Av.Özlem Birgün; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Av.Özlem Birgün; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    16
    Okunma
    7.091

    Cevap: Velayet hakkının kullanılması

    Evet aynen öyle bende size katılıyorum, güvenilmeyen bir anneye fiili olarak teslimde sakıncalı , bence velayet babada ise çocuklarada o baksın ama anne zaten sorunlu olduğundan kabul etmeyecek,...
  2. Yanıt
    16
    Okunma
    7.091

    Cevap: Velayet hakkının kullanılması

    Anne Türk, sadece götürme ihtimali var, kesinlik yok, sadece baba işi şansa bırakmak istemiyor, ancak tabi fiiliyatta çocuklarıda anneden ayırmak istemiyor. Karışık bir durum .. velayet bende kalsın...
  3. Yanıt
    16
    Okunma
    7.091

    Cevap: Velayet hakkının kullanılması

    Protokole hüküm konulsa , velayet istemeyecek ileride diye , benim aklıma bu geldi ama ..
  4. Yanıt
    16
    Okunma
    7.091

    Cevap: Velayet hakkının kullanılması

    Evet, Hollanda'ya götürme ihtimali var.
  5. Yanıt
    16
    Okunma
    7.091

    Cevap: Velayet hakkının kullanılması

    Hayır aslında onu da amaçlamıyor, anlaşmalı olarak boşanıp çocukların tüm masrafını karşılayacak zaten ve protokolde de bu yönde hüküm var. Tek istediği kadın çocuklarını bir yere götürmesin diye...
  6. Yanıt
    16
    Okunma
    7.091

    Cevap: Velayet hakkının kullanılması

    Tabii ki daha ayrıntılı anlatayım ,

    şimdi boşanma davası açmak isteyen baba, ve diyorki eşim velayet hakkı onda olursa çocuklarımızı (2 kız çocuk 9 ve 7,5 yaşında) yurtdışına götürür diye...
  7. Yanıt
    16
    Okunma
    7.091

    Velayet hakkının kullanılması

    Velayet hakkının kullandırılması hak sahibinin ikametinde olmak zorunda mıdır? Bir başka deyişle, velayet hakkı babada ama ikamet yeri annenin evi olabilir mi?

    Bu konuda bilgili arkadaşlarımın...
  8. Yanıt
    91
    Okunma
    22.989

    Cevap: Cansu'nun günlüğü

    Mehmet Bey acil şifalar dilerim, Allah kızımıza kuvvet versin..
  9. Yanıt
    6
    Okunma
    5.108

    Cevap: Kredi kartı yapılandırması

    Mailinize istinaden size dönmezlerse kartın bağlı olduğu şubeye gidin, kartı stand usulü ile aldıysanız en yakın şubeye giderek şikayetinizi yazılı olarak yapın, hatta müşteri temsilciliğini bile...
  10. Yanıt
    6
    Okunma
    5.108

    Cevap: Kredi kartı yapılandırması

    Avukat aradaki farkı sizden isteyemez böyle bir hakkı yok, bankaya şikayet edin bence. Bankalar borçlulara hala müşteri gözüyle bakarlar netice alabilirsiniz, banka avukatı uyarabilir. Bu durumda da...
  11. Yanıt
    3
    Okunma
    2.624

    Cevap: icra yapılması hk.

    Muhafaza işlemi yani sizin deyiminizle eşyalar alındıktan sonra yediemin deposuna götürülür, satışı istenir , satılır ve para yeterse (masraflarla birlikte vekalet ücreti, depo ücreti vs.) dosya...
  12. Yanıt
    6
    Okunma
    5.108

    Cevap: kredi kartı yapılandırması

    Bir de konu yanlış yerde açılmış İcra Ve İflas Hukuku başlığı altında açmalıydınız , yetkililer düzenler sanırım..
  13. Yanıt
    6
    Okunma
    5.108

    Cevap: kredi kartı yapılandırması

    Yasaya göre yapılandırma yapılan dosyalarda yasal vekalet ücretinin 1/4 ü alınıyor, yani 160 TL ise 40 TL ye avukat haketmiş oluyor. Belki aradaki farkı sizden almaktan bahsetmiştir banka avukatı....
  14. Cevap: Turkcell icra takip borcu dört taksit olarak ödenebilir mi?

    TAKSİTLE ÖDEME:

    Madde 111 - Borçlu alacaklının satış talebinden evvel borcunu muntazam taksitlerle ödemeği taahüt eder ve birinci taksiti de derhal verirse icra muamelesi durur.

    Şu...
  15. Cevap: Okul Kantini işletenler başörtüsü takabilir mi?

    Bu konu için söylemiyorum ancak hayatın her noktası yasal olarak düzenlenemez, açık yasal kurallar olduğu gibi uygulama ile gelişen teamüllerde vardır, yorum yoluyla ulaşılan sonuçlar da vardır,...
  16. Cevap: Okul Kantini işletenler başörtüsü takabilir mi?

    Kesinlikle size katılıyorum, ikisi aynı kefede ele alınıyor ve Atatürk dinsiz bir devlet adamıymış gibi lanse ediliyor, üzücü ama maalesef böyle..
  17. Cevap: Okul Kantini işletenler başörtüsü takabilir mi?

    Okullar bence hepimizin birçok davranışına dikkat etmesi gereken yerlerdir. Çünkü eğitim ve öğretim kurumlarıdır ve ilkokuldan liseye bir çocuğun yetiştirildiği yerlerdir. Türban ya da başörtüsü...
  18. Yanıt
    1
    Okunma
    1.372

    Cevap: bireysel kredi

    Bu çok sık olan bir durum ne yazık ki, neden rıza gösteriyor çalışanlar buna anlamıyorum, şirket adına siz neden kredi çekiyorsunuz , rızanız olmaması halinde işinizden olmaktan mı korkuyorsunuz? SSK...
  19. Yanıt
    3
    Okunma
    4.658

    Cevap: Maaş icrası

    Önce maaş haczi (maaşınızın 4te biri) daha sonra hesabınızda kalan para yeterse talimatınız var olduğu sürece krediniz için hesaptan para kesilir.
  20. Yanıt
    4
    Okunma
    2.343

    Cevap: Yeni ev sahibi tahliyemi istiyor

    https://www.hukuki.net/showthread.php?t=45362

    linke bir göz atın isterseniz..
1 den 20´e kadar toplam 32 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.