Şenol Eker; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Şenol Eker; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,23 sn sürmüştür.

  1. [Haciz] Cevap: Arkadaşlar çok rica ediyorum çok önemli bir kumpasla karşi karşiyayim haciz ile ilgiili lütfen cevaplarsaniz sevinirim

    Siz, parayı havale ederken ŞİRKET HESABINA havale ettiniz değil mi?
    Yoksa "şirket" dediğiniz A.Ş. değil de şahıs firması mı?
  2. [Haciz] Cevap: Arkadaşlar çok rica ediyorum çok önemli bir kumpasla karşi karşiyayim haciz ile ilgiili lütfen cevaplarsaniz sevinirim

    Peki şirkete ödenen bu paralar, şirketten alacağı olanlara mı ödendi yoksa şirket sahibi mi aldı?
    Burada bir sorun olabilir mi?
  3. [Haciz] Cevap: Arkadaşlar çok rica ediyorum çok önemli bir kumpasla karşi karşiyayim haciz ile ilgiili lütfen cevaplarsaniz sevinirim

    Satın aldığınız makinelerin paraları şirkete nasıl ödendi? Şirket hesabına havale ile mi yoksa elden mi?
  4. Sabit: Cevap: Avukat haciz için Polis olmadan eve girebilir mi?

    Avukat söz demesin.
    Eve sokmayalım.
    Para ödemeyelim.
    Taahhüt vermeyelim.
    Haciz yaptırmayalım.

    Birisine bir şekilde vadeli mal sattıysak, vadesinde onu alıp borcumuzu ödeyecek şekilde hesap...
  5. Yanıt
    2
    Okunma
    769

    [Tüketici mahkemeleri] Cevap: ilamlı icra hakkında banka para iadesi

    Yolunu yordamını biliyorsanız başvurabilirsiniz tabii ki. Avukat olacak diye bir zorunluluk yok.
  6. Yanıt
    1
    Okunma
    132

    Cevap: Dilekçe hazırlıyorum bir sorum var

    Kime karşı yapacaksınız icra takibini ki?
  7. Yanıt
    2
    Okunma
    153

    Cevap: Arabamı Geri Alamıyorum

    1-Kredi sizin adınıza mı?
    2-Kullanılan kredi "ihtiyaç kredisi" mi yoksa taşıt kredisi mi?
    3-Aracın ruhsatı kimin üzerine?
  8. Cevap: Paparadan başka bir papara hesabına sevhen gönderim için icra takibi başlatabilir miyim?

    Parayı gönderdiğiniz kişinin kim olduğunu bilmiyorsunuz ve ona ulaşamıyorsunuz anladığım kadarı ile. Papara'nın da müşteri bilgilerini size vermesi suç olduğundan bunu istedi sanırım. Sebepsiz...
  9. Yanıt
    3
    Okunma
    127

    Cevap: Modül Kopyalama veya Benzetme

    Anlattığınız gibi ise neden sorun yaşayacağınız hissine kapıldınız anlamadım. Verdiğiniz örnek üzerinden gidersek; eminim ki onlarca, belki yüzlerce bu tür site ya da site bölümü vardır. Sorun...
  10. Yanıt
    3
    Okunma
    127

    Cevap: Modül Kopyalama veya Benzetme

    Verdiğiniz örnek suç olmaz. Siz de mevcut ve başka işler yapan sitenizde bir araba ilan bölümü açarsanız sorun olmaz. Ama sizinki tam olarak böyle mi bilemiyorum. Aşağıda verdiğiniz örnekte dahi,...
  11. Cevap: Paparadan başka bir papara hesabına sevhen gönderim için icra takibi başlatabilir miyim?

    Parayı gönderdiğiniz kişiye (ya da papara'ya) durumu bildirip karşıdakinin iade etmesini rica ettiniz mi?
  12. Konu: Hakaret suçu

    Ekleyen: Şenol Eker
    Yanıt
    8
    Okunma
    440

    Cevap: Hakaret suçu

    Bir davada sanık, mağdur avukatını savcılığa, "dava hakimine hakaret ettiği" gerekçesi ile ihbar etti ve savcı da soruşturma başlattı. Eğer "ancak mağdur" şikayetçi olabilecekse, savcı neden...
  13. Cevap: Kapıcı Dairesi ve Sığınağın Gasp Durumu

    "Polis zoru" için mahkeme kararı gerek. Mahkeme kararı için de dava açmak.
    Bundan sonra son beş seneye ait kira istemeniz de gündeme gelebilecek.
    Böyle bir durumda ben olsam diğer kat maliklerinin...
  14. Yanıt
    2
    Okunma
    198

    Cevap: 89 şikayeti olan işveren ve haklarım

    Ne kadar çalıştığınızı kantılama imkanınız var mı?
  15. Cevap: Alt komşumuzla tapumuz karşılıklı paylı gözüküyor.

    Alt komşunuzla hisselerinizi karşılıklı olarak birbirinize devretseniz olmuyor mu?
  16. Cevap: Kapıcı Dairesi ve Sığınağın Gasp Durumu

    Resmi evrakta ortak alan olarak görünen kapıcı dairesi sığınak ve bir adet bodrum, şu anda ne durumda? Nasıl kullanılıyor? Kim kullanıyor?
  17. Yanıt
    20
    Okunma
    1.782

    Cevap: Bilişm Suçları Hakkında

    Vaad, bir kandırma değil ki. Burada suç olan şeyi bulup onu ihbar etmek, eğer zarar gördüyseniz duruma göre şikayet etmek veya dava açmak gerekir. Olayı daha net anlatırsanız daha isabetli fikir...
  18. Konu: İşçi Hakları

    Ekleyen: Şenol Eker
    Yanıt
    3
    Okunma
    336

    Cevap: İşçi Hakları

    İstifa ederseniz maaş alacaklarınızı, varsa kullanmadığınız izinleri alabilirsiniz ama kıdem ve ihbar tazminatı alamayacağınız gibi, tersine ihbar tazminatı ödemek zorunda kalabilirsiniz.
    Ben böyle...
  19. Yanıt
    5
    Okunma
    377

    [Borca itiraz davası] Cevap: İmza Olmadan İcra ?

    e-devletten adınıza açılmış icra var mı? baktınız mı? Bunun tebligatı size yapılmadı mı? Üç aydır neden itiraz etmediniz?
  20. Konu: Hakaret suçu

    Ekleyen: Şenol Eker
    Yanıt
    8
    Okunma
    440

    Cevap: Hakaret suçu

    Şüphe yok. Ama dava da açabilir demektir bu. Şeklen hatalı olan bir şey için savcı soruşturma açmaz.
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.