Kilitli Konu
4 / 6 Sayfa İlkİlk 123456 SonSon
31 den 40´e kadar toplam 53 ileti bulundu.

Konu: Boşandım :):):)

Boşandım :):):) Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    İletiler
    38
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Boşandım :):):)

Evet aynen katılıyorum size.utansalar böyle sürdürmezler.beni istemeyeni ben hiç istemem.Allah böyle sınıyor kullanırını.bunların yaptığı zalimliğe giriyor.belki bu dünyada bize çektiriyorlar ama öbür tarafta teraziler çok hasssas..Allah ıslah eylesin.

Hukuki NET Güncel Haber

Boşandım :):):) konulu yargıtay kararı ara
    Boşandım :):):) konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    İletiler
    Ne kadar?

İletiler
    131
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Boşandim :):):)

Alıntı sevcanakay rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    .

Evet hakim bana inandı çünkü doğru olan bu, altınlarımı bozdurup araba almıştı, benim üzerime yaptırdım ama arabayı, bende satıp borçları ödedim bana bıraktığı o yüzden ne altından nede arabadan bir şey alamadı :o hatta üstüne ben manevi TAZMİNAT kazandım birde çocuğum olmadığı halde NAFAKA :p Gerçi ben PARASINDA değilim inanın arkadaşlar ama cezasını çeksin, eve kuru ekmek getiremeyen adam şimdi gitsin bulup buluştursun getirsin zora gelmek neymiş kadın parası yemek gibi rahat değil bu işler görsün :o
    zaten erkeğe inansa şaşardım hep böyle oluyor ne kadarda şahit dinletsen hep aynı yaz bakalım karar :şu kadar tazminat şu kadar nafaka bu işlerin artık formatı olmuş kimin lehine ? bayan tarafının lehine ben yalancı şahitine kadar ispatladım hakim yine gitti bayannın lehine verdi valla bu adalete helal olsun ..ben eşinizin yerinde olsam yargıtaya göndertirir hakkımı arardım yerel mahkemeler genelde ne olursa olsun bayan lehine karar veriyor her nedense ?
    Konu kibfeyzo tarafından (11-05-2009 Saat 10:20:58 ) de değiştirilmiştir.

İletiler
    131
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

bravo alkışlayalımmı boşandın ve mutlusun helal olsun bu kazandığınız para kimseye hayır getirmediği gibi sizede getirmez çünkü etrafımdan biliyorum ...burda erkeğin aleyhine veriliyor kararlar hep ama allah ta çatır çatır çıkartıyor hiç merak etmeyin ....
    Konu kibfeyzo tarafından (11-05-2009 Saat 10:10:03 ) de değiştirilmiştir.

İletiler
    38
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Offf adaleti suçlamada ne yap yani.bu bir yana.hakksız yere cezaevinde yatan bir insan var arkadaşımın babası.şimdi karar alınmış bir on sene daha yatackamış adam.bu adalet mi şimdi?

bir şeyi merak ediyorum.bu boşanamama davasıyla ilgili başbakanla görüşsek bi yardımı dokunurmu??

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı yadeller_34 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    bir şeyi merak ediyorum.bu boşanamama davasıyla ilgili başbakanla görüşsek bi yardımı dokunurmu??
    Bu kadar gücünüz varsa kendi sorununuzu çözün hanımefendi.. Kelin melhemi olsa kendi başına derler.. çabuk unutulmuş bu deyim..

Diğer arkadaşlar.. Sevcanakay üyemizin neler çektiğini nasıl bir süreçten geçtiğini bilenler bilir. Hekettiği ve arkasında durduğu davasının, emeklerinin karşılığını alıyor kendisi.

Elbette ki adalaetin şaşmaz denilen terazisi bazan sapıyor. özellikle de medeni hukukta kadından yana saptığını görüyoruz.

Düne kadar aynı yatağı paylaştığımız insanların (kadın - erkek farketmez) bu gün karşımızda düşman gibi duruşunu hazmedemiyoruz. Bir yanda evlatları ve evlatlarının gelecekleri için çaba sarfeden ebeveynler diğer yanda evlatlarını anne - babaya karşı silah / kalkan olarak kulalnan taraf yapan ebeveynler.
    malı mülkü parayı altını takıyı kaçırmak için çaba sarfeden, paylaşmayan, bölüşmeyen zihniyetler.. Yalancı şahitler, sahte belgeler deliller, işin içerisine mal mülk para pul tazminat nafaka girdiğinde kimse kimseyi tanımıyor, yakın akraba-talukat, eş dost kim varsa taraf oluyor. alabildiğin kadarını al, acıma, gözünün yaşına bakma diyorlar. Zira kadının alacağı nafaka ve tazminat kadını ekonomik olarak başkalarına bağlı olmaktan kurtaracaktır. Dolayısı le eşi dostu arkadaşları kendilerine yansıyacak ekonomik taleplerden bir nebze kurtulmuş olacaklardır. Tabii burda fatura erkeğe kesiliyor haklısınız. Ancak bariz haklı olunan durumlarda da kimse güneşi çamurla sıvayamaz değilmi..
    Acizane önerim.. Sevgili sevcanakay üyemizi diğer sorumsuz ve kusurlu bayanlarla eş görmeyin. Diğerlerine olan eleştirilerinizi sevcanakay üyemiz üzerinden göndermeyin.
    Saygılar.

Nerede
    istanbul
    İletiler
    213
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı kharambol rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    dert dert boşanmak bende kafayı yiyeceğim o yüzden mahkeme var ve avuc dolusu para istio hanfendi 5 aylık evliliğe
    Bende 6 ay evli kaldım ama bu 6 ay bana 60 ay gibi geldi, yapmadığı eziyet kalmadı, suçum olmadığı halde, hele suçsuz yere olunca insana dahada koyuyor inanın yaşayan ancak bilir bu durumu, bunun 6 ayıda 5 ayıda bir insan insan olmadıktan sonra, yıllar geçse ne yarar, adam adam adamlığını, kadın kadınlığını bilicek, erkek dediğin kadın parasına güvenmicek, çalışıp karısını ele muhtaç etmicek, kadın çalışıp erkek yemicek, tamam hayat mücadelesi el ele verip çalışıcak insan, ama sadece kadın parası ile ev geçinmicek, güvenmiceki erkek dediğin gururlui haysşyetli, delikanlı olucak, EVLENENE kadar canım cicim diyip, evlendikden sonra ARSLAN kesilmicek. Ben eşimede baktım bundan şikayetçi olmadım, ama bana kötü muamele, hakaret, şiddet, ve daha buraya yazamayacağım öyle şeyler yapdıki 6 ayda beni insanlıkdan çıkardı, boşanmakdan başka çarem yoktu, çünkü başda nasıl biri olduğunu anladım, ve ilersini düşündüm , çocugum olmadan bitirdim, hem sonrasında yıllar geçse bu adam değişmezdi, neden kendimi kullandırıyımki dedim, gencim, önümde yılar var, ilk boşananda ben değilim, allah böyle yazmış yazımı ama değiştirmek benim elimde, neden boş yere kahır çekeyim bu dünyaya bir kere geliyorum dedim, bende istemezdim kim isterki evlenip boşanmak, kimse ama insan evladına düşmeyince insan yada alana kadar iyi sonrasında arslan kesilen biri ile evlendiğini anlayınca tüm hayalleri yıkılyıor, ne mutluluk içinde vleniyorsun sonra neyle karşılaşıyorsun bu çok kötü durum. ALLAH herkese güzel yazılar versin.

Ben tazminatıda nafakayıda kazandım ( çocugum olmadığı halde ) bir düşünsün ler bu boşanma davası açan insanlar, hakimlerimiz boşanmalarda kim kusurlu ise ona ceza verir, ben zaten bu açmış oldugum davada kazanağımı biliyordum, çünkü davamı ÖNCE ALLAH haklı olduğumu biliyordu, ve bana yardım etti, HAKİMLERİMİZDE bana inandı ve benim delillerim ile ispatlandı, şimdi öyle mutluyumki, davamda ben haklı çıktım ve ben onun bana yaptıklarını kanıtladım, yoksa parasına ihtiyacım yok, bana evli iken bakamayan adamdan ne beklersin şimdi ama , sürünsün diye yaptım evet açık söylüyorum bana yaptıkları bu dünyada bu şekilde çıksın diye, yoksa bu dünyada işim yok ki zaten öteki dünyada cezasını fazlası ile alacak.

ALLAH herkese iyi yazılar NASİP Etsin.

Nerede
    istanbul
    İletiler
    213
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Boşandim :):):)

Alıntı kibfeyzo rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    zaten erkeğe inansa şaşardım hep böyle oluyor ne kadarda şahit dinletsen hep aynı yaz bakalım karar :şu kadar tazminat şu kadar nafaka bu işlerin artık formatı olmuş kimin lehine ? bayan tarafının lehine ben yalancı şahitine kadar ispatladım hakim yine gitti bayannın lehine verdi valla bu adalete helal olsun ..ben eşinizin yerinde olsam yargıtaya göndertirir hakkımı arardım yerel mahkemeler genelde ne olursa olsun bayan lehine karar veriyor her nedense ?
    Bakınız herkesi bir tutmayın, kadınında kötüsü beteri var , insanın iyisi kötüsü var bu erkekde olsun kadında olsun, beni ispat ettim, beni dövdüğünde polisler şahitti, komşularım, eşim zorla elimden altınlarımı alsı beni sürükleyerek araba pazarına bile götürdü gözüm yaşlı, ben dedim alma paramızı harcama ilersini düşün yeni evlendik lazım olur dedim, ben çalıştım ev kriamızı verdim, sigara parasını ben koydum cebine, çalışmadığı halde kimselere demedim, eşim kçükü düşmesin üzülmesin diye, evet eşim ne yaptı hem kötü davrandı, hem paramı yedi, pra önemli değil insanın enayi yerine koymak, koyuyor insana, arkdaşım kim ister evlenip ayrılma söyleeeeeeeeeee kim ister, evlenirken boşanmak içni mi evleniyorlar bizler sizler, eşim bana gelinlik bile alamadı parası yokdu ben olsun dedim ben alırım ailem alır, yeterki biz mutlu olalım çal çaput önemli değil dedim daha neler neler bilmiyorsunuz konuşmayın, kısaca ben kadın olarak evin erkeği oda koca olarak evin kadını oldu, bunuda geçtim birde kötü muamele, ben bundan ayrıldım sizi bilemem.

Nerede
    istanbul
    İletiler
    213
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı kibfeyzo rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    bravo alkışlayalımmı boşandın ve mutlusun helal olsun bu kazandığınız para kimseye hayır getirmediği gibi sizede getirmez çünkü etrafımdan biliyorum ...burda erkeğin aleyhine veriliyor kararlar hep ama allah ta çatır çatır çıkartıyor hiç merak etmeyin ....
    NEDİR bu kadın düşmalığı arkadaşım bana evli iken bakamayan KOCA zaten şimdi bakamaz veremez, benim amacım onun burnu sürtürsün alın teri ile para kazanmak neymiş görsün, bu parayı ödemek için işe girmesi lazım sayemde iş sahibi olacak anladınızmı sorumluluk sahibi olacak bana dua etmesi lazım. kadında erkekde kim hatalı ise o kazansın diyorum, ama kuranı kerimin üzerine yemin ederimki ben haklıyım yoksa ne durduk evimi bırakayım boşanayımmmmmm arkadaşım, herşey güllük gülüstanlıkda damı boşandım, hem çalış kocaya bak hem dayak ye hemde ohhhh ne ala köyden gelemdim cahilde değilim, eskidendi o kadın dövmek evde oturmak, şimdi bir daha evlensem bana bir tokat atsa gene boşanırım, haksız yere, ben namusumda kocamın başını eğecek bir şey yapmadıktan sonra kadın döverse erkekler sonu boşanma oluır,bakın boşanmalar hep eşim beni dövdü şiddet uyguladı evine bakmadı, yalanmı
    Konu sevcanakay tarafından (11-05-2009 Saat 10:40:37 ) de değiştirilmiştir.

İletiler
    38
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

evet tabi senin durumunda olan birsürü kişi var.başta canım cicim deyip sonra arslan kesilen.çok yakınım aynı sorunu yaşıyor ama çocuk olduğu için boşanmıyorlar.

ama bizde davamızda haklıyız.ve suçlu olan kız tarafı.ama hakim ona inandı çünkü yalancı şahit ttuttu.biz yapmadık çünkü yalancı şahitliğin çok büyük gnahı var.vebali kaldırılmaz.. allah yardımcımız olsun..

İletiler
    70
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

biz yedirdik içirdik yattı yattı yattı büyüttü gitti ve benim çektiğimi başka erkeklerin cekeceğine inanmam öyle sabırtaşı oldumki etraftakiler bana acıdı resmen ama ben kimseye zulümden yana değildim ne oldu ben hakkımı helal etmiyorum nafaka bağlanırsada helal etmicem adalet varsa bağlamaz zaten ama adlet kadına yönelikse burda bağlanır ahirette ağlanır onuda bilsinler benim hakkımı yiyene hakkım haram olsun derim ve ve havale ederim yaradanıma herkez hakettiği gibi yaşar benden alan 10 mislini hastanelere yatırr inşallahh

Kilitli Konu
4 / 6 Sayfa İlkİlk 123456 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar: