İyi günler , iyi çalışmalar dilerim
Yaklaşık 3 gün önce bir memur ve bir memure hanımla tartışmam oldu .
Konu: Hanım efendinin şikayeti
Olay : Öğretmen olan kişinin düzensiz olarak derslere gelmesinden dolayı öğretmeni amirine şikayet etmem .
Bayanın 3 ay boyunca düzensiz rapor vs gibi sebeplerden dolayı düzensiz geliyordu . İlk önce ilgili kuruma cimer üzerinden öneride bulundum öğretmen hanım zorlanıyorsa başka öğretmen gelsin diye bir sonra ki hafta yine rapor alıp gelmediği için bu sefer kurumu aradım ve şikayet ettim kurum müdürü numaramı ve şikayetimi öğretmene vermiş oda beni aradı ve konuştuk sonra olayı kapattım ben . Bu sefer öğretmeni başkası şikayet etmiş ve öğretmen olayı benden bilerek eşime spor salonunda sizmi şikayet ettiniz demiş eşimde hayır dedinkten sonra eşinizi çağırın demiş gittim yanına ve bana aynı soruyu sordu etmedim ama etmehakkım var dedim kapıyı yüzüme kapatınca " sokarım yapıcağınız işe " dedim ve tartışma çıktı kendisine dokunmadım darp raporu aldı , bende kurum müdürü ve öğretmenden kişisel verilerimi paylaştığı için şikayetçi oldum . Sizinlerin de görüşlerini merak etmekteyim teşekkürler