muratmurat1; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: muratmurat1; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,04 sn sürmüştür.

  1. Konu: Tadilat

    Ekleyen: muratmurat1
    Yanıt
    3
    Okunma
    723

    Cevap: Tadilat

    Komşunuz sizin ricanızı ikazınızı görmemekte ısrar ediyor ise Binada bir başka komşu ile anlaşarak Şikayet ediniz
  2. [Boşanma davaları] Cevap: Barışmak için yapılan girişimlerin kusurların affedilmesi gibi sayılan içtihat hk.

    Noterden eve dönmesi için çekilen İhtar,veya Şahitler huzurunda barışma sonucu taraf eve dönmüş ise,bu Tarihten önceki Şikayet ve Delillere dayanarak Tekrar Boşanma Davasına Delil olarak...
  3. [Boşanma davaları] Cevap: Eşler arasında geçen konuşmalar boşanmada nasıl ispat edilir?

    Boşanma Davalarında her türlü Deliller Mahkemeye sunulur.Bu Delillerin Taktiri Hakim Tarafından değerlendirilir.
    Bazı Hakimler ses kayıtlarını Dosyaya koyar iken bazen ses kayıtları usulüne uygun...
  4. Cevap: Bilgi Edinem Hakkı

    Muhtarlığın bağlı bulunan il İlçe Kaymakamlığına giderek öğrenebilirsiniz.
  5. Konu: Senet magduru

    Ekleyen: muratmurat1
    Yanıt
    7
    Okunma
    1.100

    [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Senet magduru

    Senet 3. kişiye verilmiş ise 3.Kişi Senedi İcraya koyarak Tahsil edebilir mi?
    Dava 2.Kişiye mi yoksa 3. Kişiye mi açılacak?
  6. Yanıt
    2
    Okunma
    1.319

    [Borç ödeyememe] Cevap: Eşyanın alacak karşılığı satışı

    Aranızda yapılmış bir depo kira sözleşmesi de olmasa Sizin Depo kirasını ödemeyeceğiniz anlamına gelmez
    Kira Sözleşmesi sözle de yapılabilir.Ayrıca Depo Anahtarı da sizde.
    İşgalci konumunuzda...
  7. Yanıt
    5
    Okunma
    904

    Cevap: çatı akması ve tavan tadilatı

    Öncelikle Noter kanalı ile Kat Maliklerine İhtar çekin Sonuca göre hareket edin.Durumunuzun ivedi olduğunu belirtin.
    Özel Bilirkişi dende Rapor alabilirsiniz.Tadilatı yaparsınız.
    Kat Malikleri...
  8. Yanıt
    15
    Okunma
    7.641

    Cevap: Daire bağışlama

    Dedesi Babasına Amcalarının Şahitliği ile Ömür boyu bakmak şartı ile Tapuyu verdi ise?
    Karşı Taraf yine Şahitler ile bu Taahhüdün yerine getirilmediğini Beyan eder Tapu İptal Davası açılır ise?...
  9. Cevap: 25 Yıl önce Muhtar Satışı İle Alınmış Arsa + Gecekondu

    Öncelikle bulunduğunuz yerin ada ve parsel nosunu öğrenin
    Tapudan Parsele göre asıl sahibini bulabilirsiniz.
    Eğer Muhtarı bulabilirseniz ona da sorabilirsiniz.
  10. Yanıt
    2
    Okunma
    619

    Cevap: ücretsiz verilen evin tahliye problemi

    Maalesef zor bir süreç sizi bekliyor.
    Kaymakamlık ve Polis ile Tahliye edemezsiniz süre ve Kan bağı ilişkisi.
    Kapı kilidi falan değiştirmek olmaz Eşyalarıma veya malıma zarar verildi diye karşı...
  11. Cevap: Yıkılıp yeniden yapılacak olan bir bina Penceremi kapatabilir mi?

    Binanız İmar durumuna aykırı ve sizin o Tarafa cam açma hakkınız yok ise
    Yeni yapılacak Bina proje ve İmara uygun ise tabi ki kapatabilir.
  12. Yanıt
    1
    Okunma
    761

    Cevap: Ev arkadaşıım eşyalarını almıyor

    Noterden İhtar çek Süre ver.İnşaAllah o zaman alır.
    Yoksa Eşyaları Tek Tek Tutanağa yazdırıp Hamal tutacaksın Yediemine teslim edeceksin Depo bedelini ödeyeceksin yani anlayacağın bayağı uğraş ve...
  13. Yanıt
    2
    Okunma
    1.434

    [Boşanma davaları] Cevap: Çekişmeli boşanma davası

    Araç üzerine Şer konulduğu için satılamaz.Bir şekilde satmaya kalkarsa Bedelin yarısını karşı tarafa ödemek zorunda kalır.
    Evlilik sonrası kurulan Şirketin gerekçeli olarak zarara uğraması veya...
  14. [Boşanma davaları] Cevap: Boşanma dilekçesindeki yalan beyanların ispatı hakkında yaptırı var mı? Yoksa iftira atışı serbest mi?

    Herkes Delillerini ispat etmekle yükümlüdür.
    Sizde Mahkemeye Delil Şahit Beyanlarınız sunun Taktir Hakimindir.
  15. [Cezalar] Cevap: Ankara 2.Aile Mahkemesinin Hakkımda verdiği karar.

    Tarafınız olmadan da Aile Mahkemesi Hakkınızda Karar VEREBİLİR.Mesela Kadın gerekirse uzaklaştırma kararı da çıkarabilir.
    Şehir değiştirildiğinde Tarafınıza bilgi vermesi gerekir ama rızanızı almak...
  16. Cevap: Geçmişe Yönelik Çocuk İstismarı Nasıl Aydınlatılır?

    Cumhuriyet Savcılığına Şikayet edebilir.
    Korkmasına gerek yok. Devlet Tarafından Koruma altına alınır.
    Abla ve Kardeşin Şikayeti Kabul edilir.
    Tacize maruz kalan kişiler psikolojik Tedavi desteği...
  17. Cevap: Aile içi yaşanan kavgayı söylenen sözleri yapılan tehditleri nasıl ispat ederim ?

    Bir Bayansanız beyanınız esas sayılır Aileden herhangi birisi Şahit olabilir.
  18. [Boşanma davaları] Cevap: Boşanırken haklarım ve sunulacak deliller

    Boşanma Davalarında her türlü Delil Resim Şahit vs kullanabilirsiniz.
    Eşiniz Eve Gelmiyor ise Kendisine Aile Mahkemesinden veya Noterden İhtarname Çekiniz.
    Altı ayı geçerse Boşanmanız Daha kolay...
  19. Yanıt
    1
    Okunma
    914

    Cevap: Boşanmanın Mali Sonuçları

    Aydınlatıcı Bilgiler için Teşekkürler
  20. Yanıt
    1
    Okunma
    1.139

    Cevap: Beraberlik sonra tehdit

    Tabi ki edebilir size Evli olduğunu da beyan etmiş Her durumda kusurlusunuz
    Eşi size Tazminat Davası da açabilir.
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.