+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon
1 den 10´e kadar toplam 15 ileti bulundu.

Konu: Haydi Çağlayana

Haydi Çağlayana Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Jul 2002
    Nerede
    İSTANBUL, SİLİVRİ, Türkiye.
    İletiler
    867
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Haydi Çağlayana

    Çağlayan buluşması



    Tandoğan mitinginin ardından laik cumhuriyete sahip çıkmak için yapılacak 2`nci büyük miting, 29 Nisan `da İstanbul Çağlayan meydanında yapılacak. 9 sivil toplum kuruluşunun önderliğindeki mitingde `şeriata , hayır ` denilecek.

    ÇOĞUNLUĞUNU kadın kuruluşlarının oluşturduğu 9 sivil toplum kuruluşu, 29 Nisan Pazar günü, saat 13.00`te Çağlayan Meydanı `nda toplanarak, `İrticaya hayır` diyecekler. Ulusal Sivil Toplum Kuruluşları Birliği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği , Atatürkçü Düşünce Derneği , Cumhuriyet Kadınları Derneği , Türk Kadınlar Birliği , İstanbul Barosu Kadın Komisyonu , Bizim Ülke Derneği , İstanbul Kadın Kuruluşları Birliği ve Çağdaş Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen `Cumhuriyet Mitingi`ne çok sayıda STK da destek veriyor.

    Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof .Dr. Türkan Saylan , 29 Nisan `da Türkiye `nin laik Cumhuriyetine sahip çıkacağını belirterek, `Mitingle şeriata, ırkçılığa ve bölücülüğe karşı olduğumuzu dosta düşmana göstereceğiz. Türkiye `nin gidişinden memnun değiliz. Tek parti yönetiminin seçeceği cumhurbaşkanı istemiyoruz. Cumhuriyet ve laiklikten ödün vermemiz mümkün değil` dedi .

    1 GÜN ÖNCE ANKARA `DA
    29 Nisan `daki mitinge destek verecek Türkiye Gençlik Birliği , `Türk gençliğinin cumhuriyet için nasıl örgütlenebileceğini göstermek` için lise ve üniversiteli gençlerle 27 Nisan Cuma günü saat 18.00`de Kadıköy `de toplanacak. Gençler, buradaki `Gençlik Şöleni `nden sonra saat 23.00`de Ankara `ya hareket edecekler. 28 Nisan `da Ankara Sakarya Meydanı `nda `Atatürk Gençliği Buluşması ` başlığıyla miting düzenlenecek. Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Adnan Türkkan , Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin büyük bir kırılma noktası haline geldiğini belirterek, şunları söyledi: `Ama 14 Nisan da bir milat oldu. Türk halkı laik Cumhuriyet yerine dayatılan ılımlı İslam modelini kabul etmediğini haykırdı. 14 Nisan `da ayağa kalkan Türk halkı eylemlerini sürdürüyor.` 2007-04-22 07:10:06 Hürriyet


    Ankaraya gidenler, gidemeyenler......
    Çağlayanda buluşalım......



    Hukuki NET Güncel Haber

    Haydi Çağlayana konulu yargıtay kararı ara
    Haydi Çağlayana konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Mar 2007
    İletiler
    21
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Haydi Çağlayana

    Orada olmam mumkun degilama gonlum ve beynımle ,ruhumla orada olacagımm...

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Dec 2006
    Nerede
    Turkiye.
    İletiler
    2.302
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Haydi Çağlayana

    `Türk gençliğinin cumhuriyet için nasıl örgütlenebileceğini göstermek` için lise ve üniversiteli gençlerle 27 Nisan Cuma günü saat 18.00`de Kadıköy`de toplanacak. Gençler, buradaki `Gençlik Şöleni `nden sonra saat 23.00`de Ankara'ya hareket edecekler.
    Bu, şölene katılabiliriz anlamına geliyor ve en azından "Ankara'ya gidebilecek olanları uğurlayabiliriz." demek oluyor.

    Teşekkürler Sayın KASIMAN.

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Dec 2006
    Nerede
    Turkiye.
    İletiler
    2.302
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Thumbs down Re: Haydi Çağlayana

    :rolleyes:

    Koşa koşa gittim ama meydan bomboştu :eek: ben mi geç kaldım yoksa millet mi çabuk dağıldı anlayamadım. Kasıman amca da kaç zamandır yok zaten. ( abime rezil oldum, yol boyu benlen dalga geçti yahu ) :mahcup:

    N'apalım biz de Ankara'dakini izleriz her zaman ki gibi TV lerde..

  6. #5
    Kayıt Tarihi
    Sep 2006
    Nerede
    Turkey.
    İletiler
    17
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Haydi Çağlayana

    Hiçbir mitingi kaçırmazdım.Bu seneye kadar.Cumartesi ve pazarları da çalışıyorum.Ama olsun.2 kardeşimi babamı sabahın köründe kaldırdım.Sanki işe gider gibi kahvaltılarını hazırladım ve hadi mitinge dedim...Bayrağımız zaten camdan hiç inmiyor.Yetmedi mahalleden abla ya bi kahve falı baksana diyen ,bilgisayar başından kalkamayıp yemek yemeğe bile üşenen iboyu ve mehmet i de mitinge gönderiyoruz.... Antalyadan halamlar geliyor...
    Daha ne olsun....
    Bu arada sitenin girişi ne güzel olmuş.Düşünenleri ve uygulayanları tebrik ediyorum....

    Saygılarımla....

  7. #6
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    İstanbul, Türkiye.
    İletiler
    3.492
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Haydi Çağlayana

    Miting alanı uydu görüntüleri; FAZLA SÖZE GEREK YOK


    Sadece ben. Kalbimi duyuyor ve insanları tanıyorum. Gördüklerimden hiçbiri gibi yaratılmamışım; yaşayanlardan hiçbiri gibi yaratılmış olmadığıma inanmak cüretini gösteriyorum. Öteki insanlardan daha iyi değilsem bile, hiç olmazsa başkayım. J.J.Rousseau

  8. #7
    Kayıt Tarihi
    Dec 2006
    Nerede
    Turkiye.
    İletiler
    2.302
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Exclamation Re: Haydi Çağlayana

    Aldırma Gönül Aldırma:

    Bir Başkadır Benim Memleketim.

    Her adımda çığ gibi büyüyen o insan seli, heyecana heyecan katarak, Çağlayan’a doğru yavaş yavaş coşkuyla akıyordu. Geçen her milisaniyede “Egemenlik Milletindir” diyerek çarpan kalplerin biraz daha hızlı atmasına neden oluyor, yüz ifadelerindeki o gerginlikler yerini kendinden emin adımlar eşliğindeki tebessümlere bırakıyordu.

    “Cumhuriyet”imize yakışır tutum ile ilkelerine bağlı olmanın sevinci ve bilincinde olarak: Kadınlı, erkekli; büyük, küçük; ailece ( ve hatta “başörtülü” kadınlarımız ile) beraber taşımakta olduğumuz bayraklarla birlikte dalgalanıyorduk adeta.

    Bunları görmemek, duymamak için; insanın kör, sağır olması gerek!

  9. #8
    Kayıt Tarihi
    Mar 2007
    Nerede
    İSTANBUL
    İletiler
    50
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Haydi Çağlayana

    Gerçekten müthişti. Ne mutluki ordaydık.

  10. #9
    Kayıt Tarihi
    Dec 2006
    Nerede
    Turkiye.
    İletiler
    2.302
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Haydi Çağlayana

    Hükümete 'İstifa', Muhalefete 'Birleşin' Çağrısı

    -Çağlayan'daki Şişli Abide-i Hürriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen "Cumhuriyet Mitingi", yüzbinlerce insanın katılımıyla devam ediyor.

    -Sahneye çıkan konuşmacılar, laik rejime sahip çıkmak için meydanları dolduranların "ulusal onuru ve bağımsızlığı" savunduğunu belirtirken, "Hükümet İstifa" sloganları atan vatandaşlar, muhalefet partilerine de "birleşin" mesajı verdi.

    -İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Çağlayan Meydanı'nda toplananların miting sonrasında sorunsuz dağılması için, saat 19.00'a kadar çalışacak ücretsiz 100 ek otobüsü tahsis edildiğini açıkladı.

    SEZER, PERİNÇEK VE KARAYALÇIN VAR, BAYKAL YOK

    Miting esnasında, mitingi düzenleyen çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de birer konuşma yaptı. Konuşmalar esnasında "Hükümet İstifa" ve "Türkiye Laiktir Laik Kalacak" sloganları atılırken, muhalefet partilerine de "birleşin" mesajı verildi. Mitinge katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Sevingen, Genel Başkanı Zeki Sezer[/COLOR][/U], İP Genel Başkanı []Doğu Perinçek SHP[/URL] Genel Başkanı Murat Karayalçın[/URL] ve Hür Parti Genel Başkanı Yaşar Okuyan da vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.

    "TANDOĞAN'DAKİ DALGA ÇAĞLAYAN'DA TSUNAMİYE DÖNÜŞTÜ"

    Ulusal Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Başkanı Prof. Dr. Necla Arat, mitinde yaptığı konuşmada, 14 Nisan'da Tandoğan'da yükselen dalganın bugün Çağlayan'da daha da coştuğunu ve "tsunamiye" dönüştüğünü söyledi. "Ulusal omurumuzu ve bağımsızlığı savunma kararlılığımızı göstermek üzere buradayız" diyen Arat, meydanları dolduran milyonlarca insanın laik rejimi değiştirmek isteyenleri durdurmak için bir araya geldiğini ifade etti. Arat, Cumhurbaşkanlığı seçimi gibi çok önemli bir olayı yasallığı kuşkulu bir sürece dönüştürenleri protesto ettiğini dile getirerek, "Cumhuriyet yasalarına saygılı bir Cumhurbaşkanı istiyoruz" dedi.

    "ÜLKE YÖNETİMİ TARİKATLARIN ELİNE TESLİM EDİLDİ"

    Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Türkan Saylan da, ülke yönetiminin laik Cumhuriyetin altını oymaya yeminli tarikatların eline teslim edildiğini savunarak, "Türk aydınlanma devriminin en parlak ışığını söndürmek için her türlü oyunu, bir araç gördükleri demokrasiyi kullanarak gerçekleştirmeye çabalıyorlar" dedi. Saylan, şöyle konuştu:

    "Şiddeti değil barışı ve kardeşliği savunuyoruz. Bütün bunların çözümünün darbeler olmadığını da yaşayarak, kurbanlar vererek öğrendik. Ordumuz sınırlarımızı korur, terörle savaşırken, bir yandan da bir sivil toplum örgütü gibi doğal afetlerde, eğitimde ve laik Cumhuriyetin korunmasında hepimiz gibi vardır var olacaktır. Bu ülke rayından çıkarılmaya çalışılmaktadır. En kısa sürede seçim barajı indirilerek, biz ülkenin asıllarının onaylayacağı, oyumuzun parlamentoya yansıyacağı bir seçimle herkes için eşit tek bir hukuk düzenini sağlamalıyız."

    "ŞANLI ORDUMUZUN ÖNÜNDE EĞİLİYORUZ"

    Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nur Serter ise sivil darbe girişimi yapmakla suçladığı AKP'nin oyunlarına geçit vermeyeceklerini ifade ederek, "Genelkurmay Başkanımıza 'memur' diyen bir zihniyete karşı, şanlı Türk Ordumuzun önünde eğiliyoruz. Türk Ordusu, 27 Nisan'da bizim sesimizi duyurmuş, laik Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkmıştır" dedi. Serter, AKP'ye seslenerek, "Atatürk'le çatışmaktan, Cumhuriyet ile ve kurumları ile uğraşmaktan, dini sömürmekten vazgeçin, emperyalizm ile işbirliği yapmaktan vazgeçin. Milyonlar sizi izliyor. Türkiye'de laik Cumhuriyete sahip çıkanların sesini kısamazsınız. Türkiye'yi Cumhurbaşkanlığı seçimi ile krize sürüklemeyi durdurup erken seçime götürün" diye konuştu.

    Konuşmaların ardından, Edip Akbayram ve Hasan Karayol şarkılarını seslendirdi. Bu arada, sahneden yapılan bir anonsla Kahramanmaraş, Gazi Antep, Trabzon, Diyarbakır ve Aydın'da bazı ilçelere mitingin izlenmesini engellemek amacıyla elektrik verilmediği iddia edildi.

    İETT'DEN ÜCRETSİZ 100 EK OTOBÜS

    Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Çağlayan Meydanı'nda toplananların miting sonrasında sorunsuz dağılması için, saat 19.00'a kadar çalışacak ücretsiz 100 ek İETT otobüsü tahsis edildiğini açıkladı.

    Haberler.com/(ANKA)

  11. #10
    Kayıt Tarihi
    Dec 2006
    Nerede
    Turkiye.
    İletiler
    2.302
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Haydi Çağlayana

    Cumhuriyet için Çağlayan Mitingi Olaysız Tamamlandı

    Atatürkçü Düşünce Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin de aralarında bulunduğu çeşitli sivil toplum örgütlerince Çağlayan Meydanı'nda düzenlenen "Cumhuriyet İçin Çağlayan Mitingi" sona erdi.

    Mitingde konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nur Serter, 14 Nisan'da Tandoğan'dan yola çıktıklarını ve bugün Çağlayan'ı kuşattıklarını dile getirerek, "Bize, 'bindirilmiş kıtalarsınız' dediler. Bindirilmiş kıtalar değiliz, olmadık. Biz Türk milletiyiz. Türkiye'nin sesiyiz" dedi.

    "Genelkurmay Başkanı'na memur diyen bir zihniyete karşı, Türk ordusunun önünde saygıyla eğildiklerini" ifade eden Serter, "Türk ordusu 27 Nisan'da bizim sesimizi duymuş, sesimize sahip çıkmış, demokrasiye sahip çıkmıştır. Türk ordusu, 27 Nisan'da laik Cumhuriyet'e, Türk milletinin gerçek iradesine sahip çıkmıştır. Türk ordusunun karalanmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

    Serter, "Siyasi iktidara sesleniyoruz: Atatürk ilke ve devrimleriyle çatışmaktan vazgeçin. Cumhuriyet'le ve kurumlarıyla uğraşmaktan, dini sömürmekten vazgeçin. Çankaya'yı kuşatma planından vazgeçin. Türkiye'yi erken seçime götürün" diye konuştu.

    Muhalefet partilerine de seslenen Serter, "Muhalefete 'birleşin' diyoruz. Bir seçim daha kaybetmek istemiyoruz. Yeni siyasi partiler kurmak istemiyoruz. Halkın sesini duyun, birleşin" dedi.

    Gazeteci Tuncay Özkan da, DSP ve CHP'ye diğer yandan da Mehmet Ağar ve Erkan Mumcu'ya birleşme çağrısında bulunulduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül'ün adaylıktan çekilmesini istediklerini söyledi.

    Özkan, mitingde halkın hükümete muhtıra verdiğini savunarak, hükümetin ve Abdullah Gül'ün meydanların sesini dinlemek zorunda olduğunu kaydetti.

    -Katılımcılar-

    Çağlayan'daki mitinge CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, HÜRPARTİ Genel Başkanı Yaşar Okuyan, SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, aralarında Nurettin Sözen ve Birgen Keleş'in de bulunduğu bazı milletvekilleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Şener Eruygur, aralarında Tarık Akan, Sibel Tüzün'ün de yer aldığı sanatçılar ile 500'e yakın sivil toplum örgütünün temsilcileri katıldı.

    Şarkıcı Ayten Alpman, Tolga Çandar, Edip Akbayram, Hasan Karayol da mitingde sahne alarak şarkılarıyla katılımcıları coşturdu.

    Bu arada tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz de sahneye çıkarak Nazım Hikmet'in "Memleketim" adlı şiirini okudu.

    -Katılımcılardan değerlendirmeler-

    Mitinge katılan sanatçı Tarık Akan, Çağlayan Meydanı'ndaki kalabalığı gazetecilere yorumlayarak, "Muhteşem bir kalabalık var. Türkiye hem Müslüman, hem laik, demokratik dünyadaki tek ülkedir ve bugünkü miting halkın muhtırasıdır" diye konuştu.

    Şarkıcı Sibel Tüzün de bir tehlikenin var olduğunu, bu nedenle bugün burada bulunduğunu ifade ederek, "Ne mutlu Türküm diyene" dedi.

    DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi ise bu mitingin son yıllarda yapılan en geniş katılımlı mitinglerden birisi olduğunu belirtti. Demokrasi, temel insan hakları ve çağdaşlık konusunda Türkiye'nin kaygıları bulunduğunu ifade eden Çelebi, bu mitingi iktidarın dikkate alması gerektiğini söyledi.

    Çelebi, Seçim ve Siyasi Partiler Yasası'nın değiştirilerek derhal seçime gidilmesi gerektiğini savunarak, hükümetin muhalefetle, sivil toplum örgütleriyle diyalog kurması gerektiğini ifade etti. Çelebi, mitingde sosyal demokrat partilerin biraraya gelmesi talebinin ortaya çıktığını vurgulayarak, bu partilerin bu çağrıya kulak vermesi gerektiğini sözlerine ekledi.

    HÜRPARTİ Parti Genel Başkanı Yaşar Okuyan da, 14 Nisan Tandoğan mitinginde bir milyonu aşkın kişinin Cumhuriyet'e, ulus devlete ve üniter devlete sahip çıktığını, Çağlayan Meydanı'nda da halkın bu çağrıyı tekrarladığını söyledi. Okuyan, "Halkı hafife almaya gelmez. Halkı hafife alanların sonu gelmiş demektir. Bu sese hükümetin kulak vermesi gerekir" dedi.

    -Notlar-

    Çağlayan Meydanı'na çıkan yolları tamamen dolduran katılımcılar, ''Ne şeriat ne darbe, tam demokratik Türkiye'', ''Toprak vatandır, satılamaz'', ''Kahrolsun ABD emperyalizmi'', ''Çankaya yolları, şeriata kapalı'', ''Devrim yasalarına saygılı bir cumhurbaşkanı istiyoruz'' pankartları açtı.

    Mitinge katılanlar, ''Türkiye laiktir, laik kalacak'', ''Alt-üst kimlik yok, ne mutlu Türküm diyene'', ''Tayyip baksana, kaç kişiyiz saysana'' sloganları attı.

    Ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri bulunan katılımcılar, 10. Yıl Marşı'nı söyleyerek miting alanından ayrıldılar.

    Sıcak ve kalabalık nedeniyle zaman zaman baygınlıkların yaşandığı miting sırasında fenalaşan bazı kişilerin, ambulanslarla hastaneye götürülmesi için yoğun çabalar harcandığı gözlendi.

    Bu arada kalabalıktan yararlanan yankesicilerin de vatandaşların cüzdanlarını ve cep telefonlarını çaldığı ve çok sayıda kişinin de platforma kayıp başvurularında bulunduğu görüldü.

    Ayrıca miting alanında katılımcılar için çok sayıda seyyar tuvalet kuruldu.

    Bu arada elinde Türk bayrağı ile 10. Yıl Marşı'nı söyleyen Nijeryalı Samuel Soetan, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Türkiye'de öğretmenlik yaptığını ifade eden Soetan, Atatürk'ü çok sevdiğini dile getirdi.

    Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı miting, olaysız şekilde dağıldı.

    Haberler.com/ (Anadolu Ajansı)

+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

Benzer Konular :

  1. Haydi Avukatlar Seçime
    http://www.katilimciavukatlar.org/files/u1/baro-se__im.jpg Merhaba, Bu hafta sonu İstanbul Barosu Genel Kurulu toplanıyor. 25 Ekim 2008,...
    Yazan: Av.Tayfun Eyilik Forum: Avukatlık Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 24-10-2008, 21:00:03
  2. Haydi liberaller aşıya
    Kıymetli ve çok saygıdeğer liberal büyüklerim, Bugün kendimi çok kimliksiz hissettiğim bir gün oldu. Cahilim, üniversite 4'den sonra okuyamadım ,...
    Yazan: Harun Gür Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 33
    Son İleti: 13-10-2008, 18:06:26
  3. U t a n ç ....( haydi el verin kalkayım altından...)
    Büyük bir utançtır yüküm. Benden önce de taşıyan kırlangıç yürekli, gözü yaşlı utananlardan miras... Utanıyorum, evet! İnsanlığımdan... Kimilerince...
    Yazan: Fatma Gül Başar Forum: Edebiyat ve Sohbet Köşesi
    Yanıt: 24
    Son İleti: 28-04-2008, 13:01:00

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.