Sedat016; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: Sedat016; Anahtar Sözcük:

1 / 3 Sayfa 1 2 3

Arama: Arama işlemi 0,02 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    4
    Okunma
    2.183

    [Suçlar] Cevap: Yasal bahis reklamı

    sayın admin konuya muhalefet olmadan duramayacağım kusura bakmayın :) normalde yasal ve hukuken suç teşkil etmiyor fakat aynı eylemden davam var :) çok komik ve tohaf ama fanatik gazetesi sitesinden...
  2. [Ceza davaları] Cevap: Beraat kararının ardından tekrardan davanın edevlet' te gözükmesi.

    hocam merhaba 3 gün evvel e-devlete girdim icra ve dava dosyalarıma icrada 12 dosyam davalarda 6 dosyam vardı kalpten gidiyordum :) sonradan baktım uyap sisteminde yenilenme olmuş bu yüzden kapalı...
  3. Yanıt
    3
    Okunma
    1.519

    Cevap: Bahis tahmin platformu hk.

    normal şartlarda hiç bir şekilde yasadışı eyleme sokamazlar bahis site reklamı yönlendrmesi gibi eylemler olmadığı sürece zaten bu yasadısı bahis sitelerini yasaklayan bir kurum var aklıma gelmiyor...
  4. Yanıt
    15
    Okunma
    3.373

    [Aile içi şiddet] Cevap: Kadına dayak ve uzuv kaybı

    merhaba, şikayetçi siz olduğnuuz için şikayet edilen kişiyi ifadeye alacaklar. muhtemelen 30 gün filan sürebiliyor. birde virüs sebebi ile savcılıklarda epey dosyalar birikmiş durumda emin olmak...
  5. Yanıt
    3
    Okunma
    1.519

    Cevap: Bahis tahmin platformu hk.

    Merhabalar, bahsettiğiniz sektörde birkaç sene geçirdim. anlatımınızdaki gibi olduğu sürece suç teşkil etmiyor. tabiki sözleşme eklemeyi unutmayın vede yasal uyarı bölümüne yasadışı bahis...
  6. [Cezalar] Cevap: Hagb bozulur mu?

    kıymetli dostum, hakaret şikayete tabi suçtur, uzlaşma ( barışma sağlanıp dilekçe ile geri çekilirse düşer ) tehdit eskiden kamu davası idi uzlaşmaya tabi suça girdi onun içinde uzlaşılabilir...
  7. Yanıt
    6
    Okunma
    2.194

    Cevap: İnstagram Dm den cinsel içerikli video aldım

    kişilerin huzur ve sukunünü bozma ve müstehcenlik suçudur ( müstehcen resim gönderme ) şahıs direk whatsapp vb. yollar ile gönderse idi delil bırakırdı ve soruşturma başlardı lakin instagram ıp verir...
  8. Cevap: Re: TC Kimlik numarasından kimlik bilgileri öğrenilebilir mi?

    bu konuyu 2007 yılından beri kimse çözememiş sanırım heheh mali müşavirler görüyorlar adres bilgisini tc ile nasıl sistemleri var bilmiyorum kullanmadım hiç onun dışında bireysel olarak yapılmaması...
  9. Yanıt
    15
    Okunma
    3.373

    [Aile içi şiddet] Cevap: Kadına dayak ve uzuv kaybı

    hocam öncelikle geçmiş olsun avukat ile mutlaka sözleşme yapıp ödemesini direk avutanın banka hesabına açıklamalı olarak yatırın derim.
  10. Yanıt
    2
    Okunma
    428

    [Cezalar] Cevap: Hükümet hakkında düşünce beyan etmek

    normal şartlarda hakaret küfür bulunmuyor bu paylaşımınızda ister nefret eder ister seversiniz herkesin özgür düşüncesidir bu lakin halka açık sosyal medya platformunda bu paylaşımı yaptığınız için...
  11. Yanıt
    3
    Okunma
    923

    Cevap: Karmaşık Dolandırıcılık Soruşturması

    Yanıt için teşekkür ediyorum engin bey. elbette dosyayı hukukçunun görmesi buradan yazmamla doğruluk payının kanatine varmamınız normal bir durum lakin sitemden alınan görüntülerde hizmet bedelim 100...
  12. Cevap: Başka birine verdiğim olmaması gereken kişiler girmiş

    engin beyin dediğini doğru ve mantıklı buluyorum. biraz karmaşık ve önemsiz bir konu ülkemizde onca sorusturma syç ve dosya varken. ön ödemeli demişsiniz mesela peşin ödenmiş bir zarar yok veyahut...
  13. Yanıt
    3
    Okunma
    923

    Karmaşık Dolandırıcılık Soruşturması

    Merhabalar 2016 spor haberleri ve iddaa tahminleri paylaştığım bir site kurdum, bu site üzerinde kesinlikle yasadışı bahis sitesi reklamı yapmadım ve bahis oynatmadim. Üyelik paketleri mevcut idi...
  14. [Ceza davaları] Cevap: Başkasının kredi kartı ile Dolandırıcılık

    Banka Yüksek ihtimalle sizin bireysel başvurunuza olumlu yanıt vermeyecektir. lakin yinede şansınızı bir dilekçe vererek deneyebilirsiniz.
    savcılık dilerse bankadan kamera kayıtlarına ulaşır tabi...
  15. Konu: istinaf sonucu

    Ekleyen: Sedat016
    Yanıt
    6
    Okunma
    715

    [Ceza davaları] Cevap: istinaf sonucu

    yanıt veren arkadaşlara sormak istiyorum. karar duruşması sonrasında tebligat gelsin veya gelmesin 15 gün itiraz süresi dolunca itiraz istinafa gönderme ve tüm haklar kaybediliyor bu durumda bir...
  16. [Ceza davaları] Cevap: Ceza Davası Derhal Beraat Talebi Hakkında Yardım

    bir takipsizlik kararı var birde iddianame, en garip olanı takipsizlik kararında anlattığı olay ile idiianamede ki olay o kadar zıt ki örneğin takipszlik kararında sanık sigara içiyor derken...
  17. Cevap: Covid-19 Sebebiyle kontrat tarihinden önce ev boşaltma

    kalan ayları talep etmiyor ise depozitoyu almayın boşverin kalan ayları talep ederse dahada zararlı cıkacağınız göz önüne alınınca karlı bir alışveriş
  18. Konu: Whatsapp paylaşım

    Ekleyen: Sedat016
    Yanıt
    4
    Okunma
    1.020

    Cevap: Whatsapp paylaşım

    whatsap'ın sözleşmesinde filtre vs olup olmaması kanunları etkilemiyor evet şikayet yada ihbar olursa soruşturma açılır yoksa kim nerden bilsin senin whatsata ne yaptığını :) açık saçık çıplak resim...
  19. Cevap: Covid-19 Sebebiyle kontrat tarihinden önce ev boşaltma

    hukuki olarak bilgim yoktur lakin tecrübelerimi paylaşmak isterim,
    didim'de oturduğum evde 2 yıl düzenli kiramı ödedim hem evi tutarken hemde 1 yıl dolunda sözleşme yenilerken yeni kontrat yaptık ve...
  20. Konu: Whatsapp paylaşım

    Ekleyen: Sedat016
    Yanıt
    4
    Okunma
    1.020

    Cevap: Whatsapp paylaşım

    'MÜSTEHCENLİK' Olarak geçer şikayet eden olur ise bu suçtan ifade verirsiniz dava açılabilir. ben telegram grubunda yetişkin film oyuncusu jony sins in sticker lerini paylaştım bakın fotoğraf...
1 den 20´e kadar toplam 51 ileti bulundu.
1 / 3 Sayfa 1 2 3


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.