitmeye devam ederlerse bir gün nick'inin uzmanlığına ihtiyaç duyacaklar.

Selamlar,

+ Konuyu Yanıtla
2 / 3 Sayfa İlkİlk 123 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar: