ismail kılaz; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: ismail kılaz; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,04 sn sürmüştür.

  1. Cevap: banka üzerinden verilen borç için takip olur mu?

    Borçlar Hukukuna göre alacakalarda genel zaman aşımı süresi 10 yıldır. Banka dekontu tek başına alacak delili değildir. Gönderi açıklamasına borç veya buna benzer borçlandırıcı bir açıklama...
  2. Yanıt
    2
    Okunma
    5.909

    Cevap: e devlette icralarım yok oldu

    Kaybolmuş görülen söz konusu icra takiplerinin alacaklısının değiştiğini bir süre sonra görürseniz şaşırmamalısınız. Büyük ihtimalle borçlusu olduğunuz bankalar alacaklarını bir Varlık Yönetim...
  3. Cevap: Kapanan işyerinde haklarımız nasıl alırız.

    Siz satış isteyebilirsiniz. Fakat satış bedeli sizden önceki haciz alacaklılarına sırası ile ödenir. Bu paylaştırmadan sonra bir bakiye kalırsa size ödenir. Yani sadece 1. haciz alacaklısı SGK'nın...
  4. Yanıt
    5
    Okunma
    4.980

    Cevap: Ceza temyizden sonramı sicile işler ?

    İki yıl denetimli serbestlik; iki yıl içinde benzer bir suçtan veya daha yüksek bir ceza gerektiren bir suç işlemeniz halinde ilk aldığınız cezayı da çekeceğiniz anlamına gelir. İki yıl süresince...
  5. Yanıt
    10
    Okunma
    3.181

    Cevap: Eft Ile Borc Verme HK

    Evet, takibin kesinleşmesi ile maaşına da haciz koydurabilirsiniz.
  6. Yanıt
    4
    Okunma
    1.338

    Cevap: Avukat ın Yaptığı Takip Hakkında

    Vekil (avukat) asil adına hareket eder. Hakkınıza dair her hukuki girişiminizin muhatabı alacaklının kendisidir.
  7. Yanıt
    10
    Okunma
    3.181

    Cevap: Eft Ile Borc Verme HK

    Adı üstünde İlamlı Takip, bir mahkemenin verdiği, kesinleşmiş, hüküm ifade eden bir karara istinaden yürütülen takiptir. Siz ilamsız takip başlatacaksınız. Diğer 500 TL konusunda net bir şey söylemek...
  8. Yanıt
    10
    Okunma
    3.181

    Cevap: Eft Ile Borc Verme HK

    Havale dekontunda yer verdiğiniz ''Geri Ödemeli borç'' ibaresi, borçlu aleyhine icra takibi yapmanız için yeterli delil ve sebeptir. Adresini bulamadığınız kişi için buradan bir şey söylemek mümkün...
  9. Yanıt
    4
    Okunma
    1.338

    Cevap: Avukat ın Yaptığı Takip Hakkında

    Sözleşmede belirtilen temerrüt faizi nedir? Normal faiz oranı ile bunun karıştırılmaması gerekir. Muhtemelen farkın sebebi budur. Haksız yere zarara uğratıldığınızı düşünüyorsanız elbette Sebepsiz...
  10. Yanıt
    4
    Okunma
    5.881

    Cevap: İzaleyi şuyu davası hakkında soru

    Sayın Kırcalı; Soru içeriğinden anlaşılan paylı mülkiyette İzale-i Şuyu Davası açıldığı yönünde. Fakat paylı bir mülkiyetin ortaklığın giderilmesi yolu ile satılabilmesi için önce Taksim davası...
  11. Yanıt
    1
    Okunma
    1.396

    Cevap: Valilik Tarafından Açılan Tereke Davası

    Dava Kütahya Sulh Hukuk Mahkemesinde açılmış olmalı. Bulunduğunuz yerdeki Sulh Hukuk Mahkemesine aracılığı ile istenen bilgileri gönderebilirsiniz. Adliyeye giderek Nöbetçi Sulh hukuk Mahkemesini...
  12. Cevap: Tapuyu Geçici olarak Başkasının Üzerine Yapma

    Anlaşıldığı kadarı ile kendinize ait evi arkadaşınıza konut kredisi kullandırarak satacak, fakat kredi taksitlerini siz ödeyeceksiniz. Bu yapılabilir elbette. Önlem olarak şunu yapabilirsiniz. Kredi...
  13. Cevap: evimin tapusu başkası üzerine ve muvazaa olduğunu düşünüyorum.

    Sebepsiz Zenginleşme de hasım kim olacak? Müteahhit mi yoksa yeni tapu sahibi mi? Kanaatime göre müteahhit. Elinizdeki satış sözleşmesini tapuya Satış Vaadi olarak şerh ettirmiş olsaydınız bu sorun...
  14. Yanıt
    3
    Okunma
    19.625

    Cevap: Re: İpoteğin uyarlanması davası

    Sayın Akkaş; Aşağıda yer verdiğim Yargıtay kararı bahsini ettiğiniz karar mıdır bilmiyorum. Fakat özet halindeki diğer kararla birlikte değerlendirildiğinde sorunuzun cevabını kararlara dayanak...
  15. Yanıt
    6
    Okunma
    5.485

    Cevap: Bankaca İpotekli Konuta Şerh Konulurmu?

    Evet 2. derece hatta daha fazla sayıda ipotek konulabilir, satış vaadinde bulunulabilir, kira şerhi, aile konutu şerhi konulabilir, hatta satılabilir. Hiç bir mani hal yoktur. Sadece ilk tasarruf...
  16. Cevap: Tapu tescİl davasi devam ederken kadastro ÇaliŞmalarina baŞlanmasi

    1. Seçenek söz konusudur. Zira 2. seçeneğe göre işlem yapılması halinde devam eden bir dava olduğu halde hüküm davacı lehine tesis edilmiş gibi bir tasarrufta bulunulmuş olur.
  17. Yanıt
    2
    Okunma
    1.360

    Cevap: Borcumu nasıl geri alabilirim?

    Bankamatik kamera görüntüleri alacağınızı tahsil için geçerli delil olamaz. Keza internetten yaptığınız havale açıklamasına ''Borç Verme'' v.b. bir ibare yazmadıysanız bu ödemenizde delilden yoksun...
  18. Yanıt
    4
    Okunma
    5.881

    Cevap: İzaleyi şuyu davası hakkında soru

    İzale-i şuyu (ortaklığın giderilmesi) davası sizin ki gibi paylı (Müşterek) mülkiyette söz konusu değildir. Bu dava türü payların belli olmadığı İştirak Şeklinde Mülkiyet için geçerlidir. Konuyu...
  19. Yanıt
    3
    Okunma
    1.951

    Cevap: Kirada vergi kaçırmak

    Borçlar Kanununa göre düzenleme şu şekildedir.

    6098 sayılı Borçlar Kanuna göre: F. Konut ve çatılı işyeri kiralarında sözleşmenin sona ermesi
    I. Bildirim yoluyla
    1. Genel olarak
    MADDE 347-...
  20. Konu: İCRA

    Ekleyen: ismail kılaz
    Yanıt
    8
    Okunma
    2.547

    Cevap: İCRA

    Kanaatime göre yanıldığınız nokta; borcun maaşınızdan taksitler şeklinde kesilerek tasfiye edişmiş olması. İcra İflas Hukuku gereğince yapılan kısmî tahsilatlar öncelikle faiz ve diğer fer'ilerden...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.