Traffo; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: Traffo; Anahtar Sözcük:

1 / 8 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Tanıdık avukat ile çalışmak yanlış bir tercih olabilir mi?

    "bazı müvekkiller kendileri ile de ilgilenilmesini isteyebiliyorlar." böyle müvekkile denk gelmek büyük talihsizlik. Avukatın işini kolaylaştıran müvekkil ise çok iyi.

    Bir de "karşılıklı güven"....
  2. Yanıt
    11
    Okunma
    1.060

    Cevap: Zor konu= Avukat seçmek

    Belgeleri incelemek, olayı dinlemek, not almak, araştırma yapmak çok önemli.

    Hiç bir davanın garantisi yoktur.

    Örneğin elimdeki bir davada bilirkişiler taraflı rapor yazdı. Henüz hakim olmuş...
  3. Yanıt
    11
    Okunma
    1.060

    Cevap: Zor konu= Avukat seçmek

    Mesleğine bu prensiplerle yaklaşanların yaşam geçmişlerinde bu prensiplere kaynaklık eden; etik değerler, bilgi birikimi, insancıllık, sabır, çalışkanlık, hak etmediğine el uzatmama, uzun vadeli...
  4. Yanıt
    11
    Okunma
    1.060

    Cevap: Zor konu= Avukat seçmek

    "Avukat sizin derdinizi üstlenip kendi derdi gibi koşturan kişi mi?

    Yoksa çok dürüst avukatı mı seçmek?"

    Bunlar yeterli.

    Fakat böyle avukatı bulmak kolay değildir pek.

    Bir tercih daha...
  5. Cevap: Tanıdık avukat ile çalışmak yanlış bir tercih olabilir mi?

    Şahit, yazılı belge, mesaj
    yoksa bekittiğiniz belgelerle, delillerle netice almak zor. Elinde kanıt olanlar bile zaman zaman hakkını alamayabilir.

    Bu tür durumlarda dürüstçe konuşacak avukat...
  6. Yanıt
    5
    Okunma
    31.730

    Cevap: Republic Day of Turkey [Cumhuriyet Bayramı]

    Cumhuriyet yönetimi sayesinde,

    ta diplerden tırmanabilip zirvelere ulaştıktan sonra Cumhuriyeti beğenmeyenler de, günü geldiğinde Cumhuriyetin

    ne kadar kıymetli bir sistem olduğunu ...
  7. Cevap: Belediyenin anlamsız olduğunu düşündüğüm kararı

    Hoşuna gidecek ifadeleri arıyorsun. Çözümünü aradığın durum K.M. Kanunu ile ilgilidir. İmar verilmiş zaten. Bina yapılmış.

    Yeterince ücretsiz bilgi edindiniz. Şimdi biraz da hata yaparak, para...
  8. Cevap: Belediyenin anlamsız olduğunu düşündüğüm kararı

    Kat Mülkiyeti Kanunu'nun 18. Maddesinde; "Kat malikleri, gerek bağımsız bölümlerini, gerek eklentileri ve ortak yerleri kullanırken doğruluk kaidelerine uymak, özellikle birbirini rahatsız etmemek,...
  9. Cevap: Belediyenin anlamsız olduğunu düşündüğüm kararı

    "Yönetim planında alan ortak kullanım alanı. Apartmanın önü komple esnaf ve herkes kullanıyor. Bitişiğinde yaya kaldırımı mevcut. Geçişi engellememek adına ben 1.5 metre boşluk bırakmıştım."

    Tam...
  10. Cevap: Belediyenin anlamsız olduğunu düşündüğüm kararı

    Apartman altına dükkân yapılması büyük problemlere neden olmaktadır.

    Problemin kaynağı dükkanın, bina girişindeki bütün alanı kendine ait sanmasından ve öyle davranmasından doğmaktadır.
    ...
  11. Yanıt
    4
    Okunma
    844

    Cevap: Azledilen Avukatı Mahkemeye Bildirme

    "duruşmalara gelmediğinden savunma yapmadığından kendisini noterden azilettim."

    Bunlara uygun mazeret sunamamışsa, baroya şikâyet ediniz. Mazeret dilekçesi var ise uyaptan görebilirsin.

    Diğer...
  12. Yanıt
    1
    Okunma
    609

    [Tebligat kanunu] Cevap: İcra Dairesinden Gönderilen Tebligat

    Bu durumu bir takibimde tecrübe ettim. Bir şekilde bilgiyi elde edip işlemi yaptırdım. Bilgiyi dilekçe ile sunarken, "bu bilgi olmaksızın ana baba adı, memleket ile kendi sisteminizden...
  13. Cevap: Komşunun daire duvarlarını yıkması nedeniyle evin kolonlarında oluşan Hasar

    Öncelikle bu zararın, hasarın komşunuzun tadilatından kaynaklandığından emin olmalısınız. Bundan emin olduktan sonra komşunuzla konuşarak problemi çözemezsiniz, ki genellikle çözülemiyor, bu durumda ...
  14. Yanıt
    14
    Okunma
    91.286

    Sabit: Cevap: Çatıda Teras Yapan Komşu

    Burada yazılanları okuyunca, bir an İsveç'te yaşadığımı sandım. Genel gerçek çok farklıdır.

    Öncelikle projeye aykırı yerle ilgili bir sus payı almak sağlıklı bir yaklaşım değildir. Bu işi yapan,...
  15. Cevap: Emlakçı kirayı ev sahibi yerine kendisine yatırmamı istiyor

    Hukuk kanıta, belgeye bakar. "

    "Ev sahibi "ben kirayı almadım" diyebilir mi? Emlakçı ile arası açılabilir, başka bir problem çıkabilir. Güvenilir bir durum değildir,
    Ancak,

    "Emlakçıdan, kirayı...
  16. Konu: Açık Senet

    Ekleyen: Traffo
    Yanıt
    8
    Okunma
    6.404

    Cevap: Açık Senet

    Bir amirin memuruna böyle bir şey yaptırma yetkisi yoktur. İspatı halinde çok başı ağrıyabilir. Diğer yandan şu anda maaşınızdan başka varlığınızın olmaması, gelecekte de bir şeyiniz olmayacak...
  17. Konu: Açık Senet

    Ekleyen: Traffo
    Yanıt
    8
    Okunma
    6.404

    Cevap: Açık Senet

    Mesaj çok eski idi, sonra fark ettim. silemeyince öyle bıraktım. Konu kapanmıştır diye düşündüm...

    Hala devam ediyorsa, bu olayları yaşayan başka kimselerden belge ve bilgi, destek alarak durumu,...
  18. Konu: Açık senet

    Ekleyen: Traffo
    Yanıt
    5
    Okunma
    7.096

    Cevap: Açık senet

    Adaletinin tecellisini belli kurallara bağlamayıp, şansa bırakan memleketler ilkeldir.

    Mahkemelerimiz bazen olmadık gerekçeli kararlar kaleme alabiliyor. Açıklama ise, genelde "bakış açımız"...
  19. Konu: Açık Senet

    Ekleyen: Traffo
    Yanıt
    8
    Okunma
    6.404

    Cevap: Açık Senet

    .............................................................................................................
  20. Konu: Açık senet

    Ekleyen: Traffo
    Yanıt
    5
    Okunma
    7.096

    Cevap: Açık senet

    Maalesef haklı olmak yetmiyor. Haklı çıkmak için de belli unsurların oluşması gerekiyor ülkemizde. Bu nedenle davaya haklı da olsam soğuk bakıyorum.

    Gözlemlediğime göre, dava, eşit şartlarda...
1 den 20´e kadar toplam 144 ileti bulundu.
1 / 8 Sayfa 1 2 3 4


2021 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2021 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2021 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.