nina; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: nina; Anahtar Sözcük:

1 / 21 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,03 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    3
    Okunma
    1.150

    [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Tüketici hakem heyetine yanlış başvuru

    Ayrica dilekce yazmaniza gerek yok. Size acilan davada zaten Vakif Emeklilik'ten boyle bir talebinizin olmadigini, Hakem Heyetinin bu sekilde karar verdigini belirtin. Vekalet ucretine ve dava...
  2. Yanıt
    1
    Okunma
    1.156

    Cevap: Reşit değilim, evden ayrılabilir miyim?

    Cok zor bir durum. Mutlaka sosyal hizmetlerden yardim isteyin. Bu sekilde ailenizden ayrilabilirsiniz ancak kendi basiniza degil devlet korumasinda olursunuz. Bulundugunuz yerdeki baroya...
  3. [İcra takipleri] Cevap: Borçlu tarafından icra dosyasına haricen yapılan taksit ödemelerinin bildirilme şekli

    Karsi tarafa veya avukatina bu durumu soyleyin. Onlar bildirsin. Bildirmezlerse siz mutlaka bildirin ve odemeleri karsi tarafin hesabina degil icra dairesinin hesabina yatirin. Kotu niyetli...
  4. Yanıt
    3
    Okunma
    1.150

    [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Tüketici hakem heyetine yanlış başvuru

    Dogru yapmissiniz. Tamamen haklisiniz. Sigortaci Vakifbank degil, Vakifbank'in sigorta sirketidir. Bu da Vakif Emeklilik ve Hayat sirketi.

    Aslinda sizin zorunlu olarak yapmaniz gereken hicbir...
  5. Cevap: emlakçıya tapu fotokopisi vermek ne kadar güvvenli ?

    Kimlik bilgilerinizi, tapu bilgilerini sormasi normal. Bunlari zaten kontrol etmesi gerekir. Bunlarin fotokopisini vermeniz gerekmez. Kolaylik olsun diye fotokopi isterler her yerde ancak aslinda...
  6. Yanıt
    0
    Okunma
    866

    Idari Muracaat olmadan dava acilir mi?

    Belediye iskan ile ilgili olarak bir eksik listesi gonderip, 30 gun icerisinde eksikliklerin tamamlanmasi aksi halde eksikliklerin tamamlanarak masrafin bizden alinacagini bildirmis. Buna karsi...
  7. Yanıt
    2
    Okunma
    1.106

    [Ceza davaları] Cevap: Görevi kötüye kullanma suçunda arabulucu

    Ozel sektorde calisip, gorevi kotuye kullanma sucundan yargilanamazsiniz. Gorevi kotuye kullanma sucu TCK md. 257 sadece kamu gorevlisince islenebilir.
  8. Yanıt
    1
    Okunma
    1.091

    Cevap: Kira Vergisi

    Dukkan icin verginin stopaj olarak keilmesi gerekir. Bunu dukkan kiracisi yapar. Sizin adiniza oder. Hatta sartlar olusursa buradan iade bile alabilirsiniz.
    Evin vergisinden de herkes...
  9. Yanıt
    2
    Okunma
    839

    Cevap: Vefat Eden kisi Miras Olarak Borc Birakmissa VE ?

    "yasanin nolu maddesi geregi" demissiniz. Evet boyle bir dilekce yazsaniz olur ancak hangi yasanin hangi maddesi. Acikcasi boyle kendiliginden bir reddi miras olayini ilk defa sizden duydum.
  10. Yanıt
    3
    Okunma
    1.474

    [Bankalar hukuku] Cevap: Banka hesabindaki paranin kaybolmasi

    Imzali hesap cuzdani ve imzali hesap ozeti ile hesapta para oldugu sabit. Hesap isletim ucreti yok ve olmadigi sozlesmemizde acikca yaziyor. Ayrilirken kagit imzalamadim. Tek tarafli fesih...
  11. [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: tüketici hakem heyeti başvurumu iptal etmezsem nolur

    Basit bir dilekceyle davanizdan vazgectiginizi belirtmeniz yeter. Makbuz vs gerekmez ancak, param odendi diyerek makbuz da ekleyebilirsiniz.
  12. Cevap: Banka İhalesindeki Satılacak Evlerdeki Kiracı Hakları

    Banka size bosaltmaniz icin ihtar gonderene kadar biraz zamaniniz var. Ihale doneminde evi gezmeye gelenler olacaktir. Bu nedenle evde pek rahat edemezsiniz. Dilekce yerine ilgili sube ile...
  13. Yanıt
    3
    Okunma
    1.474

    [Bankalar hukuku] Banka hesabindaki paranin kaybolmasi

    Banka hesapta para varken, Bankacilik hizmetleri sozlesmesini feshediyor ve tum hesaplari kapatiyor. Ancak hesaptaki bu para hesap sahibinin baska banka hesabina aktarilmiyor, veya herhangi...
  14. [Tüketici mahkemeleri] Cevap: Satın Aldığım Sıfır Daire Küf Yapıyor, 3 Sene Geçti Dava Açabilir miyim?

    Merhaba sifir dairelerde muteahhitin sorumlulugu 5 yildir. Bu nedenle muteahhitten talepte bulunmaniz dogru.

    Ihtarname, adi ustunde ihtar mektubudur. karsi tarafi ihtar etmek istediginiz...
  15. [Tüketici mahkemeleri] Cevap: Satın Aldığım Sıfır Daire Küf Yapıyor, 3 Sene Geçti Dava Açabilir miyim?

    Anlatiminiza gore haklisiniz. Muteahit zararinizi gidermek zorunda. Ancak dava oncesi noter araciligi ile bir ihtarname gondermeniz faydali olacaktir. Boylelikle hem talebinizi somutlastirir...
  16. Cevap: Bağlı olan Köpeğim üzerine gelen çocuğu ısırdı.

    Dediginiz gibi ailenin hatasi var. Cocugun gozetim yukumlulugunu yerine getirmemisler. Savcilik durumu ciddiye alirsa sorun yasarlar. Ancak bu durum sizinle dogrudan ilgili degil.

    Sizin bir...
  17. [Kredi kartı] Cevap: Kredi kartı Borcu icra Takipsizlik Kararı verdikten sonraki süreç

    Odeme yaptiginiz sirketin avukatini ikaz edin. Icra dosyasini kapatsinlar. Ama sorun etmeyin takip yapamazlar.
  18. [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: tüketici hakem heyeti başvurumu iptal etmezsem nolur

    Gitmenize gerek yok. Posta ile halledilir. Ancak acele etmeyin cozum uretmeyebilirler. Maalesef bazi sirketler sikayet surelerinin dolmasi icin oyaliyorlar.
  19. Yanıt
    9
    Okunma
    3.083

    Cevap: Yurt dışına freelancer çalışmak

    Internetten kabul ediyorlardi aslinda, saniyorum degistirmis. Formu doldurmadigim icin son ekrana kadar gelemedim. Evet elden kabul ederler, boyle bir donemde gitmek istemiyorsaniz, taahhutlu...
  20. Yanıt
    9
    Okunma
    3.083

    Cevap: Yurt dışına freelancer çalışmak

    Onunuzde iki yol var. Ya vergi odememeyi tercih edeceksiniz ki bu yasal degil. Sizi banka hesabindan yakalayabilirler.

    Eger vergi verecekseniz. Beyanname usulu vereceksiniz. Hangi tarihteki...
1 den 20´e kadar toplam 411 ileti bulundu.
1 / 21 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.