Gezgin_06; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: Gezgin_06; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,07 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    5
    Okunma
    2.340

    Cevap: Denetmenden kaçırılan defterler!!

    Savcı, gerekli görürse davayı kendi açar.
  2. Yanıt
    5
    Okunma
    2.340

    Cevap: Denetmenden kaçırılan defterler!!

    Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmanız gerekir.
  3. Cevap: Site İşletme Defterine hatalı giriş - NASIL düzeltilir

    Evet. Hatalı rakamı kapatmayacak şekilde çizin ve altına doğrusunu yazın. Ayrıca, bu düzeltmeyi heyet olarak parafe edin.
  4. Yanıt
    3
    Okunma
    12.524

    Cevap: Bir Devremülk Mağduru Daha

    Sorununuzu Tüketici Mahkemesi çözebilir. Görüşüp bilgi almanız faydalı olur.
  5. Konu: Karar defteri

    Ekleyen: Gezgin_06
    Yanıt
    2
    Okunma
    7.379

    Cevap: karar defteri

    Her takvim yılının bitmesinden başlayarak bir ay içinde yönetici tarafından notere kapattırılması gerekir. Yani Ocak ayı içerisinde. Ancak bu konunun üzerine neden bu kadar düştünüz anlayamadım.
  6. Yanıt
    3
    Okunma
    6.414

    Cevap: Site Genel Kurulu - Yönetimden bir kişi eksik

    Karar defterinde ve diğer evraklarda imza atmadığı bölümlere ''imzasından imtina etmiştir'' şeklinde ibare yazın ki, imzayı unuttuğu anlamına gelmesin. Ayrıca, karar defterinde imzasız olan sayfanın...
  7. Yanıt
    3
    Okunma
    6.414

    Cevap: Site Genel Kurulu - Yönetimden bir kişi eksik

    Bu şahsın genel kurula katılmaması herhangi bir sakatlık doğurmaz. Önemli olan, görev süreniz boyunca kullandığınız tüm evrak ve belgelere imzasını attı mı? Evet attı diyorsanız devir teslimde imzası...
  8. Konu: Çatı sorunları

    Ekleyen: Gezgin_06
    Yanıt
    8
    Okunma
    11.555

    Cevap: Çatı sorunları

    Anladığım kadarıyla, binada dört daire bulunması sebebiyle, KMK gereği resmi bir yönetim oluşturulmamış, dolayısıyla hukuki geçerliliği olacak bir toplantı yapılmamış, karar alınıp karar defterine...
  9. Yanıt
    2
    Okunma
    1.422

    Cevap: Demirbaş ücretlerini artık ödeyemiyorum?

    KMK md.43, çok masraflı ve lüks olan yenilik ve ilavelerin, bütün kat malikleri tarafından kullanılması mutlaka gerekli olan yerlerinde veya geçitlerinde bulunmaması durumunda sizin bu masraflara...
  10. Yanıt
    1
    Okunma
    3.772

    Cevap: Komşu gürültü sorunu

    Şikayetle başlayacak bu sürecin sağlıklı yürümesi durumunda sonuç tahliye olacaktır. Ancak bu sürecin kaç sene süreceğini kestirmek zor.
  11. Yanıt
    36
    Okunma
    9.809

    Cevap: İnatçı Komşu Anlaşmazlığı

    Bu konuya katkı yapmayacaksanız, lütfen dükkanın önünü kapatmayın.
  12. Yanıt
    36
    Okunma
    9.809

    Cevap: İnatçı Komşu Anlaşmazlığı

    Bu olayın yönetimle ne ilgisi var? İlgisi olan kişi, zorluk çıkaran malik veya maliklerdir ve hukuki süreç bunlarla ilgilidir. Yönetimle ilgili olabilecek kısmı, yapılacak onarımın arsa payı oranında...
  13. Yanıt
    36
    Okunma
    9.809

    Cevap: İnatçı Komşu Anlaşmazlığı

    Sizin söylediğinizden şöyle bir sonuç çıkar o zaman. Bu arkadaş, onarıma izin vermeyen A isimli maliki dava etti ve kazandı. Tam iş başlayacakken bu sefer B isimli malik izin vermedi, dava açıldı,...
  14. Yanıt
    5
    Okunma
    2.767

    Cevap: Çöp toplama ortak gider mi ?

    Toplanacak aidatlarla ilgili kararı genel kurul toplantısında almış olmanız gerekir. Toplantıda karar alnmadıysa ve aidat ödemeyin. Ama karar alındı ve siz bu karara itiraz edip red oyu...
  15. Yanıt
    36
    Okunma
    9.809

    Cevap: İnatçı Komşu Anlaşmazlığı

    Evet geçerlidir. Mahkemenin vereceği karar, tüm kat maliklerini dolayısıyla komşularınızı bağlar.
  16. Yanıt
    36
    Okunma
    9.809

    Cevap: İnatçı Komşu Anlaşmazlığı

    KMK Madde 19 gereğince;
    Ortak yer (dış duvarlar da dahildir) ve tesislerdeki bir bozukluğun anayapıya veya bağımsız bir bölüme veya bölümlere zarar verdiğinin ve acilen onarılması gerektiğinin veya...
  17. Yanıt
    1
    Okunma
    2.263

    Cevap: Kalorifer yakmada keyfilik

    Öncelikle bu sorunun sadece sizin dairede mi yoksa tüm apartmanda mı olduğunu belirleyin. Tüm apartmanda ise yöneticiniz ile bunun sebebini ve çözümünü konuşun. Sadece sizin dairede ise ısı...
  18. Cevap: Dış cephe mantoloma yapılması hakkında bir soru.

    Kat malikleri kendi aralarında başkaca bir karar almadıysa ve yönetim planında gerekli değişikliği yapmadılarsa, sizin de diğer malikler gibi arsa payı oranında tüm giderlere katılmanız gerekir....
  19. Yanıt
    5
    Okunma
    3.745

    Cevap: Olağan genel kurul

    Kat mülkiyetine geçmiş yapılarda;
    Kat malikleri kurulu, yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda, eğer böyle bir zaman gösterilmemişse, her takvim yılının ilk ayı...
  20. Konu: Noterlik ücreti

    Ekleyen: Gezgin_06
    Yanıt
    2
    Okunma
    7.679

    Cevap: Noterlik ücreti

    Gönüllü olarak yönetici olmanız ve apartmana sahip çıkmanız takdire şayan. Ancak, usule uygun yönetici seçimi yapmadıysanız resmi prosedürlerde sıkıntı yaşarsınız. Yani diğer kat malikleri sizi resmi...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.