tahriperi; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: tahriperi; Anahtar Sözcük:

1 / 6 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,03 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Kaybedilen kamu davası ücretini kim öder?

    eğer yargılama sürecinde "hakim önünde bulunduğunuz kısım, ilk derece mahkemesinin kararına kadar olan süre" müşteki yerine katılan sıfatını alırsanız (hakim size bunu sorar yada yazılı olarak...
  2. Yanıt
    3
    Okunma
    148

    [Ceza davaları] Cevap: Sanık Dava Süreci Bu Şekildemi İşler

    hakim karşısında suçsuzluğunuzu ispatlayabilirsiniz.
    (teoride)
  3. Yanıt
    3
    Okunma
    151

    Cevap: Polis şahsi numaradan ifadeye çağırmış

    eğer birisi sizin hakkınızda şikayetçi olursa polis karakolunda bu olayla ilgili ifade verirsiniz.
    vereceğiniz ifade sonrası iki tutanak (karşı tarafın ve sizin) savcıya teslim edilir.
    savcı gerek...
  4. Yanıt
    4
    Okunma
    236

    Cevap: Mahkeme kararı - Arabulucuk Gideri

    bi kısmını devlet veriyodu galiba anlaşma olmazsa. o ücretsiz dediğiniz kısmı.
    ama anlaşılırsa ücretli oluyordu
  5. Cevap: İdare dava ile ilgili 4060 Uyap SMS sisteminden gelen mesajlar hakkında bilgi?

    selam
    davanızla ilgili tüm dosyanıza
    vatandas uyap adresinden e devlet sifrenizle girerek bakabilirsiniz.
  6. Yanıt
    2
    Okunma
    441

    Cevap: telefonda dolandırılma

    cezayı hangi sıfatla kesiyomuş onu anlamadım.
  7. Yanıt
    4
    Okunma
    229

    [İcra ceza hukuku] Cevap: Alacakliyi zarara uğratma

    en iyisi icra avukatına danış.
  8. Yanıt
    4
    Okunma
    229

    [İcra ceza hukuku] Cevap: Alacakliyi zarara uğratma

    selam öncelikle sizin ne kadar borcunuz olduğunu (bir şekilde) bilip ona göre hareket etmelisiniz.
    10.000 tl kesinleşmiş diyelim. bunu benim durumum yok 8.000 tl ödeyeyim helalleşelim gibi olay vs...
  9. [Cezalar] Cevap: Jigolo kayıt sitesine form doldurdum mahkemelik oldum

    telefon hattını kapatması bir şeyi değiştirmez.
    olay yaşanmış zaten her şey kayıtlı.
    telefon numarasından bulunur istenirse.
    yapabiliyorsa işlem başlatsın (yapabiliyorsa)
    en iyisi bu elemanı...
  10. Cevap: belediye yanıltıcı cevap dilekçesi - idari dava - son dava açma tarihi // aciliyeti var

    aciliyeti olduğu için güncel
  11. belediye yanıltıcı cevap dilekçesi - idari dava - son dava açma tarihi // aciliyeti var

    merhaba,
    istanbul k.... ilçesi apartmanımızın hemen yanından bir yağmur suyu hattı(altyapı) geçmekte.
    bu yağmur suyu hattı bizim arsa vs. içerisinde değildir ve bu hattı biz kullanmıyoruz....
  12. Yanıt
    7
    Okunma
    444

    Cevap: tazminatsız işten çıkarılacağım

    izin bittiğinde işine kaldığın yerden devam et.
    sana istifa dilekçesi imzalatmaya çalışacak yok öyle oldu yok böyle oldu.
    imzalama.
    ben çalışmaya devam ediyorum istifa etmiyorum.
    ha beni çıkarmak...
  13. Yanıt
    7
    Okunma
    444

    Cevap: tazminatsız işten çıkarılacağım

    eğer öyle bir şey sana söylenirse
    ben öyle bir şey yapmadım
    bana yazıla olarak benden savunma isteyin
    bende savunmamı yapayım size bildereyim de
    bunun dışında ben çalışmama devam ediyorum dersin
  14. Yanıt
    7
    Okunma
    444

    Cevap: tazminatsız işten çıkarılacağım

    tazminatsız işten çıkarması için sizin tazminatsız işten çıkarılmayı gerektiren bir şey yapmanız gerekli.
    bunu yapmadıysanız tazminatsız çıkarılamazsınız.
    sen yine normal çalışmana devam et....
  15. Konu: Uyap Arabuluculuk

    Ekleyen: tahriperi
    Yanıt
    1
    Okunma
    325

    Cevap: Uyap Arabuluculuk

    selam
    arabuluculuk sistemi ve uyap çok uyumlu çalışmıyor.
    benim iş alacak davamda da o şekilde olmuştu.kapalı açık olayları tam olarak doğruyu göstermiyor.
    davacı arabulucuya başvurmuş. oda süreci...
  16. Cevap: 11 yil sonra biten iş hukuku alacak davasi hk

    http://www.icradosyasi.com/default.aspx?menu=3&menud=9

    tutar tarihi girin
    en yüksek mevduat faizini seçin
  17. Yanıt
    26
    Okunma
    1.032

    Cevap: pazar günü işe gelmeme tutanağı

    dostum sen bi ağrı kesici falan al
    ya da dışarı çık hava al
  18. Yanıt
    26
    Okunma
    1.032

    Cevap: pazar günü işe gelmeme tutanağı

    selam
    pazar günü çalışmaya gelmediğinize dair tutanak tutulması ve diğer çalışanların evet bu çalışan şu tarihte işe gelmemiştir ana fikirli tutanağa imza atmaları herhangi bir suç içermez.
    ancak...
  19. Yanıt
    18
    Okunma
    1.379

    Cevap: Hazineye tazminat davasi actim isleyis nedir

    tarafların kendileri veya avukatların katılma zorunluluğu yok.
    ancak katılırlarsa bu durum lehlerine olur(du)
  20. Yanıt
    18
    Okunma
    1.379

    Cevap: Hazineye tazminat davasi actim isleyis nedir

    kazanmışsın davayı.
    karşı taraf haklı olduğunu düşünürse ve itiraz eder ve dava üst mahkemede görülür. durumu bu
1 den 20´e kadar toplam 118 ileti bulundu.
1 / 6 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.