Engin Ünalmış; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: Engin Ünalmış; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,05 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Yeni Malik Olarak Kazandığım Dava İle Kiracının Tahliye Süreci

    Başımdan geçen bir süreçti ve gerçekten çok sıkıntılı.Şu an tahliye kararı çıkmış, istinafa gitmesi tahliyeyi engellemiyor lakin, icra tehiri diye bir şey var.Eğer karşı taraf 3...
  2. Cevap: Sahibinden sitesindeki Nijeryalı Dolandırıcılar

    Öncelikle çok geçmiş olsun.Nijerya tipi dolandırıcılıkla karşı karşıya kalmışsınız.Bu nerdeyse klasikleşmiş 20 yıla yakındır yapılan ve bilinen bir yöntem.Bazı çevreler nijeryaya giren dövizin %10...
  3. Yanıt
    4
    Okunma
    1.599

    Cevap: HAGB hakkında bir soru

    Birden fazla hagb alanları daha önce gördük.Önemli olan mahkemenin sana hagb veriyorum bir daha suç işlersen bunu da açıklarım ayağını denk al demesinden sonra suç işlenmiş olması(ikinci suç...
  4. Yanıt
    4
    Okunma
    1.599

    Cevap: HAGB hakkında bir soru

    Hagb nin bozulması ve hükmün açıklanması için birinci hagb açıklandıktan sonra ikinci suç işlenmiş olması gerekir.Bu haliyle ikisinden de hagb alınmasında bir engel yoktur.
  5. Cevap: sitede park yeri olmasına rağmen bahçe katındaki dairemin camının önüne park den motorsikleti şikayet edecek yer bulamadım

    Öncelikle evladınıza sağlık ve güzel bir ömür dilerim.Bulunduğunuz durumda haklısınız lakin zarar göreceğiniz bir şey yapmamalısınız.Orası park yeri değil ve bir motorlu aracın orada yeri yok.Gerekli...
  6. Cevap: sitede park yeri olmasına rağmen bahçe katındaki dairemin camının önüne park den motorsikleti şikayet edecek yer bulamadım

    Öncelikle evladınıza sağlık ve güzel bir ömür dilerim.Bulunduğunuz durumda haklısınız lakin zarar göreceğiniz bir şey yapmamalısınız.Orası park yeri değil ve bir motorlu aracın orada yeri yok.Gerekli...
  7. Cevap: bir abla kardeşiyle 8 aydır kötü niyetiylen görüşmüyor ? suç işledine kanaat ediyorum

    TCK da böyle bir suç yok.Kişi ailesi dahil istediği kişiyle görüşüp görüşmemekte serbesttir.Sadece bakmakla yükümlü olduğu(okuyan çocuğuyla görüşmeyen yarımcı olmayan baba gib) kişiler böyle...
  8. Cevap: Huzur ve Sükunu Bozma Somut Delil Yoksa Karar Ne Olur?

    Sizin delilden kastınız ne onu anlamadım.Durum gayet delile dayanıyor.Yani elbette hiç bir davada böyle bir suç için(huzur ve sükun bozma) mühürlü islak imzalı belge zaten olamaz.Hayatın olağan akışı...
  9. Cevap: Ev sahibinin kira sözleşmesi süresi dolmadan kiracıyı çıkarma talebi

    Bu şekilde kontrat sonunda dahi çıkaramaz, hele kontrat ortasında bu söz konusu değil.Bunu sözle şaçma bir şekilde isteyebilir ancak siz yükümlülüklerinizi yerine getirdiğiniz sürece kontrat bitse...
  10. [İcraya itiraz] Cevap: Apart sahibim tarafından haksızca icraya verildim

    Karşı tarafın elinde sizin imzanız olan senet varsa ve usülünce doldurulup hazırlanmışsa yazan kadar borçlusunuz.Çelişkili konuşmalar var, falanca kişinin apart belgesi var, benim falanca yerde...
  11. Yanıt
    2
    Okunma
    2.505

    Cevap: Reşit İki İnsanın Kaçarak Evlenmesi

    Yetişkin insanlar olarak kimseye haber vermeden evlenebilirsiniz.Gene istediğiniz şehirde istediğiniz şekilde yaşayabilirsiniz.Sizi tehdit edenler içinde tehditten suç duyurusunda bulunabilir,...
  12. Cevap: Cimer Üzerinden Şikayet ve Prof Özel Muayene Ücreti Alması Hakkında

    1)Onlar da kendi görüşlerini yazmışlar kendilerince.Buna yapılabilecek bir şey yok.2)Doktorları ilgilendiren 'Tam Gün Yasası' adında bir yasa vardı.Yıllar içinde onlarca kez değişti, kısmen iptal...
  13. [Suçlar] Cevap: İftira Suçunun işlendiği nasıl kanıtlanabilir?

    Okudum okumasına ama oldukça uzun(A şunu dediydi B husumeti beslediydi vs.) bir yazı olmuş.Benim cevabım çok kısa olacak.Bundan bir şey çıkmaz.Hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Yada...
  14. Yanıt
    2
    Okunma
    1.990

    Cevap: Ev sahibi evden çık ihtarı çekti.

    1)Evet doğru.Zamanında çekmeliydi.2)Çok uzak bir ihtimal.Size attığı mesaj zaten ihtarnamenin samimiyetsiz olduğuna delil şeklinde değerlendirilebilir.3)Bu konu biraz yoruma açık ancak tazminat...
  15. Cevap: Freelance iş yaptım ödeme aldım fakat geri istiyorlar.

    Kişiler ceza davası açamaz ancak savcılık makamı açabilir, zaten ceza davalık bir şey yok.Ancak alacak davası açabilir size.Siz eğer size yapılan işi düzgün yaptığınızı düşünüyorsanız buyrun açın...
  16. [Ceza davaları] Cevap: Çıplaklık İçermeyen Fotoğrafı Yüzü Kapalı Paylaşmak Suç Teşkil Eder mi

    Konuya açıklık getirilmesini istiyorsunuz lakin konu açık sorulmamış.Yani fotoğrafın paylaşılacağına binayen şantaj suçu mudur konu olan orası belli değil.Şu an bir şikayet ihtimali üzerinden mi soru...
  17. Yanıt
    11
    Okunma
    2.937

    Cevap: Dolandırıldım ne yapıcam?

    Haydaa, okuduğun okulu dolandırmışsın sınava kendin gibi başkasın sokarak, yani okul senin girdiğini zannediyor sınava, tek sorun sınavdan kalınması.Evet adalet işlemeliyse bundan senin ceza alman...
  18. Cevap: Satin alinan evdeki oturma izni olmayan kiracinin tahliyesi

    Ödenmeyen kiralar için icra takibi başlatabilirsiniz.Satın aldıktan 1 ay içinde ihtar çekip kontrat bitince tahliye davası açacaksınız yada aldıktan sonra 6 ay dolunca(hangisi önce ise).Kontratta...
  19. Yanıt
    11
    Okunma
    2.937

    Cevap: Dolandırıldım ne yapıcam?

    Savcılığa gidin ve okuduğum okulu dolandırmaya çalışırken(sınava kendim diye başkasını sokarak) dolandırıldım şeklinde bir dilekçeyle başvurun.Savcılık gerekeni yapacaktır.Sınavlarınızda başarılar(!)
  20. Yanıt
    3
    Okunma
    2.054

    [Ceza davaları] Cevap: Yurtdışındaki birine dava açmak

    Bu haliyle bir şey demek zor.Detaylandırırsanız fikir verme notasında cevap alma ihtimaliniz artacaktır.
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


2022 tarihli Hukuk Blog |  Ahd Durak Hukuk  |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.