telve; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: telve; Anahtar Sözcük:

1 / 3 Sayfa 1 2 3

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. anayasa mahkemesi kararına rağmen idare mahkemesinin davayı reddetmesi

    merhabalar,
    anayasa mahkemesinin emniyet teşkilatı kanunun 83 maddesini iptal etti yani emniyet örgütü disiplin tüzüğüde bu kanunun iptal olmasıyla tüzükte geçersiz hukuksuz durum hal aldı, lakin...
  2. Yanıt
    0
    Okunma
    1.489

    Anayasa iptal kararı hk.

    Anayasa iptal kararini yayinlar ve hukmun ileri tarihli yani 1 yil sonra yururluge girecegi belirtilir ise; halen devam eden idari ve idari dava olarak devam eden cezalarin akibeti ne olacaktir?
  3. Yanıt
    5
    Okunma
    7.237

    Cevap: Etk 83. Madde anayasa iptal

    Mahkemeye verdin mi hangi aşamadasın mahkeme devam ediyorsa yararlanır eödt yok hükmünde oldu bende ihraç oldum haftaya mahkeme m var
  4. Yanıt
    5
    Okunma
    7.237

    Cevap: Etk 83. Madde anayasa iptal

    Polisler emniyet örgütü disiplin tüzüğü ne göre ceza alıyordu bunuda emniyet teşkilatı kanunun 83.maddesi ne dayandırıyprdu anayasa mahkeme wine bu konu taşındı anayasa mahkeme side davayı kabul edip...
  5. Yanıt
    5
    Okunma
    7.237

    Etk 83. Madde anayasa iptal

    Anayasa Mahkemesi emniyet teşkilatı kanunu 83. Maddesi anayasaya aykırı bularak iptal etmiş yani polise verilen eödt cezaları yok hükmünde artık
  6. Yanıt
    4
    Okunma
    4.307

    Cevap: Anayasanın HAGB kararı

    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2015/12/20151222-10.pdf
    kasımda verilmiş bir karar umarım idare mahkemeleri dikkate alır
  7. Konu: Meslekten İhraç

    Ekleyen: telve
    Yanıt
    2
    Okunma
    1.799

    Cevap: Meslekten İhraÇ

    evet dava açıcam birde hakkımda birden fazla ihraç kararı çıktı hepsine ayrı ayrı mı dava açıyoruz
  8. Konu: Meslekten İhraç

    Ekleyen: telve
    Yanıt
    2
    Okunma
    1.799

    Meslekten İhraç

    polis memuruyum geçen hafta meslekten ihraç oldum adli olayım görevi kötuye kullanmaktan hagb aldım emniyet 8/7 e göre ihraç edilkdim. egm ihraç kararının gerekçesinde mahkemenin kararını kendine...
  9. Konu: HAGB ve Memuriyet

    Ekleyen: telve
    Yanıt
    19
    Okunma
    17.579

    Cevap: HAGB ve Memuriyet

    hırsızlık yuzkızartıcı bir suç hukukçular burada 2 ye ayrılıyor kimisi hagb alırsa hukum açıklanmadıgı için devam edersin diyor kimiside hagb suçun var adli olarak bu seferlik kulagını çektik diyor...
  10. Yanıt
    4
    Okunma
    4.307

    Cevap: Anayasanın HAGB kararı

    idarenin ihraçlarında daha dikkat etmesi gerekir mahkemeden herhangi bir hukum çıkmıyor yada beraat alınıyor ama yok idare diyorki sen suçlusun anaysa bile beni baglamaz diyor nasıl bir hukuk devleti...
  11. Yanıt
    1
    Okunma
    4.966

    Cevap: Hagb kararı anayasa mahkemesi yeni kararı

    hukukçu arkadaşlar anayasanın bu kararı hakkında yorumlarınızı bekliyorum farklı şeyler söyleniyor
    g u n c e l
  12. Yanıt
    1
    Okunma
    4.966

    Hagb kararı anayasa mahkemesi yeni kararı

    sanırım HAGB ile ilgili Anayasa mahkemesi kararı herkesin aklındaki karışıklığı giderecektir hagb alan askere ihraç verilemez diyor masumiyet karinesine dayanarak çok guzel bir karar bence hukuken de...
  13. Yanıt
    0
    Okunma
    2.949

    ankarada idari davalara bakan avkat

    arkadaşlar ankarada polis davalarına bakan idari konularda iyi olan bir avukat lazım yardımıcı olurmusunz
  14. Yanıt
    2
    Okunma
    1.852

    Görevden uzaklaştırma

    görevden uzaklaştırılan memur sonra tekrar göreve dönuyor ama açıktayken kesilen maaşın 3 te 1lik kısmını idare vermiyor sebebi ise idari soruşturmanın devam etmesi konu meslekten ihraç ve ceza...
  15. Yanıt
    31
    Okunma
    61.555

    Sabit: Cevap: Danıştay emsal kararı

    g u n c e l
  16. Konu: İl disiplin kurulu

    Ekleyen: telve
    Yanıt
    2
    Okunma
    9.791

    Cevap: İl disiplin kurulu

    ihraçla ilgili kararı il disiplin olumlu göruş belirtirse ankara yuksek disiplin kurulu ihracın alt cezasını vermesinde etkisi olur mu
  17. Cevap: Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması kararının Geri Bırakılması

    şu an sonuc ne oldu abi
  18. Yanıt
    8
    Okunma
    6.455

    Cevap: Hsyk nın bu goruşune gore memuriyete donermiyim

    hocam adli kovuşturma bitti ama idari olarak mufettiş raporunu bitirdi disiplin kuruluuna gönderdi yani dsiiplin kovuşturması devam ediyor yanlış anlama oldu sanırım
  19. Yanıt
    8
    Okunma
    6.455

    Cevap: Hsyk nın bu goruşune gore memuriyete donermiyim

    malesef özellikle emnyette pek öyle olmuyr benim mahkemem sonuçlandı hala açıga alınıyorum mufeetiş mahkeme kararına ragmen ihraç isteyip disiplin kuruluna gönderiyor bence ankaranın insafına kalmış...
  20. Yanıt
    8
    Okunma
    6.455

    Cevap: Hsyk nın bu goruşune gore memuriyete donermiyim

    danıştay kararlarına bakıyorum genelde olumsuz karar hakim ama hukukçuların çogu hagb alırsan dönmen gerek diyor bende anlamadım
1 den 20´e kadar toplam 57 ileti bulundu.
1 / 3 Sayfa 1 2 3


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.