Av.Basri Gungoren; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: Av.Basri Gungoren; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,03 sn sürmüştür.

  1. [Ceza davaları] Cevap: Pişmanlık yok Kasıt var diyerek 3 yıl 4ay

    Ceza mahkemesine şikayetçiye ödeme yaptığınıza dair dekontu sunmazsanız hakim nereden bilebilir ki? Karara mutlaka itiraz etmelisiniz. Cezadan gerek şikayetçi olunmadığından 1/6 ve gerekse...
  2. [Ceza davaları] Cevap: Dava süresince geçen faiz neye göre hesaplanır?

    Normalde ticaret neticesinde olmayan işlerde YASAL FAİZ uygulanır (yıllık %10 olarak hatırlıyorum) ancak sizin ceza davasında cezada indirim isteyen sanığa döviz kuru üzerinden dahi isteseniz...
  3. Cevap: Eski Sevgilim Davasını Geri Çekmek İstiyor (Reşit Değil)

    17 yaş reşit değil. savcılığa dilekçe verilerek şikayetten vazgeçme dilekçesi verilebilir ama 18 yaş dolmadığı gibi ailesinin vermesi gerekebilir.
  4. Cevap: AirSoft Tabanca Ve Tüfek Satın Almak Hakkında

    Airsoft tabanca ve Airsoft tüfekler yasak değildir. Silah kapsamında değildir.
  5. Yanıt
    2
    Okunma
    1.492

    Cevap: Siber Zorbalık

    Bu engellemek istediğiniz hesap ne istiyor sizden bunu anlayabildiniz mi?
  6. Yanıt
    1
    Okunma
    852

    Cevap: Almanya emeklisi

    wise gibi aracı ödeme araçlarıyla göndermek zor mu?
  7. Cevap: Kat Mülkiyeti Kanunu’nun 29/2 maddesindeki 1/3 ,malik sayısının mı yoksa bağımsız bölüm sayısının mı üçte biri olarak anlaşılmalıdır?

    Benim görüşüm admin ile aynıdır. Kaç daire yani bağımsız bölüm sahibi varsa hepsi birer oy sahibidir.
  8. Cevap: Tapusu Olmayan Evdeki Kiracıyı Kiracıyı Çıkartmak

    Mirasçılar kira sözleşmesinin doğal halefidir. Yani kiraya verenin tüm haklarına sahiptirler.
  9. Cevap: Demirbaş Sayılmayan ve Kiracıdan Talep Edilen Masraflar

    Pompanın yeniden satın alınması demirbaş niteliğinde olup, daire sahibine aittir ancak pompanın kullanımından doğan aylık bakım anlaşmaları ve sair alışılabelmiş (=mutad) masrafları kiracıya aittir.
  10. [Mirasçılık] Cevap: Şirket aracıyla trafik kazası kaynaklı miras kalan borç

    Reddi miras yapamadığınıza göre miras bırakanın borçlarından da sorumlusunuz. Davada haklılığınızı ispata çalışın ancak muhtemelen kusur oranına göre sorumlu olacaksınız.
  11. Yanıt
    1
    Okunma
    1.637

    Cevap: Ceza Dosyası Gelmemesi Hk.

    Şikayetten vazgeçme dilekçesi verilse de davanın kamu davası olup olmamasına göre durum değişir. Şikayetten vazgeçme dilekçesi her durumda değerlendirilir. >Dilekçe her şartta sisteme kaydedilir.
  12. Yanıt
    1
    Okunma
    1.653

    [Ceza davaları] Cevap: hırsızlık ( eşimin kız kardeşi )

    Türk Ceza Kanununun 167. maddesine gereğince evlilik birliği açısından aralarında ayrılık kararı verilmemiş eşler arasında nitelikli yağma ve yağma hariç (Türk Ceza Kanunum. 148, 149) eşlerden biri...
  13. [Ceza davaları] Cevap: Ev arkadaşim parami ve eşyalarimi vermiyor.

    Eşyaların iadesi veya bedelinin tarafınıza ödenmesi için dava açma haklarınız bulunmaktadır.
  14. [Cezalar] Cevap: Sarı ışıkta geçmeye "Kırmızı Işık İhlali" cezası

    Sulh ceza mahkemesinde trafik cezasına itirazda bulunun hemen. Cezayı ödeseniz de iadesini talep edin mahkemeden...
  15. Yanıt
    4
    Okunma
    2.787

    [Boşanma davaları] Cevap: Şantaj tehdit ile boşanma

    Kadın veya erkek olduğunuzu anlayamadım ama anlattığınız olguların hepsi boşanma nedeni. Şiddetli geçimsizlik nedeniye boşanma davası açabilirsiniz ama en önemli konu ispat konusu. Anlattıklarınızı...
  16. Cevap: Tahliye ihtarnamesi nedir, tahliye ihtarı nasıl yapılır?

    Bu tür ihtilaflarda aslında ne kiracının ne de kirayaveren mal sahibinin suçu yok. Tek suçlu hükümettir. Zira enflasyonun hiç kimsenin tahmin edemeyeceği derecede yükselmesine neden olan tek faktör...
  17. Yanıt
    2
    Okunma
    1.965

    Cevap: Bilirkişi Raporuna itiraz süresi

    Mahkeme, bilirkişi raporuna itirazlarınızı duruşmada değerlendirecektir.
  18. Yanıt
    11
    Okunma
    31.302

    Cevap: Evimi üst kattan su bastı..

    Bu tip su sızması konularında hem kiracı hem de malsahibi, hasar görene karşı birlikte kusurludur. Gayrimenkul sahibinin kusursuz sorumluluğu vardır. Yani kusuru olmasa da alt kattaki dairenin zarar...
  19. Cevap: Cumhurbaşkanlığı Makamına İftira davası açabilir miyim ?

    Öyle zor bir soru sormuşsunuz ki. Günümüz siyasi koşullarında şunu yapın bunu yapın demek çok zor. Öncelikli olarak avukatı, yasal yolları kullanmaktan ötürü şikayet edemezsiniz. Çünkü kararı veren...
  20. Yanıt
    3
    Okunma
    1.699

    Cevap: Kati Rapor Ne Kadar Sürede Çıkar ?

    Muayeneyi yapan hekim omuz bağı yırtılması gibi bir teşhisi geçici doktor raporuna yazdıysa sonuç olarak düzenlenecek kati raporda da yazılır.
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


2022 tarihli Hukuk Blog |  Ahd Durak Hukuk  |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.