+ Konuyu Yanıtla
7 / 8 Sayfa İlkİlk 12345678 SonSon
61 den 70´e kadar toplam 80 ileti bulundu.

Konu: Evlilik / Boşanma

Evlilik / Boşanma Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #61
    Kayıt Tarihi
    Jun 2007
    İletiler
    15
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Neden Evlilikler Biter?

    Benim Param, Senin Paran
    Günümüz evliliklerin ilk yıllarında çiftler finansal bir bütünleşme
    içine girerler. Fakat önemli unsurların gözardı edilmemesi gerekir.
    Bunlar;

    - Ortak hesabın kullanılması açısından eşinizle fikir birliği yaptınız mı?,


    - Eğer eşiniz finansal bir özgürlük isterse hesabınızla ilgili ne gibi problemler ortaya çıkar?,

    - Eğer ilişkiniz veya evliliğiniz biterse ne olur?

    Ortak hesap, mali işlemlerin erkeğe ait olduğu geleneksel evliliklerin günümüzde değiştiğini gösterir. Artık evlilikler, çiftlerin mali konularda işbirliği içine girdiği ve yatırımlarını ortaklaşa değerlendirdikleri kurumlar haline gelmiştir.

    Bu tip beraberliklerde mali planlamaların çok dikkatli ve geleceğe yönelik olarak yapılması şarttır. Bir evliliğin ayakta kalabilmesi, çiftlerin yüksek hayat standartlarında rahat olmasına bağlıdır. Bunun minimum değeri, evin hertürlü ihtiyacını, varsa çocukların ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve ilerki yıllar için risk unsuru taşımayan bir hayattır.

    Çoğu evliliklerde mali güçlüğün ortaya çıkması ne yazık ki aşk unsurunun ortadan kalkmasına sebep olur ve ilişki büyük bir şokla sona erer. Evlilik ilişkisinin her zaman sabit olmadığını çiftlerin bilmesi gerekir. Eşlerin seneler sonra, birbirlerinden farklı ilgi alanlarına sahip olması ve beklentilerin karşılanamaması normaldir.

    Geleceğe yönelik mali hesapların tek bir ortak hesap altında yapılması yukarıda belirttiğimiz sorunların ortaya çıkmasına sebep olabilir. Bunun için çiftlerin, kişisel harcamalarını yapacakları bir hesaba sahip olmaları mantıklıdır. Örneğin, ortak hesap sadece ev ihtiyaçları için ayrılabilir. Böylece harcamalar kapsamında küçük ama ilerde sorun yaratabilecek tartışmalara izin vermemiş olursunuz.



    Hukuki NET Güncel Haber

    Evlilik / Boşanma konulu yargıtay kararı ara
    Evlilik / Boşanma konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #62
    Kayıt Tarihi
    Jun 2007
    İletiler
    15
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Neden Evlilikler Biter?

    İşler ters gittiğinde...
    Evliliğinizin altıncı ayından sonra, cicim ayları sona erdiğinde, bir takım sorunlar ortaya çıkabilir. Peki bu sorunlar başladığında ne yapmalı?

    Çok güzel başlayan evliliklerin de, kötü başlayanlar kadar sona erme şansı vardır. İlk birkaç aydan sonra onun sizin için "bay/bayan mükemmel" olmadığını anladığınızda yapabileceğiniz iki şey var. Ya ilişkiyi bitirmek ya da eşinizi olduğu gibi sevip, kabullenmek.

    Yanlış olan şeye müdahele edemiyor ama içinizde bunun yanlış olduğunu yineliyor olabilirsiniz. Kafanızdan boşanmak geçiyor ama bunu söylemeye cesaret edemiyor olabilirsiniz. Size tavsiyemiz, kendinizi iyice dinlemeniz ve doğru kararı verdikten sonra güçlü bir kişi olup, aklınızdakileri ona söylemeniz. Aksi takdirde zaman geçtikçe işiniz zorlaşacaktır.

    Eşinizin düzeltilmesi imkansız olan saplantıları olabilir. Bu sizin için önemli bir ayrılık kararı haline gelebilir. Eğer eşinizin bu davranışı tedavi edilmesi gereken bir hastalık değil ise öncelikle kesin kararınızı vermeden önce sakin olun. Eşinizin davranışlarına karşı protesto halindesiniz ve bunu biliyorsunuz. Sizi rahatsız eden davranışların geçmişini araştırın.Önceden yaşanan mutsuz bir beraberlik veya aileden kalma kötü davranış kalıpları... Hepsinin cevaplanması gerekir. Tüm ideallerinizi ve beklentilerinizi değerlendirin. Arkadaş çevrenizden, ailenizden alacağınız tavsiyeler her zaman doğru olmayabilir. Sorunlarınızı kendiniz halletmeye çalışın. Psikiyatriste gitmeniz gerekiyor ise bunda utanılacak hiçbir şey yok. Önemli olan, sorunlarınızın daha fazla büyümesine izin vermeden eşinizle uzlaşma yoluna gitmenizdir.

    Neyin yanlış olduğuna karar veremediğiniz zamanlar olacaktır ama kalbinizde birşeylerin kesinlikle doğru gitmediğini hissedeceksiniz. Böyle bir durumda duygularınızın sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Yaşadığınız kötü olaylardan kurtulabilmek için geçmişinizdeki mutlu günleri düşünmeyin. Eski ilişkileriniz aklınıza gelmesin. Çünkü o sırada hep mutlu olayları hatırlayacaksınız. Artık o günler geride kaldı. İlerki seneler için evliliğinizle ilgili kararlar almalısınız. Tüm çabalarınıza rağmen işler hala ters gidiyorsa kendinizi zorlamanın bir anlamı yok. Eşinize bunu anlayabilmesi için zaman tanıyın. Boşanmak, düşünmeniz gereken son çözüm olsun. Küçük bir tartışmada veya bir anlaşmazlık sonundaki ayrılık düşüncesi sonraki zamanlarda sizin kafanızı sürekli meşgul edecektir. Önyargılarınızdan kurtulun. Elinizden hiçbirşey gelmiyor ise unutmayın ki zaman en iyi çözümdür.

  4. #63
    Kayıt Tarihi
    Jan 2006
    Nerede
    ankara, çankaya, Turkey.
    İletiler
    49
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Neden Evlilikler Biter?

    evliliğin bitmesinin tek sebebi paradır,sonra kafa yapısının uyuşmamasıdır.

  5. #64
    Kayıt Tarihi
    Jun 2007
    İletiler
    17
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Neden Evlilikler Biter?

    merhaba: herkesin boşanma sebebi farklıdır benim evliliğim bitme sebebi ihanetti mesela hanımlar korkmayın boşanmak çok ta kötü bişey değilmiş insan ilk başta korkuyor ama canını acıtan bir evlilik ise boşandığın gün çok şükür bitti diyebiliyosun
    Konu dilekist tarafından (11-06-2007 Saat 11:30:20 ) de değiştirilmiştir. Sebep: devamı

  6. #65
    Kayıt Tarihi
    Jun 2007
    Nerede
    İstanbul
    İletiler
    19
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Neden Evlilikler Biter?

    Alıntı esin_28 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Evlilkler neden bitiyor?Ben bekarım.Ama son zamanlarda o kadar boşanan çiftler var ki,temeldeki nedenler dürüst olamamak mı.saygının bitmesimi? Şiddette maruz kalınan bayanalar.cehalet mi?
    Evlilik neden bitiyor !!!
    Temelde eşlerin birbirine taviz vermeleri ile başlayan bir süreç sonucu gerçekleşiyor.Hoşlanmadığınız,tasvip etmediğiniz her nokta evliliğinizde tükenmişliğe sürüklüyor... önce sevginin akabinde de saygının tükenmesine sebep oluyor.Bu anlamda bir çok noktada empati yapamama,yerini anlayışsızlığa,kızgınlığa ve monotonluğa itiyor.Toplumun belli kuralları ve yaptırımları mevcut olduğundan,yaşadıklarımızı tek başımıza üstlenip acısıyla,kahrıyla,tükenmişliğiyle ömrümüzü tüketiyoruz...oysa aynı toplum bizlerin çektiği acı,çile ve mutsuzluğumuzun farkında bile değil...bana göre bu çok büyük bir haksızlıktır !!! sizce de öyle değil mi?

    Saygılarımla...

  7. #66
    Kayıt Tarihi
    Sep 2006
    Nerede
    Turkey.
    İletiler
    17
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Neden Evlilikler Biter?

    Acaba boşanmaların bu kadar artmasının bir nedeni de yeni neslin her şeyden çabuk bıkması olmasın? İşinden çabucak bıkıyor. Cep telefonundan kısa zamanda soğuyor. Arkadaşları onu tatmin etmiyor. Eşi, bu kadar çabuk bıkabilen bir kişiyi nasıl her daim tatmin etsin ki? Tüketim toplumu olmanın kaçınılmaz bir sonucu gibi geliyor bu bana. Biraz da bu açıdan baksak konuya.

  8. #67
    Kayıt Tarihi
    Jan 2007
    İletiler
    70
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Question Neden Evleniriz?

    Geçen hafta arkadaşım evlendi. Benide nikah şahidi olarak seçmişti.Çok mutlu bir şekilde nikahına gittim.Mutlu yüzler, kalabalık bir salon ve komik espiriler yapmaya çalışan bir nikah memuru..fakat ben o sırada farklı düşüncelere dalmıştım. Neden evleniriz..?
    1-İleri yaşlarımızda yalnız kalmamak için mi?
    2-Geleceğimizi garanti altına almak için mi
    3-Çocuğumuzun daha meşru bir hayatta olması için mi ?
    4- Aşık olduğumuz İçin mi ?
    5- Aile baskısı yüzünden mi ?
    6- Başkasına karşı kızarak yapılan bir güç gösterisi mi ?
    7- Düzenli bir hayatın olması için mi ?
    8- Artık daha olgun bir birey olduğumuzu kanıtlamak ve sözümüzün dinlenmesi için mi ?
    9- Soyumuzun devam ettirilmesi içgüdüsü mü ?
    10 - Neden hayatımızı bir başkasıyla paylaşmak isteriz ?
    11 – Evlilik Özgürlük ruhumuza aykırı değilmiydi ?
    12 - Evlilik neden kutsal ve önemli bir kurumdu ??
    Sorularımın cevabını düşünürken yeni bir çok soruya takıldım ve çözüm bulamadım
    "Peki Sizce Neden Evleniriz".. ?

  9. #68
    Kayıt Tarihi
    Jan 2008
    Nerede
    ankara
    İletiler
    11
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Smile tabii insanların başka dertleri yok ki

    Varsa yoksa evlenmek boşanmak.Allah size başka dert vermesin ne diyeyim çok lüks yaşıyorsunuz öyleyse kıymetini bilin...Ben 12 yıllık evliyim hiç medeni durumumu yoklamak ihtiyacı hissetmedim, zaten bekarken de kendimi ve durumumu yargılamıyordum. .En ilginç yazılar da bu meselerle ilgili olanlar değil mi?Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama geç kalmadan evlenin çünki evlilik karşılıklı faydalanımların olduğu güzel birliktelik biçimi promosyon olarak da güzel çocuklar veriyorlar bence deneyin... Evlendiğimden beri hiç birşeyi düşünmüyorum akşam ne yiyeceğiz, tatile nereye gideceğiz,cebimizde para var mı? bunları düşünmeden yaşamak daha güzel.......

  10. #69
    Kayıt Tarihi
    Nov 2005
    İletiler
    219
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Kadın Halleri

    KADINCA HALLER

    Kadınları bilirsiniz işte,çocukluktan beri bize öğretilen şeylerin peşinde koşmaktan hayatı kaçırıyoruz bazen.Neden hep başkaları için yaşıyoruz, kendimiz için birşey yaptığımızda suçluluk duyuyoruz.Her zaman sevecen,yumuşak,sorunları çözmeye çalışan hatta bu sebepten genellikle arada kalan biz değilmiyiz.Eskiden yaşlanmaktan korkardım.Genç olmanın bir avantaj olduğunu düşünürdüm çevremden gelen ilgi ve alaka karşısında umursamaz gibi görünsem de için için hoşlanırdım .Yıllar geçtikçe pek bir şey değişmediini fark ettim. Belki giyim tarzım ,makyajım hatta bedenim bile değişti.ama ben hep aynı benim.Genç ya da yaşlı çok bir şey fark etmiyor.Hani derler ya insan yedisinde ne iste yetmişinde de odur.Doğru demek ki.Uzun zamandır farkındayım ki eşim Bayanların hanım hanımcık giyim tarzından hoşlanıyor.ince çoraplar topuklu ayakkabılar etekler falan.
    Ahhhh ah,Bunların ne kadar rahatsız olduğunu bir bilse
    Orta yaşa gelmişim ben bilmiyorum eşim söyledi.Son alışverişe çıkışımızda eline almış olduğu boyuna çizgili pastel tonlardaki erkek yakalı ipek gömleği denemem için şiddetle ısrar etti.Kırmak da istemiyorum onu nasıl ifade etsem.
    -Evet çok hoşmuş ama sence de biraz daha orta yaşa hitap etmiyor mu dedim.
    -Eeeee tamam işte 70'in yarısı 35 değilmi .Orta yaşsın işte.Asma yüzünü öyle sana göre insan ömrü 120 sene her halde.dedi.
    -Ay,neyse ne. istemiyorum onu işte.Gelme üstüme
    Efendim böylece orta yaş olduğumu öğrenmiş oldum bende.
    Şu erkekler kadın ruhundan anlamıyorlar işte.Biz olsak en kötü haberi bile yumuşatarak, üzmeden incitmeden nasıl söyleyeceğimizi düşünürüz.İnsanın yüzüne tokat gibi orta yaşsın sen denirmi?.
    Ehhh,ne yapalım Allah eksikliklerini göstermesin.Biz onlarsız onlar bizsiz olmuyor
    İşi gereği başka bir ilde yaşayan arkadaşım pazara gitmiş satıcıdan kendisine yarım kilo havuç vermesini istemiş satıcı da yarım kilo havuç mu olur bacım daha fazla alsana demiş.Arkadaşım da ben yalnız yaşıyorum tek başıma yiyemem yiyebileceğim kadar alıyorum deyince
    Satıcı,bacım yalnız yaşanırmı evlensene kendine acımıyorsun bari erkeklere acı demiş.eeee lafa gelince öyle de pratikte o kadar kolay değil o denklem
    Bir defa 4/4 lük olacaksınız o çok diyorsanız 4/3 lük .amaaaan işte,elinizden gelenin en iyisi diyelim şuna .Zira iyice kızışmış vaziyette piyasa fevkaladenin fevkinde hatunlar var.Yoksa velinimetinizi kaptırırsınız halimallah.
    Bu zamanda er kişinin en kötüsü bile el üstünde;Levent Kırca'nın bir parodisini hatırlıyorum.
    Kadın eşi tarafından dövülmüş .Kaşı açılmış ,gözü morarmış,dudağı patlamış.Kendisine mikrofon uzatılıyor.
    -Hanımefendi eşiniz sizi dövüyor bu konuda ne diyeceksiniz.
    -Heeee,beni dövecek tabi gidipte elin gancıklarını mı dövsün?
    Eh kendince haklı tabi velinimet meselesi işte.keşke baktığı pencereden başka manzaralar da görebilse ama malesef yok işte görüş açısı o kadar.o kadarına izin vermiş hayat.
    Kadın kadının kurdudur derler.Belki de doğru söylüyorlar hep başka bir kadının sahneye çıkmasıyla yıkılmıyor mu yuvalar.Daha yeni gazetede okudum Yazar gittiği futbol maçındaki Karadenizli bir arkadaştan bahsediyor.
    Karadenizli vatandaşımız yanındakilere ballandıra ballandıra rus hatunlardan bahsediyor yaşadığı maceraları anlatıyormuş.Yazarımız dayanamayarak dönüp soruyor
    -Sürekli rus bayanlardan bahsediyorsunuz eşinizi aldatmaktan rahatsızlık duymuyormusunuz?
    -Niye duyayuk daaa? Onlar da senelerce kariyuk diye bizi aldatmuşlar.
    Eeee, başta da dedik ya fevkaladenin fevkinde hatunlar var diye.

  11. #70
    Kayıt Tarihi
    Aug 2007
    Nerede
    marmara
    İletiler
    11
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Evlilik / Boşanma

    evlilik ilk gençlik zamanında olursa,aşk ve sevgi ön planda olabiliyor tabiki daha çok karşılıklı fedakarlık ve özveride yapılabiliyor.bu evlilikler zaman geçince tarafların "ben gençlik ateşi yaşayamadım hiç flört edemedim kaçamak yapamadım" gibi serzenişleriyle;evlilik ileri zamanda olusa,bana maddi ,sosyal efor olarak ne getirir ne götürür,hayatımı nasıl daha rahat hale getiririm,yaş gidiyor çocuk yapacak uygun done bu şahıs mı gibi düşüncelerle olabiliyor tabiki daha çok bencil davranışlar ve banane cilik yaşanıyor.bu evlilikler "sensiz de ben vardım" gibi kesip atmalarla bitebiliyor.

+ Konuyu Yanıtla
7 / 8 Sayfa İlkİlk 12345678 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

bosanmak uzere olan evli erkek

hakaride evlendirme usulu

evliliği aceleye getiren kişi

bekarlar evlenmek istiyor evliler boşanmak gorsel

boşanmak üzere olan erkeğin psikolojisi

Forum

Benzer Konular :

  1. Yeni Hukuki Kaynak: Anlaşmalı Boşanma - Evlilik Birliğinde Satın Alınan Taşınmaza Katkı Nedeniyle Alacak - Mahkeme İçi Karar - Boşanma Protokolü
    Hukuk Makaleleri ve Mevzuat Kısmına yeni bir hukuki kaynak eklendi, üzerinde tartışmak ister misiniz : İlgili veri linki - Konu: Anlaşmalı...
    Yazan: admin Forum: Mevzuata İlişkin Bilgi ve Yorumlar
    Yanıt: 0
    Son İleti: 22-06-2010, 17:27:50
  2. Fransız vatandaşı ile evlilik, evlilik geçersizliği ve boşanma
    Fransız vatandaşı bir beyle 2002 yılından evlendim, ancak sadece bir kaç defa türkiyeye geldi, bense hiç gitmedim Fransaya ve 5 yıldır kendisini...
    Yazan: redet Forum: Milletlerarası Özel Hukuk
    Yanıt: 3
    Son İleti: 06-03-2010, 19:57:25
  3. Boşanma ve evlilik
    Boşanan ve bir çift tekrar evlenmek isterlerse ne olur? Buna bir engel var mı? Yoksa hiç bir şey olmamış gibi evlenme başvurusunda bulunabilirler...
    Yazan: Şenol Eker Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 21-07-2009, 19:00:05
  4. evlilik ve boşanma
    benim sorum tayin nedeniyle evlilik yapacağım bu evlilikboşandıktan sonra yeni bir evlilikte nüfus kayıt örneğimde evlendikten sonra bile çıkarmı...
    Yazan: ezginur123 Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 05-06-2008, 10:17:18
  5. Evlilik ve Boşanma
    İyi günler... Kısaca Almanya hükümetinde evlenme ve boşanma ile ilgili kanunlar hakkında bilgi almak istiyorum.. Teşekkürler
    Yazan: tanrikulu Forum: Milletlerarası Özel Hukuk
    Yanıt: 0
    Son İleti: 16-12-2005, 19:32:54

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.