+ Konuyu Yanıtla
2 / 3 Sayfa İlkİlk 123 SonSon
11 den 20´e kadar toplam 24 ileti bulundu.

Konu: Apartmanda Köpek Beslenmesi

Apartmanda Köpek Beslenmesi Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #11
    Kayıt Tarihi
    May 2007
    İletiler
    167
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Apartmanda Köpek Beslenmesi

    Sayın Taylan-666,
    Yasa rahatsızlığın tanımını sadece gürültü ile sınırlandırmıyor. Korku vermek, heyecanlandırmak, koku salmak, tiksindirici duygu yaratmak vs. de rahatsızlık sebebi olarak kabul edilebiliyor.
    Örneğin üst kat komşunuz evinde 50 tane yılan 100 tane akrep besliyor. Bu hayvanların hiç gürültüsü olmasa bile, kazara kaçıp sizin veya komşularınızın dairesine girmesi korkusu da rahatsızlık olarak kabul ediliyor.
    Bence sınırları yine toplumun toplu yaşam kültürü ve seviyesi belirlemektedir.
    Saygılar



    Hukuki NET Güncel Haber

    Apartmanda Köpek Beslenmesi konulu yargıtay kararı ara
    Apartmanda Köpek Beslenmesi konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #12
    Kayıt Tarihi
    Feb 2007
    İletiler
    87
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Apartmanda Köpek Beslenmesi

    bu rahatsızlık sebebleri kabul edilebilir ve anlaşılır. geçen haberlerde bir köpek izledim o kadar iyi eğitim vermişler ki köpek havlamıyor dahi (yanlış hatılamıyorsam labrador cinsi uysal da bir hayvan). yönetim planında bu konuda düzenleme olduğu için bu hayvanın beslenememesi kat mülkiyeti kanununun günümüz ihtiyaçlarını karşılmadığını göstermektedir.

  4. #13
    Kayıt Tarihi
    Mar 2012
    Nerede
    denizli
    İletiler
    1
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Apartmanda Köpek Beslenmesi

    Alıntı demirm rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Merhaba. Merak ettiğim şey "apartman yönetim planı" ile "karar defteri" aynı şeyler midir? 10 yıl önce karar defterinde apartmanda köpek beslenmesinin yasak olduğu belirtilmiş ve 14 daireden 9 tanesinin imzası var. Bu maddenin bügün de hala geçerliliği var mıdır? Ben apartmanda kiracıyım ve köpek beslemek istiyorum. Teşekkürler.
    bende sayın demirim in sorudugu soruyu sormak ıstıyorum..yazdıgınız cevapları okudum fakat pek anlayamadım.benım de merak ettıgım karar defterı ıle apartman yonetım planı aynı seyler mıdır ? mesela apartman yonetm planı apartman inşaası bıttıkten sonraki ilk toplantıda olusutulmus ve burada evcıl hayvan beslenemez ıbaresı yer almamış ise ve atıyorum 1 yıl sonradan alınan bir karar ile beslenemez denilmiş karar alınmıs ise kopegımızı bızden ayırabılırler mı ??? acil cevap beklıyorum yonetıcı dıye ınsan sıfatını yakıstıramadıgım sey bızı cok tedırgın edıyor

  5. #14
    Kayıt Tarihi
    Dec 2011
    Nerede
    .
    İletiler
    1.381
    Dilekçeler Sözleşmeler
    1
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Apartmanda Köpek Beslenmesi

    Kanunlarımıza göre Apartman ve Blok larda Komşulara rahatsızlık ve korku veren her türlü hayvan beslemek yasak.
    Komşularımıza korku ve rahatsızlık vermemek esas.

  6. #15
    Kayıt Tarihi
    Dec 2011
    Nerede
    .
    İletiler
    1.381
    Dilekçeler Sözleşmeler
    1
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Apartmanda Köpek Beslenmesi

    Alıntı Hakkaniyetli rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Kanunlarımıza göre Apartman ve Blok larda Komşulara rahatsızlık ve korku veren her türlü hayvan beslemek yasak.
    Komşularımıza korku ve rahatsızlık vermemek esas.
    BAĞIMSIZ BÖLÜMDE HAYVAN BESLEME
    (18. HD. 7.7.2008, 4963/8075).

    Davacı vekili dava dilekçesinde, davalının bağımsız bölümünde barındırdığı köpeğin, aynı katta bağımsız bölüm maliki olan müvekkilinin kızını ısırdığını ve benzeri rahatsızlıklar verdiğini ileri sürerek bu köpeğin davalı tarafından bağımsız bölümünden ve anayapıdan uzaklaştırılmasını istemiştir.
    Mahkemece dinlenen tanık anlatımlarına dayanılarak köpeğin davacının kızını ısırmasından başka rahatsızlık vermediği ve yönetim planında da bağımsız bölümlerde köpek beslenmesini yasaklayan bir hüküm bulunmadığı gerekçesiyle davanın reddine karar verilmiştir.
    Kat Mülkiyeti Yasasının 18. maddesi hükmü uyarınca kat malikleri bağımsız bölümlerini ve eklentileri ile ortak yerleri kullanırken doğruluk kurallarına uymak, özellikle birbirini rahatsız etmemek, birbirinin haklarını çiğnememek ve yönetim planı hükümlerine uymakla karşılıklı olarak yükümlüdürler; kat maliklerinin borç ve yükümlülüklerine ilişkin hükümler bağımsız bölümlerdeki kiracılara ve oturma hakkı sahiplerine veya bu bölümlerden herhangi bir biçimde sürekli olarak yararlananlara da uygulanır. .
    Somut olayda davalının oturduğu bağımsız bölümde barındırdığı köpeğin davacının kızını ısırdığı konusunda uyuşmazlık olmadığı gibi bu olgu mahkemece de kabul edilmiş bulunmaktadır. Yargıtay'ın yerleşmiş uygulamalarına göre anataşınmazda ve bağımsız bölümlerde köpek beslenmesini yasaklayan herhangi bir hüküm olmaması rahatsızlık verdiği saptanan köpeğin uzaklaştırılmasına engel oluşturmaz.
    Dava konusu edilen köpeğin komşu bağımsız bölümde oturan davacının kızını ısırmış olması yukarıda sözü edilen 18. madde kapsamında rahatsız etme anlamını taşıdığı gözetilerek bu köpeğin barındırıldığı bağımız bölümden ve bu bölümün yer aldığı anataşınmazdan uzaklaştırılmasına hükmedilmesi gerekir ken yerinde görülmeyen gerekçeyle davanın reddine karar verilmesi doğru görülmemiştir.

  7. #16
    Kayıt Tarihi
    Nov 2013
    Nerede
    İzmir
    İletiler
    33
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Apartmanda Köpek Beslenmesi

    Herkese selamlar. Her katında 2 daire olan toplam 6 dairelik bir binada orta katta oturmaktayım. Alt katımda salonuma denk gelen yerde otopark var. Otoparkın ucunda da alt kattaki daireye ayrılmış ufak bir balkon gibi bir bahçe var. Bina daha 4-5 senelik. İlk oturanlar ev sahipleri hep. Fakat alttaki bu daireden ev sahibi diğer evine taşınarak burayı kiraya verdi. Kiraya verdiği kişilerin ise bir köpeği var. Balkonun otoparka bakan kısmında krom (yaklaşık 1 mt yüksekliğinde) balkon korkuluklarından ve 1 tane de yine kromdan kapısı vardı. Yani otoparktan balkona girilebiliniyordu. Fakat alt kattaki komşu buraya bazı eşyalarını koyduğu için otoparktan ayırıp kapatmak istedi ve gaz betonla kapattı. Ayrıca yağmur gelip eve girmesin diye de benim de sözlü onayımı alıp üstünü plastik çatı malzemesi ile kapattı. Şimdi oraya büyükçe bir köpek koydu kiracılar. Köpek aşırı havlamıyor ama büyük olduğu için sesi gür, havladığında oldukça ses geliyor. Ayrıca o ufak alanda dolanırken zinciri demirlere vuruyor ve bir şeyler deviriyor gibi sesler geliyor. Sürekli geziyor neredeyse. Ayrıca aşırı da koku var. Benim 2 odamın (çocuk ve yatak odası) penceresi de o tarafta (aşağıda basit bir kroki çizdim. oklar oraya bakan pencerelerdir.). Şimdi yaz geldi. Camları açıyoruz ama acayip ağır bir koku var. Kiracılar taşınalı daha 1 ay olmadı. Apartmanda daire sayısı az olduğundan öyle resmi yönetici, defter, plan da yok. Yönetici seçim zorunluluğu en az 8 daireymiş. Bizde 6 daire olduğundan her sene 1 kişiyi kendi aramızda dönüşümlü olarak yönetici yapıyoruz. Şimdiye kadar da herhangi bir karar falan da yazılı olarak olmadı. Bina bitişik nizam olduğundan yan binadaki komşu da köpeğin çıkardığı seslerden ve kokudan rahatsız olmuş ve bana aktardı durumu. Binadaki otoparkımız küçük. Ancak arka arkaya 2 aracı alabilecek kapasitede olduğundan genelde tek araç bırakılıyor. Genelde de ya üst komşu ya da ben bırakıyoruz aracımızı, şimdiye kadar hiç sıkıntı olmadı bu konuda. Otoparkı kullandığımız zamanda da köpek rahatsız olup havlamaya başlıyor ve gürültü oluyor çok. Hatta 1 yaşındaki kızımı araçtan indirirken (genelde araçta uyumuş oluyor) havlayınca (ki otoparkta da iyice yankılanıyor ses) çok korktu. Dolayısıyla da otoparkı da pek kullanamaz olduk çocuk korkmasın diye.
    Biraz fazla ayrıntıya girdim sanırım ama durumu olabildiğince anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca şunu da belirteyim hayvanları özellikle de köpekleri severim. İş yerimizde 2 tane köpeğimiz var. Yıllardır baktığımız. Ayrıca annemlerde de kardeşimin kedisi var evde. Ama apartmanda maalesef olmuyor. Hem hayvana yazık, betonun üstünde ufacık yerde duruyor hem de bize yazık gürültü ve kokudan rahatsız oluyoruz. Alt kattaki komşu ile hiç denk gelemedik. Gidip kendisiyle durumu konuşacağım ama buradan da eğer konuşma olumsuz geçerse diye yasal olarak ne yapabileceğimi sizlere danışayım dedim. Herkese şimdiden teşekkürler

  8. #17
    Kayıt Tarihi
    Mar 2017
    Nerede
    Ankara
    İletiler
    217
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Apartmanda Köpek Beslenmesi

    Sayın muverrih35

    Kendi sıkıntınızı kediniz yaratmışsınız. Herkesin kullanımında olan bir alanı (sözüne ettiğiniz yer ortak kullanım alanı olabilir) bir başkasının haksız olarak kullanmasını sözlü olarak vesile olduğunuz gibi diğer bağımsız bölüm malikleri de sessiz kalarak olanları onay vermişler. Kaldı ki ortak bir alan olmasa bile bahsi geçen yerin bağımsız bölüm maliki tarafından mimari projeye uygun olmayacak şekilde yer yapması da ayrı bir hukuki sıkıntı yaratabilecek durumdur.

    Sorun nasıl aşılır sorusuna, fikir vermesi açısından;

    (1) Apartmanda Köpek Beslenmesi başlıklı bölüm içerisinde bulunan, Sayın Av. Ergün Vardır (22-04-2007), Sayın KASIMAN (22-04-2007), Sayın korugan (08-09-2007), Sayın 4/BHakkaniyetli (23-03-2012) - (25-03-2012) tarihli yazılarının incelenmesi ve 634 s Kat Mülkiyeti Kanunu, 5199 s Hayvan Hakları Kanunu ve Yönetmeliğinin okunması konuyu öğrenme adına faydalı olacaktır.

    (2) Ev sahibi ve yönetici ile görüşerek sıkıntılı durumun dile getirilmesi, hatta apartmandaki bağımsız bölüm sakinleri ile bir araya gelip problemi iyi niyetle çözmeye çalışılması yöntem olarak kullanılabilir.

    (3) Kiracıya hatta kat malikini de makul bir süre vererek, sorunun çözümü, sıkıntının ortadan kaldırılması, aksi takdirde hukuki yollardan hak arama yoluna gidileceği yönünde ihtarname çekilmesi, devamında son çare olarak delilleri ile birlikte dava açma hakkının kullanılması farklı bir yöntem olarak da kullanılabilir.

    Saygılar.


    (Hukukçu değilim. Yazdıklarımın hukuki bir geçerliliği yoktur. Sadece bilgi amaçlıdır. Doğruluğu tartışılır.)
    Konu Aydın Develi tarafından (06-05-2017 Saat 15:34:08 ) de değiştirilmiştir. Sebep: imla kuralı

  9. #18
    Kayıt Tarihi
    Nov 2013
    Nerede
    İzmir
    İletiler
    33
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Apartmanda Köpek Beslenmesi

    Alıntı Aydın Develi rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Sayın muverrih35

    Kendi sıkıntınızı kediniz yaratmışsınız. Herkesin kullanımında olan bir alanı (sözüne ettiğiniz yer ortak kullanım alanı olabilir) bir başkasının haksız olarak kullanmasını sözlü olarak vesile olduğunuz gibi diğer bağımsız bölüm malikleri de sessiz kalarak olanları onay vermişler. Kaldı ki ortak bir alan olmasa bile bahsi geçen yerin bağımsız bölüm maliki tarafından mimari projeye uygun olmayacak şekilde yer yapması da ayrı bir hukuki sıkıntı yaratabilecek durumdur.

    Sorun nasıl aşılır sorusuna, fikir vermesi açısından;

    (1) Apartmanda Köpek Beslenmesi başlıklı bölüm içerisinde bulunan, Sayın Av. Ergün Vardır (22-04-2007), Sayın KASIMAN (22-04-2007), Sayın korugan (08-09-2007), Sayın 4/BHakkaniyetli (23-03-2012) - (25-03-2012) tarihli yazılarının incelenmesi ve 634 s Kat Mülkiyeti Kanunu, 5199 s Hayvan Hakları Kanunu ve Yönetmeliğinin okunması konuyu öğrenme adına faydalı olacaktır.

    (2) Ev sahibi ve yönetici ile görüşerek sıkıntılı durumun dile getirilmesi, hatta apartmandaki bağımsız bölüm sakinleri ile bir araya gelip problemi iyi niyetle çözmeye çalışılması yöntem olarak kullanılabilir.

    (3) Kiracıya hatta kat malikini de makul bir süre vererek, sorunun çözümü, sıkıntının ortadan kaldırılması, aksi takdirde hukuki yollardan hak arama yoluna gidileceği yönünde ihtarname çekilmesi, devamında son çare olarak delilleri ile birlikte dava açma hakkının kullanılması farklı bir yöntem olarak da kullanılabilir.

    Saygılar.


    (Hukukçu değilim. Yazdıklarımın hukuki bir geçerliliği yoktur. Sadece bilgi amaçlıdır. Doğruluğu tartışılır.)
    Merhaba Öncelikle teşekkürler yorumunuz için. Krokide bahçe olarak belirttim ama ne kadar doğru bir ifade oldu emin değilim. Zira orası alttaki daire ile otoparkın arasında kalan bir yer. Orasını müteahhit kullanımı sizin diye belirtmiş alttaki ev sahibine. Biz de açıkçası ilgilenmedik. Zira benim kullanabileceğim bir yer değil. Oradan evine su girmesin diye Plastik ışık geçiren çatılardan yaptı. Otopark tarafındaki koruluğun oraya da gaz beton örmüş. Ses çıkarmadık açıkçası. Zira evine su girmemesi için verdiğimiz iyi niyetli bir davranış başka bir şey için kullanılması niye aleyhimizde olsun? Eğer ben burada köpek beslemek istiyorum denseydi o zaman hayır derdik. Maksat zemin katta oturan komşumuzun evine su gelmemesi idi. zaten alt kattaki kiracı ile durumu konuşacağım. Alacağım tepkiye göre de olumsuz olursa önce ev sahibi, sonra da diğer daire sahipleriyle görüşeceğim. Zaten eşim kadınlarla durumu laf arasında konuşmuş ve onlar da istememişler. Dolayısıyla apartmanda da düşünce bizim gibi. İnşallah tatlılıkla çözülür mesele. Alt kattaki kişiler için de durum zor olabilir. Zira anlıyorum. İnsan çok bağlanıyor beslediği canlıya. ama en azından bize böyle bir durum var denseydi biz de ona göre tepkimizi gösterirdik ve onlar da başka yerde ev tutarlardı. Böyle de sıkıntılar olmazdı.

  10. #19
    Kayıt Tarihi
    Mar 2017
    Nerede
    Ankara
    İletiler
    217
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Apartmanda Köpek Beslenmesi

    Sayın muverrih35

    Bunu iyi niyetli olarak yaptığınızdan hiç kuşkum yok. Süreci de yine insani ilişkileri ön planda tutarak çözeceğinizi düşünüyorum. Hukuki süreç son safhası. Ama bazen iyi niyetle yapılan işler sonra sizin yaşadığınız gibi sıkıntılara dönüşebiliyor.

    "" Bağımsız bölüm maliki tarafından mimari projeye uygun olmayacak şekilde yer yapması da ayrı bir hukuki sıkıntı yaratabilecek durumdur "" ifadem sizin veya diğer bağımsız bölüm malikleri için ifade ettiğim bir durum değildir. "" Yeri gaz betonla kapatıp, üstünü de plastik çatı malzemesi ile kapatan "" kat malikinin bunun yapmasının doğru olmadığını, ileri ki süreçlerde yine kötü niyetle yapılmayan ancak böyle bir yeri yapan kat malikinin hukuki sorumluluk durum tespitidir.

    Umarım her şey istediğiniz gibi olur, olumlu sonuçlanır.

    Saygılar.


    (Hukukçu değilim. Yazdıklarımın hukuki bir geçerliliği yoktur. Sadece bilgi amaçlıdır. Doğruluğu tartışılır.)

  11. #20
    Kayıt Tarihi
    Jun 2003
    Nerede
    Washington Amerika
    İletiler
    2.850
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Re: Apartmanda Köpek Beslenmesi

    Aparmanın yönetim planında hayvan besleme konusunda herhangi bir madde var mı? Yoksa kabahatler kanunu dışında bir yaptırım gözükmüyor gibi...

+ Konuyu Yanıtla
2 / 3 Sayfa İlkİlk 123 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

apartmanda köpek beslenir mi

apartmanda köpek

apartmanda köpek besleme kuralları

apartmanda köpek beslemek yasak mı

apartmanın dördüncü katında köpek beslenirmi hem beslenen beslenmez diyorsun bu haber doğru düzgün cevap verapartmanda köpek besleme kanunudaire kopek beslenme yasasiapartmanda köpek beslemek yasak mı 2014kat mülkiyeti kanunu apartmanda köpekapartmanda hayvan beslemek yasal mıapartman dairesinde köpek beslemekköpek beslenen satılık evsitede kopek beslenmemesi dilekxesiapartman dairesinde köpek beslemek yasak mıapartman yonetiminin kopekapartman yonetimi kopekkat mulkiyeti kanununa göre apartman dairesinde kçpek beslenirmapartmanda kopek beslenirmiterasta köpek bakılır mı yasakmıterasta köpek beslenir miapartman yonetim planina gore evde kopek beslemeapartmanda kopek beslemek yasakyonetim planinda kopek besleme yasagiapartmanda kopek beslemek yasakmiapartman da evde kopek beslenirmi
Forum

Benzer Konular :

  1. Ortak kullanım alanında köpek beslenmesi
    Derdimize bir çare arıyoruz. Biraz uzun olacak ama lütfen sabırla okuyup yardımcı olmamızı bekliyorum. 5 katlı apartmanın giris 1. Katında...
    Yazan: Pinar0909 Forum: Gayrimenkul Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 06-05-2019, 16:31:55
  2. Sitede köpek beslenmesi
    Sayın site sakinleri ve değerli hukukçular, Şimdi yazacağım konuda bir sürü sitede ve bu sitede dahil olmak üzere bir çok yazı okudum. Evlerde...
    Yazan: serene Forum: Kat Mülkiyeti Hukuku
    Yanıt: 11
    Son İleti: 02-08-2018, 07:57:15
  3. Yan Apartman bahçesinde köpek beslenmesi
    Merhaba, Oturduğum apartmanın yanında bulunan apartmanın bahçesinde kafes içinde bir köpek besleniyor. Köpeğin ne gecesi var ne gündüzü sürekli...
    Yazan: Korayunal Forum: Kat Mülkiyeti Hukuku
    Yanıt: 10
    Son İleti: 12-07-2016, 14:08:52
  4. Site yönetimi hakkında ve sitede köpek beslenmesi
    iyi günler iyi çalışmalar , şimdi sorunumu açıkça dile getireyim : ben kasım 2013 te 1.nci sınıf devlet görevinde çalışan birisiyle evlendim ve ...
    Yazan: DATÇAYKAN Forum: Deneme
    Yanıt: 3
    Son İleti: 20-11-2015, 03:00:09
  5. Apatman bahçesinde köpek beslenmesi hakkında yardım
    Merhaba arkadaşlar Apartmanımızın bahçesinde köpek besleniyor. Hayvanları seven bir insanım fakat herkesin ortak kullandığı bir alanda olmasını...
    Yazan: istanbull Forum: Kat Mülkiyeti Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 27-04-2014, 21:35:21

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.