molyer; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: molyer; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,05 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    1
    Okunma
    5.707

    Cevap: Facebook üzerinden ürün satmak

    maliye bu tür işlemleri kargo yoluyla bulur. kişinin belli bir kargo hareketi varsa incelemeye alınır. sorunuza cevap olarak evet bu işlemlerden dolayı maliye size inceleme başlatabilir.
  2. Yanıt
    5
    Okunma
    1.930

    Cevap: Kart üzerinden girdi çıktı

    tabiki inceleme yapılırken kişilerlede görüşülmesi gerekir ancak öncelikle yapılan işlemler bankada açık olduğundan (sizin üzerinizden yapılan) sizin izahat vermeniz daha önemli.bu arada inceleme...
  3. Yanıt
    5
    Okunma
    1.930

    Cevap: Kart üzerinden girdi çıktı

    vekaletnameleri sunar ve girdi çıktılar ile eşleştirir ise o açıda bir sorun olmaz. ancak aracılık işlemleri için başı ağrıyabilir. yani ticari kazanç yönünden mükellefiyet tesis edilebilir.
  4. Yanıt
    72
    Okunma
    108.272

    Sabit: Cevap: Yurtdışından para gelmesi ve vergi

    1-Çeviri serbest meslek faaliyetidir ve bunu ara sıra yaparsanız arızi kazançtır bu yönde vergilendirilir.
    2- Bir mükellefe bağlı olarak sürekli olarak yaptığınızda ise serbest meslek kazancıdır...
  5. Konu: Vergi ve sgk borcu hk

    Ekleyen: molyer
    Yanıt
    1
    Okunma
    1.708

    Cevap: vergi ve sgk borcu hk

    vergi açısında borcun yüzde ellisinden sorumlusunuz.hisse oranınız yüzde 50 olduğundan. ancak bu borç için size gelmeleri uzun zaman alır. yani yıllar sonra unutmuşken bu borç önünüze çıkabilir.
  6. Cevap: Yurtdışından Gelen Maaş Ödemelerinin Vergilendirilmesi...

    Bu maddenin getiriliş amacını yurt dışında çalışan işçilerimiz olarak düşünebilirsiniz. Örneğin Almanyada çaılışan gurbetçi işçilerimiz. Sizinkide aynı mantıkla düşünüldüğünde elde ettiğiniz ücret...
  7. Konu: İnternetten Ticaret

    Ekleyen: molyer
    Yanıt
    1
    Okunma
    1.061

    Cevap: İnternetten Ticaret

    sürekli yapacağınızı düşünerek cevaplıyorum. zorunlu
  8. Cevap: Tasfıyesı bıten şırketın gecmış donem borcu tebliğ edıldı ...

    sizin tüzel kişiliği sona ermiş şirkete ceza kesilemez tarzındaki mahkeme kararları farklı. orada ihbarnameler şirket adına düzenleniyor. sizinkinde ise ihbarnameler kanuni temsilci adına düzenleniyor
  9. Konu: Maliye vergi cezası

    Ekleyen: molyer
    Yanıt
    6
    Okunma
    3.002

    Cevap: Maliye vergi cezası

    tebliğ tarihinden itibaren 30 gün içinde vergi mahkemesine dava açmanız gerekiyor. mükellefiyet tesisine dava açacaksınız ve gelirvergisi esnaf muaflığı ve vergi usul kanunu ilgili maddelerden...
  10. Konu: Maliye vergi cezası

    Ekleyen: molyer
    Yanıt
    6
    Okunma
    3.002

    Cevap: Maliye vergi cezası

    yaptığınız iş vergiden muaf. bu nedenle adınıza açılan basit usul mükellefiyetede ve çıkacak diğer cezalarada dava açmanız gerekmekte. size açılan mükellefiyetle ilgili tarafınıza yazı yazılması...
  11. Cevap: Tasfıyesı bıten şırketın gecmış donem borcu tebliğ edıldı ...

    burada birçok faktör rol oynamakta. sonuçtan yola gidersek tasfiyesi sonuçlanmış yada münfesih olmuş bir şirketle ilgili geçmiş dönem borçlarının kanuni temsilciden aranması hukuka uygundur. ancak...
  12. Konu: Vergi incelemsi hk.

    Ekleyen: molyer
    Yanıt
    2
    Okunma
    1.368

    Cevap: Vergi incelemsi hk.

    eskiden sektörel bazda şans eseri veya şikayet üzeri inceleme yapılıyordu. şimdi ise elektronik ortamdaki bilgiler veya şikayet üzerine inceleme yapılıyor
  13. Yanıt
    13
    Okunma
    12.379

    Cevap: Takdir Komisyonu Sevk ve Zamanaşımı Sorunu

    savunmaya cevap süresi 30 gündür. ancak dava dilekçeniz yeterli olduğundan savunmaya cevap dilekçesi vermenize gerek yoktur. içiniz rahat olsun. iyi günler
  14. Yanıt
    6
    Okunma
    6.944

    Cevap: Yunanistan'dan yüklü müktarda para gönderilmesi

    Yunanistan vatandaşı olan birinin parasını tc ye getirmesi herhangi bir vergiye tabi değilki. sadece getirirken beyan edecek. vergiye tabi olan ise bir gelirin beyanıyla ilgili. burada ne tc de...
  15. Yanıt
    3
    Okunma
    1.566

    Cevap: temizlik ve sigorta prim problemi

    yeni yapılan düzenlemeye göre 10 günden az gelen ev işçisi için bildirim gerekmiyor (sigorta primi olarak ) yalnız bunların ödentisiyle ilgili bir düzenleme yapılacaktı ama hala yapılmadı.
  16. Yanıt
    3
    Okunma
    3.218

    Cevap: Adıma Ecrimisil Borcu

    en yakın vergi dairesine giderek borç sorgulaması yaptırın ve borcun hangi ilden kaynaklandığını öğrenerek detayı öğrenin. bahsettiğiniz bilgilerden yorum yapmak zor. ancak ecrimisil hazineye ait...
  17. Yanıt
    10
    Okunma
    3.531

    Cevap: Üzerİme İŞyerİ aÇildi

    belgelernizi toplayın ve vergi dairesine başvurun. vergi dairesi 60 gün içinde cevap vermez ise başvurunuzu reddetmiş sayılır. bu durumda yada bu süre içinde cevap verir ise (olumsuz durumda) gelir...
  18. Yanıt
    10
    Okunma
    3.531

    Cevap: Üzerİme İŞyerİ aÇildi

    gonderdiginiz belgeyi inceledim. isyeri ile ilgili vergi kaydi actirmadan kacak olarak calismasi nedeniyle memurca tutanak tutulmus. sizde burayi calistiran kisi olarak tutanagi imzalamissiniz. yani...
  19. Yanıt
    4
    Okunma
    3.268

    Cevap: İnternetten Yurtdısından para kazanma

    Vergisel kaydinizi actirmak sizin icin daha mantikli. Gecmis doneme gelince, zaten 5 yillik zamanasimi suresinde gecmis donem her zaman incelenebilir. Fakat siz mukellefiyet actirdiniz diye gecmis...
  20. Yanıt
    4
    Okunma
    3.268

    Cevap: İnternetten Yurtdısından para kazanma

    Burada ücretten bahsediyor. Yani bir işveren yanında çalışmadan. Siz o firmanın işçisimisiniz ve bunu belgeleyecek bir dökümanınız varmı. yani oradaki sosyal güvenlik kurumuna priminiz yatıyormu....
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.