armanix; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: armanix; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    10
    Okunma
    2.479

    Cevap: Fazla mesai iş sözleşmesine uyulmama durumu

    Fazla mesai ödenmeyeceğine dair yapılan sözleşme hükümsüzdür.
    Ayrıca sizin sözleşmenizde zaten fazla mesai için ücret ödeneceği yazıyor.
    Ödenmiyorsa haklı fesih hakkınızı kullanabilirsiniz diye...
  2. Konu: Sahte çek

    Ekleyen: armanix
    Yanıt
    7
    Okunma
    2.463

    [Ceza davaları] Cevap: Sahte çek

    Çözümü ile ilgili bir fikrim yok ama insanların dikkatini çekme açısından faydalı topic olmuş.
  3. Cevap: 30 yıldır kullandığımız tarla bizim değilmiş.

    20 yıl itirazsız kullandıysanız tapunun üzerinize tescili için dava açabilirsiniz.
    Ama bu konuda uzman bir avukat tutun çünkü reddedilirse 20 yıl daha geçmeden hak iddia edemezsiniz.
  4. Yanıt
    17
    Okunma
    18.114

    Cevap: Avukatın tehdit etmesi

    Size bir şey yapacağını söylemediği için tehdit olmaz. Danışma ücretini ödemeniz makul olur.

    Takipsizliğe itirazı sadece sizi şikayet eden ya da vekili yapabilir.
  5. Yanıt
    1
    Okunma
    15.417

    [Tüketici hukuku] Cevap: Evde tadilat için sözleşme örneği

    taraflar,yapılacak iş,bedel,ad soyad imza yeterli. yapılacak işin ayrıntıları size kalmış.
  6. Yanıt
    14
    Okunma
    3.830

    Cevap: Hırsızlık İftirası

    Çekmece mi kasa mı? Bu sebeple avukat tutun diyorum. Kelime kelime ifadeleri incelemesi gerekir. Aksi taktirde hiç ummadığınız bir sonuç çıkabilir.
  7. Yanıt
    14
    Okunma
    3.830

    Cevap: Hırsızlık İftirası

    En başta 2000 tl maaş aldığınızı, sonradan maaşı düşürülmesi ve farkının geri alınmasını kabul etmediğiniz için şikayet edildiğinizi özellikle vurgulayın.

    Müşteri paralarının emlakçı tarafından...
  8. Yanıt
    5
    Okunma
    2.157

    [Mirasın Reddi] Cevap: Resddi Miras ta alınmış eşyalara ne olur?

    Lüzumlu eşyalar haczedilemez. Birden fazla aynı eşya varsa haczedilebilir.
  9. Yanıt
    14
    Okunma
    3.830

    Cevap: Hırsızlık İftirası

    Davada en önemli yer çekmeceden para aldığınız iddiası, bunun farkında olun önce. Çekmeceden para aldığınıza tanıklık eden kimse olmadığını söyleyin. Sadece şikayetçinin iddiası, tanıkların...
  10. Yanıt
    1
    Okunma
    1.103

    Cevap: Mahkeme karari ne olur sizce

    Yazdığını yazı iddianamedir ve şirket değil savcı hazırlar. Bir avukata danışmanızı tavsiye ederim.
  11. Yanıt
    14
    Okunma
    3.830

    Cevap: Hırsızlık İftirası

    "çekmece" kelimesini sadece şikayetçi kullanıyor yani? Bir avukat tutmanızda fayda var bence. Çünkü anlatımınızda kopukluklar var. Duruşmada aleyhinize olur.
  12. Yanıt
    14
    Okunma
    3.830

    Cevap: Hırsızlık İftirası

    Tanıklar size paranın elde verildiğini mi söylüyor, sizin çekmeceden para aldığınızı mı?
    Çekmeceden para aldığınızı kaç kişi iddia ediyor?
  13. [Cezayı ağırlaştıran sebepler] Cevap: taciz şantaj haneye tecavüz bilgi paylaşırmısınız?

    Karşılığında sizin bir şey yapmanızı istemişse şantaj olur. Üst sınır 3 yıl. Karşılığında sizin bir şey yapmanızı istememişse tehdit olur. Üst sınır 2 yıl. Birden fazla yapmışsa cezası artar.
  14. [Vasiyetname] Cevap: "KÖY SENETİ" ile yapılan bağış yazılı vasiyet sayılır mı ?

    El yazısıyla yazıp imzalamışsa, öğrenildiği tarihten itibaren saklı paylar dışındaki kısmından hak doğar. Çocuklu dediğinize göre yarısı çocuklara 1/4 eşe verilir. Geri kalan 1/4 'ü talep...
  15. [Cezayı ağırlaştıran sebepler] Cevap: taciz şantaj haneye tecavüz bilgi paylaşırmısınız?

    whatsap hattı kimin üzerineyse onun ifadesi alınacaktır. Hat sahibi sizi rahatsız eden kişinin ismini verirse kimin yaptığı ıspatlanmış olur.
    Haneye tecavüzde eve girmemişse kişinin huzur ve...
  16. Yanıt
    2
    Okunma
    1.846

    [Limited şirketler] Cevap: Ne olur yardım edin bir fikir sunun. Taşeron ve Yapı Müteahhidinin sorumlulukları Çok önemli?

    Sizin sorumlu olduğunuz kısımda hasar varsa müteahitle birlikte sorumlu olursunuz.
    Ama siz ne yaparsanı yapın zararın meydana geleceğini ıspatlayabilirseniz sorumlu olmazsınız.

    Keyfi olarak...
  17. Cevap: Eşlerin Ortak Mülkünün Kiralanmasında Anlaşmazlık

    Mülk ortaksa 2 kişinin de muvafakatı gerekir.
    Annenizin imzası yoksa sözleşmenin hükümsüz olduğuna dayanarak tahliye ettirebilirsiniz.
  18. Konu: Çalıntı Telefon

    Ekleyen: armanix
    Yanıt
    9
    Okunma
    3.883

    Cevap: Çalıntı Telefon

    Eniştenizin telefonu çaldığını söylediği ses kaydı ya da video elde edebiliyorsanız delil olarak kabul edilir. Ama sadece adli makamlara iletin başkasına göstermeyin, ya da internete yüklemeyin.
  19. Yanıt
    1
    Okunma
    1.100

    Cevap: boşta geçen süre ve işe başlatmama tazminatı

    İşe iade davası lehinize sonuçlandıysa işe başlatmama durumunda ne kadar tazminat ödeneceği de hükme bağlanmıştır. 10 gün içerisinde işverene başvurmanız gerekir. Başlatmazsa alacak hakkınız direk...
  20. Konu: Darp edilme

    Ekleyen: armanix
    Yanıt
    4
    Okunma
    1.592

    Cevap: Darp edilme

    Sopa ile darp edildiğiniz için tck 86 ya göre %50 artarak 1.5 yıldan 4.5 yıla kadar hapis cezası var. Sizinki ağır olduğu için üst sınıra yakın bir ceza olabilir. Ayrıca yaşadığınız elem için manevi,...
1 den 20´e kadar toplam 21 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.